آقایون چرا قهر می کنند؟؟

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس اون موقع هر کسی لایق خودشو خواهد یافت!؟

ببین ته تهش همهٔ اتفاقا به بهترین شکل رقم می‌خوره.... و هر کسی‌ همون جایی که باید باشه قرار میگیره.

پس آدم بیشتر باید نگران خودش باشه که خوب باشه... اگه خوب نباشه تهش چیز خوبی‌ گیرش نمیاد...

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ن خانم اشباه نکن قدیم و جدید نداره بستگی ب ذات ادم داره شاید بعضیها کلا بی جنبه باشند یا زود رنج این دلیل نمیشه فك کنی همه مث همنددددد

کاملا درسته حرف شما
ولی شرایط هم بی تأثیر نیست:cool:

RAMTIN64

عضو جدید
راستش منم زیاد ندیدم مردا قهر کنن...

ما از بچگی بهمون یاد دادن مرد قهر نمیکنه مرد گریه نمیکنه و....شاید م هستن عده ای ك بقول شما قهر میکنن و ناز و عفاده میان ك جذبشون شن ولی کور خوندن اسم مرد ی کلمه سنگین واسه بعضیها اونا فقط ب چشم خواهر نگاه کنیدددددد

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرایط؟کدوم شرایط من بخوام ارایش کنم ابرو درست کنم گوشواره بندازم این بهش میگن شرایط ای گندتون بزنن ك اسم مردها رو گند زدین

:w20:

اقا چرا قاطی کردی ؟
باشه تو مرد
چرا منو میزنی

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سخن ایشون در خیلی موارد به صواب نزدیک بود

چرا پسرا همه چی تفریح می بینن؟:cool:

به خاطر نگرش عمیق و منطقی پسرا !
پسرا تو همون 2 هه اول زندگی درک میکنن که زندگی 2 روز بیشتر نیس پس باید ازش لذت برد نه اینکه با قهر و #$^$& بازی کام دیگران رو تلخ کرد

و نیز برعکس خانوما که میگن برای خودت باید زندگی کنی و......... پسرا معتقدن به دنیا اومددیم تا دیگران رو خوشحال کنیم و در واقع باید برای شادی و خوحشحالی دیگران خودمونو وقف کنیم چون زندگی 2 روز بیشتر نیس اونچه به جا میمونه اعمال و رفتارمونه

به همین دلیل هست که خانوما هیچوخ برای بشریت الگوی رفتاری و مناسبی نبودن چون همیشه دنبال منافع شخصی خودشونن و برا خودشون زندگی میکنن به همین دلیل کسی ارزشی برای خودشون و منطق و رفتارشون قائل نیست . حتی خودشونم الگوشون آقایونن

البته مورد خاص هم تو خانوما داریم ولی کلی گفتم

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون موجوداتی هستن خودخواه و بی جنبه :|

ک فکر میکنن زن ملک اوناست!!
:cool:

urban planing

عضو جدید
به خاطر نگرش عمیق و منطقی پسرا !
پسرا تو همون 2 هه اول زندگی درک میکنن که زندگی 2 روز بیشتر نیس پس باید ازش لذت برد نه اینکه با قهر و #$^$& بازی کام دیگران رو تلخ کرد

و نیز برعکس خانوما که میگن برای خودت باید زندگی کنی و......... پسرا معتقدن به دنیا اومددیم تا دیگران رو خوشحال کنیم و در واقع باید برای شادی و خوحشحالی دیگران خودمونو وقف کنیم چون زندگی 2 روز بیشتر نیس اونچه به جا میمونه اعمال و رفتارمونه

به همین دلیل هست که خانوما هیچوخ برای بشریت الگوی رفتاری و مناسبی نبودن چون همیشه دنبال منافع شخصی خودشونن و برا خودشون زندگی میکنن به همین دلیل کسی ارزشی برای خودشون و منطق و رفتارشون قائل نیست . حتی خودشونم الگوشون آقایونن

البته مورد خاص هم تو خانوما داریم ولی کلی گفتم

بیشین بینیم باووو:D
همشو برعکس گفتی

• Like
واکنش ها: etnn