اوه اوه پس تو دنیای کامپیوترها هم حق خوری میشه
من دیگه دوست ندارم تو شهر الکترونیکی زندگی کنم چون مطمئنم اونیکه حقش خورده شه من هستم.
منظورتون از برنامه ای که 6 سال انجام نشده چیه ؟ مگه نه اینکه وقتی برنامه ای تحویل داده میشه یعنی داده هاوارد میشه و دستورالعملی که برا گرفتن نتیجش پس چی باعث این تاخیره ؟ نتیجرو نخواستن یا از قاعده اولویت بندی استفاده شده و هر برنامه ای که بعد از آن اومده اولویت بالاتر داشته ؟یا این برنامه خیلی سنگین بوده ؟یا سیستم عامل خیلی شلوغ بوده ؟مگه نه اینکه سیستم عامل برنامهای که هیچوقت پایان پذیز نیست یعنی مدام مشغول اجراست یعنی هیچ فرصتی پیدا نشه اون برنامه بخت برگشترو ادامه بده ؟اولویت بندیها بر چه اساس و اصولیه ؟

اول یه سوال : شما درس سیستم عامل رو پاس کردین ؟(فکر میکنم سال پایینی باشین) . چون شما خیلی عالی به یک نکته ای اشاره کردین که بعضی از پاس کرده های سیستم عامل هم شاید متوجه نباشن . آره دقیقا به بحث اولویت بندی مربوط میشه . البته اینکه چرا اینقدر طول کشیده و تازه در آخر اجرا هم نشده دو جین بحث سیستم عامل و تاریخچه آن است و اصلا اینجا فرصت و جاش نیست .
در سیستم عامل unix دستوری وجود داره که میشه از اولویت پروسس خود کم کرد و به دیگر پروسس ها واگذار نمود و البته چون آن زمانها سخت افزار گران بوده است ، از کامپیوتر ها به صورت اشتراکی استفاده میشده .
حالا احتمالا یک آدم خیلی مثبتی

پیدا شده و از اولویت عادی خود کم کرده و حق خودش رو داده به دیگران، بعدش رفته به امان خدا ، اینقدر از اولویت خودش کم کرده که همیشه سیستم عامل همه رو حتی پروسس های معمولی خودش رو به اون ترجیح میداده . (دلیل منطقی ای که به ذهنم میرسه

).
سنگین بودن برنامه اصطلاح ناقصی است . شما یک فرایند رو در نظر بگیر :A=10 . این عمل رو بینهایت بار تکرارکن: جذر A رو بگیر بعلاوه sin(A) + cos(A) -A mod 2 ... و یک عبارت خیلی پیچیده ریاضی ، نتیجه رو برابر A قرار بده و برو اول حلقه دوباره تکرار کن .
خوب این یک برنامه سنگین است !!!!!؟ ولی این برای سیستم عامل لازم اجراست .
از نظر سیستم عامل هربرنامه ، پروسس و فرایندی قابل اجراست مگر بدلیل کمبود منابع مثل حافظه اصلی ، حافظه ثانویه ، دستگاههای جانبی .... البته این مربوط به این سیستم عاملهای کنونی است . در سیستم عاملهای قدیمی مشکلات بیشتری وجود داشته است مثل بن بست فرایندها بخصوص در همزمانی فرایندها .
باز ما بیشتر از کوپنمون حرف زدیم (آخه دیگه قراره کپنها حذف بشه و یارانه ها و شاید هم رایانه ها

هدفمند بشه

)
راستی حالا چرا پشیمون شدی از شهر الکترونیک

اونجا اتفاقا جای اربابی ماست چون برنامه ما داره همه چیز رو مدیریت میکنه

. حالا جدای از شوخی همینطور که گفتم بحث امنیت این سیستم خودش جای بحث فراوان داره . ولی خوب اون بحث سرد شد و از طرفی هیچ سال بالایی پیدا نشد که بعنوان منتقد در یک گفتمان منطقی ، با هر دو دیدگاه موافق و مخالف بحث داغ تر بشه و شما هم مطلب رو و هم نقدش رو در کنار هم ببینید و نظراتون رو هم بدین .