سلام جنابsharifi-eng.آیا اطلاعاتی در مورد نحوه اعمال سهمیه بومی(خوزستان و بوشهر)دارید یا نه؟اگه دارید وپاسخ بدید ممنون میشم.
آره اگه میشه یه اطلاعاتی راجب این بومی و امتیاز افراد بومی هم بدین.ممنون.
گچساران بومی مناطق نفتخیز حساب میشه؟؟یکی از شهرهای اصلیه مناطق نفتخیزه!!اگه میشه یکم اطلاعات بدین.
واقعیتش من دقیقا نمیدونم اعمال سهمیه بومی به چه صورت انجام میشه ولی سال گذشته که برای اولین بار این سهمیه در سطح 50٪ (در مقطع کاردانی و لیسانس ) به بومی های استان خوزستان تعلق گرفت , من با یکی از کارمندان بخش تامین نیروی انسانی شرکت مناطق نفت خیز جنوب دراین مورد صحبت کردم که جوابی به من داد که در ظاهر منطقی به نظر میاد ولی اینکه آیا واقعا به همین شکل عمل میشه یا خیر, من نمیدونم.
اینطوری به من جواب داد که :
وقتی اعلام میشه سهمیه بومی استان خوزستان در یک مقطع تحصیلی خاص, 50٪ هستش این به این معنی هست که
حداقل نصف استخدامی ها در تمامی رشته ها (در اون مقطع تحصیلی) از افراد بومی استان هستن و این سهمیه به هیچ وجه کم نمیشه.
مثلا اگر اعلام بشه که در رشته ی مهندسی شیمی به 60 نفر نیرو نیاز هست, حتما (و حداقل) 30 نفر از اونها ,بومی استان هستن و غیربومی ها برای 30 نفر باقیمانده رقابت میکنن.
یعنی پس از برگزاری آزمون , نفرات برتر آزمون رو به ترتیب نمره ی اکتسابی مشخص میکنن(بومی و غیربومی با هم). درمرحله ی بعد , از لیست نفرات برتر, ابتدا سهمیه ی بومی ها رو کم میکنن.یعنی توی اون لیست , 30 نفر بومی رو که بهتر از
بقیه ی بومی ها نمره کسب کردن رو به عنوان نفرات بومی استخدام میکنن و حال میرن سراغ غیربومی ها و 30 نفر برتر غیربومی رو از لیست مشخص میکنن .
به عبارت دیگه در عمل اینطور میشه که بومی ها با همدیگه برای سهمیه ی 30 نفره رقابت میکنن و غیربومی ها هم برای 30 نفر باقیمانده بعدی باهمدیگه رقابت میکن.
اما حتی اگر نفرات غیربومی , نمره ی اکتسابی شون از نفرات بومی بیشتر بشه بازهم از سهمیه ی بومی ها کم نمیشه.یعنی اگر یک فرد غیربومی داشته باشیم که در آزمون رد شده باشه اما نمره ی اکتسابی اش از آخرین فرد بومی پذیرفته شده(نفر سی ام ) بیشتر شده باشه بازهم همون فرد بومی استخدام میشه تا سهمیه ی 50٪ رعایت بشه.
جوابی که من دریافت کردم این بود ولی من نمیتونم تایید یا تکذیب اش کنم. اما وقتی امسال برای شروع بکار از طرف شرکت حفاری دعوت شدم, با بقیه ی دوستان که صحبت میکردیم و محل سکونت شون رو سوال میکردیم , به نظر میومد که سهیمه 50٪ بومی به درستی رعایت شده.
درمورد سوال وحید عزیز هم باید بگم که بله , گچساران جزء سهمیه بومی احتساب میشه.