آیا ایرانی بودن رو انتخاب میکردی؟

آیا ایرانی بودن رو انتخاب میکردی؟

• بله

رای: 58 58.6%
  • خیر

رای: 41 41.4%

• مجموع رای دهندگان
    99

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

[FONT=&quot
[B][FONT=&quot]دوست عزیز! در یک جامعه ی مرفه شاید هنوز باشند افرادی که خدا رو دارن اما در یک جامعه ی فقیر خدا حتما در اذهان مردم خواهد مرد[/FONT]
...
[FONT=&quot]فراموش نکنید این سخن رو: من لا معاش له لا معاد له[/FONT]

سایر مواردی که گفتید از بحثش گذشت ولی اون مطلب درسته، سخن حضرت علیه فکر کنم، درکنارش این آیه قرآن رو هم در نظر داشته باشید:

وَ لَوْ بَسَطَ اللَّهُ الرِّزْقَ لِعِبادِهِ لَبَغَوْا فِي الْأَرْضِ وَ لكِنْ يُنَزِّلُ بِقَدَرٍ ما يَشاءُ إِنَّهُ بِعِبادِهِ خَبِيرٌ بَصِيرٌ

اگر خداوند روزى را براى بندگانش وسعت بخشد، در زمين طغيان و ستم مى‏كنند؛ از اين رو به مقدارى كه مى‏خواهد(و مصلحت مى‏داند) نازل مى‏كند، كه نسبت به بندگانش آگاه و بيناست»(شورى: 27)

البته باید این آیه رو در کنار آِات دیگر که دعوت به تلاش برای رزق و روزی هست ببینیم، ولی در کل مفهوم این مطلب این هست که با افزایش ثروت امکان خطا و طغیان انسان هم زیاد می شود، اثبات این مطلب هم وضعیت دینی و اعتقادات برخی (و با اغراق اکثر) خانواده های مرفه همین ایران خودمون هستش، خارجیهاش به کنار....

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایر مواردی که گفتید از بحثش گذشت ولی اون مطلب درسته، سخن حضرت علیه فکر کنم، درکنارش این آیه قرآن رو هم در نظر داشته باشید:

وَ لَوْ بَسَطَ اللَّهُ الرِّزْقَ لِعِبادِهِ لَبَغَوْا فِي الْأَرْضِ وَ لكِنْ يُنَزِّلُ بِقَدَرٍ ما يَشاءُ إِنَّهُ بِعِبادِهِ خَبِيرٌ بَصِيرٌ

اگر خداوند روزى را براى بندگانش وسعت بخشد، در زمين طغيان و ستم مى‏كنند؛ از اين رو به مقدارى كه مى‏خواهد(و مصلحت مى‏داند) نازل مى‏كند، كه نسبت به بندگانش آگاه و بيناست»(شورى: 27)

البته باید این آیه رو در کنار آِات دیگر که دعوت به تلاش برای رزق و روزی هست ببینیم، ولی در کل مفهوم این مطلب این هست که با افزایش ثروت امکان خطا و طغیان انسان هم زیاد می شود، اثبات این مطلب هم وضعیت دینی و اعتقادات برخی (و با اغراق اکثر) خانواده های مرفه همین ایران خودمون هستش، خارجیهاش به کنار....

حق با شماست ... اما من ترجیح می دم گناه آدمای سیر رو ببینم تا بچه ی معصومی که از فقر به تن فروشی می رسه....یا جوونی که از ناامیدی به کفر می رسه...
با احترام

رز-67

عضو جدید
با وجود این همه بی کفایتی و... ایران رو دوست دارم .باوجود این همه دورنگی مردمشو دوست دارم زبونمو دوست دارم خاکش ، کویرش،جنگلش،دریاش و خیلی از چیزای دیگشو دوست دارم . این فکر ومتحد شدن مردم یه کشور که اونو می کنه جهان سوم یا پیشرفته. خلاصه این که من عاشقه ایرانم و امید دارم که من و خیلی از جوونای همفکر من ایران را آباد کنیم. به خاطر اصالت دیرینمون و جبران از خود گذشتگی شهیدامون که رشادت و غیرت ایرانی تو رگهاشون هست

