Robinson crusoe
عضو جدید
سلام به همه دوستان
یه اموزش جاوا اسکریپت اینجا نمی ذارین؟البته از اولش من خیلی بهش نیاز دارم.
یه اموزش جاوا اسکریپت اینجا نمی ذارین؟البته از اولش من خیلی بهش نیاز دارم.
JavaScript
فصل اول : جاوا اسکریپت چیست؟
در حالیکه جاوااسکریپت تنها یک بار توسط
NetScape Enterprise , Active Server Page(asp)
برای استفاده در سمت سرور به کار برده شد ولی در واقع جاوا اسکریپت یک زبان اسکریپت نویسی سمت کاربر برای استفاده در مرورگرهای وب می باشد.و تمرکز اصلی ان نیز برنامه نویسانی می باشد که با صفحات وب و پنجره های مرورگرها کار می کنند .
در سال 1995 زمانی که جاوا اسکریپت برای اولین بار پدیدار شد.هدف اصلی ان کنترل و اعتبار سنجی برخی از دادهای ورودی بود که در گذشته توسط زبانهای سمت سروری همچون پرل صورت میگرفت .بدین صورت که اگر نیاز بود که دادهای ورودی را سنجیده شوند اطلاعات درون فیلدها به سمت سرور ارسال می شد و امکان داشت که این عمل چندین بار تکرار شود.
"نت اسکپ ناویگاتور" این عمل را توسط معرفی جاوا اسکریپت تغییر داد .قابلیت کنترل برخی اعتبار سنجی های اولیه در سمت کاربر در زمانی که استفاده از مودمهای 28 کیلو بیت شایع بود خصوصیت مفیدی بود.
چون این سرعت پایین و ارسال و دریافتهای مکرر بین کاربر و سرور احتیاج به حوصله وصبر زیادی داشته است.
از این رو جاوا اسکریپت در ان زمان یک خصوصیت مهم مرورگرهای وب در بازار مرورگرها محسوب میشد.معتبر سازی برخی دادهای ساده دیگر طولانی نیست واکنون جاوا اسکریپت تقریبا با تمام خصیصه های پنجره مرورگرها و محتویات انها در ارتباط است حتی مایکروسافت به پیاده سازی نسخه جاوا اسکریپت خود موسوم به "جی اسکریپت " در مرورگرهای جدید ش به جای زبان اسکریپت نویسی "ویبی اسکریپت" پرداخت .
یه کتاب آموزش جاوااسکریپت و تعدادی کد css مفید براتون گذاشتم.با سلام
من دانشجوی رشته it هستم وبه کمک دانشجویان برنامه نویس رشته مهندسی کامپیوتر شدیدن احتیاج دارم
پروژ پایانی من طراحی یک فروشگاه انلاین به وسیله my sql وphp می باشد
ولی باید در ان jav وcss و فلش به کار برده شود خواهشن کمک به فرماید![]()
تو چه دوست خوبی هستییه کتاب آموزش جاوااسکریپت و تعدادی کد css مفید براتون گذاشتم.
اگه کتاب فارسی می خواین میتونین از "یادگیری جاوااسکریپت در 24ساعت" انتشارات دیباگران کمک بگیرید.
مشکلی هم داشتین اینجا مطرح کنین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آموزش جاوا اسکریپت به زبان خودم | JavaScript | 3 | |
![]() |
دانلود كتاب آموزش جاوا اسكريپت | JavaScript | 0 | |
M | آموزش جاوااسکریپت و ایجکس با w3Schools | JavaScript | 1 | |
![]() |
آموزش فارسی javaScript | JavaScript | 0 | |
![]() |
مشکل در ساخت بنر چرخشی با جاوا اسکریپت و jqurey | JavaScript | 1 |