آقا پسرا دختر بودین چه تیپی بودین ؟

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرین به پسر خاله ..........افرین...
حالا خودت دختر بودی چه شکلی بودی

سلام دختر خاله جون خوبی
صفحه 2 نگاه کنی متوجه میشی که من چی جوری بودم عزیزم
آفرین به دخترخاله
100 آفرین به دختر خاله
ببخشید تشکرام توکنده (تموم شده )

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفسکش
امین جان واسه یک بارم شده منو از گمراهی نجات بدین! بابا اگه تو داداش سیناترایی ، خود سیناترا میگه عرفان داداشمه، اگه نیستی پس چه کاره اونی؟ اگه هستی پس چرا با عرفان داداش نیستی؟ اگه داداشی چرا تو یه تاپیک دیگه حمید عرفان و سیناترا رو واسه هم خواستگاری کرده؟؟؟؟;)
راستی سیناترا اگه این داداشات دختر بودن چه تیپی بودن؟

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
امین جان واسه یک بارم شده منو از گمراهی نجات بدین! بابا اگه تو داداش سیناترایی ، خود سیناترا میگه عرفان داداشمه، اگه نیستی پس چه کاره اونی؟ اگه هستی پس چرا با عرفان داداش نیستی؟ اگه داداشی چرا تو یه تاپیک دیگه حمید عرفان و سیناترا رو واسه هم خواستگاری کرده؟؟؟؟;)
همچنان بمان در جهل مرکب

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز

:mad:
همشیره ما رو میگی ؟؟

salome

عضو جدید
اوووووووووووووووووووووه سرم شلوغ بود نیومدم زدید جاده خاکی ؟
اهای شما ها که همیشه کارتون اینه سر وریخت مارو چه مذهبی وچه غیر اون انتقادکنید چی میگید جوااااااااااااااااااااااابببببببببببببب!

ozra.m

عضو جدید
الهي من بميرم (البته خدا نكنه)
نه اين كه تو اين دور و زمونه پسرا مثل دخترها تيپ نميزنن نه تنها تيپشون بلكه قيافشون هم مثل دخترها ماشالله ابروها كه نخه لباشونم كه سرخ مي كنن ولي كجا ديدي دخترها ريش و سبيل بزارن
منم باهات موافقم.خوب گفتي.

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا پسرا بلدن تیپ بزنن خداییش؟؟؟؟؟؟؟؟آبرو دخترا رو می بردن با قیافه ها کج و کولشون

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
این روزها دیگه فکر نکنم مشکلی بین پسر و دختر ها مثل:
تو حرف من و درک نمیکنی و
احساسم رو نمیفهمی و
تو به خواسته های من اهمیت نمیدی وجود داشته باشه
میدونید چرا؟
چون هم رفتار و هم ظاهر و هم خواسته هاشون یکی شده تازه آقا پسر ها که کلی از دختر خانوم ها پیشی گرفتن و ما رو خجالت میدن
آقا تو رو خدا وایسید ما جاموندیم خوب. . .

ehsan_htc

عضو جدید
آقا پسرا دختر بودین چه تیپی بودین ؟

قبلنا می‌گفتن ...
مرد باید ایستاده بمیرد یا با سربی(گلوله) توی سینه...
مردای امروزیم زیر موچین و بوتاکس و پروتز و عمل بینی‌ جون ندن خیلیه
:)))))))
این دیگه خداییش خیلی ضایعه D:

تاحدودي با حرفات موافقم اما سميرا خانم،به همه پسرا توهين نكن،فكنكن همه ايران مثل پسراي اطراف خودتون هستن،هيچ رودخانه اي وجود نداره كه اطرافش شغال نداشته باشه،اما دليلي نميشه كه بگي همه وهمه جا اينطورن ،اگه تشريف بيارين مناطق كردستان متوجه ميشين

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاحدودي با حرفات موافقم اما سميرا خانم،به همه پسرا توهين نكن،فكنكن همه ايران مثل پسراي اطراف خودتون هستن،هيچ رودخانه اي وجود نداره كه اطرافش شغال نداشته باشه،اما دليلي نميشه كه بگي همه وهمه جا اينطورن ،اگه تشريف بيارين مناطق كردستان متوجه ميشين
اینکه حرف نیست یه جوک بود یکم ربط داشت گذاشتم . حالا اگه کسی ناراحت شده ببخشی اصا حذفش میکنم !!!!!! من خودم اهل کردستانم خخخخخ