Sarp

مدیر بازنشسته
اصلا قبول ندارم!
مردم کره شمالی مردمی بدبخت که اجازه فکر کردن تو شخصی ترین مسائلم بهشون داده نمیشه هستند!
مهم نیست تو درباره شون چی فکر میکنی
خودشون فکر میکنند خوشبخت ترین مردم دنیا هستند

چون به غیر کره جای دیگه ای رو ندیدند که مقایسه کنند

amin karmania

عضو جدید
مهم نیست تو درباره شون چی فکر میکنی
خودشون فکر میکنند خوشبخت ترین مردم دنیا هستند

چون به غیر کره جای دیگه ای رو ندیدند که مقایسه کنند
به نظر من همیشه دونستن ارزشش از ندونستن الکی خوش بودن بیشتره!
اگه به تو میگفتن بین ایران و کره شمالی یکی رو انتخاب کن تو چی جواب میدادی!

massssk

عضو جدید
من نه تنها در این دوره بلکه درتمام طول تاریخ اگر به دنیا می امدم باز هم دوست داشتم ایرانی باشم.باز هم از نسل آریا،از نسل کورش کبیر(زنده باد ایران)

amin karmania

عضو جدید
من نه تنها در این دوره بلکه درتمام طول تاریخ اگر به دنیا می امدم باز هم دوست داشتم ایرانی باشم.باز هم از نسل آریا،از نسل کورش کبیر(زنده باد ایران)

وای تو چقد غیرتییی!!!!!!!!!!!
یادت باشه که : غیرت بیجا مانع کسب است!

amin karmania

عضو جدید
منم با ice dream موافقم سویس کشور آزادی به نظر میاد!!!
آره مردم کره شمالی حتی نمیتونن برا خودشون ماشین داشته باشن!!
نمیدونم شنیدی یا نه: سرمربی تیم فوتبالشون بعد از نتایج ضعیف در جام جهانی به کار اجباری و بدون حقوق در ساختمان محکوم شد!!!!!!!

dars

عضو جدید
وای تو چقد غیرتییی!!!!!!!!!!!
یادت باشه که : غیرت بیجا مانع کسب است!

بی غیرتی هم خیلی خیلی مانع از کسب است نه؟
خبر دارید که تازگی ها کشور دوست و برادر کمونیستی چین نام خلیج فارس رو در افتتاحیه بازی های آسیایی جعل کرد و نام مجعولی روش گذاشت اما هیچ کدوم از اون به اصطلاح ایرانی هایی که اونجا بودن دم نزدن و ککشون نگزید و بعد از اون هم نه تو تلویزیون این اهانت رو مطرح کردن و نه نماینده های مجلس که به خاطر لبنان و فلسطین دارن کشور رو وارد جنگ میکنن هیچ چیزی نگفتن در مورد این کار شنیع چینی ها.
این اسمش بی غیرتی و بی میلی نسبت به وطن نیست؟
توجیحی این وسط وجود داره به نظر شما؟ اگه بگیم اشاره کردن و بزرگ کردنش به ضررمون میشه خوب بزرگ کردن مسایل دیگه مثل لبنان و فلسطین به نفعمون میشه؟
وقتی گرداننگان یه کشور نسبت به توهین به کشور خودشون هیچ عکس العملی نشون ندن و برعکس نسبت به کوچک ترین چیزی که نسبت به کشور های دیگه مثل لبنان و فلسطین میبینن تحصن و شعار و مرگ بر این و اون سر بدن به نظر شما این بی غیرتی نیست؟
البته آدم شک میکنه که این افراد ایرانی باشن .بیشتر بهشون میخوره مال همون خطه های لبنان و فلسطین باشن چون از اونا خیلی خیلی بیشتر دفاع میکنن تا ایران خودمون.

Sarp

مدیر بازنشسته
به نظر من همیشه دونستن ارزشش از ندونستن الکی خوش بودن بیشتره!
اگه به تو میگفتن بین ایران و کره شمالی یکی رو انتخاب کن تو چی جواب میدادی!
من و با یه کره ای مقایسه میکنی؟
من لااقل به غیر اینترنت و ماهواره و . .. چن تا کشور دیگه دیده ام ناسلامتی

