آقا پسرای گل جواب بدن

..:PURE:..

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای خنده اول ببین دلیلش چیه بعد اعتراض کن.

دلایل قبلو واست گفتم این یکی رو هم می بینم.

می دونی دلیلش چیه سهمیه کنکور 60 به 40 بهنفع ماست چون وقتی دخترا همه برن دانشگاه توقشون میره بالا از اون طرف پس بیچاره باید بمونه بیکار و نتونه ازدواج کنه بعد می تونی نتیجش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

500 هزار دختر مجرد تحصیلکرده بالای 30 یسال در کشور تازه امار سال 1389 هست.

تازه الان اینقدر دانشگاهایی بی در پیکر اومده که خانمها برن اونجا یه درسی بخونن پس الکی حرف نزن.
[/QUOTE]
این اجازه رو بت نمیدم حق منو بخوری چون جای من اونجاست خیلی ناراحتی خودت برو اونجا درس بخون!!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحثو جمع کنین دیگه بچه ها اعصابم به اندازه کافی خورد شد...
خدا نگهدارتون..;)

نیازی به جمع کردن نیست اینقدر از این قبیل بحثا تو این باشگاه شده و بی نتیجه مونده که خودم از اول می دونستم این بحث جمع کردنی نیست فقط خواستم بهت بگم همیشه بی دلیل و مطالعه حرف نزن مهندسی به سلامتی

ثانیا از طرف همه جمع حرف نزن چون مادرامون هم زن هستن و به قران قسم بدبخت و ناراضی نیستن.

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
آره ... مشکلی که 10-20 ساله حل نشده ... امشبم حل نمیشه ...

ما که شروع نکردیم شمایین میخواین یه چادر بکشین وسط زنونه مردونش کنین
از اولم گفتم هیچ کدومتون نمیتونید جنس مخالفتونو درک کنید چون صحبت یه روز دو روز نیست
کسی که تو زندگی با همسرش شکست خورده نمیتونه همه ی زنا رو محکوم کنه و بالعکس

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولین پستا رو که مشاهده کردم، دیدم همه دارن تشکره که به هم خیرات میکنن!
اما مث اینکه حالا تشکرا تمومه
:D
کمتر به این تاپیکا آب ببندین قبض آب زیاد میاد ها:biggrin:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای خنده اول ببین دلیلش چیه بعد اعتراض کن.

دلایل قبلو واست گفتم این یکی رو هم می بینم.

می دونی دلیلش چیه سهمیه کنکور 60 به 40 بهنفع ماست چون وقتی دخترا همه برن دانشگاه توقشون میره بالا از اون طرف پس بیچاره باید بمونه بیکار و نتونه ازدواج کنه بعد می تونی نتیجش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

500 هزار دختر مجرد تحصیلکرده بالای 30 یسال در کشور تازه امار سال 1389 هست.

تازه الان اینقدر دانشگاهایی بی در پیکر اومده که خانمها برن اونجا یه درسی بخونن پس الکی حرف نزن.
[/QUOTE]
این اجازه رو بت نمیدم حق منو بخوری چون جای من اونجاست خیلی ناراحتی خودت برو اونجا درس بخون!!

اتفاقا من همون جا درس خوندم.حق تو رو پسر نمی خورن. تو تلاشتو بیشتر کن که مجبور نشی حقتو بخورن.

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اولم گفتم هیچ کدومتون نمیتونید جنس مخالفتونو درک کنید چون صحبت یه روز دو روز نیست
دمت گرم...........منطقي هستي

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارزش زن به خاطر مادر بودنشه
شما چه میدونید یه زن وقتی میخواد مادر شه وقتی بچشو بدنیا میاره وقتی بزرگش میکنه وقتی بهش سروسامون میده وقتی...........چه دردایی که نمیکشه
شایدم دیده باشید زحمت مادراتونو و نگرانیهاشونو
اگه مرد بودن به کار کردنه که الان زنا هم کار میکنن اگه به مهریه دادن که زنا جهیزیه میارن (نمیخوام بحث کنید عرفشو دارم میگم)
ارزش زن زیاده به خاطر حضرت فاطمه(س)

احسنت می گم که نظره همه دخترا مثه هم نیست.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.
.
بابا من که نه این طرفی بودم ... نا اونطرفی ....
من حد وسط هستم ....
میگم که تو جامعه ما کمی در حق دخترا اجحاف شده ..
.
.
.
فکر کنم طرف حرفتون با شهرام 59 بوده ...
اشتباهی یقه منو گرفتین ....:)

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز

پس بنده هويج بودم .......اين همه تشكر

narges224

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابام همیشه میگه قیافه (چهره) و تیپ زن حداکثر یه ماه واسه ادم تازگی داره بعد از مدتی عادی میشه اون اخلاق و شعور و عرفته کی همیشه موندگاره.

حرف بابام تنها هم نیست خودم اینقدر سن و سال دارم که با تجربه و پرس و جو و مشهدات اطرافبانم صددر صد حرف پدرمو تایید می کنم.

