آقا پسرا دختر بودین چه تیپی بودین ؟

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر

نظر

با سلام

اگه دختر بودم سعی می کردم طوری نباشم که دیگران بگن اه اه چه دختر جلفی. سعی می کردم مهربون، متین و مرتب، کم توقع و مودب باشم. دختری که در آینده دوست دارم عاشقش باشم بهتره اینجوری باشه. :)

sahar a

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

اگه دختر بودم سعی می کردم طوری نباشم که دیگران بگن اه اه چه دختر جلفی. سعی می کردم مهربون، متین و مرتب، کم توقع و مودب باشم. دختری که در آینده دوست دارم عاشقش باشم بهتره اینجوری باشه. :)

به به:w34:

sinatra6

عضو جدید
با سلام

انشاالله به خواستت برسی عزیز

برات دعا میکنم

sinatra6

عضو جدید
ببین دختر خاله شما چرا کم میاری ؟؟
البته از نوع پیشرفته اش
راست میگه دیگه آخه این دخترا
چی بگم!!!
البته شماها اینجوری نیستیدا میدونم

کی من عمرن..........
فقط برا دوستم دعا کردم تو این زمونه به خدا سخته .........کلا دختر وپسرو میگم خودت که میدو.نی چی میگم

نه من کم نمیارم هیچ وقت اونم از اقایون .................

شما لطف داریپسرخاله عزیز..............:w40:

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
موهامو فشن ميكردم و مانتو آستين كوتاه و شلوارك و يه شال الكي هم مينداختم روي سرم كلي هم آرايش ميكردم و يه كوله پشتي مينداختم چند تا هم عروسك بهش با رنگها و طرحهاي متفاوت آويز ميكردم از همه مهمتر اينه كه سعي ميكردم خودمو مغرور بگيرم و به كسي نگاه نكنم فقط از زير عينك آفتابيم ديد بزنم( به كسي بر نخوره نظر شخصي بود)

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی من عمرن..........
فقط برا دوستم دعا کردم تو این زمونه به خدا سخته .........کلا دختر وپسرو میگم خودت که میدو.نی چی میگم

نه من کم نمیارم هیچ وقت اونم از اقایون .................

شما لطف داریپسرخاله عزیز..............:w40:

برای همه دعا کن...:w16:
شاید بعضیا منتظر جواب بعضیای دیگه باشن...
:lol::lol:

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من اگه دختر بودم مانتو کوتاه رو زانو میپوشیدم، کمی آرایش میکردم، زیاد تو قید روسری نبودم، از تیپهای جلف و فشن هم استفاده نمیکردم، مثل سیناترا6 هم با پسرا کلکل نمیکردم!
(من تو هر تاپیکی که میرم حتی اگه مردونه باشه این SINATRA6داره با همه پسرا کل میندازه!)

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که همین جوری که هستم خواهم موند چون پسر بودن را دوست می دارم و به آن افتخار می کنم

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه دختر بودم مانتو کوتاه رو زانو میپوشیدم، کمی آرایش میکردم، زیاد تو قید روسری نبودم، از تیپهای جلف و فشن هم استفاده نمیکردم، مثل سیناترا6 هم با پسرا کلکل نمیکردم!
(من تو هر تاپیکی که میرم حتی اگه مردونه باشه این SINATRA6داره با همه پسرا کل میندازه!)

نگرفتم چی شد پشت سر آجی من حرف میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نگرفتم چی شد پشت سر آجی من حرف میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:
:surprised::surprised: وای داداشش هم اومد ! رسما عذر خواهی میکنم:w45: و البته فرار!
آخه این آبجی شما همش با ما کل میندازه! و گر نه من اونقدر پسر خوبی اممممممم:sweatdrop:

behnaz 10

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهي من بميرم (البته خدا نكنه)
نه اين كه تو اين دور و زمونه پسرا مثل دخترها تيپ نميزنن نه تنها تيپشون بلكه قيافشون هم مثل دخترها ماشالله ابروها كه نخه لباشونم كه سرخ مي كنن ولي كجا ديدي دخترها ريش و سبيل بزارن

منم همین نظر رو دارم ..............پسرای امروزی البته بعضیاشون دیگه شورشو دراوردن ...........ادم نمی تونه نگاهشون بکنه........اه اه

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي خوبه كه دختر نيستم :w16::w16:

ولي اگر هم دختر بودم ( :cry::cry::cry: ) يه تيپ سنگين ميزدم . يك آرايش كاملا طبيعي . هميشه هم تر و تميز بود :w16::w16: . در كل يه دختر خوب و مودب بودم :redface:

sinatra6

عضو جدید

مشکلی داری بیا حلش کنم داداش......

من ا عصاب معصاب ندارما گفته باشم ............

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همین نظر رو دارم ..............پسرای امروزیالبته بعضیاشون دیگه شورشو دراوردن ...........ادم نمی تونه نگاهشون بکنه........اه اه
از واژه "هوع!" استفاده بفرمایید

خيلي خوبه كه دختر نيستم :w16::w16:

ولي اگر هم دختر بودم ( :cry::cry::cry: ) يه تيپ سنگين ميزدم . يك آرايش كاملا طبيعي . هميشه هم تر و تميز بود :w16::w16: . در كل يه دختر خوب و مودب بودم :redface:
آورین آورین
به این میگن با جنبه

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مشکلی داری بیا حلش کنم داداش......

من ا عصاب معصاب ندارما گفته باشم ............
عجب!! یعنی کم آوردی؟ از شما بعیده

الهی داداشی هنوز جوابتو نداده دلم برات سوخت نترس اخر بهش میرسی اگه عشقت پاک باشه ..........
بابا این عرفان داداشته یا ... ؟ تکلیف ملت رو مشخص کنین ! شمام مثل این فیلمهای دوبله شده تو صدا و سیما تو یه تاپیک خواهر و برادرین تو یه تاپیک love میترکونین :biggrin:

قربان داداشی گلم که هوامو داری .........

حسابشو برس داداشی ...........

روشو کم کن ................

دیگه این ورا پیداش نشه..............
به به کم آورده از ملت کمک میگیره :thumbsup2: خوبه اما من بازم بگم در برخورد با خانمها نهایت احترام رو نگه میدارم اما این سیناترا تو تمام تاپیک ها کل کل میکنه ! با این همه نهایت احترام رو واسه ایشون قائلم و به کل کل ادامه میدم ، با داداش یا بی داداش!:w13:

sinatra6

عضو جدید
عجب!! یعنی کم آوردی؟ از شما بعیده

بابا این عرفان داداشته یا ... ؟ تکلیف ملت رو مشخص کنین ! شمام مثل این فیلمهای دوبله شده تو صدا و سیما تو یه تاپیک خواهر و برادرین تو یه تاپیک love میترکونین :biggrin:

به به کم آورده از ملت کمک میگیره :thumbsup2: خوبه اما من بازم بگم در برخورد با خانمها نهایت احترام رو نگه میدارم اما این سیناترا تو تمام تاپیک ها کل کل میکنه ! با این همه نهایت احترام رو واسه ایشون قائلم و به کل کل ادامه میدم ، با داداش یا بی داداش!:w13:

نه خیییییییر..........کم نیاوردم
بابا فکر کنم شماها قضیرو جدی گرفتین همتون بابا اینا همش مزاح ........جدی نگیرید
عرفان جان داداش بنده تشریف دارن ..........خیلی هم عزیزه
:w30:

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آفرین بر تمامی خواهر برادر ها ( مخصوصا اونایی که تو کلکل کم میارن میرن یه سری داداش ور میدارن میارن!)