آیا با من موافقید ؟

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تــــــــاریخ تکرار میشه در یه فرم جدید اما اصل مطلب همون قبلیه !
پس خوبه که بخونیم و بدونیم و تصمیم درست بگیریم در مواقع حساس!:cool:

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظرم نسبت به این جمله خنثی هست.
نمیدونم چی بگم.

یک دختره

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسپارید بر سنگ مزارم تاریخ نزنند تا ایندگان ندانند بی عرضگان این برهه از تاریخ ما بودند

nayyeri1982

عضو جدید
آخه من میخوام بدونم الان این سوال من کلی یه بچه دبستانی اصلا تاریخ چی میفهمه چیه بعد بیاد دوره هخامنشیانو با ساسانیانو بخونه
بخدا من اون موقع که چهارم پنجم دبستان بودم روزی که فرداش تاریخ داشتم عصه عالم میومد تو دلم
یعنی حاضر بودم هر روز امتحان ریاضی بدم ولی یه صفحه تاریخ نخونم

همونطور كه يك فرد براي پيشرفت و رسيدن به موفقيت در طول زندگيش به گذشته اش توجه مي كنه و درس ميگيره ، ملتها هم براي رشد جمعي بايد به گذشته شون نيم نگاهي داشته باشن تا فرق دشمن و دوست را بدانند و از يه سوراخ دو بار گزdده نشن...
حالا اينكه سيستم آموزش تاريخ در آموزش و پرورش ايراد داره يا نه يه بحث ديگه است كه مهم هم هست البته .. مسلما اينكه بعضيا از تاريخ بدشون مياد يا حداقل خوششون نمياد روش تدريس و خاطراتي است كه در طول تحصيل براشون اتفاق افتاده وگرنه فكر مي كنم خارج از دروس مدرسه خيلي از مطالب تاريخي -چه در قالب رمان هاي تاريخي يا داستان و ادبيات يا سفرنامه يا هرچيز ديگه- شيرين و خواندن آن لذت بخش است.

nayyeri1982

عضو جدید
تاریخ را فاتحان مینویسند

هیتلر

جمله ت آدمو به فكر واميداره...
يعني چون فاتحان نوشته اند ديگه قابل اتكا نيست؟ يا قابليت درس آموزي نداره ...
بايد فكر كنم .....
دوستان ديگه نظري دراينباره ندارن؟

Viniz

اخراجی موقت
جمله ت آدمو به فكر واميداره...
يعني چون فاتحان نوشته اند ديگه قابل اتكا نيست؟ يا قابليت درس آموزي نداره ...
بايد فكر كنم .....
دوستان ديگه نظري دراينباره ندارن؟

فیلم های "قلاده های طلا" و "اخراجی ها 3" و "پایان نامه" رو در نظر بگیرید متوجه میشید ...

majid0511

عضو جدید
اون وقت ما خودمون بودن تجربه و با شرایط سخت میشدیم تاریخ آینده هاکه
بعد دوحالت داشت یا 90 در صد لعنتمون میکردن
یا 10 درصد دعای خیر میکردن برامون

lord of darkness

عضو جدید
من میگم تاریخو باید کسی بخونه که بهش علاقه داره به من چه که فلان پادشاه باکیا جنگ کرده اخه آدم باید چیزی بخونه تا براش فایده داشته باشه بهش انرژی بده نه اینکه برعکس دپرس شه
همیشه گفتن ومیگن گذشته ها گذشته از لحظه های حال زندگیت استفاده کن وبه اینده فکر کن

حافظه تاریخی بسار ارزشمند است یکی از بزرگترین ضعف های ملت ما نیز نداشتن حافظه تاریخی ست
تاریخ هویت ملی مان را به ما نشان می دهد که کم چیزی نیست;)

بالا