تو کره مردم حتی مجبورن چیزی که دولت میخواد رو از تو تی وی ببینند

خبر دارید که تازگی ها کشور دوست و برادر کمونیستی چین نام خلیج فارس رو در افتتاحیه بازی های آسیایی جعل کرد و نام مجعولی روش گذاشت اما هیچ کدوم از اون به اصطلاح ایرانی هایی که اونجا بودن دم نزدن و ککشون نگزید و بعد از اون هم نه تو تلویزیون این اهانت رو مطرح کردن و نه نماینده های مجلس که به خاطر لبنان و فلسطین دارن کشور رو وارد جنگ میکنن هیچ چیزی نگفتن در مورد این کار شنیع چینی ها.
توجیحی این وسط وجود داره به نظر شما؟ اگه بگیم اشاره کردن و بزرگ کردنش به ضررمون میشه خوب بزرگ کردن مسایل دیگه مثل لبنان و فلسطین به نفعمون میشه؟
وقتی گرداننگان یه کشور نسبت به توهین به کشور خودشون هیچ عکس العملی نشون ندن و برعکس نسبت به کوچک ترین چیزی که نسبت به کشور های دیگه مثل لبنان و فلسطین میبینن تحصن و شعار و مرگ بر این و اون سر بدن به نظر شما این بی غیرتی نیست؟
البته آدم شک میکنه که این افراد ایرانی باشن .بیشتر بهشون میخوره مال همون خطه های لبنان و فلسطین باشن چون از اونا خیلی خیلی بیشتر دفاع میکنن تا ایران خودمون.
حالا از کجا معلوم خودت از نژاد عربا نباشی؟

• Like
واکنش ها: dars

dars

عضو جدید
من و با یه کره ای مقایسه میکنی؟
من لااقل به غیر اینترنت و ماهواره و . .. چن تا کشور دیگه دیده ام ناسلامتی

تو کره مردم حتی مجبورن چیزی که دولت میخواد رو از تو تی وی ببینند

حالا از کجا معلوم خودت از نژاد عربا نباشی؟

جواب این سوالتون خیلی واضحه دوست عزیز فکر کنم نیازی به پاسخ نباشه.

amin karmania

عضو جدید

نمیدونم شنیدی یا نه که سیاست پدر و مادر نداره!
منم اگه جا دولت بودم همین کار رو میکردم !
آخه من به عنوان مثلا یه عضو دولت مگه نفهمم بیام چین رو با خودم بد کنم اونم تو شرایطی که به طرفداری یا بی طرف موندنش نسبت به ایران تو جامعه جهانی نیاز دارم و همینطور افکار عمومی کشورم رو مشغول این قضیه کنم!!!

peaced

عضو جدید
تمدن

تمدن

اگه به من قبل از تولدم يه آمار از كشور ها مي دادن همون لحظه ي اول كه نگاهم به تمدن 7000ساله ايران مي افتاد ايران را انتخاب مي كردم

Sarp

مدیر بازنشسته
اگه به من قبل از تولدم يه آمار از كشور ها مي دادن همون لحظه ي اول كه نگاهم به تمدن 7000ساله ايران مي افتاد ايران را انتخاب مي كردم
قبلا ها 2500 سال سالی 10 - 20 سال زیاد میشد
الان شده ثانیه ای 100 سال ؟

رز-67

عضو جدید
وای این حرف جای تاسف داره چون مشخصه یک ایرانی غیرته. در جواب کسی که گفته غیرت مانع کسبه

رز-67

عضو جدید
خوشحالم یه همفکر این جا پیدا شد واقعا حرفتان جای تامل داره

• Like
واکنش ها: dars

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا نباید ایران رو انتخاب میکردم؟

ایران رو با همه خوبی ها و بدی هاش دوست دارم و تحت هیچ شرایطی حاضر نبودم و نیستم و نخواهم بود جای دیگه زندگی کنم...

بله البته اگر منم چشمم رو روی همه بدی ها و مشکلات جامعه می بستم میتونستم راحت توی ایران زندگی کنم...
اما راستش وجدانم قبول نمیکنه
البته من الان زیاد حاضر نیستم کشورم رو ترک کنم چون میخوام به کمک و یاری هموطنان دیگم کشورم و دینم رو از زیر چکمه دیکتاتوری دینی نجات بدم.
گر قرار بود من جایی رو برای زندگی انتخاب کنم..جایی رو انتخاب میکردم که از دین به عنوان یک ابزار استفاده نشه...حالا کاری ندارم کدوم کشور.. اما راستش خودم مالزی رو خیلی دوست دارم و البته اطلاعات خوبی رو هم در موردش دارم...اگر خواستم روزی کشورم رو ترک کنم حتما مالزی رو برای زندگی انتخاب میکنم
شما هم میتونی توی همین ایران که پر از ظلم و جنایته زندگی کنی و ککت هم نگزه...و البته هیچ تلاشی برای بهتر شدنش انجام ندی...

