...بازار کار زیاد جالب نیست ولی از نظر تئوری رشته بدی نیست ادامه تحصیل اگه بدید ایشالا کارم بعا پیدا میشهسلام
من که خیلی پشیمونم![]()
...بازار کار زیاد جالب نیست ولی از نظر تئوری رشته بدی نیست ادامه تحصیل اگه بدید ایشالا کارم بعا پیدا میشهسلام
من که خیلی پشیمونم![]()
...اره خوب قبول دارم حرفتون رو ولی دیگه یا باید جسارت داشته باشین تغییر رشته بدین یا همین رو ادامه بدین یا باهاش کار کنین حتی کار غیر تخصصی ...من خودمم شاید ترجیح میدادم رشته دیگه ای بخونم ولی به این نتیجه رسیدم ازین شاخه به اون شاخه پریدن خوب نیستآخه ادامه هم باید تا دکترا بدی
ارشد که فایده نداره
...اره خوب قبول دارم حرفتون رو ولی دیگه یا باید جسارت داشته باشین تغییر رشته بدین یا همین رو ادامه بدین یا باهاش کار کنین حتی کار غیر تخصصی ...من خودمم شاید ترجیح میدادم رشته دیگه ای بخونم ولی به این نتیجه رسیدم ازین شاخه به اون شاخه پریدن خوب نیست
دقیقا منم اتفاقی وارد این رشته شدم.
اون زمانی که من کنکور دادم! خب 99درصد افراد به ترتیب شروع میکردن از برق و مکانیک زدن به پایین . همه رشته ها و گرایشها! یعنی کسی سر علاقه انتخاب رشته نمیکرد.
منم خیلی همه رشته ها رو زدم و از شانسم مهندسی شیمی قبول شدم. اون زمان علاقه زیادی به مکانیک داشتم . به این امید که مهندسی شیمی شباهت زیادی به مکانیک داره اومدم این رشته و کمی خوشحال بدم .. تا اینکه یواش یواش با فضای این رشته آشنا شدم . دیدم خدایی مهندسی شیمی چیز دیگریست ! حالا که فوق العاده خوشحالم که اومدم این رشته.
وضعیت این رشته هم توی ایران بد نیست. درسته که با توجه به شرایط اقتصادی که ایران داره . بیشتر مکانیک و برق و از این رشته ها میخواد. ولی مهندسین شیمی هم زیاد میخواد. ولی به خاطر تحریم و خیلی چیزهای دیگه صنایع مرتبط با مهندسی شیمی وضعیت خیلی بدی دارن. باید امید داشته باشیم که وضع درست بشه.
با همه اینها من که ذره ای از رشته خودم پشیمون نیستم : )
تعریف از خود نباشه .. ولی مهندسی شیمی مادر علوم مهندسیه ! توی این قضیه شک ندارم : )مهندس جالب بود برام چون منم عشق مکانیک بودم
ولی الان این رشته رو با صدتا مکانیک عوض نمی کنم.
بنظرم ظرافتی که مهندسی شیمی داره واقعا مکانیک نداره همه جنبه ها باید درنظر گرفته بشه .
یه جا خوندم نوشته بود خدا مهندس شیمی بوده چون در طراحی انسان هم جنبه شیمیایی هم زیبایی شناسی و هم مکانیکی رو در نظر گرفته, حرف قشنگیه و می تونه درست باشه![]()
تعریف از خود نباشه .. ولی مهندسی شیمی مادر علوم مهندسیه ! توی این قضیه شک ندارم : )
الان این مواد متالوژیا ادعای مادری دارن.. یه تاپیک هم دارن... لطفا قانونی رسیدگی کنید
الان این مواد متالوژیا ادعای مادری دارن.. یه تاپیک هم دارن... لطفا قانونی رسیدگی کنید
نکنه آخر سر بگید اصلا مادر پدر علوم مهندسی شیمیه)) نکنید این کارا رو
) نکنید آخر و عاقبت نداره
)