سلام دوستان
اگه دوست داشتید نظر بدید
ببینیم کی از تحصیل تو این رشته ناراحت و پشیمان شده
موفق باشید
اگه دوست داشتید نظر بدید
موفق باشید
سلام دوستان
اگه دوست داشتید نظر بدید
موفق باشید
اگه همین طور بیکار باشم اره خودمونو که نمی تونیم گول بزنیم
دوست عزیزم زیاد افسوس عمران رو نخور اونایی که عمران خوندن هم خیلیاشون عسلویه هستن. عسلویه خیلی خوبه فقط کاش هوای بهتری داشت.من مهندسی شیمی رو دوست دارم اما اینکه مجبور شدم بیام عسلویه زیاد راضی نیستم. درسته که پول خوبی می گیرم اما عمران رو هم دوست داشتم و دارم با خودم میگم کاش عمران خونده بودم.
آخه شرایط کار تو رشته عمران برا خودم رو داشتم. الان هم تو فکر اینم که برم فوق عمران بگیرم.دوست عزیزم زیاد افسوس عمران رو نخور اونایی که عمران خوندن هم خیلیاشون عسلویه هستن. عسلویه خیلی خوبه فقط کاش هوای بهتری داشت.
دوست عزیزم زیاد افسوس عمران رو نخور اونایی که عمران خوندن هم خیلیاشون عسلویه هستن. عسلویه خیلی خوبه فقط کاش هوای بهتری داشت.
اگه بخوای اینجوری حساب کنی که همه رشته ها هستن از برق و مکانیک و الکترونیک و عمران و... حتی رشته های حسابداری و مدیریت و...تازه مهندس مکانیکم میره عسلیه کار میکنه
اگه بخوای اینجوری حساب کنی که همه رشته ها هستن از برق و مکانیک و الکترونیک و عمران و... حتی رشته های حسابداری و مدیریت و...
اگه بخوای اینجوری حساب کنی که همه رشته ها هستن از برق و مکانیک و الکترونیک و عمران و... حتی رشته های حسابداری و مدیریت و...
اگه بتونی شهر خودت کار کنی که دیگه لازم نیست بری عسلویه. اما اگه کار مرتبط پیدا نکردی آره دیگه.اما مثل سربازی که نیست . یه خوبی هایی هم داره.یعنی جدی جدی باید بریم عسلویه مثل سربازی میمونه
یعنی جدی جدی باید بریم عسلویه مثل سربازی میمونه
من عسلویه بودم اونقدرها هم سخت نیست منتها بعد از مدتی فرار کردم گرمای 52درجه ساعت 2 بعد ازظهر اونهم توی پالایشگاه نزدیک کوره
دیگه خودتون به اخر ماجرا فکر کنید
هیییییییییی دختر نیستی و بیکار که عسلویه کار کردن برات آرزو باشه. به خدا اگر به من بگن برو اونجا با کله میرم، شاید زود پشیمون بشما، اما الان که آرزومه.
بابا بی خیال تازه شم چند تا دوست با من اونجا بودند ودارای زن وفرزند اونها هم زودتر از من اومدند
اخه به نظر شما انسان چند سال میخواد زندگی کنه که باید جوانیش را اونجا بگذرونه
خب جوونیم رو اینجا به بطالت و بیکاری بگذرونم خوبه؟ بله اگر کار پیدا بشه مطمئنا اینجا بهتره اما وقتی نیست.......خب کاچی بهتر از هیچیه دیگه.
البته الان خانمهایی که عسلویه هستن بیشتر تو قسمت کنترل کیفیت(آزمایشگاه) و اداری و... هستن که گرما زیاد فشار نمیاره اما از لحاظ روانی و نبود امکانات رنج میبرن.
