آیا آمریکا واقعا دشمن ماست؟؟؟!

آیا آمریکا واقعا دشمن ماست؟؟؟!

• مجموع رای دهندگان
    26
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
از كجا ميدوني پيشرفت نكرديم؟ مهم اينه كه خودمون خودمونو باور داشته باشيم ...تا اين اتفاق نيفته هيچ پيشرفتي نخواهيم داشت

فقط مشکل ما باور کردن خودمون.؟؟!!. ایران برای پیشرفت به آمهای واقع بین نیاز داره آدمها انتقاد پذیر.نه کسانی که کورکورانه دفاع میکنند ..
اگر واقع بین باشید میبینید این پیشرفت هنوز به نقطه صفر هم نرسیده.
باید چشم هامون باز کنیم ببنیم چه خبره.گفتن اینکه ما تو این سی سال پیشرفت کردیم کار ساده ای اثباتش کار سختیه.
حرفتون رد نمیکنم پیشرفت کردین اما نه به اندازه سی سال به اندازه سه سال.

karo7

اخراجی موقت
آمریکا در تاریخ ایران فقط یک بار بد کرده و اون هم کودتای 28 مرداد است.

اما مشکلات حال به این بر می گرده که ایجاد دشمن فرضی بقای عده ای را در قدرت ممکن می سازد، و بدون دشمن فرضی به مشکل بر می خورند.
متاسفانه بیشتر مردم نیز تحت تاثیر 5 شبکه هستند و مطالعه چندانی ندارند، بنابراین در دام صاحبان قدرت می افتند و شروع به شعار دادن می کنند.

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط مشکل ما باور کردن خودمون.؟؟!!. ایران برای پیشرفت به آمهای واقع بین نیاز داره آدمها انتقاد پذیر.نه کسانی که کورکورانه دفاع میکنند ..
اگر واقع بین باشید میبینید این پیشرفت هنوز به نقطه صفر هم نرسیده.
باید چشم هامون باز کنیم ببنیم چه خبره.گفتن اینکه ما تو این سی سال پیشرفت کردیم کار ساده ای اثباتش کار سختیه.
حرفتون رد نمیکنم پیشرفت کردین اما نه به اندازه سی سال به اندازه سه سال.
نه كه آمريكا خيلي انتقاد پذيره !!!!!! فقط كافيه يكي از مردمش عليه دولتش حرفي بزنن همچين ماهرانه و زيركانه از صفحه روزگار محوش ميكنه كه انگار هيچ وقت توي اين عالم نبوده بدون اينكه رد پايي از خودش بزاره .....
شما مطالعاتتون درباره پيشرفتهاي ايران در چه حده؟ جوري حرف ميزنيد كه انگار شبانه روز در جريانات پيشرفتهاي ايرانيد.... نخير دوست عزيز اونجوري كه شما و بقيه فكر ميكنيد نيست...ايران ما خيلي پيشرفت داره اما شماها نميخوايد ببينيد
آمریکا در تاریخ ایران فقط یک بار بد کرده و اون هم کودتای 28 مرداد است.

اما مشکلات حال به این بر می گرده که ایجاد دشمن فرضی بقای عده ای را در قدرت ممکن می سازد، و بدون دشمن فرضی به مشکل بر می خورند.
متاسفانه بیشتر مردم نیز تحت تاثیر 5 شبکه هستند و مطالعه چندانی ندارند، بنابراین در دام صاحبان قدرت می افتند و شروع به شعار دادن می کنند.
چه جالب صفت آمريكاي خونخوارو به ايران نسبت ميديد !!!!!!! كاش حداقل به اندازه خود مردم آمريكا هم به جنگ طلبيه آمريكا اعتقاد داشتيد... آمريكاست كه اگه يه مدت جنگ و خونريزي يا به قول شما دشمن فرضي نداشته باشه ، اروم نميگيره.... چرا بايد يه كارگردان آمريكايي فيلمي بسازه كه عليه دولت و سياستهاي كثيفشه ، اونوقت ما ايرانيا بشينيمو از آمريكا دفاع كنيم

Next

عضو جدید
ایا امـــــــریـــــکــــــا واقعا دشمن ما ست ؟
لطف کنید بفرمایید منظورتون از "ما" چه کسانی هستند ؟ یعنی خودمان را باید با چه کسانی محشوربدانیم ؟

این جمله که گفته ی یکی از سران سیاسی انگلیس هست را هیچ گاه فراموش نمی کنم :
در سیاست هیچگاه دوست و دشمن همیشگی و جود ندارد .

از کسی شنیدم : به تصور ما ایرانی ها دولت مردان امریکا تمام کار و زندگی خود را رها کرده و به فکر توطئه و جنگ علیه ما ایرانی هاست .

ایران در قبل از انقلاب با امریکا متحد بود ! طی دو جنگی که در همسایگی ما داشت, با بزرگترین دشمنان معاصر ما که بعد از انقلاب ما را تهدید می کردند , مبارزه کرد ! صدام و طالبان ( به عقیده خیلی , این ها دست نشانده امریکا بودند !) امریکا در خاور میانه متحدانی دارد ! ( قطر , امارات , کویت, اسرائیل , ترکیه , عربستان و .. ) که تامین امنیت این کشور ها , که هر لحظه احتمال هجوم ( چه فرهنگی وچه نظامی ) به انها می رود از وظایف و دلایل حضور نظامی این کشور در منطقه است ! همینطور وجود نیروهای امریکایی در دریای مازندران برای حفظ تعادل قدرت بین کشورهای شوروی سابق و روسیه که دارای نظامی مستبد است نیز قابل درک است .

در مانوری که نیروهای سپاه در سواحل خلیج فارس داشتند , بیشترین موشکهای آزمایشی , دارای بُردی بودند که به گفته بسیاری از کارشناسان تنها هدف این موشکها می تواند کشور های حوزه خلیج فارس باشد

عوامل بر انگیخته شدن احساسات ملتی در قبال ملتی دیگر متفاوت است به عنوان مثال در کشور ما نشان دادن چهره ایی مظلوم می تواند بهترین وسیله برای جلب نظر و برانگیختن احساسات مردم باشد .در آمریکا با نشان دادن وضع نا مساعد زندگی انسانها می توان احساسات و توجه عاطفی مردم را جلب کرد و به حالات دیگر در بقیه کشور ها و... شما خود می توانید مشاهده کنید ؟

در سایت یک پزشک خواندم : صنعت در غرب , فرهنگ در شرق , کشور ما نه شرقی نه غربی
من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و فکر میکنم بسیاری از اهالی این رشته (مثله اساتید خودم ) نسبت به امریکا نظر مساعدی دارند ! از بقیه رشته ها خبر ندارم .

نقل : در کشورما یک صدایی حکم فرماست .و تفکر حاکم برای رسیدن به مقاصد خود , قربانی دادن را بهترین گزینه می داند . نمونه بارز ان جنگ ایران وعراق است , که می بایست ( بر اساس موازین اسلام) دو سال بعد از شروع جنگ یعنی بعد از فتح خرمشهر و زمانی که سازمان های بین المللی و کشورعربستان ( به طور مستقیم) حاظر به پرداخت قرامت چند میلیون دلاری به ایران بودند پایان می پذیرفت .اما جنگ 6 سال دیگر ادامه پیدا کرد.
اقای رفسنجانی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید چرا در آن زمان و شرایط( که ذکر شد ) پیمان صلح را نپذیرفتید , اظهار داشت : صلاح را در این دیدیم که جنگ ادامه پیدا کند ؟
حال سوال این است که چرا ؟
پاسخ با شما , اما اگر به پاسخی که من برای این سوال در ذهن دارم رسیدید , می توانید تا اندازه ایی دلیل جنگ 33 روزه که لبنان را به مخروبه ایی تبدیل کرد و همینطور جنگ و فاجعه انسانی در غزه و فلسطین پی ببرید ! و همینطوردلیل تبلیغات شدید بعد از هر جدلی که یک طرف ان امریکا یا اسرائیل است را خواهید دانست .
کشورهای عربی همچون عربستان ومصر( که بزرگان جهان عرب هستند) ایران را مداخله کننده در امور کشورهای عربی می دانند و مسئله عراق و لبنان و فلسطین را مشکل اعراب با اسرائیل و امریکا می دانند و معتقد اند که ایران نباید در امور اعراب دخالت کند . بسیاری از مردم عرب معتقدند قبل از اینکه سنی یا شیعه یا هر فرقه دیگری داشته باشند عرب هستند . اما ما ایرانی ها معتقدیم قبل از انکه ایرانی باشیم , مسلمان و شیعه هستیم .. اخر جمله مان هم فراموش می کنیم بگوییم ایرانی هستیم .

در آخر من (کسی که ادیسون نیست , ولی می تونه تشخیص بده چراغ خونه سوخته) از دوستان عزیز خواهش می کنم در جوی دوستانه با یکدیگر به بحث بپردازیم و از تخریب یکدیگر بپرهیزیم .

آخرین ویرایش:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نه كه آمريكا خيلي انتقاد پذيره !!!!!! فقط كافيه يكي از مردمش عليه دولتش حرفي بزنن همچين ماهرانه و زيركانه از صفحه روزگار محوش ميكنه كه انگار هيچ وقت توي اين عالم نبوده بدون اينكه رد پايي از خودش بزاره .....
شما مطالعاتتون درباره پيشرفتهاي ايران در چه حده؟ جوري حرف ميزنيد كه انگار شبانه روز در جريانات پيشرفتهاي ايرانيد.... نخير دوست عزيز اونجوري كه شما و بقيه فكر ميكنيد نيست...ايران ما خيلي پيشرفت داره اما شماها نميخوايد ببينيد
كنيم

روی چه حسابی این حرف رو می زنید؟
شما ندید علیه بوش توی خود آمریکا چه فیلمی ساختن؟کتاب ها و مطبوعاتی رو که به برخی سیاست های غلط اعتراض می کنن و انتقاد خودشون و رک و بدون هیچ ترسی از قطع شدن دست چپ و پای راست می زنن رو ندیدین
لطفا اگر حرفی می زنین با دلیل و مدرک باشه نه از روی احساسات.

توی ایران کسی حق اعتراض داره؟ندید کلیه مطبوعات منتقد دولت بسته شدن؟

کسی منکر پیشرفت های ایران نیست؟ولی توی این سی سال به اندازه ای که باید و شاید پیشرفت داشتیم؟
اگر نداشتیم چرا؟حتما می گید به خاطر توطئه های دشمن بوده...
هنوز 5 پست من بودن جواب مونده...

Sharif_

مدیر بازنشسته
چرا بايد يه كارگردان آمريكايي فيلمي بسازه كه عليه دولت و سياستهاي كثيفشه ، اونوقت ما ايرانيا بشينيمو از آمريكا دفاع كنيم
نسیم جان بعد جواب دادن به 10 سوال قبلیم ، این رو هم جواب بده
ایا اون فیلمی که میگی تو امریکا ساختن ، تو ایران هم میشه ساخت
به این میگن ازادیه بیان

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
روی چه حسابی این حرف رو می زنید؟
شما ندید علیه بوش توی خود آمریکا چه فیلمی ساختن؟کتاب ها و مطبوعاتی رو که به برخی سیاست های غلط اعتراض می کنن و انتقاد خودشون و رک و بدون هیچ ترسی از قطع شدن دست چپ و پای راست می زنن رو ندیدین
لطفا اگر حرفی می زنین با دلیل و مدرک باشه نه از روی احساسات.

توی ایران کسی حق اعتراض داره؟ندید کلیه مطبوعات منتقد دولت بسته شدن؟

کسی منکر پیشرفت های ایران نیست؟ولی توی این سی سال به اندازه ای که باید و شاید پیشرفت داشتیم؟
اگر نداشتیم چرا؟حتما می گید به خاطر توطئه های دشمن بوده...
هنوز 5 پست من بودن جواب مونده...
عليرغم احترامي كه براي شما قائلم ترجيح ميدم با شما بحثي نكنم
نسیم جان بعد جواب دادن به 10 سوال قبلیم ، این رو هم جواب بده
ایا اون فیلمی که میگی تو امریکا ساختن ، تو ایران هم میشه ساخت
به این میگن ازادیه بیان
توي اون فيلم در قالب طنز حرفاشونو زده بودن و توي ايران هم از اين اتفاقا بارها افتاده و كسي مانع نشده

به هر حال اميدوارم كه هميشه حق به حقدار برسه... هموطنياي عزيزم دوستتون دارم ، موفق باشيدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من به اين نتيجه رسيدم كه اين بحث به سرآنجام نميرسه پس وقت خوتونو مارو تلف نكني
هيچ كس حاضر نيست از موضعش پايين بياد
شايدم شما درست بگين
شايدم ما
بعدا معلوم ميشه
شايدم هيچ وقت معلوم نشه

Schneider

مدیر بازنشسته
من به اين نتيجه رسيدم كه اين بحث به سرآنجام نميرسه پس وقت خوتونو مارو تلف نكني
هيچ كس حاضر نيست از موضعش پايين بياد
شايدم شما درست بگين
شايدم ما
بعدا معلوم ميشه
شايدم هيچ وقت معلوم نشه
نه دوست عزیز!
منی که آمریکا رو با استدلال دوست خودم دونستم، روی حرف خودم هنوز هم می ایستم؛
نه به خاطر اینکه حتما جواب مقابل داده باشم....بخاطر اینکه آمریکایی که خیلیها یک جنبه شیطان بودنشو دیدن(از کانال های پر ***** صداوسیما) من و خیلیها خدماتیش رو به بشریت دیدیم که اگر سر احترام مقابلش خم نکنم منه احسان، تا ابد خودمو فردی میدونم که از حقیقت گریزان بود.
ما در کاسه عکس رخ یار دیده ایم// ای بی خبر ز لذت شرب مدام ما

الان لابد طیف مقابل میفرمایند که من و امثال من خلافیم، خود باخته ایم، فلانیم؛
خیر....ما هیچکدوم نیستیم؛
ما واقعیت رو دیدیم و درونمون از چیزی میسوزه که عوام نمیبینند؛
اگر یک نفر در بسیاری از همین راه پیماییها و حرکتای مردمی(!) باشه که هوشیاره و حساب کتاب دین و دنیاش رو داره.....اون روز خونش نشسته!!
اگر دوست نداشتی باور نکن؛
ولی اونی که به من یاد داده کتاب، محاسبه و تعقل پیش از عنوان و ابرازه....نه شعار و تکرار و بعد تعقل!!
نسیم خانوم به دید من.....شما هنوز راه طولانی رو در پیش دارید تا کنه واقعیت امروز؛
به دید من....منبع ارایه استدلالهای شما صداوسیما و بمبارانهای مداوم فکری دولت حاکمه است.
امیدوارم روزی این مملکت رو یه روزی بشه بی ادعا اما با عمل دید.(آرزو بر جوانان عیب نیست!)

h farbodi

عضو جدید
برات واقعا متاسفم:mad:
ملتش شاید اما دولتش نه .
اونا فقط دنبال منافع خودشونن زمانی ما می تونیم با اونا رابطه داشته باشیم که مزایای اون دو طرفه باشه
آیا غیر از اینه که اونا فقط می خوان کشورارو زیر سلطه بگیرن و از سرمایه های اونا استفاده کنن واین کار جز توقف اون کشور و جلوگیری از پیشرفت اون کشور چیز دیگه ای ندارد.

robotali

عضو جدید
وجدان آدم بر خواسته از احساس و عاطفش هست در نتیجه با به کار گیری احساس و وجدان نمی توان به یک نتیجه ی واقعی رسید

پس شما هم سعی کنید به جای ابراز احساسات از منطق و مطالعه کمک بگیرید
اینطور صحبت کردن و نتیجه گرفتتون تنها وجهتون رو خراب می کنه.
حالا که من دارم منطقی حرف می زنم و کمی و کاستی ها رو می گم دلیل بر تنفر من نمی شه.

من واقعا خواستار پیشرفت کشورم هستم و تعصب خاص خودم رو روش دارم ولی وقتی می بینم هیچ حمایتی از افراد دانا کاردان نمی شه و تخصص برای ریاست مهم نیست و فاکتور تعهد هست چه طور می تونم بی تفاوت از کنارش بگذرم؟

نمونه ی بارزش وزیری بود که ادّعای داشتن مدرک دکترا از Oxford داشت.حتی بعد از کوبیده شدن کوس رسواییش سران بزرگ همچنان به حمایت خودشنون ادامه می دادن و این مسائل رو طوتئه ی دشمن (آمریکا) می دونستن.

این حرف های من رو با منطق خودتون می تونید جواب بدین؟

من هیچ وقت از کار های آمریکا که منجر به کشته شدن افراد بی گناه شده حمایت نکردم.
همین افغانستان همسایه ... نمونه ی ساده ی تاثیرات حمله ی آمریکا بهش آزادی مردمش از دست طالبانی بود که خون مردم رو توی شیشه کرده بودن یا از نظر علمی : سرعت اینترنت موبایل توی افغانستان از سرعت اینترنا خانگی بیشتر هست.

این حرف یادت باشه : Security has its price
بعضی موقع ها برای جهش بلند لازم هست یک گام به عقب برداشت.

موفق باشید

100% با تک تک واژه هات موافقم!

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

چه جالب صفت آمريكاي خونخوارو به ايران نسبت ميديد !!!!!!! كاش حداقل به اندازه خود مردم آمريكا هم به جنگ طلبيه آمريكا اعتقاد داشتيد... آمريكاست كه اگه يه مدت جنگ و خونريزي يا به قول شما دشمن فرضي نداشته باشه ، اروم نميگيره.... چرا بايد يه كارگردان آمريكايي فيلمي بسازه كه عليه دولت و سياستهاي كثيفشه ، اونوقت ما ايرانيا بشينيمو از آمريكا دفاع كنيم

ممنون میشم اگر امکان داره 4 یا 5 نمونه از پیشرفتهای ایران رو بیان کنی.
تو این 30 سال چه پیشرفتهایی بوده؟
ممنون میشم بدونم.

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نه دوست عزیز!
1-منی که آمریکا رو با استدلال دوست خودم دونستم، روی حرف خودم هنوز هم می ایستم؛
نه به خاطر اینکه حتما جواب مقابل داده باشم....بخاطر اینکه آمریکایی که خیلیها یک جنبه شیطان بودنشو دیدن(از کانال های پر ***** صداوسیما) من و خیلیها خدماتیش رو به بشریت دیدیم که اگر سر احترام مقابلش خم نکنم منه احسان، تا ابد خودمو فردی میدونم که از حقیقت گریزان بود.
ما در کاسه عکس رخ یار دیده ایم// ای بی خبر ز لذت شرب مدام ما

1.5-الان لابد طیف مقابل میفرمایند که من و امثال من خلافیم، خود باخته ایم، فلانیم؛
خیر....ما هیچکدوم نیستیم؛
2-ما واقعیت رو دیدیم و درونمون از چیزی میسوزه که عوام نمیبینند؛
3-اگر یک نفر در بسیاری از همین راه پیماییها و حرکتای مردمی(!) باشه که هوشیاره و حساب کتاب دین و دنیاش رو داره.....اون روز خونش نشسته!!
اگر دوست نداشتی باور نکن؛
ولی اونی که به من یاد داده کتاب، محاسبه و تعقل پیش از عنوان و ابرازه....نه شعار و تکرار و بعد تعقل!!
نسیم خانوم به دید من.....شما هنوز راه طولانی رو در پیش دارید تا کنه واقعیت امروز؛
4-به دید من....منبع ارایه استدلالهای شما صداوسیما و بمبارانهای مداوم فکری دولت حاکمه است.
5-امیدوارم روزی این مملکت رو یه روزی بشه بی ادعا اما با عمل دید.(آرزو بر جوانان عیب نیست!)

من نگفتم با همه اعتقادات شما مشكل دارم
بله بعضي از حرفاي شما را قبول دارم البته بعضي از حرفاي شما با بعضي از حرفاتونم به شدت مخالفم
ولي هركي يه اعتقادي داره و براي رسيدن به اون تحقيق كرده تو حتما تحقيق كردي منم تحقيق كردم پس به اين راحتي و با يه حرف امثال تو از اعتقادم پايين نميام همون طور كه تو از اعتقادت پايين نمياي غير از اينه؟
پس به همين دليله كه ميگم اين بحث به سرآنجام نميرسه
ولي حالا كه يه حرفايي زدي پس نظر منو (فقط نظر منو ), نميخواهم قبول كني كه مطمئنا قبول نمي كني بدون
با شماره نظرمو درباره حرفاي شما زدم
1-منظورت از آمريكا چيه ؟ ما با سياست بد آمريكا مشكل داريم نه با مردم , سازمانهاي علمي , دانشگاهش , يا هر چيز ديگه با سياست امريكا مشكل داريم كه ميره يه ساختمونشو با هواپيما ميزنه بعد ميندازه گردن مسلمونا چه مشكلي با مسلمونا داره. تو رو نميدونم ولي من يه مسلمونم برام مهمه حالا بعدش با اين حرفا چه بلايي سر كشور هاي مسلمون مياره بماند كه شايد براي شما خوب به نظر بياد ولي براي من نه
با اين مشكل دارم كه به شدت از اسرائيل و جناياتش تو فلسطين حمايت ميكنه
1.5-از حرفاي من همچين چيزي به نظر ميومد من ميگم شما يه اعتقادي دارين كه ما نداريم خوب يا بدشم به خودمون بر ميگرده
2- شما واقعيتو از يه ديد ديگه ديدين و ما از يه ديد ديگه
نميگم ديد شما غلطه ولي به اين اعتقاد دارم كه ديد من درسته چون با چشم باز ديدم
شايد از ديد تو غلط باشه ولي براي من مهم نيست ديگران چه نظري دارن چون رو هوا به يه نتيجه اي نرسيدم كه رو هوا قبول كنم
3- اين نظر شماست هركي يه جور دين و دنياشو حساب كتاب ميكنه
شايد شما هم باور نكنيد ولي من اول کتاب، محاسبه و تعقل كردم بعد....
4- منبع استدلال هاي من فقط صدا وسيماي ايران نيست ولي فكر ميكنم منبع شما تلوزيون اون طرفه و بمبارانهای مداوم فکری دولت هاي بيگانه
ولي بدون اگر اينجا خيلي از خبرا سانسور ميشه اونجا هم همين خبره
من خودم قبول دارم اينجا روي خيلي از مسائل تاكيد ميشه و خيلي از خبرا گفته نميشه
پس بدون خيلي چشم گوش بسته هم نيستم

5- منم اميدوارم
ولي بدون اگه قرار تو كشور اتفاقي بيفته اول بايد از خودت شروع كني منتظر ديگران نباشي
پس بيا اميدوار باشيم به جاي اين بحثا كه فقط مايه جدايي و تفرقه است هركي با هر اعتقادي بياد يه هدف رو دنبال كنه

آنان كه چراغ بر پشتشان حمل ميكنند سايه شان در پيش پايشان مي افتد(تاگور)

kittleboy_87

عضو جدید
چقدر هم ما تو این سی سال پیشرفت کردیم...:surprised::redface:

اینکه ما پیشرفت کردیم، من در این باره واقعا با نسیم خانوم موافقم ( ولی خب کم بوده - بهدحال بوده )
ولی نسیم خانوم! شما در یکی از پستهاتون دو حرف متضاد می زنین و از هردو به نفع خودتون برداشت می کنین:
"نه كه آمريكا خيلي انتقاد پذيره !!!!!! فقط كافيه يكي از مردمش عليه دولتش حرفي بزنن همچين ماهرانه و زيركانه از صفحه روزگار محوش ميكنه كه انگار هيچ وقت توي اين عالم نبوده بدون اينكه رد پايي از خودش بزاره ....."
(این یکی رو که بشدت باهاتون مخالفم، کاملا معلومه نمیدونی، نمی دونم اون شخص عکسی داره یا نه ولی من گفتم،مردم آمریکا حتی روی پلاکارتهایی که در هنگام اعتراض با خودشون جلوی کاخ سفید می بدن، فحش می نویسن و هیچکس هیچی نمیگه مگر اینکه توهین خلافی بکنن - من از دونفر که اینکار رو کردن خودم شنیدم- میخواین عکس هم واستون بزارم؟البته لازم نیست، توی اینترنت ریخته- لطفا اول مطمئن بشین بعد بگین)

"كاش حداقل به اندازه خود مردم آمريكا هم به جنگ طلبيه آمريكا اعتقاد داشتيد..."
خب این واضحه و دلیلش هم واضحه، جرج بوش نظامی بوده

"چرا بايد يه كارگردان آمريكايي فيلمي بسازه كه عليه دولت و سياستهاي كثيفشه"
این دوتایی که قرمز کردم رو اگه بخونید متوجه میشید

همین چند روز پیش یکی از روزنامه های ما که درباره .... ( که به ما مربوط نمیشه) یه چیزی نوشته بود و فورا درش تخته شد

:heart:((((اینو باید بگم، من عاشق اسلامم، چون میدونم تنها چیزیه که درش شک و تردیدی نیست و می تونم همیشه بهش اعتماد کنم، مملکت اسلامی رو هم دوست دارم ولی همه خواستار بهبود کشور هستیم و این فکر احمقانه تغییر رژیم رو حتی آمریکایی ها هم نمی کنن)))):warn:

kittleboy_87

عضو جدید
[FONT=&quot]مدیریت ضعیف در کشور ما، منظورم دقیقا همون مدیریتیه که رئیس اداره ...، میاد در امتحان پایان ترم، برگه من رو از زیر دستم میگیره که از روش بنویسه، مراقب رو هم میفرسته بیرون[/FONT]

kittleboy_87

عضو جدید
[FONT=&quot]سر کلاس درس و استاد پای تخته مشغول توضیح دادن و همه غرق قسمت مهم درس، که ناگهان، تق تق تق؛ استاد به توضیحاتش ادامه میده؛ که دوباره! تق تق تق تق تق تق؟! استاد به خارج کلاس میره و پس از چند لحظه درحالیکه سرش پایینه وتکان میده: بچه ها،بقیش بعداز نماز؛ بچه ها استاد دیگه چیزی نمونده، این آخریش روهم بگین، استاد: گفتن باید کلاس رو تعطیل کنید همه برن نماز!!! "باز هم لا اکراه فی الدین"[/FONT]
واقعا باورتون میشه؟؟؟
[FONT=&quot][/FONT]

kittleboy_87

عضو جدید
[FONT=&quot]کدوم شعار به نظر شما موثرتره؟[/FONT]
[FONT=&quot]مرگ بر آمریکا یا[/FONT]
[FONT=&quot]از آمریکا می خوایم کمک کنه زورتر این مسائل تموم شه ( اونوقت به خاطر اعتبارشم که شده اسینکار رو میکنه )[/FONT]

kittleboy_87

عضو جدید
چطور میشه دولت آمریکای غیر اسلامی با تغییر رئیس جمهوریش همون اهدافی رو دنبال میکنه که رئیس جمهور قبلیش دنبال میکرد ولی کشور اسلامی ما با تغییر رئیس جمهور همه برنامه هاش تغییر میکنه! ( مگه ما طبق قرآن عمل نمیکنیم؟(اسلامیییم دیگه) یعنی بیشتر از یک قرآن داریم؟؟؟؟؟ )

kittleboy_87

عضو جدید
چرا در کشور ما، انتقاد از دولت به معنای توهین به اسلامه؟؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟

kittleboy_87

عضو جدید
باز هم در دولت غیر اسلامی آمریکا، در همه موارد ما قانون داریم،
اگر پوست موزی جلوی خونه شماباشه و فردی روی اون سر بخوره و مجروح بشه،طبق قانون شما مقصرید
(شخصی) من یادم نمی آد توی این همه سال ما در اتومبیل یا خونمون رو قفل کرده باشیم مگر اینکه چیز مهمی توش باشه مثلا طلایی چیزی، چون کسی اتومبیل یا یخچال نمی دزده،چرا؟ چون همه دارن
فقط در دوشهر آمریکا قمار آزاده که یکیش لاس وگاسه که شهری فقط واسه تفریحه و هر کسی که اونجا میره مقداری پول فقط واسه همین با خودش میبره، حتی در برخی از شهرهاش، شما مشروب پیدا نمی کنین و فقط در مثلا 6 فرسخی بیرون شهر یک مشروب فروشی هست و کسی حق نداره هنگام رانندگی مشروب بخوره حتااگه حالت طبیعی هم داشته باشه ( همونطور که دختر بوش رو هم به همین خاطر یکبار گرفتن )
بله اینها همه از قوانین همین آمریکای جنایتکاره!!

Schneider

مدیر بازنشسته
من نگفتم با همه اعتقادات شما مشكل دارم
بله بعضي از حرفاي شما را قبول دارم البته بعضي از حرفاي شما با بعضي از حرفاتونم به شدت مخالفم
ولي هركي يه اعتقادي داره و براي رسيدن به اون تحقيق كرده تو حتما تحقيق كردي منم تحقيق كردم پس به اين راحتي و با يه حرف امثال تو از اعتقادم پايين نميام همون طور كه تو از اعتقادت پايين نمياي غير از اينه؟
آنان كه چراغ بر پشتشان حمل ميكنند سايه شان در پيش پايشان مي افتد(تاگور)
بله....غیر این نیست!
ولی فعلا شما یه مقدار بیشتر روی کاربرد لغت "شما" در خطاب به سایرین تامل بفرمایید.....ما خودمون هم دیده باز داریم، هم عملمون رو اگر ایراد داره تصحیح میکنیم و هم لااقل چراغ بدست داریم خوشبختانه.....نه مثل عده ای نیازمند چراغ دیگران.

Schneider

مدیر بازنشسته
باز هم در دولت غیر اسلامی آمریکا، در همه موارد ما قانون داریم،
اگر پوست موزی جلوی خونه شماباشه و فردی روی اون سر بخوره و مجروح بشه،طبق قانون شما مقصرید
(شخصی) من یادم نمی آد توی این همه سال ما در اتومبیل یا خونمون رو قفل کرده باشیم مگر اینکه چیز مهمی توش باشه مثلا طلایی چیزی، چون کسی اتومبیل یا یخچال نمی دزده،چرا؟ چون همه دارن
فقط در دوشهر آمریکا قمار آزاده که یکیش لاس وگاسه که شهری فقط واسه تفریحه و هر کسی که اونجا میره مقداری پول فقط واسه همین با خودش میبره، حتی در برخی از شهرهاش، شما مشروب پیدا نمی کنین و فقط در مثلا 6 فرسخی بیرون شهر یک مشروب فروشی هست و کسی حق نداره هنگام رانندگی مشروب بخوره حتااگه حالت طبیعی هم داشته باشه ( همونطور که دختر بوش رو هم به همین خاطر یکبار گرفتن )
بله اینها همه از قوانین همین آمریکای جنایتکاره!!
آقا کی گفته ما تو ایران قانون نداریم؟؟؟! این همه قانون! نگاه کنید! هر کسی قانونیه برا خودش!
شما مجازید در این جامعه هر بیراهه ای عمل کنید اما جاییکه دیگه پای دوربین CNN یا الجزایر اومد وسط.........دیگه حرف حرف شما نیست!! فقط دوربین میاد سیل جمعیتو نشون میده که حرف بلندگو بدست رو بلند داد بزنن!
اهمیت نداره براشون زندگی افراد! آسودگی افراد! اعتقاد افراد!
سالی 12 ماه....این دولت مقدس نمیاد از منه دانشجو نظرسنجی کنه...اونوقت سر قضیه غزه به موبایلم SMS زده "آری...اگر نظری دارید به این شماره SMS کنید!!"
تعرفه موبایل رو ماه به ماه به برکت رییس جمهوری که خودم چشم بسته بهش رای دادم دارند بالا میبرند....هیچ قیمتی....هیچ تورمی دیگه از دستشون نیست که متبرک نشده باشه! اونوقت SMS زدن "اگر مایلید...به این شماره تلفن هزینه نقدی کمک به غزه خود را ارسال کنید تا روی فیش بعدیتان اضافه کنیم!!!!" _عجب بازیچه کردن ما رو به نام دین!...عجب!
به نظر من جامعه با این وضع.....جز راه مسخ شدگی اذهان عمومی راه دیگه ای پیش رو نخواهد داشت.
یکی نیست بهشون بگه:"شمایی که از عهده کنترل زندگی این بندگان خدا بر نمیاید....چرا همچنان بر سر کار، مردم رو بازیچه میکنید؟؟چرا پشت بلند گویی میگی مرگ بر آمریکا....که از پیچ گوشتی که پیچهاش رو بستن تااااا قطعات درونیش ساخت آمریکاست!"

کربلایی

مدیر بازنشسته
اول سلام

حرفتون درست.. من نمیخوام از کسی دفاع کنم فقط میگم آمریکا قدرت داره ، پول داره هرکاری بخواد میکنه ما هم اگه جای آمریکا بودیم از این بهتر نمیکردیم.
اما چیزی که واضح و مبرهن اینه که با تظاهرات و مرگ بر آمریکا گفتن چیزی درست نمیشه باید قدرت کسب کنیم!!

من با اين نظر كه بايد قدرت كسب كنيم موافقم، اما اينكه كسي بخاطر اينكه قدرت و پول داره بياد هركاري دلش مي خواد بكنه درست نيست! مردي و مروت اينه كه قدرت و پول داشته باشي اما خلاف رضاي خدا عمل نكني!
نمي گم ايراني ها همشون اينطورند اما بايد اين طور باشند.

...

1.چرا ما توریست نداریم
2.چرا بازار فرش دیگه دست ما نیست
3.چرا اسپانیا با نداشتن یک متر مربع زمین زعفران ، رتبه اول صادرات زعفران رو داره ولی ایران با این همه زعفران جایی واسه حرف نداره
4.چرا تمامه پروژه های عمرانی همشون بالای 10 الی 20 سال طول میکشن؟
5.چرا ما وقتی حرف از تمدن ها میزنیم ولی به تمدن ها احترام نمیزاریم
6.چرا به بچه های فلسطینی رحممون میاد ولی به بچه های افریقایی رحممون نیماد(مگه هر دو مسلمون نیستند) (حالا با یه تیر بمیره راحت شه یا یه هفته گشنگی بکشه بمیره ، کدوم سخته)
7.چرا بیشترین امار فیل تر مال کشور ماست
8.چرا بیشترین امار مسدود شدن نشریه ماله ایرانه
9.چرا از مرز کردستان یا سیستان گونی گونی مواد مخدر قاچاق میشه ولی یه بطری عرق قاچاق نمیشه
10.چرا ایرانیان مقیم خارج موهاشون رو قهوه ای روشن یا زرد رنگ میکنن
11.چرا دلار گرون شد و یورو ارزون
12.چرا حتی تو جلسه های مهم مجلس یک سوم نمایندگان نمیان
13.و مهم ترین سوالم اینه چرا تمام اروپا مسلمون نشد(اگه می خواین جواب رو پیدا کنین برگردین به زمانه صفویه)
و یه سوال دارم که بعد توضیح میدم ! * اگه به سگ سنگ پرت کنی چی کار می کنه

مردم ايران 30 سال پيش به رهبري يك امام عادل و فرزانه براي پاسخ دادن به اين چرا ها به پا خواستند! اونها مي خواستند جامعه اي بسازند كه پاسخ تمام اين چراها و چراهاي ديگر رو داشته باشه! اما عوامل متعددي مانع اين آرزو شدند كه بنظر من مهمترين مانع اين بود كه مردم كم كم فراموش كردند كه براي چه قيام كرده بودند(شايد هم ديگه حوصله دخالت نداشتند، اونها مي خواستند پس از اون قيام كمي هم استراحت كنند! بچه هاي خود رو بزرگ كنند! تحصيل علم كنند! و در يك كلام در زندگي روزمره غرق شوند!) از طرف ديگه دولتمرداني كه از دل همين مردم كه ديگر بجاي روحيه انقلابي خواستار رفاه بودند، بلند شده بودند صلاح را در اين ديدند كه ...

من هم يك سوال از شما دارم! ترجيح مي دهي بخاطر پاسخ اين چراها خون بدهي يا بدون گرفتن پاسخ صاحب مدرك دكتراي فلان رشته شوي؟ لطفا به وجدان خودمون دروغ نگيم!
درسي كه از قيام حسين(ع) گرفته ام اينه: اگر حكومت ها ظلم مي كنند، تقصير مردمه كه ظلم رو قبول مي كنند.

خلايق هر چه لايق!!!

چطور میشه دولت آمریکای غیر اسلامی با تغییر رئیس جمهوریش همون اهدافی رو دنبال میکنه که رئیس جمهور قبلیش دنبال میکرد ولی کشور اسلامی ما با تغییر رئیس جمهور همه برنامه هاش تغییر میکنه! ( مگه ما طبق قرآن عمل نمیکنیم؟(اسلامیییم دیگه) یعنی بیشتر از یک قرآن داریم؟؟؟؟؟ )

چرا در کشور ما، انتقاد از دولت به معنای توهین به اسلامه؟؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟

نمي دونم چرا دوست داريد هميشه تيغ انتقاد رو به اسلام وارد كنيد، شما از دولت ايران انتقاد مي كنيد يا از دين اسلام؟
اين كه دولت ايران بنام اسلام سياستهاي اشتباهي انجام مي ده هيچ خللي به درستي دين اسلام وارد نمي كنه.

بنظر من در شرايط فعلي رابطه با امريكا درست نيست.
ما بجاي اينكه به فكر رابطه با امريكا باشيم بهتره سعي كنيم اگر روزي جايي از اين مملكت مسئوليتي رو بهمون دادند، علي وار عمل كنيم. اگه فقط 50 درصد جامعه اينطور باشند اين مملكت خيلي پيشرفته تر از امريكا و امريكاها خواهد شد.

Sharif_

مدیر بازنشسته
طی نامه ای به تمام دانشگاه ها قرار عکس پرچم امریکا و اسرائیل رو زمین سر در دانشگاه بکشن تا دانشجو ها از روش رد بشن
ایا انصافه نماد و تاریخ یه کشور رو زیر سوال بردن
اصلا رژیمش ترورست
به نمادش چه مربوط
به سنبل و تاریخش چه مربوط

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
طی نامه ای به تمام دانشگاه ها قرار عکس پرچم امریکا و اسرائیل رو زمین سر در دانشگاه بکشن تا دانشجو ها از روش رد بشن
ایا انصافه نماد و تاریخ یه کشور رو زیر سوال بردن
اصلا رژیمش ترورست
به نمادش چه مربوط
به سنبل و تاریخش چه مربوط
نه اين انصاف نيست ... انصاف اينه كه پيغمبر ما مسلمونارو به باد توهين بگيرن و ما مسلمونا هم به جاي اينكه مقابل كارشون وايستيم چپ و راست ازشون دفاع كنيم !!!!!!!!! واقعا كه .....

هي ميام ديگه هيچي نگم توي اين تاپيك باز نميشه :wallbash:

Sharif_

مدیر بازنشسته
نه اين انصاف نيست ... انصاف اينه كه پيغمبر ما مسلمونارو به باد توهين بگيرن و ما مسلمونا هم به جاي اينكه مقابل كارشون وايستيم چپ و راست ازشون دفاع كنيم !!!!!!!!! واقعا كه .....

هي ميام ديگه هيچي نگم توي اين تاپيك باز نميشه :wallbash:
نسیم تو چرا همه چی رو مقایسه میکنی
پس تو میگی پرچم له کردن خوبه !!!؟؟؟؟؟هان؟
دیدی تا حالا تو تضاهرات پرچم دانمارک رو بسوزونن؟؟؟؟
به نظزت ایران و امریکا تو هیچ چیزی مذاکره ندارن؟؟؟
پس چرا تو حمله به افغانستان جت های جنگنده از دانالهای ایران میگذشت
اونوقت چرا ایران اجازه میداد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا