آمیتیس19 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #3 وایییییییی.چه باحال و هیجان انگیزه! من عاشق ارتفاعم! مرسی
mr.mohamadi عضو جدید Apr 24, 2012 #5 sahar hosseiny گفت: اگه آقاهه سوارت کرد خبر بده ماهم بیایم سوار شیم. کلیک کنید تا باز شود... خيلي خطرناکه حسن
sahar hosseiny گفت: اگه آقاهه سوارت کرد خبر بده ماهم بیایم سوار شیم. کلیک کنید تا باز شود... خيلي خطرناکه حسن
sahar hosseiny عضو جدید Apr 24, 2012 #7 mr.mohamadi گفت: خيلي خطرناکه حسن کلیک کنید تا باز شود... اشکال نداره به ریسکش می ارزه.
sahar hosseiny عضو جدید Apr 24, 2012 #9 fateme_003 گفت: نه گفتن بچه نباید سوار کنن.....دی کلیک کنید تا باز شود... من با مسؤلیت خودم سوار میشم.
fateme_003 گفت: نه گفتن بچه نباید سوار کنن.....دی کلیک کنید تا باز شود... من با مسؤلیت خودم سوار میشم.
mr.mohamadi عضو جدید Apr 24, 2012 #10 sahar hosseiny گفت: اشکال نداره به ریسکش می ارزه. کلیک کنید تا باز شود... اگه ترسيدي چي؟
sahar hosseiny عضو جدید Apr 24, 2012 #12 mr.mohamadi گفت: اگه ترسيدي چي؟ کلیک کنید تا باز شود... قول میدم نترسم.
fateme_003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 24, 2012 #13 sahar hosseiny گفت: من با مسؤلیت خودم سوار میشم. کلیک کنید تا باز شود... نه باید مامان بابات امضا بدن
sahar hosseiny گفت: من با مسؤلیت خودم سوار میشم. کلیک کنید تا باز شود... نه باید مامان بابات امضا بدن