آفرین بر زن ایرانی

saman205

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟:razz:
این هم از خصوصیات و تفاوتهای جنسیتی مرد وزنه دیگه کاریش نمی شه کردشاید چون عفت و پاک دامنی بارزترین خصلت واسه ی یک زن محسوب میشه شاید چون زن استقلال و آزادی چندانی توی جامعه ی ما نداره و اگه نخاد کوتاه بیاد بیشتر متضرر میشه شاید چون جامعه ما سنتی هستمن فکر می کنم کنار اومدن با این مسئله برای خانم ها سخت تر باشه چون خیلی جاها خوندم و شنیدم که نیاز خانم ها به محبت و وفاداری همسر خیلی بیشتر از آقایونه و اینکه اونا چیزی نمیگن نشون از گذشت اونا داره همینه که وقنی یه مرد خیانت میکنه راحتر میتونه به زندگی سابقش برگرده

mosafere danesh

عضو جدید
این هم از خصوصیات و تفاوتهای جنسیتی مرد وزنه دیگه کاریش نمی شه کردشاید چون عفت و پاک دامنی بارزترین خصلت واسه ی یک زن محسوب میشه شاید چون زن استقلال و آزادی چندانی توی جامعه ی ما نداره و اگه نخاد کوتاه بیاد بیشتر متضرر میشه شاید چون جامعه ما سنتی هستمن فکر می کنم کنار اومدن با این مسئله برای خانم ها سخت تر باشه چون خیلی جاها خوندم و شنیدم که نیاز خانم ها به محبت و وفاداری همسر خیلی بیشتر از آقایونه و اینکه اونا چیزی نمیگن نشون از گذشت اونا داره همینه که وقنی یه مرد خیانت میکنه راحتر میتونه به زندگی سابقش برگرده

اه اه پس چه عدالت کاذبی

و چه جامعه ی کثیفیییییییییییییییییییییییی:razz:

.SHaDi

عضو جدید
چقدر ساده.......
خانومای ایرانی.
ما که اینطور نیستیم!

mitra212

عضو جدید
میتونم بگم این گذشته که همیشه در خانومای ایرانی بوده...تحملش دردناکه ولی گذشت و چشم پوشی ازین کار مرد قشنگتره:gol:

تارا پارسا

عضو جدید
یک موسسه بین المللی تحقیقی در مورد خیانت مردان به زنان انجام میداد و از زنهای کشورهای مختلف جهان این سوال رو پرسید:
اگر شوهرتون رو با زن دیگری ببینید با شوهرتون چیکار میکنید ؟
زن سوئیسی : ازش میپرسم از چی من خوشش نیومده
زن روسی
: خونه رو ترک میکنم
زن فرانسوی : میرم پیش دوست پسرم تا بهم تسلی خاطر بده
زن ایتالیایی : اون زن رو میکشم
زن اسپانیایی : شوهرم رو میکشم
زن آمریکایی : جفتشون رو میکشم
زن ایرانی : شوهر من از این کارها نمیکنه ، من بهش اطمینان دارم ...!!!

جون؟
اعتماد بنفست تو حلقم...:w25: