raha
مدیر بازنشسته
راستی fayazbah... جان...
بذار برگردیم به دوره راهنمایی
کاهش فشار= افزایش افت فشار
هی حالا من می گم من این پیچیدگیا را در نظر می گیرم و اینو میگم شما بگو نه منفی در منفی... و با استناد به اون تستها معتبر نیستی و ...منو نا امید کرده بودی از خودم( شوخی میکنم)
رها جان حالا مطمئنی دیگه "با کاهش قطر لوله فشار سیال کاهش میابد" دیگه؟
این جمله عمیقا رو دیدگاه های من به قضایا تاثیر خواهد گذاشت!!
الهه جان شما خودت هم اگر به فرمول محاسبه ی افت فشار که واست گذاشتم دقت کنی متوجه میشی که همینطوره...
واسه سوالایی هم که جدیدا گذاشتی ،انقد زیادن که متاسفانه الان فرصت فکر کردن و جواب دادن با اطمینان رو بهشون ندارم... ایشالا بعد از کنکور!!!
من دوباره با اشکال و تناقض مواجه شدم :
کنکور سال 83، سوال 41:
در دو بام کاملا یکسان ، سطحی که فقط با فواره مرطوب میشود ، رفتار حرارتی ِ مطلوب تری در تابستان دارد ، یا سقفی که با چند سانتی متر اب ِ تمیز پوشانده میشود؟
1.سطحی که با فواره ها مرطوب نگه داشته شده است .
2.سطحی که با چند سانتی متر اب تازه پوشیده شده است .
3.هر دو سطح به صورت یکسان عمل خواهند نمود.
4.هیچ یک از دو سیستم ، تاثیری در رفتار حرارتی سطح پشت بام نخواهند داشت .
پاسخ : گزینه ی 1 . این سوال فکر میکنم در سال 81 هم مطرح شده بود .
اما در بخش ِ تنظیم شرایط محیطی ِ کتاب راهیان ارشد ، صفحه 104 ، چنین امده است :
. . . " یلوت " با انجام ازمایش هایی به این نتیجه رسید که هیچ تفاوتی بین سرمایش ِ به وجود امده از حوضچه روی بام و اب پاشی روی بام نیست . او همچنین اظهار کرد که اب پاشی متناوب ، به همان اندازه ابی به عمق 5 سانتی متر روی بام تاثیر دارد . . .
حالا به نظر شما تکلیف چیست ؟ اگر این سوال دوباره مطرح بشه ، کدوم گزینه رو انتخاب بکنیم ؟
سپاس گزارم .
منم فکر میکنم گزینه ی 1 درست باشه، یعنی طبق چیزی که حفظ کردم متاسفانه!
دلیلش رو مطمئن نیستم... شاید به خاطر جریان هوایی باشه که با آب پاشیده شده بر بام تماس حاصل میکنه و این شاید باعث خنک شدن هوای بالای بام میشه و نفوذ گرمای کمتر به داخل رو ممکن میکنه!!! و اینکه شاید هم بشه اینطور استدلال کرد که چون ظرفیت حرارتی آب نسبتا زیاده و دیر حرارتشو از دست میده یعنی گرمایی رو که جذب کرده رو مدت طولانی تری در خودش نگه میداره در قیاس با آبی که پاشیده میشه کارایی کمتری داشته باشه!!!! (این دلایل فقط ذهنیت خودم هست نسبت به مساله)
در ضمن کتابای راهیان ارشد هم اکثر پاسخ هایی که داده اصلا قابل استناد نیستن!