آیا تا حالا جن دیدید؟از جن چه میدانید؟اعتقاد دارید؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول باید تو رو بیگیرن

بیا اولیش تا اسمشو بردیم ظاهر شد:D

فک کنم اینا طایفشون جن بودادست:D
(تو یه فیلمه اکبر عبدی بازی میکرد میگفت اینا که زرتی پیداشون میشه جن بوداده ن دیگه راست و دروغش با خودشون:d )

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

بیا اولیش تا اسمشو بردیم ظاهر شد:D

فک کنم اینا طایفشون جن بودادست:D
(تو یه فیلمه اکبر عبدی بازی میکرد میگفت اینا که زرتی پیداشون میشه جن بوداده ن دیگه راست و دروغش با خودشون:d )

:biggrin:

جن بوداده؟! :surprised:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب! مگه تخمه آفتابگردونه که بوداده باشه

بادوم زمینی رم بو میدن:d ! راستی چرا هرچی رو میخان صحبت کنن از بوش میگن؟:D

مثلا چرا میگن بوی فلان میاد یا خشکبار رو میگن بو میدن یا مثلا جن رو میگن بوداده و................ اصن ملت چرا انقدر به بو علاقه دارن :confused:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مثلا چرا میگن بوی فلان میاد یا خشکبار رو میگن بو میدن یا مثلا جن رو میگن بوداده و................ اصن ملت چرا انقدر به بو علاقه دارن :confused:
مقواییی...بسه دیگه اسپم نکن

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

:surprised::confused:

:biggrin: تکش جنّی شدی ، عقل از کلت پریده :D

آنه...

عضو جدید
واقعیته ...
یکی آشنایان ما خونشون جن گرفت ... اینقدر اذیتش کردن تا مجبور شد خونه رو خالی رها کنه !
از 5 روش بالا استفاده کرد ولی نتیجه نداد !
.
.
.
. یکبار دیگه هم شنیدم که جنا مزاحم دختر یه خانواده ای شدن که دختره گریه میکرد و میترسید ! میگفت کسانی رو می بینه که هرجا میرسه سد راهش میشن و باهاش حرف میزنن!!!
خو تعریف نکن این چیزارو مهندس:cry:
تنهام خو:cry:

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
من شنيدم اگه شب جن بياد بالا سرت ميتوني يه چيزي ازش بخاي و برات انجام بده

يكي از اين 3مورد: زيبايي-ثروت-دانش

هميشه با خودم درگيرم اگه جنه اومد كدومو انتخاب كنم اخه هركدومو بده تا اخر اخرش ميده يعني اگه بگي دانش ميشي

دانشمندترين ادم دنيا بدون اينكه نياز باشه حتي يه صفحه درس بخوني:D

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

هميشه با خودم درگيرم اگه جنه اومد كدومو انتخاب كنم اخه هركدومو بده تا اخر اخرش ميده يعني اگه بگي دانش ميشي

یعنی تو همون شب جراحی پلاستیک میکنه !
عمل پروتز و بینی و .....
:)
.
.
. فکر نکنم اینجور چیزی مصداق داشته باشه ! و فکر نمیکنم برتری خاصی نسبت به انسان داشته باشند که بخوان قدرت ماورایی داشته باشند!

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
عمل پروتز و بینی و .....
.
.
. فکر نکنم اینجور چیزی مصداق داشته باشه ! و فکر نمیکنم برتری خاصی نسبت به انسان داشته باشند که بخوان قدرت ماورایی داشته باشند!

