آیاخبر ناگوار و باور نکردنی است !!؟ تندیس یک «گوسفند» جایگزین تندیس ربوده شده «دکتر شریعتی» شد!

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به دنبال سرقت سریالی مجسمه‌های شهری در سال گذشته ، مجسمه مرحوم دکتر شریعتی در اردیبهشت سال 89 از پارک شریعتی ربوده شد و البته تاکنون هم ، نه شهرداری و نه نیروی انتظامی از سرنوشت این مجسمه و تتندیس های ربوده شده دیگر و یا دستگیری دزدان آن خبری منتشر نکرده اند.



به هر حال شهرداری تهران در این روزها به شدت درگیر کارهای مهم و پروژه های بزرگ عمرانی است ، نیروی انتظامی هم در عملیاتهای گسترده مشغول انجام طرح های امنیت اخلاقی و گشت های ارشاد است و دزدیده شدن تندیس های تهران و یا دستگیری دزدان آنها در این هیاهوی گرانی و تورم برای کسی دغدغه نیست.

و اما آنچه تامل برانگیز است ، اقدام عجیب شهرداری منطقه 3 و سازمان زیباسازی شهرداری در ایام بزرگداشت مرحوم دکتر شریعتی است.

ده روز پیش و درست ده روز پیش از سالروز بزرگداشت مرحوم دکتر شریعتی ، به تدبیر و یا سهل انگاری مسئولان شهری ، مجسمه یک گوسفند جایگزین جای خالی مجسمه مرحوم دکتر شریعتی در پارک مرحوم دکتر شریعتی شده است!

آری خبر ناگوار و باور نکردنی است . اما به همت آقای «پشمچی زاده» شهردار منطقه 3 و مسئولان زیباسازی شهرداری ، امروز علاوه بر اینکه در سر تا سر پارکی که به نام دکتر شریعتی نامگذاری شده ، تندیس های حیوانات به چشم می خورد ، تندیس یک «گوسفند» در سالروز بزرگداشت دکتر شریعتی بر جای خالی تندیس آن مرحوم جای گرفته است.

البته به قطع یقین این مساله ناشی از سهل انگاری و ساده انگاریست ، اما قابل بخشش و پوشش نیست ...

Re

 
آخرین ویرایش:

maryam_22

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنديس يه گوسفند ؟!؟.... عجب!!!!
حتما هم هيچ غرضي در كار نبوده!
 

mahdi ariya

عضو جدید
واقعا متاسفم.......
كسى كه همچين فكرى به سرش زده بايد مغزشو گچ بگيره.....باوركردنى نيس..
 

*Essi*

اخراجی موقت
[/COLOR]آری خبر ناگوار و باور نکردنی است . اما به همت آقای «پشمچی زاده» شهردار منطقه 3 و مسئولان زیباسازی شهرداری ، امروز علاوه بر اینکه در سر تا سر پارکی که به نام دکتر شریعتی نامگذاری شده ، تندیس های حیوانات به چشم می خورد ، تندیس یک «گوسفند» در سالروز بزرگداشت دکتر شریعتی بر جای خالی تندیس آن مرحوم جای گرفته است.


حالا این آقای پشمالو زاده که شهردار هم هستند، بنده خدا به فکر پشم دار بزرگ یعنی گوسفند بوده که چنین اقدامی کرده !!!

کلا اقدامات این بع بعی هارو جدی نگیرین، وقتی روزهای اول کارشون دستور تخریب تخت جمشید با لودر رو میدن، اینا چیزی نیست.
هر چند تخریب میکردن بهتر بود تا اینجوری زجر کش بشه.

شریعتی روزی که سنگ یک باور رو به سینه میزد، باید فکر این روز رو هم میکرد که جماعتی که به مخالفش بگه بزغاله و گوساله، روزی موافقش را هم گوسفند خواهد کرد.
 
آخرین ویرایش:

پرواز@

کاربر بیش فعال
قلعه حیوانات...
فقط موندم چرا گوسفند؟
چرا خوک نذاشتن؟؟
البته اینجوری که بوش میاد تو این قلعه قدرت دست گوشفنداس
 

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب آدمای باحالی.فکر نمی کردم بشه خصومت شخصی و اینطوری نشون داد.چه میکنه این حسادت.
بهرحال ما که میدونیم عکس اونا رو هیچوقت هیچجا نمیزنن.
 

parna wanna u

عضو جدید
حسودی میکردن اومدن مجسمه خودشونو گذاشتن.:گوسف...
البته اگه خبر..
به هرحال ازشون بعید نیست.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
توضیحات روابط عمومی سازمان زیباسازی درباره تاخير در نصب سرديس دکتر شریعتی

توضیحات روابط عمومی سازمان زیباسازی درباره تاخير در نصب سرديس دکتر شریعتی

سردیس دکتر شریعتی که قرار بود 28 خردادماه در بوستان شریعتی نصب شود به دلیل هماهنگی با شهرداری منطقه ۳ به تعویق افتاده بود اما فردا صبح در مراسمی این کار انجام می شود.
روابط عمومی سازمان زیباسازی از کذب بودن انتشار برخی اخبار مبنی بر نصب مجسمه‌های حیوانات در بوستان شریعتی به جای سردیس دکتر شریعتی خبر داد.

به گزارش مهندس نیوز به نقل از خبرنگار ایلنا، سردیس دکتر شریعتی در سال 89 توسط فرد یا افراد نا‌شناس از پارک شریعتی تهران ربوده شده بود که پس از 2 سال از زمان سرقت، توسط «حمید شانس» هنرمند مجسمه‌ساز دوباره ساخته و قرار بود 28 خرداد ماه در بوستان شریعتی نصب شود.

امروز خبری مبنی بر نصب مجسمه‌های حیوانات به جای این سردیس در برخی از سایت‌ها منتشر شد که روابط عمومی سازمان زیباسازی در باره این خبر به ایلنا پاسخ داد: ‌
مجمسه‌هایی در پارک شریعتی از حیوانات نصب شد که جنبه آموزشی داشت و این نصب آنها پیش از این انجام شده بود و هیچ ارتباطی با سردیس دکتر شریعتی ندارد.
بر اساس این پاسخ، به دلیل هماهنگی لازم با شهرداری منطقه 3 نصب این سردیس به تاخیر افتاد که فردا این کار انجام می‌شود و بدون شک برخی از مجسمه‌های اطراف سردیس دکتر شریعتی برداشته می‌شود.

http://www.mohandesiomran.ir/توضیحات-روابط-عمومی-سازمان-زیباسازی-د/11754/

 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پاسخ به این خبر :
.
.
.


مقام معظم رهبری
:
به نظر من شریعتی به‌خلاف آنچه که همگان تصور می‌کنند، چهره‌ای همچنان مظلوم است و این به‌دلیل طرفداران و مخالفان اوست؛ یعنی از شگفتی‌های زمان و شاید از شگفتی‌های شریعتی این است که هم طرفداران و هم مخالفانش نوعی هم‌دستی با هم کرده‌اند تا این انسان دردمند و پرشور را ناشناخته نگهدارند و این ظلمی به اوست.
 

ensan1

عضو جدید
در پاسخ به این خبر :
.
.
.


مقام معظم رهبری
:
به نظر من شریعتی به‌خلاف آنچه که همگان تصور می‌کنند، چهره‌ای همچنان مظلوم است و این به‌دلیل طرفداران و مخالفان اوست؛ یعنی از شگفتی‌های زمان و شاید از شگفتی‌های شریعتی این است که هم طرفداران و هم مخالفانش نوعی هم‌دستی با هم کرده‌اند تا این انسان دردمند و پرشور را ناشناخته نگهدارند و این ظلمی به اوست.

ما آخر نفهمیدیم نظر اقای خامنه ای در مورد دکتر شریعتی چیه؟
 

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در پاسخ به این خبر :
.
.
.


مقام معظم رهبری
:
به نظر من شریعتی به‌خلاف آنچه که همگان تصور می‌کنند، چهره‌ای همچنان مظلوم است و این به‌دلیل طرفداران و مخالفان اوست؛ یعنی از شگفتی‌های زمان و شاید از شگفتی‌های شریعتی این است که هم طرفداران و هم مخالفانش نوعی هم‌دستی با هم کرده‌اند تا این انسان دردمند و پرشور را ناشناخته نگهدارند و این ظلمی به اوست.

بخدا خوشحال میشم و شدم که این خبر کذب محض باشه ! آخه حتی فک کردن به دروغشم تأسف برانگیزه !
اما به طور ضمنی مجسمه هایی بوده !
دنیا دار مکافاته!

درباب قسمت دیگه حرفتون:

روزگاری از بد حادثه یا خوب واقعه بنده حقیر میتوانستم سرنوشتی همچون برخی از افراد نگون بختی چن کسروی و حکمی زاده و امثالهم که در دوران جوانی به کسوت ......... در آمده بودند ، ملبس بشم !!!!
روزی که برای مصاحبه به یکی از حوزه های مربوطه و مختص به نهادهای علوم اسلامی رفتم یکی از سوالات از بنده این بود کدام شخصیت تاریخی و به طور کل کدام شخصیت رو دوست دارید و عقاید ایشون رو سرمشق قرار میدید!؟
بنده اون روز (گرچه بنا به توصیه یکی از دوستان اهل فن ! که توصیه نموده بودند که بنا به رویه مجری در اینگونه حوزه ها از شخصیتهایی چون آیت الله خمینی و مطهری و امثالهم نام ببر ) اما بنده جسارت کردم و نام دکتر شریعتی رو بعنوان شخصیت مورد علاقم ذکر کردم !
زمانی که این سخن از دهان من بیرون پرید روحانی چنان نگاه عاقل اندر صفیح به بنده کردن که قالب تهی کردم !
جالب بود بالای سر این دو بزرگوار روحانی که وظیفه تفتیش عقاید بنده رو داشتند تصویری از .................بود

اونجا بود که بغض و کینه ای که نسبت به این بنده ای از بندگان خدا رو داشتند به عینه دیدم ! چون که به اقراار خود اون دو عزیز روحانی ! بنده با امتیاز علمی عالی در ازمون ورودیشون قبول شده بودم و تنها نکته منفی من.......(تو خود خوان حدیث مفصل زین مجمل!)

نامه‌ی مرتضی مطهری به امام خمینی درباره‌ی شریعتی:
«کوچک‌ترین گناه این مرد بدنام کردن روحانیّت است. او همکاری روحانیّت با دستگاه‌های ظلم و زور علیه توده‌ی مردم را به صورت یک اصل کلّی اجتماعی درآورد. مدّعی شد که مَلِک و مالک و ملّا، و به تعبیر دیگر تیغ و طلا و تسبیح همیشه در کنار هم بوده و یک مقصد داشته‌اند. این اصل معروف مارکس و به عبارت بهتر مثلّث معروف مارکس را که دین و دولت و سرمایه سه عامل همکار بر ضدّ خلقند و سه عامل از خودبیگانگی بشرند، به صد زبان پیاده کرد. منتهی به جای دین، روحانیّت را گذاشت. نتیجه‌اش این شد که جوان امروز به اهل علم به چشم بدتری از افسران امنیّتی نگاه می‌کند. و خدا می‌داند که اگر خداوند از باب «وَ یَمْکُرُونَ وَ یَمْکُرُ اللَهُ وَ اللَهُ خَیْرُ الْمَـٰکِرِین» در کمین او نبود، او در مأموریّت خارجش چه به سر روحانیّت و اسلام می‌آورد.»
 

Similar threads

بالا