آشپـزخـانه نرگس313 و مبـارک

**mobarak**

عضو جدید
سالاد فرانسوی

سالاد فرانسوی


مواد لازم :
کلم سفید=یک عدد کوچک
کالباس=2 ورقه
کشمش=10-20 عدد
مغز گردو =5 عدد(خرد شده )
سس سالاد(سس سفید،آبلیمو( به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد سالاد نشود)فلفل سیاه،نمک ..)
هویج رنده شده = مقداری
طرز تهیه :
کلم سفید و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گرد و هویج رنده شده مخلوط می نمائیم و بعد سس را اضافه می کنیم. برای تزئین می توان از دو عدد گردو که به دو نیم شده استفاده کرد.
این سالاد بسیار خوشمزه می باشد.

 

**mobarak**

عضو جدید
سالاد اندونزی

سالاد اندونزی


مواد لازم:
سيب زميني= نيم كيلو
گوجه فرنگي= 2 عدد متوسط
نخود فرنگي= 200 گرم
كالباس=300 گرم
خيار شور= 300 گرم
سس مايونز= به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها را پخته و به قطعات ريز خرد مي كنيم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگي ريز شده، كالباس خرد شده و خيار شور خرد شده مي باشد با سيب زميني، نخود فرنگي و سس كاملاً مخلوط مي نمائيم. سالاد را در يخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف مي نمائيم
 

**mobarak**

عضو جدید
ساندویچ مرغ(شاورما)

ساندویچ مرغ(شاورما)


مواد لازم:
مرغ پخته شده خرد شده=1 عدد
پیاز قرمز=2 عدد
سیب زمینی سرخ شده=2 عدد
خیار شور=به مقدار کافی
گوجه فرنگی=1 عدد
نان ساندویچی=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس ساندویچ:
ارده سفید=4 قاشق غذاخوری
ماست=1 لیوان
آب=2/1 لیوان
سیر=5 حبه
نمک=1 قاشق غذاخوری
سس مایونز=4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت 1 ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز می کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال می کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم و سس را روی آن می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. اضافه های نان ساندیچی را دور می ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می کنیم و خیار شور با گوجه فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می گذاریم.
طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم به طوریکه سس صاف و یکدستی بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم
 

**mobarak**

عضو جدید
ساندویچ فرانسوی گرم

ساندویچ فرانسوی گرم


مواد لازم:
نان فرانسوي بلند=1 عدد
پنير كرافت شيشه اي=4 قاشق غذاخوري
مايونز=2 قاشق غذاخوري
سس خردل=كمي
سس كچاپ=كمي
كاهو خرد شده=به مقدار لازم
خيارسبز حلقه شده=1 عدد
گوجه فرنگي حلقه شده=1 عدد
زيتون سياه حلقه شده=4 عدد
تخم مرغ آبپز حلقه شده=1 عدد
كالباس مكعبي شده=به مقدار لازم
پنير ورقه اي=2 عدد
طرز تهيه:
1. نان را طبق شكل از وسط باز كنيد.

2. يك طرف نان را با قاشق پنير كشيده سپس طرف ديگر نان را سس مايونز كشيده و كمي كچاپ ريحته و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد سپس دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.

3. مواد مورد نياز را لاي نان گذاشته سپس پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد

4. نان را در آلومينيوم پيچيده سپس به مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.

5. ساندويچ را از فر خارج كرده با كارد به صورت رول بريده و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.
 

**mobarak**

عضو جدید
ميلك شيك بادام زميني

ميلك شيك بادام زميني


مواد لازم:
شير سرد=1 ليوان
بستني وانيلي=2/1 ليوان
كره بادام زميني=2 قاشق غذاخوري
بادام زميني براي تئين=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. شيرسرد+بستني وانيلي+كره بادام زميني را در مخلوط كن ريخته خوب با هم مخلوط كنيد.
2. ميلك شيك را در ليوان ريخته روي آن را با مغز بادام زميني خرد شده و كمي بستني تزئين كنيد.

 

**mobarak**

عضو جدید


مواد لازم:
توت فرنگی=1 پیمانه
بستنی=1 پیمانه
پودر ژله توت فرنگی=1 قاشق غذاخوری
پودر قند=1 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته=1 قاشق سوپخوری
خلال پسته=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن،چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال،سیب،گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزئین کنید.
 

**mobarak**

عضو جدید
چاینیز فود(غذای چینی)

چاینیز فود(غذای چینی)


این یه غذای خوشمزه چینی هست که دستورشو از کتابVery simple food مینویسم که اگه دوست داشتین بقیه ی غداها و دسر هاشو که همگی ساده هستن رو با هم درست کنیم

مواد لازم
1 کیلو گوشت گاو خرد شده ( خورشتی)
2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
3 قاشق غذاخوری سرکه انگور
2 حبه سیر له شده
3 برش باریک زنجفیل
3 پبازچه ریز خردشده
125 میلی لیتر سویا سس
3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
8 عدد قارچ
4 عدد چوب دارچین
500 گرم کدو تنبل

*طرز تهیه:

تابه رو بذارین تا داغ داغ بشه . روغن رو بریزین و داغ که شد , گوشت رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سرخ بشه و رنگش عوض بشه . روی گوشت کمی آب سرد بریزین و شعله رو زیاد کنین تا جوش بیاد . حالا زیر شعله انقدرکم کنید تا بعد چند دقیقه آب دیگه نجوشه . ( این کار رو بهش Simmering
میگن که یه تکنیک پخت هست.