عمل زيبايي نميكنه ولي اگه قدرت ماورايي داشته باشن ميشه مثلا شب ميخابي صب پاميشي شدي يكي ديگه البته فك كنم بشه بهشون گفت اين تغييرات به مرور صورت بگيره كه بقيه شكه نشن:D
من روز كه ميشه ميگم جنه بيا امشب ديگه باهم توافق كنيم ولي شب كه ميشه ميگم غلط كردم نميخام تو رو خدا نيا افرين:D

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دانشمندترين ادم دنيا بدون اينكه نياز باشه حتي يه صفحه درس بخوني

عمل زيبايي نميكنه ولي اگه قدرت ماورايي داشته باشن ميشه مثلا شب ميخابي صب پاميشي شدي يكي ديگه البته فك كنم بشه بهشون گفت اين تغييرات به مرور صورت بگيره كه بقيه شكه نشن
من روز كه ميشه ميگم جنه بيا امشب ديگه باهم توافق كنيم ولي شب كه ميشه ميگم غلط كردم نميخام تو رو خدا نيا افرين

یاد فیونا تو شرک افتادم ................:D :D:D

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه شب جن بیاد بالا سرت شرط اول ابنه که زنده بمونی ها :D.....
نه بابا اونقدا قدرت نداره که فکر می کنی ...
تنها برتری های خاص اش که یه مقداری قابل حسادت دیده نشدن به جز در موارد خاص و عمر بالاشونه ......
عمل پروتز و بینی و .....
.
.
دارند :D....همین که دیده نمیشن قدرت ماورایی ان ها ....
عمل زيبايي نميكنه ولي اگه قدرت ماورايي داشته باشن ميشه مثلا شب ميخابي صب پاميشي شدي يكي ديگه البته فك كنم بشه بهشون گفت اين تغييرات به مرور صورت بگيره كه بقيه شكه نشن:D
من روز كه ميشه ميگم جنه بيا امشب ديگه باهم توافق كنيم ولي شب كه ميشه ميگم غلط كردم نميخام تو رو خدا نيا افرين:D
نگو بیادا .... مدرک پزشکی ندارن یهو میشی مثل اینایی که دماغشون بد عمل شده :| ... از این دکدر قلابی ها نباشن :|

پری جوون

عضو جدید
منم جن دیدم. چهار سال پیش. اینی که میگم عین واقعیته
خونه ی قبلی مون دو طبقه بود طبقه ی بالا ما میشستیم طبقه ی پایین هم یک خانواده که دوتا دختر هم سن من داشتن با یک حیاط شمالی و خیلی بزرگ .و یک زیر زمین که به چندتا دانشجو اجاره داده شده بود و اکثراخونه نبودن.
یک شب دخترهای همسایه که خونه تنها بودن اومدن دنبال من گفتن ما خونه تنهاییم بیا پایین پیش ما. منم گفتم باشه شما برین منم میام پایین .
رفتم از مامانم اجازه گرفتم بهم گفت برو
رفتم پایین دیدم بچه ها درو برام باز گذاشتن . از تو راهرو صداشون زدم گفتن بیا تو اشپزخونه ما اینجاییم.
دیدم رو مبل یک دختر بچه تپل حدودا هشت یانه ساله نشسته بمن نگاه کرد و برام پشت چشم نازک کرد رفت سمت اتاق خواب.
رفتم تواشپزخونه پیش دوستام گفتم مگه شما نگفتین خونه تنهایین؟ پس این دختره کیه؟
و اونا اظهار بی اطلاعی کردن واین بود که همونجا ترس عجیبی به همه ی وجودم واردشد

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خب با جنا قرارداد ببند که نتونی بزنی زیرش !
شب میخابی صبح میشی مَدونا :)

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه شب جن بیاد بالا سرت شرط اول ابنه که زنده بمونی ها :D.....
تنها برتری های خاص اش که یه مقداری قابل حسادت دیده نشدن به جز در موارد خاص و عمر بالاشونه ......

دارند :D....همین که دیده نمیشن قدرت ماورایی ان ها ....
نگو بیادا .... مدرک پزشکی ندارن یهو میشی مثل اینایی که دماغشون بد عمل شده :| ... از این دکدر قلابی ها نباشن :|

با استدلالت موافقم نیستم !

