*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتی من شرمندم که به جادکتری مهندسی خوندم:Dخوبروبخواب دختر،جداخوب میشی

....

آیداجون

عضو جدید
salam bacheha man mikham y barname(delfi c,....) yad bgiram vali ashenayi nadaram be nazaretoo kodom yki6 karayi6 bishtare man ono peygir sham merC

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:
چطوری؟
از کجا؟
اینایی که اخراج میشن و با یه اسم دیگه ثبت نام میکنند، IPشون ثبت شده و سیستم متوجه میشه که در اصل کی هستند. برا همین توو لیست کاربران آنلاین اسمشون رو قرمز نشون میده و بغلش اسم اصلی رو مینویسه. منتهی خودت نمیبینی و بقیه میبینن فقط.

FJ CRUISER

اخراجی موقت
اینایی که اخراج میشن و با یه اسم دیگه ثبت نام میکنند، IPشون ثبت شده و سیستم متوجه میشه که در اصل کی هستند. برا همین توو لیست کاربران آنلاین اسمشون رو قرمز نشون میده و بغلش اسم اصلی رو مینویسه. منتهی خودت نمیبینی و بقیه میبینن فقط.

واقعاااا؟؟
:surprised:
الان کنار اسم من چی نوشته؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

:w15: دمت گرم

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ولی اگه آی پی عوض کن داشته باشی دیگه جنین مشکلی نداری;)

rehane72

عضو جدید
salam b hamgi...yek mohandes ba tajrobe va tahsilat arshad narm afzar jahate mashverat niyaz daram has kasi ayaaaaaaaaaaaaaaa in lotfo dar hagham bkone?

it_solver

عضو جدید
سلام صدف جان میخواستم بدونم شمام کنفرانس داشتین به زبان انگلیسی؟؟

من پاس کردم اما کنفرانسمون به زبان فارسی بود البته اسلاید ها و کلا مقاله ای که داشتیم به زبان انگلیسی بود حتی document که ارائه دادیم هم لاتین بود فقط کنفرانس فارسی بود.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
salam b hamgi...yek mohandes ba tajrobe va tahsilat arshad narm afzar jahate mashverat niyaz daram has kasi ayaaaaaaaaaaaaaaa in lotfo dar hagham bkone?

سعی کنید با رسم الخط مادری بنویسید تا جواب بگیرید، یا اقلا بجای نوشتن دو میلیون حرف در کلمه ayaaaaaaaaaaaa اون رو درست و به صورت Âyâ بنویسید. (اونطور که من نوشتم استاندارد فارسی-لاتین هست).