آره قبول دارم که باید کمی صبور بود، ما تو صفحه گفتگوها قول دادیم که دیگه غرغر نکنیم و انرژی مثبت بفرستیم، پس اگر کار پیدا نمیشه حتما حکمتیه دیگه، حتما قراره یه کار خفن پیدا بشه.نه منظور من این است که در انتخاب شغل عجله نکنید منم بیکاری کشیدم واقعا سخته وهنگامی بیکار بودم با خودم میگفتم اگه برم سر کار تموم مشکلاتم حل میشه ولی الان شرایط فرق میکنه
انتخاب شغل به نظر من مسیر زندگی رو تغییر میده .بهر حال دوره بیکاری هم سپری میشه ومن امیدوارم که همه شما دوستان هرچه زودتر کار دلخواهتون رو پیدا کنید.
مگه من چیکاره بیدم !!!خب مگه نمیگن پارتی میخواد؟ شما بیا پارتی ما بشو مارو ببرن عسلویه، من قول میدم شکایت نکنم.
مگه من چیکاره بیدم !!!
اینجا یه چند سالی هست که استخدامی ها محدود شده و کار کم شده. اگه شرایط مهیا شد مطمئن باش بدون پارتی هم خودت میتونی بیایی.
آره میدونم شوخی کردم بابا، اصلا دختر تنها مگه میزارن بیاد؟مگه من چیکاره بیدم !!!
اینجا یه چند سالی هست که استخدامی ها محدود شده و کار کم شده. اگه شرایط مهیا شد مطمئن باش بدون پارتی هم خودت میتونی بیایی.
ای بابا نوبت ما که میشه............... کاش یه چند سال زودتر به دنیا میومدم حداقلزمانی که من فارغ التحصیل شدم حدودهفت سال پیش استخدامی خیلی زیاد بود طوریکه من همزمان چند جا قبول شدم وباید انتخاب میکردو ولی الان حق انتخابی نیست واصلا استخدام نداره
صنعت نفت از خیلی وقت پیش قرار استخدام داشت ولی خبری نشدددددددد
دختر تنها که ایرادی نمیگیرن منتها باید کارش باشه.آره میدونم شوخی کردم بابا، اصلا دختر تنها مگه میزارن بیاد؟
ای بابا نوبت ما که میشه............... کاش یه چند سال زودتر به دنیا میومدم حداقل
چه جالب.!!!سلام دوستان
از مهندسی شیمی و بیکاری شکایت نکنین
طبق اطلاعاتی که اخیرن گرفتم بهترین رشته برای کسب درآمد م.شیمیه میگی نه؟ :
یکی از دوستام با آشنایان نزدیکش رفته بودن در محضر یه مهندس موفق
دوستم داشت میگفت ببین مهندس عمران 2-3 ساعت وقت میذاره یه طرح میده چن صد تومن درآمدشه
همون لحظه اون مهندس موفق زنگ زد به یکی از دوستانش که مهندس شیمی بود و پرسید درآمدت از قرارداد .......... چقد بود طرف گفت نامردا پولمو کامل ندادن شد 32 میلیون
بعد اون مهندس موفق ازش پرسید چقد واسش وقت گذاشتی طرف گفت حداکثر 20 دقیقه.
نتیجه ی اخلاقی : م.شیمی بهترین رشته ی موجوده![]()
سلام دوستان
از مهندسی شیمی و بیکاری شکایت نکنین
طبق اطلاعاتی که اخیرن گرفتم بهترین رشته برای کسب درآمد م.شیمیه میگی نه؟ :
یکی از دوستام با آشنایان نزدیکش رفته بودن در محضر یه مهندس موفق
دوستم داشت میگفت ببین مهندس عمران 2-3 ساعت وقت میذاره یه طرح میده چن صد تومن درآمدشه
همون لحظه اون مهندس موفق زنگ زد به یکی از دوستانش که مهندس شیمی بود و پرسید درآمدت از قرارداد .......... چقد بود طرف گفت نامردا پولمو کامل ندادن شد 32 میلیون
بعد اون مهندس موفق ازش پرسید چقد واسش وقت گذاشتی طرف گفت حداکثر 20 دقیقه.
نتیجه ی اخلاقی : م.شیمی بهترین رشته ی موجوده![]()