خوب بلدی ها
نکنه جن گیری ؟ این سایت پره جنه اگه خاستی از همینجا شروع کن![]()
تو برو پلاس باش تا بیام بگیرمت
خوب بلدی ها
نکنه جن گیری ؟ این سایت پره جنه اگه خاستی از همینجا شروع کن![]()
اول باید تو رو بیگیرن

(تو یه فیلمه اکبر عبدی بازی میکرد میگفت اینا که زرتی پیداشون میشه جن بوداده ن دیگه راست و دروغش با خودشون
)
بیا اولیش تا اسمشو بردیم ظاهر شد
فک کنم اینا طایفشون جن بودادست(تو یه فیلمه اکبر عبدی بازی میکرد میگفت اینا که زرتی پیداشون میشه جن بوداده ن دیگه راست و دروغش با خودشون
)
تو برو پلاس باش تا بیام بگیرمت

چه کاریه! همین الان که حی و حاضره بیگیر ببرش راحتمون کن![]()
من جن بو نداده م ! اول بوداده هارو میبرن![]()

عجب! مگه تخمه آفتابگردونه که بوداده باشه
! راستی چرا هرچی رو میخان صحبت کنن از بوش میگن؟

مقواییی...بسه دیگه اسپم نکنبادوم زمینی رم بو میدن! راستی چرا هرچی رو میخان صحبت کنن از بوش میگن؟
مثلا چرا میگن بوی فلان میاد یا خشکبار رو میگن بو میدن یا مثلا جن رو میگن بوداده و................ اصن ملت چرا انقدر به بو علاقه دارن![]()
بادوم زمینی رم بو میدن! راستی چرا هرچی رو میخان صحبت کنن از بوش میگن؟
مثلا چرا میگن بوی فلان میاد یا خشکبار رو میگن بو میدن یا مثلا جن رو میگن بوداده و................ اصن ملت چرا انقدر به بو علاقه دارن![]()

خو تعریف نکن این چیزارو مهندسواقعیته ...
یکی آشنایان ما خونشون جن گرفت ... اینقدر اذیتش کردن تا مجبور شد خونه رو خالی رها کنه !
از 5 روش بالا استفاده کرد ولی نتیجه نداد !
.
.
.
. یکبار دیگه هم شنیدم که جنا مزاحم دختر یه خانواده ای شدن که دختره گریه میکرد و میترسید ! میگفت کسانی رو می بینه که هرجا میرسه سد راهش میشن و باهاش حرف میزنن!!!

من شنيدم اگه شب جن بياد بالا سرت ميتوني يه چيزي ازش بخاي و برات انجام بده
يكي از اين 3مورد: زيبايي-ثروت-دانش
هميشه با خودم درگيرم اگه جنه اومد كدومو انتخاب كنم اخه هركدومو بده تا اخر اخرش ميده يعني اگه بگي دانش ميشي
دانشمندترين ادم دنيا بدون اينكه نياز باشه حتي يه صفحه درس بخوني![]()

یعنی تو همون شب جراحی پلاستیک میکنه !
عمل پروتز و بینی و .....
.
.
. فکر نکنم اینجور چیزی مصداق داشته باشه ! و فکر نمیکنم برتری خاصی نسبت به انسان داشته باشند که بخوان قدرت ماورایی داشته باشند!

من شنيدم اگه شب جن بياد بالا سرت ميتوني يه چيزي ازش بخاي و برات انجام بده
هميشه با خودم درگيرم اگه جنه اومد كدومو انتخاب كنم اخه هركدومو بده تا اخر اخرش ميده يعني اگه بگي دانش ميشي
دانشمندترين ادم دنيا بدون اينكه نياز باشه حتي يه صفحه درس بخوني
عمل زيبايي نميكنه ولي اگه قدرت ماورايي داشته باشن ميشه مثلا شب ميخابي صب پاميشي شدي يكي ديگه البته فك كنم بشه بهشون گفت اين تغييرات به مرور صورت بگيره كه بقيه شكه نشن
من روز كه ميشه ميگم جنه بيا امشب ديگه باهم توافق كنيم ولي شب كه ميشه ميگم غلط كردم نميخام تو رو خدا نيا افرين

اگه شب جن بیاد بالا سرت شرط اول ابنه که زنده بمونی هامن شنيدم اگه شب جن بياد بالا سرت ميتوني يه چيزي ازش بخاي و برات انجام بده
دانشمندترين ادم دنيا بدون اينكه نياز باشه حتي يه صفحه درس بخوني![]()
.....دارندیعنی تو همون شب جراحی پلاستیک میکنه !
عمل پروتز و بینی و .....
.
.
. فکر نکنم اینجور چیزی مصداق داشته باشه ! و فکر نمیکنم برتری خاصی نسبت به انسان داشته باشند که بخوان قدرت ماورایی داشته باشند!
....همین که دیده نمیشن قدرت ماورایی ان ها ....نگو بیادا .... مدرک پزشکی ندارن یهو میشی مثل اینایی که دماغشون بد عمل شده :| ... از این دکدر قلابی ها نباشن :|عمل زيبايي نميكنه ولي اگه قدرت ماورايي داشته باشن ميشه مثلا شب ميخابي صب پاميشي شدي يكي ديگه البته فك كنم بشه بهشون گفت اين تغييرات به مرور صورت بگيره كه بقيه شكه نشن
من روز كه ميشه ميگم جنه بيا امشب ديگه باهم توافق كنيم ولي شب كه ميشه ميگم غلط كردم نميخام تو رو خدا نيا افرين![]()
عمل زيبايي نميكنه ولي اگه قدرت ماورايي داشته باشن ميشه مثلا شب ميخابي صب پاميشي شدي يكي ديگه البته فك كنم بشه بهشون گفت اين تغييرات به مرور صورت بگيره كه بقيه شكه نشن
من روز كه ميشه ميگم جنه بيا امشب ديگه باهم توافق كنيم ولي شب كه ميشه ميگم غلط كردم نميخام تو رو خدا نيا افرين![]()