سرکه , سیر , زنجفیل , پیازچه , سویا سس , شکر و دارچین رو بذارین جوش بیاد. زیرش رو کم کنید تا از جوش بیفته و 2 ساعت روی حرارت کم باشه.

پایه ی قارچ ها رو از کلاهک جدا کنید و کلاهک رو 4 قسمت کنید.
تخم و پوست کدو تنبل رو جدا کنید و به مکعب های 2 سانتی خرد کنید.
کدو , قارچ و گوشت رو بقیه ی مواد رو با هم قاطی کنید و بگذارین 30 دقیقه دیگه بپزه.
*این غذا رو با برنج سرو می کنن.
*این غذا باید در نهایت آب کمی داشته باشه که مثل سوپ نباشه

 

**mobarak**

عضو جدید
خوراک لازانیا

خوراک لازانیا


مواد لازم:
خمیر لازانیای آماده=1 بسته
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز سرخ شده=3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=1 قاشق سوپخوری
سس سفید=2 فنجان
پنیر پیتزا=200 گرم
روغن=100 گرم
طرز تهيه:
گوشت چرخ كرده را با پياز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوري روغن تفت مي دهيم و مي گذاريم با يك ليوان آب بپزد تا به روغن بيفتد . رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. از اين مايه گوشتي براي انواع غذاهاي ماكاروني و لازانيا استفاده مي كنيم.
براي پخت خمير لازانيا ( مثل ماكاروني ) ، در يك قابلمه بزرگ آب ريخته، مي گذاريم تا آب به جوش آيد. نمك و مقداري روغن براي جلوگيري از چسبيدن خميرها به آب مي افزاييم. بعد از آن خميرها را در آب در حال جوش ريخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمير آن را در يك آبكش ريخته و بلافاصله روي آن آب سرد مي ريزيم تا خميرها به هم نچسبند. سپس به آرامي خميرها را بر داشته و روي يك پارچه تميز مي گذاريم تا آب آن مقداري گرفته شود . توجه كنيد كه موقع برداشتن از آبكش، خميرها پاره نشوند. حالا خمير لازانيا آماده است تا مواد گوشتي را روي آن قرار دهيم.
در ظرف تفلون يا پيركس مناسب، 2 قاشق سوپخوري روغن آبكرده و يك رديف خمير لازانيا قرار مي دهيم و يك رديف پنير رنده شده و مقداري از مايه گوشتي و سس سفيد را روي آن مي ريزيم. سپس روي آن يك رديف ديگر خمير لازانيا و سس سفيد ومايه گوشتي و پنير رنده شده ريخته و به همين صورت ادامه مي دهيم. ظرف را روي پنجره بالاي فر قرار مي دهيم تا با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت نيم ساعت بماند و پنير روي آن كمي برشته شود. خمير لازانياي آماده را مي توانيد از سوپرها نيز تهيه كنيد.


طرز تهيه سس سفيد براي لازانيا:
مواد لازم:
کره=50 گرم
آرد سفید=2 قاشق سوپخوری
شیر=2 فنجان


نمک و فلفل=بمقدار دلخواه
طرز تهيه:
كره را آب كرده و آرد را با آن كمي تفت مي دهيم. شير را به تدريج اضافه مي كنيم تا سس صاف و يكنواخت و غليظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. حالا سس آماده مصرف است.
طرز تهيه: كره را آب كرده و آرد را با آن كمي تفت مي دهيم. شير را به تدريج اضافه مي كنيم تا سس صاف و يكنواخت و غليظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. حالا سس آماده مصرف است
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ساندويچ كاسه اي با مرغ

ساندويچ كاسه اي با مرغ

مواد لازم:
سينه مرغ آبپز شده=3 عدد
نان ساندويچي بلند=به مقدار لازم
هويج=1 عدد متوسط
پياز=1 عدد متوسط
سس مايونز=2 قاشق غذاخوري
خامه زده شده=2/1 ليوان
طعم دهنده مگي=1 عدد
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم



طرز تهيه:
1. ابتدا نانها را طبق شكل برش داده سپس داخل نانها را خالي كنيد. دقت كنيد زير نانها خالي نشود.









2. پياز را ريز كرده همراه كمي روغن تفت دهيد سپس هويج رنده شده را به پياز اضافه كرده كمي تفت دهيد.
3. مرغ آبپز را در ظرفي ريش ريش كرده به مواد اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
4. طعم دهنده مگي را به مواد اضافه كرده همراه مواد تفت دهيد سپس خامه+سس مايونز را به مواد اضافه كنيد بگذاريد مواد كمي جوشيده و غليظ شود.





5. داخل نانها را از مواد پر كرده روي آن كمي پنير موزاريلا رنده شده بريزيد.





6. نانها را در سيني فر كنار هم چيده سپس ظرف را به مدت 5 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پنير ذوب شده و روي آن طلايي رنگ شود.
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ساندويچ فرانسوي گرم

ساندويچ فرانسوي گرم

مواد لازم:
نان فرانسوي بلند=1 عدد
پنير كرافت شيشه اي=4 قاشق غذاخوري
مايونز=2 قاشق غذاخوري
سس خردل=كمي
سس كچاپ=كمي
كاهو خرد شده=به مقدار لازم
خيارسبز حلقه شده=1 عدد
گوجه فرنگي حلقه شده=1 عدد
زيتون سياه حلقه شده=4 عدد
تخم مرغ آبپز حلقه شده=1 عدد
كالباس مكعبي شده=به مقدار لازم
پنير ورقه اي=2 عدد


طرز تهيه:
1. نان را طبق شكل از وسط باز كنيد.



