آیا آمریکا واقعا دشمن ماست؟؟؟!

آیا آمریکا واقعا دشمن ماست؟؟؟!

• مجموع رای دهندگان
    26
وضعیت
موضوع بسته شده است.

kittleboy_87

عضو جدید
و یک سوال بزرگ دارم
چرا همه فکر می کنن( یا میخوان به فکرهای ما تزریق کنن ) که آمریکا با ما دشمنه، ما بیش از 30 ساله داریم به این مملکت توهین می کنیم روزها و شبها رفتیم و میریم توی خیابونا میگیم مرگ بر آمریکا؛ اگه شما بودید و یک نفر،فقط یک نفر، یک هفته همش بهتون ناسزا میگفت چیکار می کردید؟

خودم یکی رو میشناسم این ماجرا رو تعریف کرد:
ماه رمضان در آمریکا، داشتم سرعت زیادی می رفتم، اگه دیر میشد ممکن بود روزم بشکنه و ... که پلیس منو نگه داشت،اومد جلو خواست جریمه کنه،اول پرسید واسه چی تند میرم،وقتی گفتم مسلمونم و به ایندلیله گفت : باشه،عیبی نداره،فقط با احتیاط بیشتری رانندگی کنید و خیلی تند نرید(جاده هاشون مطمئنه)سفر خوبی داشته باشید.
شما به این چی میگید، دشمنی؟؟
حتی می گفت( کارمنده) زمان نماز، به من وقت اختصاصی می دن تا نمازم رو بخونم!!
من که نمی دونم!!!!!!!!!!!!!!!!!
والا من میشناسم الآن کسانی رو که در آمریکا عالی زندگی می کنند و دینشون رو هم دارند بدون اجبار و از زندگی لذت می برند

این رو هم لطفا بخونید
روز دانشجو،در دانشگاه بابل یک سخنرانی ای ترتیب داده بودن که شخصی داشت درباره غزه و فلسطین و .. صحبت می کرد،یکی از بچه ها از صف اول پا شد و پرسید: آقا ما اگه انرژی هسته ای نخوایم،چی میشه؟
جناب آقای سخنران محترم و با اطلاعات و مودب! (درحالیکه اشاره می کرد) این پاسخ رو داد: شما اسرائیلی هستید،این آقا،تا ثابت نکند که اسرائیلی نیست حق ندارد از اینجا خارج شود!!!!

لطفا شما دیگه اینجوری نتیجه گیری نکنید،
بیاین صحیح و منطقی بحث کنیم
ممنون از دوستان

آخرین ویرایش:

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز همه ميدونيم كه نه ما با ملت آمريكا مشكل داريم و نه اونا با ما .... مشكل اصليه دولتشه... دولت خونخوارش كه اگه مدتي بدون جنگ و خونريزي بمونه رواني ميشه... دولتي كه با داشتن رئيس جمهور هاي ستمگر يكي پس از ديگري به جون مردم مظلوم و بي گناه كشواري ديگه افتادن و همرو قتل عام ميكنن ... كه اين وسط مردم بي گناهه خودشم قرباني ميشن..منظورم سربازاي آمريكايي هستش كه مجبورن به حرف دولتشون گوش كنن

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم دولت و هم ملت آمریکا دوست ما هستند مشکل از دولت ماست
نه دولت ما هيچ مشكلي نداره ... اين ماييم كه هميشه دوست داريم دولت و كشورمونو سركوب كنيم ...
اگه با شما باشه ميگي كه دولت آمريكا يه فرشتست كه از بهشت اومده روي زمين...چون قبلا در اين باره باهات بحثشو داشتم... اما فقط نميدونم اين فرشته چرا اينقدر عاشق خون و خونريزيه و هرجا كه جنگي هست يه رد پا هم از اين فرشته هستش !!!!!!!!

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دولت ما هيچ مشكلي نداره ... اين ماييم كه هميشه دوست داريم دولت و كشورمونو سركوب كنيم ...
اگه با شما باشه ميگي كه دولت آمريكا يه فرشتست كه از بهشت اومده روي زمين...چون قبلا در اين باره باهات بحثشو داشتم... اما فقط نميدونم اين فرشته چرا اينقدر عاشق خون و خونريزيه و هرجا كه جنگي هست يه رد پا هم از اين فرشته هستش !!!!!!!!
من نمی دونم ولی فکر می کنم شما فقط تی وی ایران رو نگاه می کنی به همین دلیل هم فکر می کنی هر جا خونریزی باشه پای آمریکا در میونه
هر خونریزی که ایراد نداره گاهی بعضی از خونریزی ها نیازه

