آقایون جواب بدن!!!

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
عقاید من یه کم با بقیه متفاوت هست
همه چیز جنبه های متفاوتی داره از جمله ازدواج که من فقط از یک جنبه بررسیش کردم
همچین موضوعاتی نیاز به بحث چندین ساعته و البته رو در رو داره
بهتره از این بحث خارج شم

ahmad_7

عضو جدید
چه خريتي بزرگتر از اين كه ادم بخواد ازدواج كنه ................. به نظر من بزرگترين خريته ................. در حد همون دوست بودن كافيه ........ تازه زيادم هست

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خريتي بزرگتر از اين كه ادم بخواد ازدواج كنه ................. به نظر من بزرگترين خريته ................. در حد همون دوست بودن كافيه ........ تازه زيادم هست
تو رو خدااااا!............. یعنی چی؟
واقعاً نظرت همینه؟
هرچند به نظر بعضی ها چون زیر بار هیچ چیزی نمیرن و دوست ندارن هیچ تعهدی رو قبول کنن چرا که بد باشه!
ولی واقعاً بعضی از این طرز تفکرها آدم رو متاسف میکنه!!!

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا فقط در گوش تو میگماااا!;)
اسمشو تو پیام واست میزنم!!! ولی به کسی نگیااااا!;)

اوخیییی.
چقدر این جوانان ما نیاز به توجه دارند!:D
بابا این یک سال و نیمی که نبودم اشتباه کردم!
اگه میدونستم زودتر میومدم:D

به به علی آقا اومدید اینورااااا!
تا بیای به فکرت بودم!
یکی واست یافتم توپ!
اسمش سحره!
راضیش کنم بیاد خواستگاری؟؟؟:D

شما فعلا تو آبنمکی!!!:D

باشه!
راستی کجا همدیگه رو میبینید؟؟؟;)
آدرس و سایر مشخصات رو واسم بذار !!!:D

اون الان لالا تشریف دارن!
چون بچه 2 ساله الان وقت خوابشه;):D

این حرفا چیه؟؟؟ ناراحت نشو بابا !:D

خواهش میکنم!
اینجا همه هستن! شما هم بیا

باشه فردا شب بیدار نگهش میدارم بیاد ببیندت ! بینوا!!!:D
دلم واسش میسوزه!!!:redface:

اااااااااااااااا!
کی اینو گفته؟؟؟:eek::surprised:

واقعا که داشتیم؟؟؟:(
اول حرفتو میزنی بعد میگی ادارت داریم!!!

اینا که گفتی یعنی چههههههه؟؟؟؟

راستی سحر جون دیشب تا دیر وقت بیدار بود!!!
ولی من وقت نکردم بیارمش:D
انقدر دلش میخواست ببیندت!!!!:gol:

استارتر تاپیک از صفحه 16 به بعد فقط اسپم زده:D، چه وضعیه اخه، ملتو سرو کار گذاشتی:razz:
نتیجه نهایی تاپیکتو PDF کن واسم بفرست

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
استارتر تاپیک از صفحه 16 به بعد فقط اسپم زده:D، چه وضعیه اخه، ملتو سرو کار گذاشتی:razz:
نتیجه نهایی تاپیکتو PDF کن واسم بفرست
باشه!
چه کنیم دیگه دوستان رفتن تو جاده خاکی ماهم همراهیشون کردیم!!!:D
ناراحتی ؟؟؟

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه!
چه کنیم دیگه دوستان رفتن تو جاده خاکی ماهم همراهیشون کردیم!!!:D
ناراحتی ؟؟؟

هان؟ نه بابا من که عاشقه اینجور تاپیکام، اسپم بازیو دری وری گفتن ... حالا این باید خواستگاری اون یا اون بیاد خواستگاری چه فرقی میکنه، مهم اینه که gf ام دهنمونو سرویس کرد تلفنشو جواب نمیده :D شما بیا وساطت کن شاید گرهی از مشکلاته بیشمارمونو باز کردی، خدا خیرت بده دخترم، الان عینه دو تا کفتر چاهی از همدیگه دور شدیم، هوا هم گرگو میشه، کرکسو جغد و خفاشم زیادن، من نباشم اذیتش میکنن

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
هان؟ نه بابا من که عاشقه اینجور تاپیکام، اسپم بازیو دری وری گفتن ... حالا این باید خواستگاری اون یا اون بیاد خواستگاری چه فرقی میکنه، مهم اینه که gf ام دهنمونو سرویس کرد تلفنشو جواب نمیده :D شما بیا وساطت کن شاید گرهی از مشکلاته بیشمارمونو باز کردی، خدا خیرت بده دخترم، الان عینه دو تا کفتر چاهی از همدیگه دور شدیم، هوا هم گرگو میشه، کرکسو جغد و خفاشم زیادن، من نباشم اذیتش میکنن
من جون میدم واسه این کارااا!:D
بگو چیکار کنم که شاید یه نگاه بهت بندازه؟
اونوقت باید فرصت رو غنیمت بشماریاااا!
منتظرم!

ahmad45199

عضو جدید
میخواستم این تاپیکو بزنم دیدم یکی دیگه از بچه های قدیم چیزی مشابه اینو زده که چرا باید پسرا برن خواستگاری!
حالا من از شما پسرها میپرسم :
اگه یه روز دختری بیاد خواستگاریتون چه فکری میکنید و چه جوابی براش دارید؟
اصولا من آدمي كه براي به دست آوردن چيزي كه دوست داره اقدام ميكنه خوشم مياد. پس اينكه يه دختر از آدم خواستگاري كنه براي اون دختر يه امتياز مثبته! اگر ساير شرايطش مناسب باشه من قبول ميكنم.

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جون میدم واسه این کارااا!:D
بگو چیکار کنم که شاید یه نگاه بهت بندازه؟
اونوقت باید فرصت رو غنیمت بشماریاااا!
منتظرم!

چی؟ نه بابا از خداشم باشه بهم نیگا بندازه، فلش مموریم دستشه واسه همین کارش دارم :D اونم میدونه چجوری باید بره رو اعصابه من:razz:
دو سه روز بگذره خودش دلش واسم تنگ میشه زنگ میزنه، ولی الان من فلشمو میخوام:(
لوسه دیگه، اتفاقا موضوع ما در راستای تاپیک شما هم هست، حالا چجوری عرض میکنم:
شما مهسا جانی در یک روز گرمه تابستونی با رفقا خودمونو خوشجل موشجل کردیم رفتیم بالا محله از قضا این gfمونم با رفقاش اومده بودن بیرون، خلاصه رفتیم تو یه کافی شاپ و بطور کاملا تصادفی اونا هم اومدن اونجا :D یه دفعه این gf مون راس اومد طرفه من گفت بیا یه لحظه کارت دارم، گفتم به جونه مامانم من کاری نکردماا، گفتش بیا حالا کار مهم دارم باهات، خلاصه ما هم رفتیم بیرون شمارشو بهم داد گفت خواهش میکنم بهم زنگ بزنم من یک دل نه صد دل عاشقت شدم، گفتم اخه منو تو که هیچ نقطه اشتراکی نداریم واسه چی بهت زنگ بزنم، گفتش چرا داریم، گفتم چی؟ گفت چه غذایی دوس داریم ، گفتم قورمه سبزی، گفت بیا اینم یه نقطه اشتراک، منم دیدم خداییش نقطه اشتراکه خیلی بزرگی جو گیر شدیم گفتم به جانه تو همین امشب میام خواستگاریت. همین الانم میرم به مامیم میگم اخرش دومادیه پسرشو میبینه
خلاصه سرتونو درد نیارم این شد که از شانس بدمون اونا هم اومدن رو میز ما و پولشونم افتاد گردنه منه بدبخت :razz: حالا هی من میخوام حالیش کنم بابا ما حالا یه چی گفتیم شما چرا جدیش گرفتی تو اون مخش نمیره که نمیره...

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی؟ نه بابا از خداشم باشه بهم نیگا بندازه، فلش مموریم دستشه واسه همین کارش دارم :D اونم میدونه چجوری باید بره رو اعصابه من:razz:
دو سه روز بگذره خودش دلش واسم تنگ میشه زنگ میزنه، ولی الان من فلشمو میخوام:(
لوسه دیگه، اتفاقا موضوع ما در راستای تاپیک شما هم هست، حالا چجوری عرض میکنم:
شما مهسا جانی در یک روز گرمه تابستونی با رفقا خودمونو خوشجل موشجل کردیم رفتیم بالا محله از قضا این gfمونم با رفقاش اومده بودن بیرون، خلاصه رفتیم تو یه کافی شاپ و بطور کاملا تصادفی اونا هم اومدن اونجا :D یه دفعه این gf مون راس اومد طرفه من گفت بیا یه لحظه کارت دارم، گفتم به جونه مامانم من کاری نکردماا، گفتش بیا حالا کار مهم دارم باهات، خلاصه ما هم رفتیم بیرون شمارشو بهم داد گفت خواهش میکنم بهم زنگ بزنم من یک دل نه صد دل عاشقت شدم، گفتم اخه منو تو که هیچ نقطه اشتراکی نداریم واسه چی بهت زنگ بزنم، گفتش چرا داریم، گفتم چی؟ گفت چه غذایی دوس داریم ، گفتم قورمه سبزی، گفت بیا اینم یه نقطه اشتراک، منم دیدم خداییش نقطه اشتراکه خیلی بزرگی جو گیر شدیم گفتم به جانه تو همین امشب میام خواستگاریت. همین الانم میرم به مامیم میگم اخرش دومادیه پسرشو میبینه
خلاصه سرتونو درد نیارم این شد که از شانس بدمون اونا هم اومدن رو میز ما و پولشونم افتاد گردنه منه بدبخت :razz: حالا هی من میخوام حالیش کنم بابا ما حالا یه چی گفتیم شما چرا جدیش گرفتی تو اون مخش نمیره که نمیره...
از دست شما آقایون که هیچ وقت از تحویل گرفتن خودتون کم نمیارید!!!
اولاً قصد من از اینکه دختر خواستگاری کنه اینجور خواستگاری نیست!!!
ثانیاً تقصیر خودتون بوده حالا هم باید تن بدی بهش و پاش وایستی:D

بالا