ایا امـــــــریـــــکــــــا واقعا دشمن ما ست ؟
لطف کنید بفرمایید منظورتون از "ما" چه کسانی هستند ؟ یعنی خودمان را باید با چه کسانی محشوربدانیم ؟
این جمله که گفته ی یکی از سران سیاسی انگلیس هست را هیچ گاه فراموش نمی کنم :
در سیاست هیچگاه دوست و دشمن همیشگی و جود ندارد .
از کسی شنیدم : به تصور ما ایرانی ها دولت مردان امریکا تمام کار و زندگی خود را رها کرده و به فکر توطئه و جنگ علیه ما ایرانی هاست .
ایران در قبل از انقلاب با امریکا متحد بود ! طی دو جنگی که در همسایگی ما داشت, با بزرگترین دشمنان معاصر ما که بعد از انقلاب ما را تهدید می کردند , مبارزه کرد ! صدام و طالبان ( به عقیده خیلی , این ها دست نشانده امریکا بودند !) امریکا در خاور میانه متحدانی دارد ! ( قطر , امارات , کویت, اسرائیل , ترکیه , عربستان و .. ) که تامین امنیت این کشور ها , که هر لحظه احتمال هجوم ( چه فرهنگی وچه نظامی ) به انها می رود از وظایف و دلایل حضور نظامی این کشور در منطقه است ! همینطور وجود نیروهای امریکایی در دریای مازندران برای حفظ تعادل قدرت بین کشورهای شوروی سابق و روسیه که دارای نظامی مستبد است نیز قابل درک است .
در مانوری که نیروهای سپاه در سواحل خلیج فارس داشتند , بیشترین موشکهای آزمایشی , دارای بُردی بودند که به گفته بسیاری از کارشناسان تنها هدف این موشکها می تواند کشور های حوزه خلیج فارس باشد
عوامل بر انگیخته شدن احساسات ملتی در قبال ملتی دیگر متفاوت است به عنوان مثال در کشور ما نشان دادن چهره ایی مظلوم می تواند بهترین وسیله برای جلب نظر و برانگیختن احساسات مردم باشد .در آمریکا با نشان دادن وضع نا مساعد زندگی انسانها می توان احساسات و توجه عاطفی مردم را جلب کرد و به حالات دیگر در بقیه کشور ها و... شما خود می توانید مشاهده کنید ؟
در سایت یک پزشک خواندم : صنعت در غرب , فرهنگ در شرق , کشور ما نه شرقی نه غربی
من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و فکر میکنم بسیاری از اهالی این رشته (مثله اساتید خودم ) نسبت به امریکا نظر مساعدی دارند ! از بقیه رشته ها خبر ندارم .
نقل : در کشورما یک صدایی حکم فرماست .و تفکر حاکم برای رسیدن به مقاصد خود , قربانی دادن را بهترین گزینه می داند . نمونه بارز ان جنگ ایران وعراق است , که می بایست ( بر اساس موازین اسلام) دو سال بعد از شروع جنگ یعنی بعد از فتح خرمشهر و زمانی که سازمان های بین المللی و کشورعربستان ( به طور مستقیم) حاظر به پرداخت قرامت چند میلیون دلاری به ایران بودند پایان می پذیرفت .اما جنگ 6 سال دیگر ادامه پیدا کرد.
اقای رفسنجانی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید چرا در آن زمان و شرایط( که ذکر شد ) پیمان صلح را نپذیرفتید , اظهار داشت : صلاح را در این دیدیم که جنگ ادامه پیدا کند ؟
حال سوال این است که چرا ؟
پاسخ با شما , اما اگر به پاسخی که من برای این سوال در ذهن دارم رسیدید , می توانید تا اندازه ایی دلیل جنگ 33 روزه که لبنان را به مخروبه ایی تبدیل کرد و همینطور جنگ و فاجعه انسانی در غزه و فلسطین پی ببرید ! و همینطوردلیل تبلیغات شدید بعد از هر جدلی که یک طرف ان امریکا یا اسرائیل است را خواهید دانست .
کشورهای عربی همچون عربستان ومصر( که بزرگان جهان عرب هستند) ایران را مداخله کننده در امور کشورهای عربی می دانند و مسئله عراق و لبنان و فلسطین را مشکل اعراب با اسرائیل و امریکا می دانند و معتقد اند که ایران نباید در امور اعراب دخالت کند . بسیاری از مردم عرب معتقدند قبل از اینکه سنی یا شیعه یا هر فرقه دیگری داشته باشند عرب هستند . اما ما ایرانی ها معتقدیم قبل از انکه ایرانی باشیم , مسلمان و شیعه هستیم .. اخر جمله مان هم فراموش می کنیم بگوییم ایرانی هستیم .
در آخر من (کسی که ادیسون نیست , ولی می تونه تشخیص بده چراغ خونه سوخته) از دوستان عزیز خواهش می کنم در جوی دوستانه با یکدیگر به بحث بپردازیم و از تخریب یکدیگر بپرهیزیم .