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمی دونم ولی فکر می کنم شما فقط تی وی ایران رو نگاه می کنی به همین دلیل هم فکر می کنی هر جا خونریزی باشه پای آمریکا در میونه
واي واقعا اين حرف از زبان يك انسان در مياد؟؟؟؟؟؟ واقعا متاسفم .....
كي چنين حقي به كسي داده كه تعيين كنه ريختن خون انسانها لازم هست يا نه؟؟؟؟؟؟
يعني به نظر شما ريختن خون بچه هاي بيگناهه فلسطين لازمه؟؟؟؟ يا ريختن خون بقيه آدمهاي بيگناه مثل مرذدم هيروشيما كه بعدش خود سربازهاي بيچاره آمريكايي هم دچار انواع و اقسام بيماريهاي رواني شدن؟؟؟؟
نه دوست عزيز من فقط تلويزيون ايرانو نميبينم و شاهد دروغ ها و دسيسه هاي تلويزيون هاي ديگه هم هستن ... همون دروغهايي كه آمريكارو در نظر شما يه فرشته جلوه داده

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني به نظر شما ريختن خون بچه هاي بيگناهه فلسطين لازمه؟؟؟؟ يا ريختن خون بقيه آدمهاي بيگناه مثل مرذدم هيروشيما كه بعدش خود سربازهاي بيچاره آمريكايي هم دچار انواع و اقسام بيماريهاي رواني شدن؟؟؟؟
نه دوست عزيز من فقط تلويزيون ايرانو نميبينم و شاهد دروغ ها و دسيسه هاي تلويزيون هاي ديگه هم هستن ... همون دروغهايي كه آمريكارو در نظر شما يه فرشته جلوه داده
بله اون ها نیازه
یهودی ها هم حق دارن یه کشور برای خودشون داشته باشن چرا کشور مسلمون و مسیحی و حتی بودایی هست اما یه کشور که دین رسمیش یهودی باشه نباید وجود داشته باشه.
نیازی هم نیست که کسی برای من آمریکا رو فرشته جلوه بده خودم دارم می بینم

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله اون ها نیازه
یهودی ها هم حق دارن یه کشور برای خودشون داشته باشن چرا کشور مسلمون و مسیحی و حتی بودایی هست اما یه کشور که دین رسمیش یهودی باشه نباید وجود داشته باشه.
.......................

archi_arch

مدیر بازنشسته
این سوال واضحیه! هیچ وقت مردم دو تاکشور با هم مشکلی نداشتن و ندارن!
دولت امریکا دشمن دولت ایرانه! و بالعکس!
همیشه دشمنی دولتهاست که همه ی جنگها و ... رو پیش میاره! و این وسط فقط مردم این کشورهان که چوبشو میخورن!
متنفرم از سیاست! سیاست کثیف و سرشار ازدروغ و نیرنگ و فریب!

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بله اون ها نیازه

چرا نبايد وجود داشته باشه بايد وجود داشته باشه
ولي چرا فلسطين جايي كه مال يه عده آدمه بي دفاعه چرا همونايي كه دارن از اسرائيل همايت مي كنن يه جا نميدن چرا از فلسطيني ها مايه مي زارن
نه قضيه از ايني كه هست بزرگتره اونا با مسلمونا مشكل دارن

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا نبايد وجود داشته باشه بايد وجود داشته باشه
ولي چرا فلسطين جايي كه مال يه عده آدمه بي دفاعه چرا همونايي كه دارن از اسرائيل همايت مي كنن يه جا نميدن چرا از فلسطيني ها مايه مي زارن
نه قضيه از ايني كه هست بزرگتره اونا با مسلمونا مشكل دارن
به همون دلیلی که مکه برای مسلموناست قدس هم برای یهودیاست پس اونا جای درست رو انتخاب کردن

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

اره تو راست مي گي بعضي وقتا بايد خون ريخت
ولي كي ؟
كجا؟
براي چي؟
براي يه عده مردم بي دفاع كه نه آب دارن نه برق از زمين و هوا هم مشك مياد رو سرشون فقط به خاطر اينكه ميگن ما نمي خوايم از كشورمون بريم بيرون
يه عده مردمي كه حاكمشون ديكتاتور بوده , مردمش بايد كشته بشن آخه مردم عراق چه گناهي كردن كه بايد زير گلوله آمريكايي ها بخوابن اخه بچه ها ....
بينم تو همه اينايي كه من گفتم پاي آمريكا وسط نبود
آيا به طور مستقيم از اسرائيل حمايت نمي كنه
ايا نميشه گفت پشت همه اينا آمريكا و اسرائيله

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به همون دلیلی که مکه برای مسلموناست قدس هم برای یهودیاست پس اونا جای درست رو انتخاب کردن
يعنب اونا براي قدس دست به اين همه جنايت مي زنن
براي همين ميرن كنار مسجد القصا رو حفاري مي كنن كه خراب شه
كدوم مسلموني ديدي بره مكه رو خراب كنه
ضمنا همون قدر كه يهوديا تو قدس شريك هستن مسلمونا مسيحي ها هم سهيمن
اينو كه قبول داري اگه نداري برو تاريخو بخون

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
خب جاني ظاهرا تو يه سري مسائل رو در مورد يهوديان اسرائيلي نمي‌دوني... وگرنه ازشون دفاع نمي‌کردي و چنين حقي بهشون نمي‌دادي...
اگه فرصتي دست بده... برات توضيح مي‌دم...

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعنب اونا براي قدس دست به اين همه جنايت مي زنن
براي همين ميرن كنار مسجد القصا رو حفاري مي كنن كه خراب شه
كدوم مسلموني ديدي بره مكه رو خراب كنه
ضمنا همون قدر كه يهوديا تو قدس شريك هستن مسلمونا مسيحي ها هم سهيمن
اينو كه قبول داري اگه نداري برو تاريخو بخون
خيلي قشنگ گفتي:gol:

خب جاني ظاهرا تو يه سري مسائل رو در مورد يهوديان اسرائيلي نمي‌دوني... وگرنه ازشون دفاع نمي‌کردي و چنين حقي بهشون نمي‌دادي...
اگه فرصتي دست بده... برات توضيح مي‌دم...
اگه ميشه توضيح بده كافر جان

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره تو راست مي گي بعضي وقتا بايد خون ريخت
ولي كي ؟
كجا؟
براي چي؟
براي يه عده مردم بي دفاع كه نه آب دارن نه برق از زمين و هوا هم مشك مياد رو سرشون فقط به خاطر اينكه ميگن ما نمي خوايم از كشورمون بريم بيرون
يه عده مردمي كه حاكمشون ديكتاتور بوده , مردمش بايد كشته بشن آخه مردم عراق چه گناهي كردن كه بايد زير گلوله آمريكايي ها بخوابن اخه بچه ها ....
بينم تو همه اينايي كه من گفتم پاي آمريكا وسط نبود
آيا به طور مستقيم از اسرائيل حمايت نمي كنه
ايا نميشه گفت پشت همه اينا آمريكا و اسرائيله
اینجا اگه بحث سیاسی بکنم اخطار می گیرم:w00:
واگر نه می گفتم که پای کی اینجا وسطه کیه که به مردم عراق سلاح میده و تحریکشون میکنه سرباز های آمریکایی بی خودی کسیو نمی کشن
شما وضع مردم افغانستان قبل از ورود آمریکا با بعد از ورودشون مقایسه کن ببین کجا بودن و به کجا رسیدن
بیچاره ها برای کمک به کشورهای دیگه میرن آخرشم میشن تروریست:(
خوب دولت های عربی هم از اسرائیل حمایت می کنن
اسرائیل هم حق داره مردمش کشور می خوان این مسلمون ها هستند که سرزمین اونارو اشغال کردن و یهودیا دارن پس می گیرنش آخرش هم دارن بدهکار میشن

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا اگه بحث سیاسی بکنم اخطار می گیرم:w00:
واگر نه می گفتم که پای کی اینجا وسطه کیه که به مردم عراق سلاح میده و تحریکشون میکنه سرباز های آمریکایی بی خودی کسیو نمی کشن
شما وضع مردم افغانستان قبل از ورود آمریکا با بعد از ورودشون مقایسه کن ببین کجا بودن و به کجا رسیدن
بیچاره ها برای کمک به کشورهای دیگه میرن آخرشم میشن تروریست:(
خوب دولت های عربی هم از اسرائیل حمایت می کنن
اسرائیل هم حق داره مردمش کشور می خوان این مسلمون ها هستند که سرزمین اونارو اشغال کردن و یهودیا دارن پس می گیرنش آخرش هم دارن بدهکار میشن
قربون دستش اون نميخواد به كشوراي ديگه كمك كنه بره به همون فقيراي خودش كمك كنه كه از فقر نميدونن چيكار كنن ....

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
اگه ميشه توضيح بده كافر جان
خب الان بايد بداهه گويي کنم اگه مي‌ذاشتين مطابق با اسناد و مدارک مطالبم رو ارائه مي‌دادم بهتر بود...
...
خلاصه‌اش اينه که اسرائيل بر مبناي تفکري نژادي شکل گرفته.... وقتي شما خودتون رو قوم برگزيده بدونين... بقيه‌ي اقوام و نژاد‌ها غير برگزيده محسوب مي‌شن... و اين عملا به تبعيض نژادي منجر مي‌شه... چنان‌چه داريم مي‌بينيم... اسرائيل در ميان دولت‌ها و بين الملل يه دولت خودسر و خودرأي شناخته مي‌شه...
و وقتي مطابق با يه سري روايات ديني، محدوده‌ي وسيعي رو از نيل تا فرات زمين موعود بدونين... نتايج خطرناکي به دست مياد...
...
اينا هشداري به ما هم هست... ما ايراني‌ها هم بر اساس نوعي ايدئولوژيک خودمون رو تافته‌ي دولت برتر اسلامي و تافته‌ي جدابافته مي‌دونستيم... الان کمتر اما اوايل انقلاب و جنگ اين روحيه پر رنگ بود... در زمان خاتمي با طرح گفت و گوي تمدن‌ها و گفت و گوي اديان اين ايدئولوژي کم‌رنگ شد...

آخرین ویرایش:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربون دستش اون نميخواد به كشوراي ديگه كمك كنه بره به همون فقيراي خودش كمك كنه كه از فقر نميدونن چيكار كنن ....
شما این پیشنهاد رو به دولت مردای خودمون بده
چقدر دلم برای اون کشتی کمک هایی که فرستادن فلسطین سوخت با اون کمک ها چقدر ایرانی های گرسنه می تونستن سیر بشن:(

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب الان بايد بداهه گويي کنم اگه مي‌ذاشتين مطابق با اسناد و مدارک مطالبم رو ارائه مي‌دادم بهتر بود...
...
خلاصه‌اش اينه که اسرائيل بر مبناي تفکري نژادي شکل گرفته.... وقتي شما خودتون رو قوم برگزيده بدونين... بقيه‌ي اقوام و نژاد‌ها غير برگزيده محسوب مي‌شن... و اين عملا به تبعيض نژادي منجر مي‌شه... چنان‌چه داريم مي‌بينيم... اسرائيل در ميان دولت‌ها و بين الملل يه دولت خودسر و خودرأي شناخته مي‌شه...
و وقتي مطابق با يه سري روايات ديني، محدوده‌ي وسيعي رو از نيل تا فرات زمين موعود بدونين... نتايج خطرناکي به دست مياد...
...
اينا هشداري به ما هم هست... ما ايراني‌ها هم به نوعي ايدئولوژيک خودمون رو تافته‌ي جدابافته مي‌دونستيم... الان کمتر اما اوايل انقلاب و جنگ اين روحيه پر رنگ بود... در زمان خاتمي با طرح گفت و گوي تمدن‌ها و گفت و گوي اديان اين ايدئولوژي کم‌رنگ شد...
خوب هیتلر حق داشت که این یهودی هارو می کشت اما الان زمونه ای نیست که بشه یهودی کشت
برای همین می گم یه کشور بدن بهشون برن توش سرگرم باشن انقدر به بقیه گیر ندن:D

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
شما این پیشنهاد رو به دولت مردای خودمون بده
چقدر دلم برای اون کشتی کمک هایی که فرستادن فلسطین سوخت با اون کمک ها چقدر ایرانی های گرسنه می تونستن سیر بشن:(
خب جاني جان!
ضعف سياست‌هاي داخلي و خارجي ما دليل بر قوت يا صحت سياست کشورهاي ديگه از جمله اسرائيل نمي‌شه عزيزم...

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
خوب هیتلر حق داشت که این یهودی هارو می کشت اما الان زمونه ای نیست که بشه یهودی کشت
فيلم "فهرست شيندلر" رو حتما ببين... فيلمش به ظاهر درباره‌ي هولوکاسته اما در اصل درباره‌ي کرامت انسانه....
کشتن هيچ انساني بر اساس نژادش کار درستي نيست...
آدما نبايد از افراطي به افراط ديگه‌اي بيفتن... هيتلر کشته... اما دليل نمي‌شه اين فضا و فرصت رو به قربانيانش بديم که اونام به تبعيض نژادي و سودجويي غير انساني دست بزنن...