خب با جنا قرارداد ببند که نتونی بزنی زیرش !
شب میخابی صبح میشی مَدونا![]()
اگه شب جن بیاد بالا سرت شرط اول ابنه که زنده بمونی ها.....
نه بابا اونقدا قدرت نداره که فکر می کنی ...
تنها برتری های خاص اش که یه مقداری قابل حسادت دیده نشدن به جز در موارد خاص و عمر بالاشونه ......
دارند....همین که دیده نمیشن قدرت ماورایی ان ها ....
نگو بیادا .... مدرک پزشکی ندارن یهو میشی مثل اینایی که دماغشون بد عمل شده :| ... از این دکدر قلابی ها نباشن :|
ماورا از نظر تو چی توصیف میشه ؟؟؟؟با استدلالت موافقم نیستم !
حالا کی گفت من زیبایی رو میخام انتخاب کنم ... اینو که خودم دارماگه شب جن بیاد بالا سرت شرط اول ابنه که زنده بمونی ها..... نه بابا اونقدا قدرت نداره که فکر می کنی ... تنها برتری های خاص اش که یه مقداری قابل حسادت دیده نشدن به جز در موارد خاص و عمر بالاشونه ...... دارند
....همین که دیده نمیشن قدرت ماورایی ان ها .... نگو بیادا .... مدرک پزشکی ندارن یهو میشی مثل اینایی که دماغشون بد عمل شده :| ... از این دکدر قلابی ها نباشن :|
ولی من جدا اینو شنیدم کاش ترسناک نبودن تازه شنیدم یه سوره رو بخونی شبا میان بالا سرت بعد کافیه یه چیزی ازشون بخای کاش یه نفر امتحانش میکرد نتیجه رو اعلام میکرد
مدونا چیه بابا چرا همتون کلیک کردین رو زیبایی بابا من دانش میخامخب با جنا قرارداد ببند که نتونی بزنی زیرش ! شب میخابی صبح میشی مَدونا![]()

مامان بزرگ از خاطرات جونیتون و جن ها برامون داستان بگو...................یاد خوابگاه دختران افتادم...
حالا کی گفت من زیبایی رو میخام انتخاب کنم ... اینو که خودم دارم ولی من جدا اینو شنیدم کاش ترسناک نبودن تازه شنیدم یه سوره رو بخونی شبا میان بالا سرت بعد کافیه یه چیزی ازشون بخای کاش یه نفر امتحانش میکرد نتیجه رو اعلام میکرد مدونا چیه بابا چرا همتون کلیک کردین رو زیبایی بابا من دانش میخام

خخخخخخخخخخخخخخاگه شب جن بیاد بالا سرت شرط اول اینه که زنده بمونی ها.....
نه بابا اونقدا قدرت نداره که فکر می کنی ...
تنها برتری های خاص اش که یه مقداری قابل حسادت دیده نشدن به جز در موارد خاص و عمر بالاشونه ......
|

فراتر از ایناسماورا از نظر تو چی توصیف میشه ؟؟؟؟
عمر بالا ؟؟؟
دیده نشدن ؟؟؟؟
پ چی ؟؟؟
حالا کی گفت من زیبایی رو میخام انتخاب کنم ... اینو که خودم دارمولی من جدا اینو شنیدم کاش ترسناک نبودن تازه شنیدم یه سوره رو بخونی شبا میان بالا سرت بعد کافیه یه چیزی ازشون بخای کاش یه نفر امتحانش میکرد نتیجه رو اعلام میکرد
مدونا چیه بابا چرا همتون کلیک کردین رو زیبایی بابا من دانش میخام
![]()

فراتر از اینا چیه .... .یعنی کی می تونه باشه ؟:| .... مثلا زمین جابه جا کنن ؟؟؟:|فراتر از ایناس
دانش که دست یافتنیه .....بنده ی خدا ثروت بخواه !
پس جن ها حق دارن تو خابت نیان !
.
حکایت داریم که :
زنی هر سال میره مشهد و امارضا که شوهرمو امسال برنده قرعه کشی بانک کن و به پول این جایزه نیاز دارمو این حرفا....
و سالها متمادی گذشت و یه شب در خواب ندایی آمد که به شوهرت بگو اول تو بانک حساب باز کنه :|
.
![]()