نودل
نودل
نودل همون رشته است شبیه رشته های ماکارونی ولی ظریفتر
اینایی که من استفاده کردم طعم دار هستن یعنی می شه حتی بدون هیچ مواد دیگه ای تنها یا با سس خوردشون
فقط نسبت به ماکارونی یه کم گرونترن مثلا ً اگه ماکارونیه 700 گرمی حدود 700-800 تومنه این نودل ها هر بسته اش که 85 گرمیه 500 تومنه البته ایرانیش .یه نوع دیگه اش که مال مالزی هست با همون وزن 700 تومنه.
تو هر بسته یه بسته ادویه ی مخصوص به اون طعم رو گذاشتن.مدت پختشم 2-3 دقیقه است به حدی که نرم بشه.طرز پختشم به این صورته :
آب رو می زاریم تا جوش بیاد بعد نودها رو میریزیم توش به همراه ادویه های داخل پاکت هم می زنیم و می زاریم با حرارت ملایم 2-3 دقیقه بپزه بعد آبکش می کنیم.به همین راحتی.
فکر کنم هرچی می دونستم گفتم حالا دستور مواد ی که من اضافه کردم:
واسه 4 نفر:
سینه ی مرغ 2 عدد خلال شده
قارچ 300 گرم خرد شده
کنسرو نخود فرنگی یک عدد
نودل (من سه طعمشو مخلوط کردم مرغ ، گوشت ،سبزیجات)
فلفل دلمه ای رنگی سه رنگ هر کدوم یه نصفه
پیاز 2 عدد متوسط
نمک،کاری،زعفران،آویشن،زیره،پودر موسیر،پودر زنجبیل طبق ذائقه ی خودتون(اینا ادویه های منه)
سس فلفل و سویا سس در صورت دلخواه
روغن زیتون برای سرخ کردن 3 قاشق
طرز تهیه :
روغن زیتون اگه داغ بشه بدرد نمی خوره پس می زاریم گرم که شد پیاز خرد شده رو اضافه می کنیم یه کم تفت که دادیم مرغ رو میریزیم هم می زنیم که خلالا به هم نچسبه وقتی کامل باز شدن در ظرفو می زاریم که مغز پخت شه
نودل رو هم که آبکش کرده بودیم قبلاً من دوتا بسته از ادویه ها رو ریختم تو نودل در حال جوش یکیشو نگه داشتم واسه توی سس.
وقتی حسابی مرغ پخت قارچو اضافه می کنیم یه کمی که آب قارچ کشید نوبت ادویه هاست تمام ادویه هارو تو یه کاسه قاطی می کنیم بعد ادویه ی نودل رو هم (همون یه بسته که ذخیره کردم) اضافه می کنیم د. ن.ع هم سس داشتیم با یه کمی آبجوش همه رو تو کاسه مخلوط می کنیم تا هم زعفران خوب رنگ بده هم ادویه ها خوب قاطی شه.بعد میریزیم داخل مرغ و قارچ خوب هم می زنیم و 2-3 دقیقه در ظرف رو می زاریم.مرحله ی بعدی فلفل دلمه ها رو که اگه خلالی باشه خوشگل تر می شه اضافه می کنیم بعد از پخت فلفل دلمه ها نخود سبزو اضافه می کنیم و همه ی مواد رو با هم خوب مخلوط می کنیم بعدشم نوبته چیه ؟ نودل
نودل هارو که خوب آبش خشک شده با مواد خوب مخلوط می کنیم و می بریم واسه تزیین.
ایشالا درست کنید لذت ببرید