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

اين قضيه هولو كاست كه خودش مورد بحثه
اين اتفاق به اين مهمي كجا بوده
چرا هيچ مدرك و اثري ازش نيست
چرا نمي زارن كسي درباره آن تحقيق كنه
چرا هر وقت احمدي نژاد ازش مي پرسه ساكت مي شن اونو ضد يهود مي دونن

حالا گيرم اتفاق افتاده باشه چرا فلسطيني ها بايد تاوان اونو پس بدن
به نظر من اينا همش يه تراژدي براي اينكه جنايات خودشونو توجيه كنن
ببينم اگه يه روز الماني ها كه از نژراد اريايي هستن ادعا كنه ايران سرزمين اجدادشونه بيان بگن بايد ايرانو خالي كنيد حاضري بري بيرون؟
اصلا كي گفته فلسطيني ها اومدن سرزميني غصب كردن اونا هزاران ساله كه دارن اونجا زندگي مكنن
در آخر اگه يهوديا مي خواهد تو سرزمين اجدادشان زندگي كنند چرا در كنار فلسطيني ها زندگي نميكنند

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوست عزيز همه ميدونيم كه نه ما با ملت آمريكا مشكل داريم و نه اونا با ما .... مشكل اصليه دولتشه... دولت خونخوارش كه اگه مدتي بدون جنگ و خونريزي بمونه رواني ميشه... دولتي كه با داشتن رئيس جمهور هاي ستمگر يكي پس از ديگري به جون مردم مظلوم و بي گناه كشواري ديگه افتادن و همرو قتل عام ميكنن ... كه اين وسط مردم بي گناهه خودشم قرباني ميشن..منظورم سربازاي آمريكايي هستش كه مجبورن به حرف دولتشون گوش كنن

بازم من و شما توی یک بحث در مورد آمریکا برخورد کردیم و باز هم همون جوابایی رو می دم که سری قبل دادم.
لطفا از روی تعصّب صحبت نکنید
.

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

اگر کسی چنین حقی به کسی نداده , چرا توی کشورمون باید روزانه دست راست و پای چپ قطع کنن.
چرا به خاطر فقط یک اعتراض معمولی به کار دولت باید به جرم اقدام علیه امنیت ملی طرف رو دستگیر کنن و بعد از اینکه خونش و تو شیشه کردن بگن حالا چشمش و هم در بیارید؟

کجای دنیا و بر اساس کدوم عقل یا عاطفه حکم سنگ سار رو می شه تعریف کرد؟

این ها فقط یک گوشه ی بسیار کوچک از مسائل در حال جریان در کشور خودمون هست که یا شما خبر ندارید یا چشمتون رو روش می بندید یا اینکه می گید این ها دروغ های دشمن هست که در صورتی که همچین چیزی بگید متاسفم می شم برای خودم که وقت گذاشتم این چند خط مطلب رو نوشتم

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اين قضيه هولو كاست كه خودش مورد بحثه
اين اتفاق به اين مهمي كجا بوده
چرا هيچ مدرك و اثري ازش نيست
چرا نمي زارن كسي درباره آن تحقيق كنه
چرا هر وقت احمدي نژاد ازش مي پرسه ساكت مي شن اونو ضد يهود مي دونن

حالا گيرم اتفاق افتاده باشه چرا فلسطيني ها بايد تاوان اونو پس بدن
به نظر من اينا همش يه تراژدي براي اينكه جنايات خودشونو توجيه كنن
ببينم اگه يه روز الماني ها كه از نژراد اريايي هستن ادعا كنه ايران سرزمين اجدادشونه بيان بگن بايد ايرانو خالي كنيد حاضري بري بيرون؟
اصلا كي گفته فلسطيني ها اومدن سرزميني غصب كردن اونا هزاران ساله كه دارن اونجا زندگي مكنن
در آخر اگه يهوديا مي خواهد تو سرزمين اجدادشان زندگي كنند چرا در كنار فلسطيني ها زندگي نميكنند

من که در مورد اسرائیل هیچ نظری نمی دم چون اطلاعاتم در موردشون کامل نیست.نمی تونم مثل خیلیا فقط بنا به چیزایی که توی تلویزیون تماشا کردم قضاوت کنم..

می خواستین یه مثال بزنی ولی تصادفا یه قسمتش درسته.آلمانی ها واقعا خودشون رو از نژاد آریایی ها می دونن.
من هر موقع که تخت جمشید می رم بیشترین توریست ها ی اونجا آلمانی هستم و سری آخر که باهاشون صحبت کردم گفتن که ما خودمون رو از نژاد آریایی ها می دونیم و به همین دلیل اینقدر به تخت جمشید علاقه داریم.ولی نگفتن شما آریایی نیستین و باید برید بیرون تا ما بیایم ;)

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

جانی جانی جانی...
موضعی که داری شاید درست باشه ولی با بعضی حرف هایی که برای دفاع از عقیدهات می زنی ممکنه آچمز بشی.
پس برای جواب دادن بیشترر دقت کن ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا