sinatra6
عضو جدید
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفسکش
بیا وسط ........
حسابشونو برس
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفسکش
به رو چشمبیا وسط ........
حسابشونو برس
ما همه خواهر برادريم با هم مهربون باشيم
آفرین به RESPINA
100 آفرین به RESPINA
افرین به پسر خاله ..........افرین...
حالا خودت دختر بودی چه شکلی بودی
به رو چشم
سلام دختر خاله جون خوبی
صفحه 2 نگاه کنی متوجه میشی که من چی جوری بودم عزیزم
آفرین به دخترخاله
100 آفرین به دختر خاله
ببخشید تشکرام توکنده (تموم شده )
تشکرهای منم گم میشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سهمیه بندی شده از سر برجم کارتشو میدنتشکرهای منم گم میشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سهمیه بندی شده از سر برجم کارتشو میدن
امین جان واسه یک بارم شده منو از گمراهی نجات بدین! بابا اگه تو داداش سیناترایی ، خود سیناترا میگه عرفان داداشمه، اگه نیستی پس چه کاره اونی؟ اگه هستی پس چرا با عرفان داداش نیستی؟ اگه داداشی چرا تو یه تاپیک دیگه حمید عرفان و سیناترا رو واسه هم خواستگاری کرده؟؟؟؟آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفسکش
همچنان بمان در جهل مرکبامین جان واسه یک بارم شده منو از گمراهی نجات بدین! بابا اگه تو داداش سیناترایی ، خود سیناترا میگه عرفان داداشمه، اگه نیستی پس چه کاره اونی؟ اگه هستی پس چرا با عرفان داداش نیستی؟ اگه داداشی چرا تو یه تاپیک دیگه حمید عرفان و سیناترا رو واسه هم خواستگاری کرده؟؟؟؟
راستی سیناترا اگه این داداشات دختر بودن چه تیپی بودن؟
همچنان بمان در جهل مرکب
امین جان واسه یک بارم شده منو از گمراهی نجات بدین! بابا اگه تو داداش سیناترایی ، خود سیناترا میگه عرفان داداشمه، اگه نیستی پس چه کاره اونی؟ اگه هستی پس چرا با عرفان داداش نیستی؟ اگه داداشی چرا تو یه تاپیک دیگه حمید عرفان و سیناترا رو واسه هم خواستگاری کرده؟؟؟؟
راستی سیناترا اگه این داداشات دختر بودن چه تیپی بودن؟
همشیره ما رو میگی ؟؟
نه خیر شما هارومیگن زود جوابشو بده ببینم پسر خاله.....
یعنی چی ؟؟؟؟هيچي هيچي هيچي هيچي......
منم باهات موافقم.خوب گفتي.الهي من بميرم (البته خدا نكنه)
نه اين كه تو اين دور و زمونه پسرا مثل دخترها تيپ نميزنن نه تنها تيپشون بلكه قيافشون هم مثل دخترها ماشالله ابروها كه نخه لباشونم كه سرخ مي كنن ولي كجا ديدي دخترها ريش و سبيل بزارن
واقعا ؟!!!!! ببخشید مگه شما کجا زندگی می کنید؟؟؟؟؟؟البته من به شخصه بسیار دخترایی که سبیل میزارن رو دیدم . البته ریش به ندرت ولی باز هم دیدم .
قبلنا میگفتن ...
مرد باید ایستاده بمیرد یا با سربی(گلوله) توی سینه...
مردای امروزیم زیر موچین و بوتاکس و پروتز و عمل بینی جون ندن خیلیه
))))))
این دیگه خداییش خیلی ضایعه D:
اینکه حرف نیست یه جوک بود یکم ربط داشت گذاشتم . حالا اگه کسی ناراحت شده ببخشی اصا حذفش میکنم !!!!!! من خودم اهل کردستانم خخخخختاحدودي با حرفات موافقم اما سميرا خانم،به همه پسرا توهين نكن،فكنكن همه ايران مثل پسراي اطراف خودتون هستن،هيچ رودخانه اي وجود نداره كه اطرافش شغال نداشته باشه،اما دليلي نميشه كه بگي همه وهمه جا اينطورن ،اگه تشريف بيارين مناطق كردستان متوجه ميشين