شیخ گرامی من هم تا 10 سال پیش معدودی از این دست حکایات نگاریده بودمی و اگر مایل بودی و مجالی شد چند تایی در اینجا قرار دهم تا مریدان را عبرتی باشد
تشکرهایمان رمیده اند همچو مریدان
آری!
بیاورید تا جمله مریدان را اشارتی باشد از کرامات ما!!!
سلام یا شیخ
من و چندی از مریدان نعره زنان و مویه کنان راهی بیبان بودندی که سر دو راهی بیابان عربستان و صحرای آفریقا ماندیمو برگشت کردیم تا ببینیم کدامیک بهتر میباشد
راستی هر وقت حکایات پر فیض شما را خواندندی تا دو روزو سه شب لهجه مان عوض میشود چه کنیم؟
kheyliiiiiiiiiiiiii tolaani boodandi......kholase befarmayandi,lotfanدر پست زیرین حکایتی نگاشتم که در شباب خلق نمودمی همی
خام بودمی و مسایل روز ندانستمی و لکن باشد که در خور توجه و تعقل مریدان و شیخ باز آید
والله درکما
ajab jorati shoma dashtandi??????..آورده اند روزی شیخ در شبستان لمیده بودی که مریدی بر وی داخل شدی و پرسیدی:
شیخنا به هنگام خسبش (خواب)ریش طویل خود را بر روی لحاف میگذاردندی یا در زیرش؟ باشد که ما نیز چنان کنیم تا از رستگاران باشیم
شیخ اندک مایه ای تفکر نموده دید یادش نباشد شبها چه حالت می خسبیده. پس مرید را گفت حال مشغول عبادت بودم که مرا از حالتم برون آوردی؛ برو فردا بیا تا جواب در دهم
پس شب هنگام شیخ ریش را بر بالای لحاف بگذاشت و دید خوابش نبرد ؛ بر زیر لحاف گذاشت و باز خوابش نبرد چندین فقره ریش را زیر و زبر کرده و به دردسری عظیم بیفتاد که این چه سوالی بود که مرا بی خواب نمود؟
پس خشتک بدرید و سر به بیابان گذاشت و مدتها خبری از وی نبود
شیخ بسی چرت و پرت های شما را مطالعه نمودیم و بسی خوش بحالمان شد و از فرط خوشحالی جامه را دریده و بر سر کله خود کوبیدیم و خواستیم راه بیابان در پیش بگیریم ولی متاسفانه بیابانی نداریم! می شود در عوض به کوه برویم؟
یا شیخ تو را چه شدست که مهمان ها در تاپیک تنها بگذاشته ای و غافل از مریدکان که در گفتگوی آزاد حکایات تو زنند و امتیازات حرام فراوان گیرند و نام تورا و مرجع حکایات هیچ نبرند و بر ریش تو و مهمانت بخندندی؟
سلامت کو! خورده ای یا برده ای؟
چه گویی؟ هیچ ندانیم و نفهمیم ، روش تر سخن نمایید!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
10 هتل برتر دنیا که ارواح در آنها دیده شده اند | زنگ تفريح | 10 | |
![]() |
10 هتل برتر دنیا که ارواح در آنها دیده شده اند | زنگ تفريح | 0 |