آبروی هر چی دخدره شماها بردید جنم ترس داره آخه؟!!![]()
من از سه چیز تو زندگی میترسم.. -مار-جن-روح-

آبروی هر چی دخدره شماها بردید جنم ترس داره آخه؟!!![]()

من از سه چیز تو زندگی میترسم.. -مار-جن-روح-![]()

اگه به نظر شما موجودات ماورایی وجود نداره می تونم بگم حتی یک درصد از فضای اطراف خودت رو نشناختیخرافات خرافات خرافات
آدرس خونتون میدم بیاد بخورت ......جن کجا بود ، اگه جن دیدین ادرس پیج منو بهش بدین، باشه؟
فقط قرآن نیست ها ... حالا ما میگیم جن....ادیان دیگه یه چیز دیگه می گن .....جن تو قرآن اومده و وجود داره...
ولی ایشالا من هیچوقت نبینمش
![]()
از افسانه هانگو ...یکیش کنارت نشسته ....برو تو دره یه شب بمون اونجا زیاد هستن...
البته من که ندیدم ولی خدا تو قرآن فرمودن هست حتما هست..
هشتاد درصدشون ساخت ذهن .... اما متاسفانه وقتی موضوع حقیقت داره کار از هیچی بر نمیاد جز آدم های خاص ... منم یه مورد رو با چشم های خودم دیدم که مدت زیادی بستری روانی شد و قرص خورد اما جواب نگرفت تا رفت پیش آدم های اهل اش ..... والبته مواردی رو هم لمس نمودیم ...واقعیته ...
یکی آشنایان ما خونشون جن گرفت ... اینقدر اذیتش کردن تا مجبور شد خونه رو خالی رها کنه !
از 5 روش بالا استفاده کرد ولی نتیجه نداد !
.
.
.
. یکبار دیگه هم شنیدم که جنا مزاحم دختر یه خانواده ای شدن که دختره گریه میکرد و میترسید ! میگفت کسانی رو می بینه که هرجا میرسه سد راهش میشن و باهاش حرف میزنن!!!
بداش چی ؟:|جن خوب خوبه
بداش دهنتو سرویس میکنناگه به نظر شما موجودات ماورایی وجود نداره می تونم بگم حتی یک درصد از فضای اطراف خودت رو نشناختی
آدرس خونتون میدم بیاد بخورت ......
فقط قرآن نیست ها ... حالا ما میگیم جن....ادیان دیگه یه چیز دیگه می گن .....
از افسانه هانگو ...یکیش کنارت نشسته ....
هشتاد درصدشون ساخت ذهن .... اما متاسفانه وقتی موضوع حقیقت داره کار از هیچی بر نمیاد جز آدم های خاص ... منم یه مورد رو با چشم های خودم دیدم که مدت زیادی بستری روانی شد و قرص خورد اما جواب نگرفت تا رفت پیش آدم های اهل اش ..... والبته مواردی رو هم لمس نمودیم ...
بداش چی ؟:|
دهنشون سرویس:|بداش دهنتو سرویس میکنن
اگه به نظر شما موجودات ماورایی وجود نداره می تونم بگم حتی یک درصد از فضای اطراف خودت رو نشناختی
آدرس خونتون میدم بیاد بخورت ......
فقط قرآن نیست ها ... حالا ما میگیم جن....ادیان دیگه یه چیز دیگه می گن .....
از افسانه هانگو ...یکیش کنارت نشسته ....
هشتاد درصدشون ساخت ذهن .... اما متاسفانه وقتی موضوع حقیقت داره کار از هیچی بر نمیاد جز آدم های خاص ... منم یه مورد رو با چشم های خودم دیدم که مدت زیادی بستری روانی شد و قرص خورد اما جواب نگرفت تا رفت پیش آدم های اهل اش ..... والبته مواردی رو هم لمس نمودیم ...
بداش چی ؟:|

خودش میدونه اعصاب نداری ساکت نشسته نفس هم نمیکشه ....خوبی دگدر؟؟
کی کنار من نشسته بهش بگو بره کنار من اعصاب ندارم
چه همه به یک نفر:| ....بهشون بگو مرد ان تک به تک بیان :|اسامی جن ها:
مازر، کمطم، قسوره، طیکل.
قبیله های جن ها:
بنی القماقم، بنی الدهمان، بنی القیعان.
و هنگام خواندن اسم هایشان صدایت را میشنوند فورا به سراغتان می آیند...
لحظات خوشی را برایتان آرزومندم...........خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
من از سه چیز تو زندگی میترسم.. -مار-جن-روح-

اسامی جن ها:
مازر، کمطم، قسوره، طیکل.
قبیله های جن ها:
بنی القماقم، بنی الدهمان، بنی القیعان.
و هنگام خواندن اسم هایشان صدایت را میشنوند فورا به سراغتان می آیند...
لحظات خوشی را برایتان آرزومندم...........خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خودش میدونه اعصاب نداری ساکت نشسته نفس هم نمیکشه ....
چه همه به یک نفر:| ....بهشون بگو مرد ان تک به تک بیان :|

والا اونجور که اون ترسیده تو اول برو براش یک شلوار بیار عوض کنه بعد اون میره برات آب میاره :|آفرین..چه فهمیدس پس بگو بره برام یه لیوان آب بیاره...تشنمه![]()
والا اونجور که اون ترسیده تو اول برو براش یک شلوار بیار عوض کنه بعد اون میره برات آب میاره :|
جدی؟
یغعنی حتی از قیافه خودتم اول صوب قبل آرایش نمیترسی؟.................
دهنتو![]()
امشب تو دشک بعضیا بارون میاد![]()
جدی؟
یغعنی حتی از قیافه خودتم اول صوب قبل آرایش نمیترسی؟.................
دهنتو![]()
امشب تو دشک بعضیا بارون میاد![]()

واقعیته ...
یکی آشنایان ما خونشون جن گرفت ... اینقدر اذیتش کردن تا مجبور شد خونه رو خالی رها کنه !
از 5 روش بالا استفاده کرد ولی نتیجه نداد !
.
.
.
. یکبار دیگه هم شنیدم که جنا مزاحم دختر یه خانواده ای شدن که دختره گریه میکرد و میترسید ! میگفت کسانی رو می بینه که هرجا میرسه سد راهش میشن و باهاش حرف میزنن!!!
من نمیدونم مسلک شما چیه...البته حدس میشه زد از کدوم فرقه ا یمیپرسیدی چی میزنه!!! ساقیش کیه!!!
خرافات!!!
یکی میگه تو قران اومده پس راسته!!!!
ما با اینا شدیم 75 میلیون
یکی از اشنا ها
دختر یک خانواده
جالب هست همه ما از این داستان ها داریم ولی همه از اشنا ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میپرسیدی چی میزنه!!! ساقیش کیه!!!
خرافات!!!
یکی میگه تو قران اومده پس راسته!!!!
ما با اینا شدیم 75 میلیون
اجنه هم مث ما هستن تو خیلی خصوصیاتشون...در مورد تسخیر جن یه چیزایی شنیدم. اینکه بعضیا با ذکرهایی جن ها رو تسخیر میکنن و برا اهدافشون از اونا استفاده میکنن.
یه چیزایی مث افسرده کردن یه نفر آسیب جسمی کابوس و...هر کدوم اینا میتونه نشونه باشه
در کل فک کنم با انرژی مثبت بشه بهشون غلبه کرد...انرزی زیادی میخواد

خوب بلدی ها
نکنه جن گیری ؟ این سایت پره جنه اگه خاستی از همینجا شروع کن![]()