کاش میشد فیلم گذاشت آپلود کردن سخته
سلامسلام اگه بشه به من کمک کنید در مورد نرم افزار comsol
رشته من خوردگی هست
این کاری که می خواهید انجام بدید خیلی سخت نیستسلام بچه ها. می خواستم ببینم می تونید یکم کمکم کنید.
قراره با نرم افزار کامسول یک هات پلیت طراحی کنم و پروفایل دماییش رو از زمان ناپایداری تا پایدار شدنش بدست بیارم.
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه. ممنون
شما باید نرم افزار رو کاملا دانلود کنیدبا سلام
من تازه با این برنامه آشنا شدم و می خوام در باره Microfuids با این برنامه شبیه سازی کنم.... برای دانلود این برنامه چند پارت وجود داره. من کدوم پارت رو باید دانلود کنم؟؟؟؟ یا اینکه یک برنامه مرتبط هست؟؟؟؟ اگر کتاب فارسی کسی در اینباره داره لطفا معرفی کنه.
سلام.
من رشتم مكانيكه. پروژه من بهينه سازي رطوبت گيري سرمايشي با قطعه ترموالكتريك هست. يه مبدل پره دار مثل همينايي كه روي سي پي يوي كامپيوتره درون يه باكس قرار داره كه هوا از بين پره ها رد ميشه و رطوبتش بخاطر دماي پايين پره ها گرفته ميشه. همونطور كه گفتم سرمايش از طريق قطعه ترموالكتريك تامين ميشه. خروجي كه ازش مي خوام ميزان رطوبت گرفته شده و شبيه سازي condensation روي پره ها هست. مي خواستم بدونم با كامسول ميشه اينو حل كرد. ظاهرا در زمينه فلوئنت هم تخصص داريد بنظرتون كدوم بهتره؟ كامسول يا فلوئنت؟ و اينكه مش بندي توي كامسول چطوري انجام ميشه. منظورم اينه كه نيازي به يه نرم افزار جانبي مثل گمبيت هست يا نه؟
این کاری رو که می خواهید انجام بدید با فبوینت بهتر انجام میشهبا سلام
کامسول نرم افزار جانبی نداره و مش بندی داخل خودش انجام میگیره برعکس فلوئنت
فک کنم معادله ی پواسون رو تو خود نرم افزار داشته باشهسلام من رشتم برقه. یه پروژه بهم دادند با نرم افزار کامسول.. اصلا بلد نیستم. کسی میتونه کمکم کنه؟ موضوع پروژم:حل معادله یک بعدی پواسون در محیط غیر یکنواخت با استفاده از کامسول
سلام دوست من ...با سلام
من یک درخواست دارم ..... من نیاز به فایل کرک برنامه comsol دارم. برنامه کرک با فرمت dat هست که خراب شده بر روی سی دی و عمل نمی کنه .... امکان داره این فایل کرک رو اینجا بزارید تا بتونم برنامه رو نصب کنم . چون در هنگام نصب این فایل رو می خواد.
ممنون
سلام دوست من ...
من یه فایل کرک این نرم افزارو برات می ذارم امیدوارم کارکنه...
ممنون از شما ...... ولی کار نکرد ..... ورژن نرم افزار من comsol 3.5a هست.
من فایل کرک 4.2 رو دارم،تو اینترنت سرچ کنین
شرمنده دوست منممنون از شما ...... ولی کار نکرد ..... ورژن نرم افزار من comsol 3.5a هست.
شرمنده دوست من
منم فقط کرک ورژن 4.2 رو دارم ...