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
یاد خوابگاه دختران افتادم...:biggrin:

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
اگه شب جن بیاد بالا سرت شرط اول ابنه که زنده بمونی ها :D..... نه بابا اونقدا قدرت نداره که فکر می کنی ... تنها برتری های خاص اش که یه مقداری قابل حسادت دیده نشدن به جز در موارد خاص و عمر بالاشونه ...... دارند :D....همین که دیده نمیشن قدرت ماورایی ان ها .... نگو بیادا .... مدرک پزشکی ندارن یهو میشی مثل اینایی که دماغشون بد عمل شده :| ... از این دکدر قلابی ها نباشن :|
حالا کی گفت من زیبایی رو میخام انتخاب کنم ... اینو که خودم دارم :D ولی من جدا اینو شنیدم کاش ترسناک نبودن تازه شنیدم یه سوره رو بخونی شبا میان بالا سرت بعد کافیه یه چیزی ازشون بخای کاش یه نفر امتحانش میکرد نتیجه رو اعلام میکرد:D
خب با جنا قرارداد ببند که نتونی بزنی زیرش ! شب میخابی صبح میشی مَدونا :)
مدونا چیه بابا چرا همتون کلیک کردین رو زیبایی بابا من دانش میخام:D

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یاد خوابگاه دختران افتادم...
مامان بزرگ از خاطرات جونیتون و جن ها برامون داستان بگو...................:biggrin:

حالا کی گفت من زیبایی رو میخام انتخاب کنم ... اینو که خودم دارم ولی من جدا اینو شنیدم کاش ترسناک نبودن تازه شنیدم یه سوره رو بخونی شبا میان بالا سرت بعد کافیه یه چیزی ازشون بخای کاش یه نفر امتحانش میکرد نتیجه رو اعلام میکرد مدونا چیه بابا چرا همتون کلیک کردین رو زیبایی بابا من دانش میخام
:D
آدما همیشه دنبال نداشته هاشونن..............:D :Dخخخخخخخخخخخخخخ

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه شب جن بیاد بالا سرت شرط اول اینه که زنده بمونی ها :D.....
|
:biggrin:
این از اون نکته های مهم بود;)

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماورا از نظر تو چی توصیف میشه ؟؟؟؟
عمر بالا ؟؟؟
دیده نشدن ؟؟؟؟
پ چی ؟؟؟
فراتر از ایناس

حالا کی گفت من زیبایی رو میخام انتخاب کنم ... اینو که خودم دارم :D ولی من جدا اینو شنیدم کاش ترسناک نبودن تازه شنیدم یه سوره رو بخونی شبا میان بالا سرت بعد کافیه یه چیزی ازشون بخای کاش یه نفر امتحانش میکرد نتیجه رو اعلام میکرد:D مدونا چیه بابا چرا همتون کلیک کردین رو زیبایی بابا من دانش میخام:D

دانش که دست یافتنیه .....بنده ی خدا ثروت بخواه !
پس جن ها حق دارن تو خابت نیان !
.
حکایت داریم که :
زنی هر سال میره مشهد و امارضا که شوهرمو امسال برنده قرعه کشی بانک کن و به پول این جایزه نیاز دارمو این حرفا....
و سالها متمادی گذشت و یه شب در خواب ندایی آمد که به شوهرت بگو اول تو بانک حساب باز کنه :|
.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
فراتر از ایناس

دانش که دست یافتنیه .....بنده ی خدا ثروت بخواه !
پس جن ها حق دارن تو خابت نیان !
.
حکایت داریم که :
زنی هر سال میره مشهد و امارضا که شوهرمو امسال برنده قرعه کشی بانک کن و به پول این جایزه نیاز دارمو این حرفا....
و سالها متمادی گذشت و یه شب در خواب ندایی آمد که به شوهرت بگو اول تو بانک حساب باز کنه :|
.
فراتر از اینا چیه .... .یعنی کی می تونه باشه ؟:| .... مثلا زمین جابه جا کنن ؟؟؟:|

بالا