آقایون جواب بدن!!!

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون با عکسه اواتارت حال کردم باش تو اول برو

یعنی واقعا همه این دعواها بخاطر مهساست:D با هم مهربون باشین عزیزانه من، مهسا از خداشم باشه شوهرایی مثه شماها پیدا کنه، اعتماد به نفستونو ببرین بالا ، بزارین اون بیفته دنبالتون نه شما
عجب کسانی رو من باید آرزومند باشم!!!!!
بلا به دوررررررررررررر!:biggrin:
شما نگران نباش اینها نخورده مستند! شما نگفته اینا اعتمادشون بسیار بسیار بالا و البته کاذبه!!!!!!:D

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
mosleh با من!!!;)
حالا چه خبر بود؟؟؟؟؟؟؟:D

مصلح میخواست با من تو سایه یه صحبتایی بکنه هر چی من میگفتم عزیزم بیا اینجا زیر نور با هم صحبت کنیم میگفت نه بریم تو سایه که کسی نبیندمون .. بهش میگم واسمون حرف در میارن میگه مهم نیست .. خلاصه انقدر گفت که من اومدم تو سایه , حالا اینجا تو سایه ام انقدرم تاریکه که هم من اونو گم کردم هم اون منو , فعلا داریم دنبال هم میگردیم که پیدا کنیم بشینیم بقیه حرفا رو بزنیم ... ولی مهسا فکر کنم یه خیالات شیطانی داره :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

عجب کسانی رو من باید آرزومند باشم!!!!!
بلا به دوررررررررررررر!:biggrin:
شما نگران نباش اینها نخورده مستند! شما نگفته اینا اعتمادشون بسیار بسیار بالا و البته کاذبه!!!!!!:D

مهسا منظورت به من که نبود .. هر کی ندونه تو یکی باید تا حالا فهمیده باشی که من چقدر متواضعم

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصلح میخواست با من تو سایه یه صحبتایی بکنه هر چی من میگفتم عزیزم بیا اینجا زیر نور با هم صحبت کنیم میگفت نه بریم تو سایه که کسی نبیندمون .. بهش میگم واسمون حرف در میارن میگه مهم نیست .. خلاصه انقدر گفت که من اومدم تو سایه , حالا اینجا تو سایه ام انقدرم تاریکه که هم من اونو گم کردم هم اون منو , فعلا داریم دنبال هم میگردیم که پیدا کنیم بشینیم بقیه حرفا رو بزنیم ... ولی مهسا فکر کنم یه خیالات شیطانی داره :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

مهسا منظورت به من که نبود .. هر کی ندونه تو یکی باید تا حالا فهمیده باشی که من چقدر متواضعم
ببین حواست باشه هاااا! این مصلح خطری شده! الکی گمت کرده که بگردی دنبالش یه جای خلوت گیرت بندازه!!!:D:biggrin:
بابا متواضع!!!!
من باید از کجا بدونم!!
والا هرچی که دیدم ازشما بر خلاف گفته تون بود!!!!! حالا ببینم تا بعد چی میشه؟

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بایید به کی جواب بدم
سلاممممممممم

کل صورت سوال از بین رفت ولی اگه میخوای جواب بدی برو سوال تو صفحه اول بخون بعد بیا اینجا جواب بده تا ببینیم واست چی کار میشه کرد:D

ببین حواست باشه هاااا! این مصلح خطری شده! الکی گمت کرده که بگردی دنبالش یه جای خلوت گیرت بندازه!!!:D:biggrin:
بابا متواضع!!!!
من باید از کجا بدونم!!
والا هرچی که دیدم ازشما بر خلاف گفته تون بود!!!!! حالا ببینم تا بعد چی میشه؟

هاااااا دستت درد نکنه خوب شد وگفتی ممکن بود این ناجنس بخواد افکار پلیدشو عملی کنه:biggrin:

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
کل صورت سوال از بین رفت ولی اگه میخوای جواب بدی برو سوال تو صفحه اول بخون بعد بیا اینجا جواب بده تا ببینیم واست چی کار میشه کرد:D

هاااااا دستت درد نکنه خوب شد وگفتی ممکن بود این ناجنس بخواد افکار پلیدشو عملی کنه
ای بابا باز این بچه های شهر سازی اومدن بابا شما برین هم خیابون ها رو متر کنین :d

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا باز این بچه های شهر سازی اومدن بابا شما برین هم خیابون ها رو متر کنین :d

خوبه که کارتون پیش شهرسازا گیره اینجوری دور میگیرید وقتی واسه تراکم به التماس افتادی و قطعتو انداختم اون ته حالت جا میاااد;);)

زود باش پولشو بده!!!!:biggrin:

مهسا جون بگو چقدر میشه چکشو واست بکشم فقط منصفانه بگو نه سیخ بسوزه نه کباب:D:D

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه که کارتون پیش شهرسازا گیره اینجوری دور میگیرید وقتی واسه تراکم به التماس افتادی و قطعتو انداختم اون ته حالت جا میاااد;);)

مهسا جون بگو چقدر میشه چکشو واست بکشم فقط منصفانه بگو نه سیخ بسوزه نه کباب:D:D
باشه من هواتو دارم!!!
شما سفید امضا بده خودم مبلغشو مینویسم! نترس منصفانه حساب میکنم!!!;)

Saman007Spy

عضو جدید
خوب چه خبرا

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه من هواتو دارم!!!
شما سفید امضا بده خودم مبلغشو مینویسم! نترس منصفانه حساب میکنم!!!;)

سفید امضا!!!!!!:eek:
خانوم مهندس برج نساختی که , من گفتم سیخ و کباب هواشو داشته باش . اینی که شما گفتی مشتری بیخیال کباب شد رفت املت خورد:biggrin:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
سفید امضا!!!!!!:eek:
خانوم مهندس برج نساختی که , من گفتم سیخ و کباب هواشو داشته باش . اینی که شما گفتی مشتری بیخیال کباب شد رفت املت خورد:biggrin:
ایشالا املت تو گلوش گیر کنه!!!!!!!:razz:
منو از چکم کرد!!!!!:D
شما بده توش قیمت کبابو مینویسم!!!!!!;)

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا املت تو گلوش گیر کنه!!!!!!!:razz:
منو از چکم کرد!!!!!:D
شما بده توش قیمت کبابو مینویسم!!!!!!;)

مهسا جون راستش من یه کم قلبم ضعیفه طاقت شوکه شدن رو ندارم بیا من نقدی پرداخت میکنم یا شماره عابرتو بده کارت به کارت میریزم تو حسابت ...

میترسم به جای پول کباب کل قیمت رستوران بپردازی :D:D:biggrin::biggrin:;)

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهسا جون راستش من یه کم قلبم ضعیفه طاقت شوکه شدن رو ندارم بیا من نقدی پرداخت میکنم یا شماره عابرتو بده کارت به کارت میریزم تو حسابت ...

میترسم به جای پول کباب کل قیمت رستوران بپردازی :D:D:biggrin::biggrin:;)
بابا اصلا بیخیال شدم .
برو خسیییییییییییییس!!!!!!!!!:D

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
;);)جـــــــــــــــــــــــــــــــواب..... دادیم ;);)

Boy Cute

عضو جدید
آهان این شد یه سوال حسابی;)
مثل خودشون قرررررر میایم تا بدونن انتظار حتی یه روزش هم چقدر سخته:D

r4g2001

عضو جدید
میخواستم این تاپیکو بزنم دیدم یکی دیگه از بچه های قدیم چیزی مشابه اینو زده که چرا باید پسرا برن خواستگاری!
حالا من از شما پسرها میپرسم :
اگه یه روز دختری بیاد خواستگاریتون چه فکری میکنید و چه جوابی براش دارید؟[/

bayad bebinam cheghad hazere mehramkone:cool:

بالا