حرف دل دیکتاتورها رو زدی.دنیا بهترین دنیا می بود اگر تاریخ وجود نداشت.![]()
چرا نباید ایندگان بدونند که علت پیروزی ها یا علت شکست ها چیست
اینم بدونند مگه چه حاصلی داره؟چرا نباید ایندگان بدونند که علت پیروزی ها یا علت شکست ها چیست
اینم بدونند مگه چه حاصلی داره؟
من به شدت از تاریخ بدم میاد
منم موافقم تاریخ به درد تاریخ نویسان و تاریخ نگاران میخوره ولی بی فایده نیست ، باید درس عبرت گرفت از گذشته ها
حالا نمیدونم چه قدر با من موافقید چه قدر نیستید
بله درسته آدم باید درس عبرت بگیره ولی از اشتباه های ادمایی که حداقل یه نسل باهامون تفاوت دارن نه از ادمایی که 2 قرن قبل داشتن زندگی میکردنمنم موافقم تاریخ به درد تاریخ نویسان و تاریخ نگاران میخوره ولی بی فایده نیست ، باید درس عبرت گرفت از گذشته ها
حالا نمیدونم چه قدر با من موافقید چه قدر نیستید
بله درسته آدم باید درس عبرت بگیره ولی از اشتباه های ادمایی که حداقل یه نسل باهامون تفاوت دارن نه از ادمایی که 2 قرن قبل داشتن زندگی میکردن
بله درسته آدم باید درس عبرت بگیره ولی از اشتباه های ادمایی که حداقل یه نسل باهامون تفاوت دارن نه از ادمایی که 2 قرن قبل داشتن زندگی میکردن
آخه من میخوام بدونم الان این سوال من کلی یه بچه دبستانی اصلا تاریخ چی میفهمه چیه بعد بیاد دوره هخامنشیانو با ساسانیانو بخونهسلام به شما منم نگفتم که باید تاریخ قرن بیستم رو بخونی من فقط میگم که باید عبرت گرفت همین زیادم اعتقاد ندارم بدونی خیلی دقیق فقط نکته عبرت اموزشو بگیری
این برمیگرده به سیاسته اموزش پرورش من خودم اصلا نمیدونم اون تارخ هخامنشی صفویه چه به درد من میخورد الان از من بپرسن دو تا از سلسله های که تو ایران حکومت کردن نمیدونمآخه من میخوام بدونم الان این سوال من کلی یه بچه دبستانی اصلا تاریخ چی میفهمه چیه بعد بیاد دوره هخامنشیانو با ساسانیانو بخونه
بخدا من اون موقع که چهارم پنجم دبستان بودم روزی که فرداش تاریخ داشتم عصه عالم میومد تو دلم
یعنی حاضر بودم هر روز امتحان ریاضی بدم ولی یه صفحه تاریخ نخونم
مینویسند که باسوادانه این برهه شماییدبسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم !
من از حرفت خوشم نیومد عزیزمبسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم !
این برمیگرده به سیاسته اموزش پرورش من خودم اصلا نمیدونم اون تارخ هخامنشی صفویه چه به درد من میخورد الان از من بپرسن دو تا از سلسله های که تو ایران حکومت کردن نمیدونم
حالا دعوا نکیند با هم دوست باشین با هممن از حرفت خوشم نیومد عزیزم
دعوا چرا بیوفتم آخه دارم میخندمحالا دعوا نکیند با هم دوست باشین با هم
تاریخ دعوا انداخت![]()
بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم !
دعوا چرا بیوفتم آخه دارم میخندم
میدونی چرا خوشم نیومد
بالاخره آدما تو هر دوره ای که زندگی میکنن مطابق با امکانات و شرایطی که دارن تواناییهاشونو ثابت میکنن پس نباید بهشون خرده گرفت
و اینم باید درنظر داشت که تکامل علم بشر به دنبال تکامل عقلشه
ببینید الان عقل ما تکامل یافت برای همین میگیم اونا بی عرضه بودن ولی در صورتی که تواناییشون تا اون حد بودهحقیقته عزیز....
اگه بی عرضه نبودیم که وضعمون این نبود![]()