آخرین ویرایش:

amin karmania

عضو جدید
وای این حرف جای تاسف داره چون مشخصه یک ایرانی غیرته. در جواب کسی که گفته غیرت مانع کسبه

عزیزم دوست داشتم جملم رو کامل میخوندی بعد توهین میکردی!!!!
من گفتم غیرت بیجا مانع کسبه،هنوزم سر حرفم هستم!
غیرت بیجا موجب ایجاد نگاهی یه طرفه و مغرضانه به مسائل میشه!!!

amin karmania

عضو جدید
بله البته اگر منم چشمم رو روی همه بدی ها و مشکلات جامعه می بستم میتونستم راحت توی ایران زندگی کنم...
اما راستش وجدانم قبول نمیکنه
البته من الان زیاد حاضر نیستم کشورم رو ترک کنم چون میخوام به کمک و یاری هموطنان دیگم کشورم و دینم رو از زیر چکمه دیکتاتوری دینی نجات بدم.
گر قرار بود من جایی رو برای زندگی انتخاب کنم..جایی رو انتخاب میکردم که از دین به عنوان یک ابزار استفاده نشه...حالا کاری ندارم کدوم کشور.. اما راستش خودم مالزی رو خیلی دوست دارم و البته اطلاعات خوبی رو هم در موردش دارم...اگر خواستم روزی کشورم رو ترک کنم حتما مالزی رو برای زندگی انتخاب میکنم
شما هم میتونی توی همین ایران که پر از ظلم و جنایته زندگی کنی و ککت هم نگزه...و البته هیچ تلاشی برای بهتر شدنش انجام ندی...
میشه بپرسم چطوری میخوای به یاری هموطنان دیگت کشورت و دینت رو از زیر چکمه دیکتاتوری دینی نجات بدی؟
آخه تو کشور ما همه خوب خرف میزنن ولی جایی که باید کاری انجام بشه میبینیم که همه اونها در حد حرف بوده نه بیشتر!

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بپرسم چطوری میخوای به یاری هموطنان دیگت کشورت و دینت رو از زیر چکمه دیکتاتوری دینی نجات بدی؟
آخه تو کشور ما همه خوب خرف میزنن ولی جایی که باید کاری انجام بشه میبینیم که همه اونها در حد حرف بوده نه بیشتر!

من همچینم حرف الکی نمیزنم
هرجا تونستم روشنگری کردم...توی باشگاه توی فامیل همه جا...
تنها کاری که ازم بر میامده...
همین که دیگران رو از ظلمی که توی کشورت به مردم میشه آگاه کنی خیلی هنر کردی...
نمیگم من کاری کردم نه...
اما سعیم رو کردم...
خودمم سعی کردم همیشه اطلاعاتم به روز باشه

amin karmania

عضو جدید
من همچینم حرف الکی نمیزنم
هرجا تونستم روشنگری کردم...توی باشگاه توی فامیل همه جا...
تنها کاری که ازم بر میامده...
همین که دیگران رو از ظلمی که توی کشورت به مردم میشه آگاه کنی خیلی هنر کردی...
نمیگم من کاری کردم نه...
اما سعیم رو کردم...
خودمم سعی کردم همیشه اطلاعاتم به روز باشه
جواب سوال منو ندادی چطوری روشنگری میکنی؟
چطوری آگاهشون میکنی!
به من بگو که بهشون چی میگی؟

amin karmania

عضو جدید
اگر این سخن از بزرگان بود هم اینگونه به سخره میگرفتیش ای جوان شوخ و شنگ.!!

من به سخره نگرفتم عزیزم!
به خودم اجازه ی سوال کردن تو همه ی مسائل رو میدم حالا طرفم هرکی باشه!
آخه حرف زدن آسونه!
اونی که سخته حرف زدن با دلیل و پیش زمینه فکرییه نه احساسی!!!

بالا