چه جالب![]()
کجاش الان دقیقا جالبه؟! :|
چه جالب![]()
کجاش الان دقیقا جالبه؟! :|
اینکه فهمیدن کار، کار خودتون بودهاگر بنا به انجام چنین کاری باشه ، چرا باید با آیدی خودم انجام بدم؟!
اینجا
اینکه فهمیدن کار، کار خودتون بوده![]()
من اصلا چنین کاری نمیکنم. اگر قرار باشه نشون بدم امنیت چیزی ضعیفه یا حال کسی رو بگیرم ، راه های بهتری بلدم.
سلام
تو ویندوز 8 هر بار فلاشمو میزنم خودش اتوران فایل رو باز میکنه.......(قبل از اینکه ویروس یابی بشه!!)..چیکار کنم تا خودش خودکار فایل فلاشو باز نکنه!!؟؟؟؟
یکی بلد نیس ج بده!!!!!!..االان میخام فلاشو بزنم ب سیستم،کار دارم!!،ممکنه ویروسی باشه!!
پر از خالی شدم![]()
what??![]()
هیچی ، پر از خالی![]()
باید بری ترکی یاد بگیریسلام ..دوستان یک سوال ... من یک فیلم کره ای با زیرنویس فارسی می دیدم از یه قسمت به بعد زیرنویسش ترکی شده .هر چی رو هم به هم میزنم تغییر نمی کنه .کسی می دونه چه باید کرد آیا؟!
حالا از کجا دونستی زیرنویسش ترکیه؟سلام ..دوستان یک سوال ... من یک فیلم کره ای با زیرنویس فارسی می دیدم از یه قسمت به بعد زیرنویسش ترکی شده .هر چی رو هم به هم میزنم تغییر نمی کنه .کسی می دونه چه باید کرد آیا؟!
باید بری ترکی یاد بگیری
یا از یه جای دیگه زیرنویس دانلود کن![]()
حالا از کجا دونستی زیرنویسش ترکیه؟
آره واقعا!! زیرنویسم میشه مگه دانلود کرد!! جللااالللخااااالقققققق
ترکی می فهمم در حد اینکه یک، میشه birیکم بیشتر البته...سن نمه سن! یعنی تو چی میگی
بعدشم مشکلمو خودم حل کردم
باید برم تو subtitles بعد فارسیشو لود کنم.ولی الان دو تا باهمه هم ترکی هم فارسی.ترانه هاشم فرانسویه .کلا فیلمه بین المللیه.
![]()
جللااالللخااااالقققققق تا حالا زیرنویس ندیدی؟آره واقعا!! زیرنویسم میشه مگه دانلود کرد!! جللااالللخااااالقققققق
جللااالللخااااالقققققق تا حالا زیرنویس ندیدی؟![]()
همونم اشتباه بهت یاد دادن
فیلم کرهای بینالمللی؟جللااالللخااااالقققققق ![]()
احتمالا از اون فیلماست که زیر نویس توو خودشه و فایل زیرنویس همراهش نیست. با کدوم نرمافزار میبینی؟
یعنی چه طوری؟ می زنی زیرنویسه فارسیه فلان فیلم بعد دانلودش میاد؟؟؟؟ جللااالللخااااالقققققق!!!!!!!!!جللااالللخااااالقققققق تا حالا زیرنویس ندیدی؟![]()
یعنی چه طوری؟ می زنی زیرنویسه فارسیه فلان فیلم بعد دانلودش میاد؟؟؟؟ جللااالللخااااالقققققق!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |