آیااین خواسته ی زیادیه...؟؟؟!!!

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست من
عاشق شدن اصولا کار درستی نیست اینکه گفتی عاشق پسرداییت بودی و اون تغییر کرده به نظر من عشق خام جوانی بوده که همون بهتر از بین رفته. اما در مورد دومی ببخش که اینو میگم اما اشکال از خودته که در قلبت رو به روی هر کس و ناکسی باز میکنی. حدس میزنم با هم دوست باشید، دوست شدن قبل از ازدواج کار اشتباهیه و عاشق شدن قبل از ازدواج اشتباهی بزرگتر. هیچکس لیاقت اینو نداره که غرورتو به خاطرش بشکنی.
یه جایی هم گفتی پسرها زود همه چی از یادشون میره و کلی دوست دختر دارن. خوب اشکال کار کجاست؟ اگه دخترها نجابتشون رو حفظ کنن و با هیچکس دوست نشن آیا باز هم دوست پسری وجود خواهد داشت؟ در ثانی دختری که با پسری دوسته که پسره کلی دوست دختر دیگه داره مطمئنا اون دختر هم هزار تا دوست پسر دیگه داره.
شمام بهتره به عهدت وفا کنی و این مورد دوم رو هم از یاد ببری و به فکر خواستگارات باشی چون خواستگار قصدش ازدواجه نه مسخره بازی.
امیدوارم از حرفهام ناراحت نشده باشی.
ممنون
صحبتهاتون از نظر من بسیار درست و منطقی هست
امیدوارم این نگرش در همه وجود داشته باشه

mosafere danesh

عضو جدید
چرااینطوری شدیم
چرابه جای پذیرش صلح ،دشمن میشیم.چرابه جای صداقت،دروغ میگیم.چرابه جای وفاداری خیانت میکنیم.

چراازدواجا اینطوری شده:به جای وقار وحیاو شخصیت پول مهم شده چراخداروازیادبردیم..........

من که به عنوان یه جوون بااین اوضاع ازدواجوازبرنامه زندگیم خط زدم بااینکه یه دونه ام به خانواده گفتم از من انتظاری

نداشته باشن. درسمو بخونم وبعدامیدوارم قول کاری رو که بهم دادن عملیش کنن بعد تنهایی عشق دنیاوکنیزی

پدرومادرمومیکنم آدم بهتره توتنهایی بمیره تاتوتنهایی به همراه خیانت ودروغ ودعوابمیره

واقعااین خواسته زیادیه که بخوایم باکسی بقیه عمرمونو بگذرونیم ووجودمونو باکسی قسمت کنیم که همونطوری که

اولش میگه عاشقتم تالحظه مرگمون هم بگه عاشقتم وخیانتی درکارنباشه وباازدواج روح دونفرهم یکی بشه.

چرادعوای مادرشوهروخواهرشوهروازاین مسخره بازیا مدشده.چراسخت میشه به غریبه ها اعتماد کردوبهشون جواب

مثبت داد

چرانمیشه تاته تهش همدیگه رودوست داشته باشیم چراچشم وهم چشمی مدشده چراپول پول پول.نمیگم پول

اصلامهم نیست فقط به اندازه ساختن یه زندگی کوچیک بعدا میشه درکنارهم زندگی رو ساخت وبزرگش کرد نه اینکه

تمام زندگیمون پول باشه چراخانواده پسربه خانواده دختری میگن هروقت کار دخترت درست شد به مابگین یعنی اونو به خاطر

شاغل بودنش میخوان نه خودش

منم دقیقا همین مشکلات و همین شرایطو دارم و واسه همیشه قید ازدواجو زدم.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولش میگه عاشقتم تالحظه مرگمون هم بگه عاشقتم وخیانتی درکارنباشه وباازدواج روح دونفرهم یکی بشه.

این که گفتی یه جور توهمه دیگه نه؟

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز

این که گفتی یه جور توهمه دیگه نه؟

إیادش بخیراین تاپیک:surprised:

آره تواین دوروزمونه شده توهم شده خواسته ی زیادباید تورویادنبالش بود:cry:

natashkooh

عضو جدید
حيف كه تشكرم تموم شده!!!
بد دنيايي شده!!!
فقط شده ماديات!!!
ولي توي همين دنيا هم كسايي رو ميشناسم كه دوست داشتنشون مادي نيست و الهي كه پايدار بمونه!!!!

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی قربونت برم.انقدر ناراحت نباش.منم میدونم زندگی الان خیلی سخته.من خودم الان اگه یکی از فامیلامون ازدواج کنه عوض اینکه خوشحال شم , بیشتر میترسم.تو راست میگی.

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی قربونت برم.انقدر ناراحت نباش.منم میدونم زندگی الان خیلی سخته.من خودم الان اگه یکی از فامیلامون ازدواج کنه عوض اینکه خوشحال شم , بیشتر میترسم.تو راست میگی.

ممنون ازشما
واقعایاداین تاپیک بخیر
اون موقع که این تاپیک رومیزدم خیلی ناامیدبودم الان خیلی تغییرکردم خیلی چیزایادگرفتم درست این یه نوع سنگدلی نسبت به خودم اما...
مثلا یادگرفتم ساده نباشم درست من عاشق سادگی وآدمای ساده هستم اما نباید تواین زمونه ساده بود چون میخورنت:دی
درضمن یادگرفتم بایدامیدداشت ناامیدی گناه
به خودم میگم تاحالا چی تو زندگی خواستم وخدابهم نداد
به خداامیددارم چون میدونم هرچی اون بخوادهمونه چون پیش اون هرچی جامعه داغون ترازاین حرفاباشه کاری نشدنداره
اگه خدایی نکرده نشددلم شکست اون وقت پیش خودش میرم ،میرم وبهش میگم خدایا ای عشق من ای مهربانم من به توامیدداشتم پس چیشد
درسته خسته میشم میبرم اما فعلاکه خوبم:دی
بازم ممنون;)

آخرین ویرایش:

سایرس

عضو جدید
دوست عزیز اهل نصیحت کردن نیسم ولی ای دید ماست که تفکراتمونو میسازه خوب و بد همیشه و همه جا بوده
امیدوارم خوشبخت و خوشحال باشی بقول خودت تا اخرش.........

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
واقعا یادش بخیر زمستون هم عالمی داشت.....

sajjad_mke

عضو جدید
چرااینطوری شدیم
چرابه جای پذیرش صلح ،دشمن میشیم.چرابه جای صداقت،دروغ میگیم.چرابه جای وفاداری خیانت میکنیم.

چراازدواجا اینطوری شده:به جای وقار وحیاو شخصیت پول مهم شده چراخداروازیادبردیم..........

من که به عنوان یه جوون بااین اوضاع ازدواجوازبرنامه زندگیم خط زدم بااینکه یه دونه ام به خانواده گفتم از من انتظاری

نداشته باشن. درسمو بخونم وبعدامیدوارم قول کاری رو که بهم دادن عملیش کنن بعد تنهایی عشق دنیاوکنیزی

پدرومادرمومیکنم آدم بهتره توتنهایی بمیره تاتوتنهایی به همراه خیانت ودروغ ودعوابمیره

واقعااین خواسته زیادیه که بخوایم باکسی بقیه عمرمونو بگذرونیم ووجودمونو باکسی قسمت کنیم که همونطوری که

چرادعوای مادرشوهروخواهرشوهروازاین مسخره بازیا مدشده.چراسخت میشه به غریبه ها اعتماد کردوبهشون جواب

مثبت داد

چرانمیشه تاته تهش همدیگه رودوست داشته باشیم چراچشم وهم چشمی مدشده چراپول پول پول.نمیگم پول

اصلامهم نیست فقط به اندازه ساختن یه زندگی کوچیک بعدا میشه درکنارهم زندگی رو ساخت وبزرگش کرد نه اینکه

تمام زندگیمون پول باشه چراخانواده پسربه خانواده دختری میگن هروقت کار دخترت درست شد به مابگین یعنی اونو به خاطر

شاغل بودنش میخوان نه خودش
يك كلام هر سري دنبال همسري مي گرده و جويند يابنده
حالا چرا خدارو فراموش كردي پس توكل رو به خدا چكار كردي بسپار به دست خودش همه كارهارو خودش رديف مي كنه

khordad64

عضو جدید
نه دوست محترم.......منظورم اصلا این نبود و شما نوشتتون درست بود ..اون جوری خواستم حالت تعجبیشو زیاد کنم!!!!!!!

تا جایی که ما دیدیم همیشه دختر و خونواده ی دختر میپرسند که پسر کار داره یا نه واین جور چیزا.....

ولی شما گفتید خونواده ی پسر از خونواده ی دختر میپرسه که هر وقت کار دخترتون درست شد به ما بگید.....واقعا عجب دوره و زمونه ای شده؟؟؟کم مونده حقوق و پس اندازشو اینا رو هم بپرسه اگه در حد معقول بود با دختره ازدواج کنه!!!!!!

برای خود من این مساله پیش اومده!
تو جلسه رسمی طرف ازم سوال کرد ببخشید میشه سوال کنم شما چقدر سرمایه دارید؟؟؟؟؟؟
و من اون لحظه میخواستم بمیرم!اما خونسردی خودمو حفظ کردمو محترمانه ازش سوال کردم چطور؟برنامه ای براش دارید؟؟؟؟!!!!!بعد که خودش فهمید چه گندی زده گفت نه/منظورم این بود که میخواستم ببینم شما چقدر اقتصادی هستید!!!!!!!!!!!1منم ی حالتی انگار که آره تو راس میگی و من شاخ دارم گفتم من دیگه سوالی ازتون ندارم و عطاشون رو به لقاشون بخشیدم!
آره متاسفانه هستن همچین آدمایی عزیز.....

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
برای خود من این مساله پیش اومده!
تو جلسه رسمی طرف ازم سوال کرد ببخشید میشه سوال کنم شما چقدر سرمایه دارید؟؟؟؟؟؟
و من اون لحظه میخواستم بمیرم!اما خونسردی خودمو حفظ کردمو محترمانه ازش سوال کردم چطور؟برنامه ای براش دارید؟؟؟؟!!!!!بعد که خودش فهمید چه گندی زده گفت نه/منظورم این بود که میخواستم ببینم شما چقدر اقتصادی هستید!!!!!!!!!!!1منم ی حالتی انگار که آره تو راس میگی و من شاخ دارم گفتم من دیگه سوالی ازتون ندارم و عطاشون رو به لقاشون بخشیدم!
آره متاسفانه هستن همچین آدمایی عزیز.....
.
.
اره منم چند وقته همچین صحبتایی رو زیاد میشنوم.....یه بنده خدایی میگفت ادم بهتره توی سنای بالاتر ازدواج کنه و بره زنی رو بگیره که بدونه به یه ثبات شغلی و.... کارمندی و چیزی رسیده و اون وقت خیلی بهتره میگفت ادم اگه توی سن پایین ازدواج کنه بعدش ممکنه مثلا بره یه جا کار کنه یا استخدام شه و بعد مثلا اون جا یه خانمی باشه که کارمند باشه و بر حسب اتفاق مجرد هم باشه و ادم اون جا حسرت میخوره که چرا زود ازدواج کرد:eek:.....من داشتم شاخ در می اوردم......
.
.
.
ایشون هم معلومه اصلا این کاره نبوده و همون بهتر فعلا مجرد بمونه تا دفعه دیگه در جلسه ی خواستگاری این طور سوالا نپرسه....بعضی وقتا ادم بعضی ها رو میبینه که واقعا نوبرشه......

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
اره منم چند وقته همچین صحبتایی رو زیاد میشنوم.....یه بنده خدایی میگفت ادم بهتره توی سنای بالاتر ازدواج کنه و بره زنی رو بگیره که بدونه به یه ثبات شغلی و.... کارمندی و چیزی رسیده و اون وقت خیلی بهتره میگفت ادم اگه توی سن پایین ازدواج کنه بعدش ممکنه مثلا بره یه جا کار کنه یا استخدام شه و بعد مثلا اون جا یه خانمی باشه که کارمند باشه و بر حسب اتفاق مجرد هم باشه و ادم اون جا حسرت میخوره که چرا زود ازدواج کرد:eek:.....من داشتم شاخ در می اوردم......
.
.
.
ایشون هم معلومه اصلا این کاره نبوده و همون بهتر فعلا مجرد بمونه تا دفعه دیگه در جلسه ی خواستگاری این طور سوالا نپرسه....بعضی وقتا ادم بعضی ها رو میبینه که واقعا نوبرشه......

تایه خانم کارمندودیدنظرش برگشت عجب:eek::surprised:

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادطرزتفکرم بخیرچقدرقشنگ فکرمیکردم الان خسته ترازاین حرفام که بخوام به این چیزا فکرکنم اما امیدهمچنان سوسومیزنه

واقعابعضی تاپیکاخاطره میشن ویادمون میندازن چی بودیم چی شدیم

عوض شدن ما ادما به خاطر عوض شدن دنیامونه...دنیا پر از گرگه....

الان این جمله رو خوب درک میکنم خیلی خوب

شادیاخ

عضو جدید
کلا ماجرااون خط پایینه دقیقش اینه که یکی ازدوستان دوستم 27سالشه وبه تازگی کارش درست شد ورفته سرکارودروهمسایه به خانوادش میگفتن هروقت کاردخترتون درست شد بگین ما کیس اماده داریم دختره هم قیدازدواج رو زده دیگه دلیلی براازدواج نمیبینه میگه هرکی الان میادجلوبرامن نیست براشاغل بودنمه

کاملا درسته ، البته شرایط اقتصادی چند ساله اخیر این مشکلات رو به وجود آورده واقعا کمتر مردی پیدا میشه که تنهایی بتونه از پس یک زندگی معمولی بربیاد بنابراین یا قید ازدواج رو میزنه یا با دختری شاغل ازدواج میکنه