آیا با من موافقید ؟

Viniz

اخراجی موقت
دنیا بهترین دنیا می بود اگر تاریخ وجود نداشت. :cool:

Viniz

اخراجی موقت
به نظر من باید کتاب های تاریخ را آتش بزنیم این خدمت بزرگیست به نسل های بعد :smile:

مهندس نفت

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا نباید ایندگان بدونند که علت پیروزی ها یا علت شکست ها چیست

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میگم تاریخو باید کسی بخونه که بهش علاقه داره به من چه که فلان پادشاه باکیا جنگ کرده اخه آدم باید چیزی بخونه تا براش فایده داشته باشه بهش انرژی بده نه اینکه برعکس دپرس شه
همیشه گفتن ومیگن گذشته ها گذشته از لحظه های حال زندگیت استفاده کن وبه اینده فکر کن

مهندس نفت

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم موافقم تاریخ به درد تاریخ نویسان و تاریخ نگاران میخوره ولی بی فایده نیست ، باید درس عبرت گرفت از گذشته ها
حالا نمیدونم چه قدر با من موافقید چه قدر نیستید

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم موافقم تاریخ به درد تاریخ نویسان و تاریخ نگاران میخوره ولی بی فایده نیست ، باید درس عبرت گرفت از گذشته ها
حالا نمیدونم چه قدر با من موافقید چه قدر نیستید
بله درسته آدم باید درس عبرت بگیره ولی از اشتباه های ادمایی که حداقل یه نسل باهامون تفاوت دارن نه از ادمایی که 2 قرن قبل داشتن زندگی میکردن

نغمه زندگی

عضو جدید
سلام
من موافق نیستم ادم باید اتاریخ کشورشو بدونه و این خیلی مهمه تا بتونه درک صحیحی از کشورش داشته باشه
بدونه چه موفقیت هایی داشته که بشون افتخار کنه و همچنین چه شکستایی داشته تا بدونه علت پیشرفت نکردنه کشورش چی بوده
همچنین تاریخ پر از عبرته
اما منم یادمه تو دوران مدرسه از تاریخ اصلا خوشم نمیومد همیشه معلمون میگفت تاریخ انسانو میسازه
که واقعا هم همینطوره
بنظرمن دونستن تاریخ هرکشور برای مردمانشون خیلی مهمه حتی اگر دوسش نداشته باشن یا تلخ باشه

مهندس نفت

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله درسته آدم باید درس عبرت بگیره ولی از اشتباه های ادمایی که حداقل یه نسل باهامون تفاوت دارن نه از ادمایی که 2 قرن قبل داشتن زندگی میکردن

سلام به شما منم نگفتم که باید تاریخ قرن بیستم رو بخونی من فقط میگم که باید عبرت گرفت همین زیادم اعتقاد ندارم بدونی خیلی دقیق فقط نکته عبرت اموزشو بگیری

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما منم نگفتم که باید تاریخ قرن بیستم رو بخونی من فقط میگم که باید عبرت گرفت همین زیادم اعتقاد ندارم بدونی خیلی دقیق فقط نکته عبرت اموزشو بگیری
آخه من میخوام بدونم الان این سوال من کلی یه بچه دبستانی اصلا تاریخ چی میفهمه چیه بعد بیاد دوره هخامنشیانو با ساسانیانو بخونه
بخدا من اون موقع که چهارم پنجم دبستان بودم روزی که فرداش تاریخ داشتم عصه عالم میومد تو دلم
یعنی حاضر بودم هر روز امتحان ریاضی بدم ولی یه صفحه تاریخ نخونم

مهندس نفت

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آخه من میخوام بدونم الان این سوال من کلی یه بچه دبستانی اصلا تاریخ چی میفهمه چیه بعد بیاد دوره هخامنشیانو با ساسانیانو بخونه
بخدا من اون موقع که چهارم پنجم دبستان بودم روزی که فرداش تاریخ داشتم عصه عالم میومد تو دلم
یعنی حاضر بودم هر روز امتحان ریاضی بدم ولی یه صفحه تاریخ نخونم
این برمیگرده به سیاسته اموزش پرورش من خودم اصلا نمیدونم اون تارخ هخامنشی صفویه چه به درد من میخورد الان از من بپرسن دو تا از سلسله های که تو ایران حکومت کردن نمیدونم

kabviz

عضو جدید
بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم !

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
این برمیگرده به سیاسته اموزش پرورش من خودم اصلا نمیدونم اون تارخ هخامنشی صفویه چه به درد من میخورد الان از من بپرسن دو تا از سلسله های که تو ایران حکومت کردن نمیدونم

تایید میشه اساسی;)

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا دعوا نکیند با هم دوست باشین با هم
تاریخ دعوا انداخت :biggrin:
دعوا چرا بیوفتم آخه دارم میخندم:D
میدونی چرا خوشم نیومد
بالاخره آدما تو هر دوره ای که زندگی میکنن مطابق با امکانات و شرایطی که دارن تواناییهاشونو ثابت میکنن پس نباید بهشون خرده گرفت
و اینم باید درنظر داشت که تکامل علم بشر به دنبال تکامل عقلشه

Viniz

اخراجی موقت
دعوا چرا بیوفتم آخه دارم میخندم:D
میدونی چرا خوشم نیومد
بالاخره آدما تو هر دوره ای که زندگی میکنن مطابق با امکانات و شرایطی که دارن تواناییهاشونو ثابت میکنن پس نباید بهشون خرده گرفت
و اینم باید درنظر داشت که تکامل علم بشر به دنبال تکامل عقلشه

حقیقته عزیز....
اگه بی عرضه نبودیم که وضعمون این نبود :(

kabviz

عضو جدید
ولی باید قبول کنیم که نسبت به گذشتگان که امکاناتشون از ما خیلی کمتر بوده ... خیلی کم کاری میکنیم
واقعا چند نفر از این همه کسایی که وارد دانشگاه میشن درست درس میخونن ؟؟؟ واقعا چند نفر هدفشون مشخصه ؟؟؟

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقیقته عزیز....
اگه بی عرضه نبودیم که وضعمون این نبود :(
ببینید الان عقل ما تکامل یافت برای همین میگیم اونا بی عرضه بودن ولی در صورتی که تواناییشون تا اون حد بوده

بالا