2. يك طرف نان را با قاشق پنير كشيده سپس طرف ديگر نان را سس مايونز كشيده و كمي كچاپ ريحته و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد سپس دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.






3. مواد مورد نياز را لاي نان گذاشته سپس پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.



4. نان را در آلومينيوم پيچيده سپس به مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.



5. ساندويچ را از فر خارج كرده با كارد به صورت رول بريده و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.




 

نرگس313

عضو جدید
chicken nugget

chicken nugget

ناگت مرغ
مواد لازم:
ـ گوشت چرخ شده مرغ ۵۰۰ گرم
ـ پیاز رنده شده۱ عدد
ـ پودر سیر و موسیر ۱ قاشق غذا خوری
ـ پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
ـ سیر رنده شده ۱ حبه
- آرد سوخاری به میزان لازم
ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی
ـ روغن برای سرخ
طرز تهیه :
آرد سوخاری و پودر سیر و موسیر و زردچوبه را مخلوط کنید . بعد مرغ ، پیاز ، سیر ، پنیر ، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و گلوله هایی از آن را به شکل دلخواهتان در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
 

نرگس313

عضو جدید
موس توت فرنگی

موس توت فرنگی

مواد لازم

ژله توت فرنگی 1 بسته
بستنی وانیلی 2 پیمانه
آب جوش 1 پیمانه
آب سرد 1 پیمانه
میوه های خرد شده(اختیاری)(توت فرنگی گیلاس شاتوت..
خامه برای تزیین
طرز تهیه
پودر ژله را در آبجوش حل می کنیم خوب که حل شد آب سرد را به آن اضافه می کنیم
بستنی را اضافه کرده و با همرن دستی یا برقی آن قدر می زنیم که حل شود.درون ظرف
را میوه ریخته مخلوط را درون ظرف می ریزیم می گذاریم در یخجال ببندد.
رویش را با خامه تزیین می کنیم.

 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد کدو

سالاد کدو

مواد لازم:
برای 6 نفر:
کدوی سبز کوچک تازه=1 کیلو
مغز گردوی خرد شده=1 فنجان
پیازچه ظرف=3 تا 4 عدد
ساق مغز کرفس=1 تا 2 عدد
روغن زیتون=1 فنجان
سرکه=2/1 فنجان
نمک و فلفل=بقدر کافی




طرزتهيه

کدو را شسته خشک می کنیم و بدون آنکه پوست ان را بگیریم به صورت حلقه های ظرف یک اندازه می بریم.


ساقه پیازچه و کرفس را هم ظرف خرد کرده می شوئیم و پس از خشک کردن انها را در ظرف سالاد می ریزیم. کدوی حلقه کرده و پیازچه و گردو را روی آنها می پاشیم.نمک و فلفل را در سرکه حل کرده،روغن زیتون را با ان مخلوط می نمائیم و سس را روی سالاد می دهیم. در موقع صرف کردن ان را هم می زنیم.
 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد یونانی

سالاد یونانی

مواد لازم:
کاهو ریز خرد شده=1 لیوان
گوجه فرنگی=4 عدد
خیار سبز=3 عدد
فلفل دلمه سبز=1 عدد
پیاز سفید=1 عدد حلقه حلقه شده
پنیر فتا=2/1 لیوان(بصورت مربع های کوچک خرد شده)
زیتون سیاه بی هسته=4/1 لیوان



طرزتهيه

مواد لازم برای سس:
روغن زیتون=3/1 لیوان
سرکه=3 قاشق غذاخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک و فلفل=بمقدار لازم
سیر رنده شده=1 حبه




1. کاهوی ریز شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
2. گوجه فرنگی ها را به صورت باریک خرد کنید و خیار سبزها را هم حلقه حلقه کنید و به مواد بیفزایید.

3. فلفل دلمه را به صورت باریک خلال کنیدو همراه با پیاز حلقه شده به مواد بیفزایید.
4. پنیر و زیتون هسته گرفته را هم در آخر به مواد اضافه کرده و سالاد را هم بزنید.
5. برای تهیه سس تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده و سپس سس را روی سالاد بریزید.
 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوکوی کدو سبز

کوکوی کدو سبز

مواد لازم:
كدو سبز متوسط: 6 عدد
تخم‌مرغ: 4 عدد
زعفران حل شده: يك قاشق غذاخوري‌
آرد: يك قاشق مربا خوري‌
شير: دو قاشق غذاخوري‌
نمك و فلفل: به مقدار كافي‌



طرز تهيه: كدوها را پس از شستن و بدون پوست گرفتن، به قطر يك سانتي‌متر حلقه حلقه كنيد و روي آنها كمي نمك بپاشيد. سپس كدوها را در مقداري روغن تفت دهيد.

در يك ظرف گود، آرد و شير را مخلوط كرده و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه كنيد. مخلوط حاصل را با چنگال، خوب به هم بزنيد. سپس كدوهاي سرخ شده را به همراه مقداري نمك و فلفل و زعفران به مخلوط فوق اضافه كنيد. پس از داغ شدن روغن در ماهيتابه، مايع كوكو را در آن ريخته و سطح آن را صاف كنيد.


نكات تغذيه‌اي: كوكوي كدو سبز، غذايي مغذي و لذيذ است و براي گياه‌خواران و جوانان مناسب است.

كدو سبز سرشار از ويتامين A است. ويتامين A در بينايي، رشد و نمو بدن و سيستم ايمني بدن مؤثر است و باعث مصونيت در برابر بيماري‌هاي عفوني مي‌شود.

كل انرژي غذا، 474 كالري است كه اگر توسط 4 نفر همراه با نان يا بدون نان، ميل شود، سهم هر فرد از انرژي غذا، 5/118 خواهد بود.
 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد ذرت و قارچ

سالاد ذرت و قارچ

مواد لازم:
ذرت پخته= 250گرم یا یک کنسرو ذرت
قارچ= 500گرم یا یک کنسرو بزرگ
ماست= نصف پیمانه
سرکه یا آبلیمو= 2 تا 3 قاشق سوپخوری
سس مایونز= نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی= نصف قاشق سوپخوری
شکر= یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به مقدار کافی
کره =1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
ذرت را با مقداری نمک و کره بپزید. در صورت استفاده از کنسرو حتماً از کنسرو ذرت شیرین استفاده کنید. قارچها را بشوئید و بصورت ورقه های عمودی خرد کنید و در کمی کره سرخ کنید تا آبش کاملاً کشیده شود. در صورت استفاده کنسرو از کنسرو قارچ دکمه ای استفاده نمائید.
سس سالاد را به این صورت تهیه نمائید: سس مایونز را بزنید تا یکنواخت شود سپس ماست را به آن بیفزائید و به خوبی مخلوط کنید. سرکه یا آبلیمو ،رب و نمک و فلفل و شکر را اضافه نموده و با چنگال خوب بزنید تا سس یکنواخت شود.
حالا قارچ و ذرت را مخلوط نموده و سس را بیافزائیدو مخلوط نمائید.در صورت تمایل می توانید سس این سالاد را تند مصرف نمائید.
 

**mobarak**

عضو جدید
ماکارونی با سس ناپلین

ماکارونی با سس ناپلین


مواد لازم:
ماکارونی=500 گرم
گوجه فرنگی=1 کیلو
فلفل دلمه ای=1 عدد
قارچ=250 گرم
کرفس=3 ساقه
پیازچه=100 گرم
جعفری=50 گرم
هویج=2 عدد
سیر=2 حبه
شکر=2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری
سس فلفل تند=2 قاشق غذاخوری
سرکه=4 قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
آویشن،زیره از هر کدام=1 قاشق مرباخوری
جوز هندی=2/1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر گودای رنده شده=به میزان لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار داده،سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده کرده تا به صورت پوره درآید. سبزیجات را خوب بشویید،ریز خرد نمایید و با کره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود؛ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبکش کردن ماکارونی،مواد را لابلای آن بریزید و 20 دقیقه آن را دم کرده و سپس سرو نمایید.
 

**mobarak**

عضو جدید
نودل

نودل



نودل همون رشته است شبیه رشته های ماکارونی ولی ظریفتر
اینایی که من استفاده کردم طعم دار هستن یعنی می شه حتی بدون هیچ مواد دیگه ای تنها یا با سس خوردشون
فقط نسبت به ماکارونی یه کم گرونترن مثلا ً اگه ماکارونیه 700 گرمی حدود 700-800 تومنه این نودل ها هر بسته اش که 85 گرمیه 500 تومنه البته ایرانیش .یه نوع دیگه اش که مال مالزی هست با همون وزن 700 تومنه.
تو هر بسته یه بسته ادویه ی مخصوص به اون طعم رو گذاشتن.مدت پختشم 2-3 دقیقه است به حدی که نرم بشه.طرز پختشم به این صورته :
آب رو می زاریم تا جوش بیاد بعد نودها رو میریزیم توش به همراه ادویه های داخل پاکت هم می زنیم و می زاریم با حرارت ملایم 2-3 دقیقه بپزه بعد آبکش می کنیم.به همین راحتی.
فکر کنم هرچی می دونستم گفتم حالا دستور مواد ی که من اضافه کردم:
واسه 4 نفر:
سینه ی مرغ 2 عدد خلال شده
قارچ 300 گرم خرد شده
کنسرو نخود فرنگی یک عدد
نودل (من سه طعمشو مخلوط کردم مرغ ، گوشت ،سبزیجات)
فلفل دلمه ای رنگی سه رنگ هر کدوم یه نصفه
پیاز 2 عدد متوسط
نمک،کاری،زعفران،آویشن،زیره،پودر موسیر،پودر زنجبیل طبق ذائقه ی خودتون(اینا ادویه های منه)
سس فلفل و سویا سس در صورت دلخواه
روغن زیتون برای سرخ کردن 3 قاشق
طرز تهیه :
روغن زیتون اگه داغ بشه بدرد نمی خوره پس می زاریم گرم که شد پیاز خرد شده رو اضافه می کنیم یه کم تفت که دادیم مرغ رو میریزیم هم می زنیم که خلالا به هم نچسبه وقتی کامل باز شدن در ظرفو می زاریم که مغز پخت شه
نودل رو هم که آبکش کرده بودیم قبلاً من دوتا بسته از ادویه ها رو ریختم تو نودل در حال جوش یکیشو نگه داشتم واسه توی سس.
وقتی حسابی مرغ پخت قارچو اضافه می کنیم یه کمی که آب قارچ کشید نوبت ادویه هاست تمام ادویه هارو تو یه کاسه قاطی می کنیم بعد ادویه ی نودل رو هم (همون یه بسته که ذخیره کردم) اضافه می کنیم د. ن.ع هم سس داشتیم با یه کمی آبجوش همه رو تو کاسه مخلوط می کنیم تا هم زعفران خوب رنگ بده هم ادویه ها خوب قاطی شه.بعد میریزیم داخل مرغ و قارچ خوب هم می زنیم و 2-3 دقیقه در ظرف رو می زاریم.مرحله ی بعدی فلفل دلمه ها رو که اگه خلالی باشه خوشگل تر می شه اضافه می کنیم بعد از پخت فلفل دلمه ها نخود سبزو اضافه می کنیم و همه ی مواد رو با هم خوب مخلوط می کنیم بعدشم نوبته چیه ؟ نودل
نودل هارو که خوب آبش خشک شده با مواد خوب مخلوط می کنیم و می بریم واسه تزیین.
ایشالا درست کنید لذت ببرید
 

**mobarak**

عضو جدید
گراتن سیب زمینی ساده

گراتن سیب زمینی ساده

یکی از تفاوتهای گراتن نسبت به سوفله نبودن تخم مرغ جزء مواد اصلیه . البته شاید گاهی به ندرت یکی دوتا هم تخم مرغ داخل فقط برخی از گراتنها باشه ولی زدن سفیده و زرده جداگانه باعث پف میشه و این فقط یکی از خصوصیات سوفله هستش ولی گراتن نباید پف کنه و بالا بیاد . داخل سوفله شیر هم هست . معمولا این دو رو باهم اشتباه می کنن .با تحقیق در مورد دستورهای این دو میشه تفاوت رو فهمید و تمایز قایل شد .


مواد لازم :
4 عدد سیب زمینی درشت پوست کنده و بصورت ورقه ورقه های نازک بریده شده .... ( در صورت تمایل از کلم قمری ورقه و یا قارچ و گوجه فرنگی ورقه هم میتونین استفاده کنین .
سیر یک حبه رنده شده
کره یک قاشق غ پر
نمک و فلفل کمی
4/1 پیمانه پنیر گرویر یا چدار رنده شده
4/1 پیماه پنیر پارمزان رنده شده
شیر یک پیمانه...

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی ها رو پس از ورقه کردن توی آبسرد بذارین تا در حین انجام کار تغییر رنگ ندن . فر را روشن کنین تا داغ بشه .

داخل ظرف نسوز رو با کره چرب کرده و سپس سیب زمینی ها رو یک لایه کف ظرف بذارین و کمی سیر رنده شده روش بزیرین و نمک و فلفل بزنین و کمی از هر نوع پنیر روش بریزین . مجددا یک لایه دیگه با همین ها روی اون بریزین و سپس خامه رو روی ظرف بریزین و لایه آخررو از پنیرها روش بریزین ..
فر رو روی 175 درجه سانتیگراد یا در واقع 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنین . و حدود یکساعت و ربع روی بالاترین پنجره فر بذارین.باید شیر جذب شده و روی گراتین کاملا طلایی بشه .
 

**mobarak**

عضو جدید
اردوور بادنجان و پنیر ( تاپاز)

اردوور بادنجان و پنیر ( تاپاز)


(به زبان اسپانیایی به اردور یا پیش غذا تاپاز میگویند )
(برگردان از يك كتاب آشپزي اسپانيايي مصور )

مواد لازم : برای 3 الی 4 نفر

بادمجان 2 عدد
150 گرم کالباس با برش نازک ( از نوع دلخواه )
150 گرم پنیر پیتزا ( یا از نوع ورقه یا رنده شده )
سس گوجه فرنگی به میزان دلخواه
پودر آویشن یا کاکوتی ( یا ارگانو ) کمی
روغن زیتون بی بو ( اگر بودار آنرا دوست دارید میتوانید استفاده کنید )
از روغن دلخواه خودتان ميتوانيد استفاده كنيد .
نمک به میزان لازم

طرز تهیه :


یادمجان ها را بشویید . از درازا به صورت ورقه های نازک ببرید . به مدت 2 ساعت داخل آب نمک قرار دهید تا زهراب و تلخي آن گرفته شود و بعد شسته و خشک کنید . داخل روغن زيتون کمی سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند . بعد روی آنها کمی سس گوجه فرنگی بمالید و یک برش کالباس و یک ورقه پنیر ( یا کمی پنیر رنده شده فرار دهید و کمی پودر آویشن یا پودر کاکوتی یا
( ارگانو ) روی آن یپاشید و داخل فر قرار دهید . وقتی پنیر روی آن ذوب شد این پیش غذا به صورت گرم آماده سرو است .
اگر مایل بودید مجددا میتوانید روی آن از سس گوجه استفاده کنید .
 

**mobarak**

عضو جدید
خوراک بادمجان و کدو(تقدیم به msc87)

خوراک بادمجان و کدو(تقدیم به msc87)


مواد لازم:
بادنجان کوچک دلمه ای یا معمولی=6 عدد
کدوی خورشی=6 عدد
گوجه فرنگی یک اندازه=10 عدد
برنج پخته شده=در حدود نصف لیوان
نخود سبز پخته شده=در حدود نصف لیوان
کره=250 گرم
نمک و فلفل=بمقدار کافی
طرز تهیه:
سرهای بادنجان و کدو را می گیریم و بصورت حلقه حلقه می بریم ولی حلقه ها را از هم جدا نمی کنیم یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نمی سازیم تا فرم بادنجان و کدو محفوظ بماند.چهار عدد از گوجه فرنگی ها را کنار می گذاریم و بقیه را حلقه حلقه می کنیم و بین هر حلقه کدو و بادنجان یک حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم و کمی نمک و فلفل به آن می پاشیم،سپس بادنجانها و کدو ها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی می چینیم و 150 گرم از کره را قطعه قطعه کرده روی بادنجانها و کدوها می گذاریم و ظرف را در فر با حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا کدو و بادنجان بپزد ولی زیاد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگی ها را از وسط نصف و داخل آن را خالی می کنیم.برنج و نخودسبز پخته شده را با کمی نمک و فلفل و پنجاه گرم کره آب شده مخلوط کرده داخل گوجه فرنگی ها را با این مواد پر می کنیم.گوجه فرنگی ها را در اواخر طبخ بادنجان و کدو دور ظرف می چینیم.یک عدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده وسط ظرف قرار می دهیم و یکربع دیگر می گذاریم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگی ها بپزد ولی له نشود.این غذا را با همان ظرف سر میز می بریم.در صورتیکه بخواهیم گوجه فرنگی ها شکل خود را از دست ندهد ابتدا کدو و بادنجان را می گذاریم کمی بپزد بعد حلقه ای گوجه فرنگی را بین آنها قرار می دهیم و دوباره چند دقیقه دیگر می گذاریم بپزد.
 
آخرین ویرایش:

**mobarak**

عضو جدید
پیتزا آفتابگردان

پیتزا آفتابگردان


مواد لازم براي خمير:
آرد سفيد=2 و 2/1 ليوان
خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
نمك=1 قاشق چايخوري
شكر=1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون=4/1 ليوان
آب گرم=2/1 ليوان
شير گرم=2/1 ليوان
مواد لازم براي پيتزا:
سس گوجه فرنگي=به مقدار لازم
زيتون سياه خرد شده=به مقدار لازم
پياز ريز شده=1 عدد
فلفل دلمه ريز شده=2 عدد
گوجه فرنگي ريز شده=1 عدد
قارچ ريز شده=به مقدار لازم
پودر سير=كمي
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
طرز تهيه خمير پيتزا:
1. ابتدا مواد خشك را با هم مخلوط كنيد.
2. روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
3. شير گرم را به مواد اضافه كرده با دست مواد را ورز دهيد سپس در آخر آب را كم كم به مواد اضافه كرده با دست ورز دهيد تا زمانيكه خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
4. خمير را در ظرف سرداري به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن تقريبا دو برابر شود.
5. خمير را در ظرف دايره اي شكل مخصوص پيتزا به صورت دايره اي بزرگ باز كرده روي آن با چنگال بزنيدو طبق شكل برش دهيد

6. ابتدا طبق شكل اطراف خمير را با قاشق سس گوجه فرنگي كشيده سپس مواد لازم براي پيتزا را با هم مخلوط كرده روي خمير بريزيد. روي مواد را پنير پيتزاي رنده شده بپاشيد.

7. خمير را طبق شكل برگردانده سپس طرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 17 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه پيتزا درست شود.

نكته: براي اينكه پيتزا پف كند و خمير نشود ابتدا پيتزا را با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا بپزيد.
 

**mobarak**

عضو جدید
خوراک بادمجان با زیتون(تقدیم به msc87)

خوراک بادمجان با زیتون(تقدیم به msc87)


مواد لازم:
بادمجان=2 عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز=2 عدد بزرگ
پیاز=1 عدد متوسط
کرفس=3 ساقه
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
زیتون سبز=ربع کیلو
نمک و فلفل=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. بادمجان ها را مکعبی خرد کرده در روغن سرخ کرده کنار بگذارید
2. فلفل دلمه ها را به صورت مکعبی خرد کرده سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید.
3. پیاز را به صورت خلال خرد کرده،زیتون و ساقه های کرفس را به صورت ریز خرد کنید.
4. پیاز،زیتون و کرفس خرده شده را در کمی روغن سرخ کرده سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم بزنید.
5. بادمجان و فلفل دلمه سرخ شده و آبلیمو را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
6. بگذارید مواد به مدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم بماند سپس در ظرف کشیده و میل کنید.
 

**mobarak**

عضو جدید
مانتی (تقدیم به mahyar-3030)

مانتی (تقدیم به mahyar-3030)


سلام.آقای مهیار مانتی یک غذای ترکی است که بسیار لذیذ می باشد
مواد لازم:
ارد 500 گرم
اب به اندازه لازم
نمك
تخم مرغ 1 عدد (دلخواه است اگر اضافه نشه خمير توي اب يك ذره وا ميره!‌)

گوشت چرخ كرده 300-400 گرم
پياز 2-1 عدد

ماست 500 گرم
سير 2-1 حبه
نعناع خشك- پودر فلفل قرمز
كره 4-3 قاشق غذاخوري
رب گوجه 2-1 قاشق غذا خوري
طرز تهیه:
ارد+تخم مرغ+نمك+اب =خمير نسبتا سفت بدست مياد. حدود 1 ساعت استراحت كند (روي خمير پوشانده شود).
گوشت چرخ كرده + پياز رنده شده +نمك+ فلفل
خمير را باز كرده (ضخامت نيم ميليمتر) . من با ته استكان قالب ميزنم توي خمير را با گوشت پر كرده ببنديد (شبيه قطاب ميشه). در اصل خمير را با چاقو به شكل مربع 1.5 در 1.5 سانت بريده ميشه شبيه بقچه كوچولو بسته ميشه!
مانتي را در اب جوش اب پز كنيد( 20 -15 دقيقه).
رب را در كره تفت دهيد بعد كمي اب اضافه كنيد تا سس بدست ايد
سير را رنده كنيد با ماست قاطي كنيد
با كفگير مانتي ها را از اب گرفته توي بشقاب ريخته روش ماست سير دار اضافه كنيد سپس روي ماست سس رب ونعناع و پودر فلفل قرمز اضافه كرده. نوش جان.
 

**mobarak**

عضو جدید
دسر آناناس

دسر آناناس


مواد لازم:

کمپوت آناناس حلقه ای : 8-10 عدد
تخم مرغ : 3 عدد
کره : 4/1 پیمانه
پودر قند 1 و 4/1 پیمانه
اسانس آناناس : 2قطره
پودر ژلاتین : 2 قاشق سوپخوری
آب کمپوت آناناس : 1 و 2/1 پیمانه
خامه شیرین شده : 1 و 2/1 پیمانه
طرز تهیه:
کمپوت آناناس را از آب آناناس جدا کرده در صافی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود .
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید .
کره / پودر قند / زرده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود .
اسانس آناناس را اضافه کنید .
پودر ژلاتین را داخل آب آناناس ریخته روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود .
محلول آب اناناس و ژلاتین را به کره و پودر قند اضافه کرده و بگذارین بیرون از یخچال نیمه گرم شود .
سفیده های تخم مرغ زا بزنید تا سفت شود .
خامه را بزنید تا فرم بگیرد .
سفیده و خامه فرم گرفته را باهم مخلوط کرده به مواد دسر اضافه کرده با همزن بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شود .
در آخر آناناس های خرد شده را به دسر اضافه کرده مخلوط کنید .
مواد دسر را داخل قالب بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید .
 

**mobarak**

عضو جدید
ژله خورده شیشه

ژله خورده شیشه


مواد لازم :
شیر :۴ لیوان
شکر :یک پیمانه
خامه:۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین :۲۵ گرم
وانیل کیک قاشق چای خوری
ژله میوهای به رنگ دلخواه :یک بسته
طرز تهیه :
ابتدا ژله میوه ای را طبق دستور روی پاکتش درست می کنیم (معمولآ پودر ژله را در نصف لیوان آب جوش حل می کنیم وبعد با یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالبی که قبلآ در فریزر گذاشتیم می ریزیم وبه مدت حدود ۴-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد.).وبعد به قطعات غیر هم اندازه مثل خورده شیشه می بریم .ودر یخچال قرار می دهیم .

ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملأ حل شود وحالت شیشه ای شود .اشیر وشکر را روی حرارت می ذاریم تا شکر کاملآ حل شود
وبعد از روی گاز بر می داریم تا کمی خنک شود وپس از آن خامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر نهایت ژلاتین حل شده که کمی حرارت آن گرفته شده را اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم .و مواد در قالبی که قبلآ کمی خیس کردیم ودر یخچال گذاشتیم می ریزیم وآنرا حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا نیم بند بشه قالب دسر را از یخچال در می آوریم وتکه های ژله میوه ای را هم جای دسر قرار می دهیم.

مجددآ ۵-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد ودر نهایت اونرا در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
 

**mobarak**

عضو جدید
تیرامیسو بدون تخم مرغ

تیرامیسو بدون تخم مرغ


سلام
تیرامیسو در اصل یک دسر ایتالیایی است، ولی در حال حاضر یک دسر بین المللی محسوب شده و در تمام دنیا سرو می شود.
تیرامیسو بدون تخم مرغ
مواد لازم :
پنیر خامه ای (ماسکارپونه ) 300گرم _خامه فرم گرفته 300گرم ( 300گرم خامه +6 قاشق سوپ خوری پودر شکر ) _ پودرشکر 100گرم _ قهوه غلیظ سرد شده یک پیمانه (پودر نسکافه 3 قاشق سوپ خوری +4/3پیمانه آب جوش ) _فندق ریز شده وتست شده 75 گرم _ (از گردو و بادامهم میشه استفاده کرد) _ شکلات خرد شده 100گرم _ اسانس قهوه یک قاشق چایخوری _ لیدی فینگر (لیدی فینگر یه نوع بیسکویت هست که من تو ایران نتونستم پیدا کنم . برای همین مشابهش میشه گفت همون نون لطیفه هست که میتونی استفاده کنی).
یا نان لطیفه 15 تا 20عدد
طرز تهیه :
خامه را با 6 قاشق سوپ خوری پودر شکر میزنیم تا فرم بگیرد . پنیر راهم با 100گرم پودرشکر می زنیم بعد اسانس قهوه رو اضافه می کنیم ودر نهایت خامه فرم گرفته رو هم اضافه می کنیم .کف ظرف بلوری مورد نظر را با نان لطیفه آغشته شده به قهوه غلیظ وسرد شده می پوشانیم ونیمی از مواد خامه وپنیر را روی نانها می کشیم بعد شکلات خرد شده و فندق تست شده را روی مواد خامه و پنیر پخش می کنیم مجددا نانهای اغشته به قهوه غلیظ را روی مواد می چینیم وسطح مواد را با بقیه خامه وپنیر می پوشانیم روی تیرامیسو را با شکلات رنده شده یا پودر کاکائو تزیین می کنیم . تیرامیسوی اماده شده را به مدت یه شب تو یخچال میزاریم تا خودشو بگیره وسفت بشه.
 

**mobarak**

عضو جدید
تیرامیسو با تخم مرغ

تیرامیسو با تخم مرغ


مواد لازم:
نان لطیفه (لیدی فینگر) 25 تا 35 عدد
پنیر خامه ای بی نمک (ماسکارپونه) 400 گرم
پودر قند 6 قاشق سوپخوری
خامه شیرین شده 300 گرم
محلول قهوه 1 پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکلات رنده شده 50 گرم
بادام پرک تست شده به میزان لازم برای تزیین به دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ را با پودر قند و وانیل را مخلوط کنید و به کمک همزن برقی 15 دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.
محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و 3 قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود.
خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود.
پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.
یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نان های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.
دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده اید مقداری روی نان ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.
در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.
لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود.
تیرامیسو انواع گوناگونی دارد و بعضی از تیرامیسوها بدون تخم مرغ تهیه می شوند. همچنین در برخی هم از زرده استفاده می شود هم از سفیده تخم مرغ و برخی فقط با سفیده تهیه می شود.
در برخی موارد به جای نان لطیفه، از بیسکویت لیدی فینگر استفاده می شود. در تهیه این دسر، در ایران بیسکویت لیدی فینگر به نام نان لطیفه معروف است.
 

**mobarak**

عضو جدید
چیکن فینگر(مرغ انگشتی)

چیکن فینگر(مرغ انگشتی)


مواد لازم:
سينه مرغ........................1 عدد
سفيده تخم مرغ..................1 عدد
پياز................................1 عدد كوچك
سير................................1 حبه
پودر سوخاري...................به ميزان لازم
روغن.............................به ميزان لازم
نمك ، فلفل و زردچوبه.........مقداري
طرز تهيه:
نصف سينه مرغ رو ميپزيم و بعد از پخته شدن چرخ ميكنيم.
نصف ديگه سينه مرغ رو كه باقي مونده به صورت خام چرخ كرده و تو يه ظرف اين دو رو با هم مخلوط ميكنيم.
يه دونه پياز كوچيك و يه حبه سير داشتيم كه اونم رنده ميكنيم و به همراه سفيده تخم مرغ ميريزيم تو ظرف و نمك ، فلفل و زردچوبه رو هم اضافه ميكنيم و اين مواد رو خوب خوب با هم مخلوط ميكنيم.
حالا اين مواد رو بصورت لوله اي يا گرد درست ميكنيم و تو پودر سوخاري مي غلطونيم.
تو يه ظرف كوچيك و گود روغن ميريزيم و بعد از اينكه داغ شد چيكن فينگر ها رو چند تا چندتا ميريزيم توش و سرخ ميكنيم.
مدت زمان سرخ شدن اين غذا خيلي كوتاه چون نصف مرغ اين غذا پخته ست و نصف ديگش سينه مرغ خامه كه خيلي زود سرخ و مغز پخت ميشه.

نكته:
• بجاي سينه مرغي كه پختيم و چرخ كرديم ، ميتونين از ران و يا بال وگردن مرغ هم استفاده كنين.
• مواد رو كاملا" خوب با هم مخلوط كنين چون اين غذا به خاطر سفيده تخم مرغي كه داره پف ميكنه و اگه خوب سفيده مخلوط نشه غذاتون از يه سمت پف خواهد كرد و دفرمه ميشه.
•اين غذا بايد تو روغن شناور باشه واسه همين از ظرف كوچيك و گود استفاده ميكنيم.
• مدت زمان سرخ شدن اين غذا براي هر دونه چيكن فينگر 1 دقيقه ست.
• اين غذا رو با شعله زياد سرخ ميكنيم.
 

**mobarak**

عضو جدید
پیتزا تست

پیتزا تست


مواد لازم:
نان تست=به مقدار لازم
پودر اورگانو=به مقدار لازم
زيتون و قارچ خرد شده=به مقدار لازم
روغن زيتون=به مقدار لازم
پنير ورقه اي=به مقدار لازم
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. اطراف نانهاي تست را با كارد جدا كنيد.
2. سيني مخصوص فر را چرب كرده نانها را در آن بچينيد.
3. روي نانها را با كمي روغن زيتون چرب كنيد.
4. روي هر كدام از نانها پنير ورقه اي گذاشته و روي پنير كمي پودر اورگانو بپاشيد.


5. روي نانها قارچ و زيتون خرد شده ريخته سپس روي نانها پنير موزاريلا رنده شده بپاشيد.
6. نانهاي تست را به مدت 10 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد و با حرارت بالا بپزيد يا تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
**mobarak** منوی آشپزخانه نرگس313 و مبارک گفتگوی آزاد 3
-->ali<-- گوگل، تـولـدت مبـارک گفتگوی آزاد 0

Similar threads

بالا