به قران قسم خوشگلی ملاک خوبی نیست . نمی گم اصلا ملاک نیست خداییش واسه بعضی ها قیافه خیلی مهمه ولی باید بدونن تیپ و قیافه باید تو ملاک ها چهارم پنجم باشه زن باید تقوا نجابت داشته باشه خانواده داشته باشه درک و فهم داشته باشه .و بعد زیبایی داشته باشه.........

منم حرف شمارو قبول دارم.

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
چادری بودن معیار خوبی هست .. ولی تمام معیارها نیست ..

همه چی به اندازه ..

ولی در این که چادر بهترین پوشش هست شک نیست .. به شرطی که طرف در درونش مروارید نگه دارد نه اینکه وسیله ایی برای فخر فروشی و خراب کردن این قشر باشه .. :smile:

..:PURE:..

عضو جدید
کاربر ممتاز

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام همه چی دون تو فکر اون ترقه ها باش که قرار بود درست کنیم دمه عیدی پولی به جیب بزنیم:دی

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
چادری بودن معیار خوبی هست .. ولی تمام معیارها نیست ..

همه چی به اندازه ..

ولی در این که چادر بهترین پوشش هست شک نیست .. به شرطی که طرف در درونش مروارید نگه دارد نه اینکه وسیله ایی برای فخر فروشی و خراب کردن این قشر باشه .. :smile:
همه مثل شما اروم ومنطقي باشن دنيا خيلي خوب ميشه

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
بابا من که نه این طرفی بودم ... نا اونطرفی ....
من حد وسط هستم ....
میگم که تو جامعه ما کمی در حق دخترا اجحاف شده ..
.
.
.
فکر کنم طرف حرفتون با شهرام 59 بوده ...
اشتباهی یقه منو گرفتین ....:)

نه دوست عزیز
به نظرم نمیشه به زنا ایراد بگیرید به خاطر مهریه یا حق طلاق (شما جای اون زنی بودید که طلاق گرفته؟از کجا معلوم شما هم بودید شاید طلاق میگرفتید) یا هرچیز دیگه ای و به خودتون حق بدید خیلی از اینا رو اصولی به وجود اومدن که ما درکش نمیکنیم
من زن بودنو تو مهریه یا......نمیبینم و میدونم اکثر خانوما هم اینجورین همونطور که مرد بودن به چیزایی که شما گفتید نمیبینم
زن بودن تو مادر بودنه و مرد بودن تو تکیه گاه محکم بودن بعد از خدائه

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه دوست عزیز
به نظرم نمیشه به زنا ایراد بگیرید به خاطر مهریه یا حق طلاق (شما جای اون زنی بودید که طلاق گرفته؟از کجا معلوم شما هم بودید شاید طلاق میگرفتید) یا هرچیز دیگه ای و به خودتون حق بدید خیلی از اینا رو اصولی به وجود اومدن که ما درکش نمیکنیم
من زن بودنو تو مهریه یا......نمیبینم و میدونم اکثر خانوما هم اینجورین همونطور که مرد بودن به چیزایی که شما گفتید نمیبینم
زن بودن تو مادر بودنه و مرد بودن تو تکیه گاه محکم بودن بعد از خدائه
.
.
توصیه کنم برین از صفحه 1 تا 17 رو دوباره بخونید نظرات من رو....
فکر کنم خط رو خط شده ....

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا به کسی اجازه همچین غلطی رو ندادم از این به بعد هم نخواهم داد... خداحافظتون مهندس..
خوشحالم که اینقدر زرنگی پس دیگه گلایت واسه چیه؟ مگه تو وکیل وصی بقیه خانمهایی وقتی می اجازه نمی دی حقتو بخورن پس دیگه لازم نکرده بخوای حق بقیه رو بگیری . خانمها خودشون می تونن حق خوشنو بگیرن. یاد بگیر الکی گند نزنی به تاپی ک مردم اونم وقتی ادب حرف زدن رو هم نداری. من که واسم عادیه اینقدر با امثال تو توی این باشگاه بحث کردم که واسم مهم نیست گرچه می دونم بحث با افرادی مثه تو اشتباه محضه ولی اجازه هم نمی دم تفکرات پوچتو رواج بدی.

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون دوستمون که میگه شما مهریه دارین نمیدونه یه زن بعد از طلاقش چقدر بدنام میشه بعضی از خانواده ها انقدر رو این موضوع متعصبن که اصلا اجازه نمیدن دخترشون دوباره برگرده خونه اون زن میمونه و یه عالمه مشکل و یه مشت حرف چرت و پرت پشت سرش خب بعد از این اتفاق چی کار کنه کجا بره حق نداره مهریه بگیره؟ مهریه پشتیبانشه. من کاری ندارم به اون دسته از خانومایی که جزو دسته بالا حساب نمیشن و با اینکه همه چی بر وفق مرادشونه بازم میخوان مهریشونو بگیرن . نمگم از این دسته زنا تو جامعه نیست چون هستن ولی لطفا انقدر سطحی و جمعی نظر ندین

بالا