*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
:biggrin::biggrin::biggrin:

خوب .در مورد دات نت کمی مطالعه کنین(توانایی های کلی آن) هم مناسبه برنامه نویسی ویندوز اپلیکیشن هست و هم وب .
در مورد دلفی هم مطالع کنین که مناسب ویندوز اپلیکیشن است و طرفدار زیادی هم در ایران داره(هم چون دات نت).
جاوا هم راستش من آشنایی تخصصی ندارم ولی با کلیتش تا حدودکمی آشنا هستم .دعواهای تخصصی بین دان نت و جاوا هم جالبه و پره در اینترنت :smile::)

ممنون از آقای دادوند .

مثل اینکه ناخدائی این کشتیو دارن بدست میگیرند :)
من کاملا موافقم .زبان دلفیو و دات نتو ....پیشنهاد عالی هستند
فقط همونطور که میدونید در ارتباط با کتابهای کامپیوتری هر مبحثش صدها کتاب و ترجمه های مختلف وجود داره لطف بفرمائید کتاب معتبرتر که مترجمه خوبیم داره یا سایتی که مناسب باشه معرفی بفرمائید سرفصلهاییم که باید مطالعه بشه رو هم مشخص کنید تا همه با هم پیش بریم ;)موافقید همگی

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه بچه های خوب رشته کامپیوتر:heart::gol:
ناقلا در مورد سوالت من خودم کتاب جعفرنژادو میخونم....توضیحاتش کامله...تمرینهای خوبی هم داره.....
اما دیتل هم یکی از دوستام داشت اونم راضی بود.....:gol:
سلام به روی ماهت خانم:heart: از راهنمائیت ممنون.:gol::) دانشگاه ما هم ترجمه های جعفرنژادو پیشنهاد میده

mohandes 86

عضو جدید
سلام بچه ها من یه سؤال دارم.
من یه انیمیشن دارم که با فلش پلیر باز میشه میخوام انیمیشن رو بذارم تو پاور پوینتم. چی کار کنم؟ فقط لطفاً زود جواب بدین اضطراریه:gol::gol::gol:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
معصوم جونی قابلی نداشت....:D...چیزی نگفتم که.....
در کل بیشتر جاها جعفر نژادو معرفی میکنن...من خودم چون از اول با کتابای ایشون شروع کردم..الانم با همونا راحتم......
راستی یه موقع داشتیم اینجا درباره وب صحبت میکردیم.. چی شد پس...؟؟؟....شهر الکترونیکی هم که پایه اشو میخوایم تو ایران بزنیم...:biggrin:

dadvand

عضو جدید
:surprised:اوه اوه پس تو دنیای کامپیوترها هم حق خوری میشه
من دیگه دوست ندارم تو شهر الکترونیکی زندگی کنم چون مطمئنم اونیکه حقش خورده شه من هستم.:cry:
منظورتون از برنامه ای که 6 سال انجام نشده چیه ؟ مگه نه اینکه وقتی برنامه ای تحویل داده میشه یعنی داده هاوارد میشه و دستورالعملی که برا گرفتن نتیجش پس چی باعث این تاخیره ؟ نتیجرو نخواستن یا از قاعده اولویت بندی استفاده شده و هر برنامه ای که بعد از آن اومده اولویت بالاتر داشته ؟یا این برنامه خیلی سنگین بوده ؟یا سیستم عامل خیلی شلوغ بوده ؟مگه نه اینکه سیستم عامل برنامهای که هیچوقت پایان پذیز نیست یعنی مدام مشغول اجراست یعنی هیچ فرصتی پیدا نشه اون برنامه بخت برگشترو ادامه بده ؟اولویت بندیها بر چه اساس و اصولیه ؟
:biggrin:
اول یه سوال : شما درس سیستم عامل رو پاس کردین ؟(فکر میکنم سال پایینی باشین) . چون شما خیلی عالی به یک نکته ای اشاره کردین که بعضی از پاس کرده های سیستم عامل هم شاید متوجه نباشن . آره دقیقا به بحث اولویت بندی مربوط میشه . البته اینکه چرا اینقدر طول کشیده و تازه در آخر اجرا هم نشده دو جین بحث سیستم عامل و تاریخچه آن است و اصلا اینجا فرصت و جاش نیست .
در سیستم عامل unix دستوری وجود داره که میشه از اولویت پروسس خود کم کرد و به دیگر پروسس ها واگذار نمود و البته چون آن زمانها سخت افزار گران بوده است ، از کامپیوتر ها به صورت اشتراکی استفاده میشده .
حالا احتمالا یک آدم خیلی مثبتی:) پیدا شده و از اولویت عادی خود کم کرده و حق خودش رو داده به دیگران، بعدش رفته به امان خدا ، اینقدر از اولویت خودش کم کرده که همیشه سیستم عامل همه رو حتی پروسس های معمولی خودش رو به اون ترجیح میداده . (دلیل منطقی ای که به ذهنم میرسه :biggrin:).
سنگین بودن برنامه اصطلاح ناقصی است . شما یک فرایند رو در نظر بگیر :A=10 . این عمل رو بینهایت بار تکرارکن: جذر A رو بگیر بعلاوه sin(A) + cos(A) -A mod 2 ... و یک عبارت خیلی پیچیده ریاضی ، نتیجه رو برابر A قرار بده و برو اول حلقه دوباره تکرار کن .
خوب این یک برنامه سنگین است !!!!!؟ ولی این برای سیستم عامل لازم اجراست .
از نظر سیستم عامل هربرنامه ، پروسس و فرایندی قابل اجراست مگر بدلیل کمبود منابع مثل حافظه اصلی ، حافظه ثانویه ، دستگاههای جانبی .... البته این مربوط به این سیستم عاملهای کنونی است . در سیستم عاملهای قدیمی مشکلات بیشتری وجود داشته است مثل بن بست فرایندها بخصوص در همزمانی فرایندها .
باز ما بیشتر از کوپنمون حرف زدیم (آخه دیگه قراره کپنها حذف بشه و یارانه ها و شاید هم رایانه ها :biggrin: هدفمند بشه :surprised:)
راستی حالا چرا پشیمون شدی از شهر الکترونیک :biggrin: اونجا اتفاقا جای اربابی ماست چون برنامه ما داره همه چیز رو مدیریت میکنه :biggrin::confused: . حالا جدای از شوخی همینطور که گفتم بحث امنیت این سیستم خودش جای بحث فراوان داره . ولی خوب اون بحث سرد شد و از طرفی هیچ سال بالایی پیدا نشد که بعنوان منتقد در یک گفتمان منطقی ، با هر دو دیدگاه موافق و مخالف بحث داغ تر بشه و شما هم مطلب رو و هم نقدش رو در کنار هم ببینید و نظراتون رو هم بدین .

;);)

Araz_urmu

عضو جدید
درخواست کمک(پنهان سازی تصویر)

درخواست کمک(پنهان سازی تصویر)

با سلام خدمت دوستان برای پروژه درس گرافیک 2 نیاز به کمک داشتم کسی میدونه چه جوری میشه یه عکس رو داخل یه عکس دیگه hidden کرد؟(همون پنهان سازی تصویر)ممنون

dadvand

عضو جدید
شهر الکترونیکی هم که پایه اشو میخوایم تو ایران بزنیم...:biggrin:

به شرطی که در معرض سدهای اب نباشه ، روی گسلهای زلزله خیزی که به وفور در هر کجای ایران وجود داره ساخته نشه ، مصالحش ایرانی نباشه ، سیمان توی بازار نایاب نشه ، شهرداری گیر نده ، بناش ماس مال نباشه ، مهندساش مدرکشون الکی نباشه ، آمریکا تهدید به حملش نکرده باشن ، مدیران طرحش بودجه اش رو هاپولی نکنن ، مهندسانی که درست توش کار میکنن به عنوان نفوذی دشمن و یا مخل آرامش اجتماعی و ب ح گرفته نشن ، برقش تامین شده باشه ، گازش قطع نشه ، جنساش هی تغییر قیمت ندن سیستم گیج بشه ، وزیر ارتباطات نگه سرعت اینترنت 56k برای مصارف خانگی و دانشگاه :que::surprised: (اینترنت دانشگاه=اینترنت خانگی :que:) کافی است و هزاران هزار پارامتر دیگه .
با تعریف مسئولین از واژه شهر الکترونیک ما هم اکنون چند شهر الکترونیک در ایران داریم ، شیراز ، مشهد .....:biggrin:
یادگیری این مباحث روز شاید یک دلیلش این باشه که از قافله علم روز جانمونیم.
;);)

dadvand

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان برای پروژه درس گرافیک 2 نیاز به کمک داشتم کسی میدونه چه جوری میشه یه عکس رو داخل یه عکس دیگه hidden کرد؟(همون پنهان سازی تصویر)ممنون
اینها مباحث پردازش تصویر است و چیزی نیست که بشه با یک پست چند خطی حل بشه .
شما میتونید به این سایت برید و اونجا کتابهایی برای پردازش تصویر وجود دارن .
http://www.pdfchm.com/

یا به سایت زیر که مقالات کنفرانهاسهای علمی در جهان در زمینه کامپیوتر درش وجود داره و در مورد پردازش تصویر هم خودم دیدم ولی نمیدونم کجاش.
جستجو کن .
http://www.pdfchm.com/

یا به سایت زیر که مرجع برنامه نویسان ایران است اونجا اساتید بزرگی جهت پاسخ به شما هستند ولی احتمالا اونها هم شما رو ارجاع میدن به منابع .
www.barnamenevis.org

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول یه سوال : شما درس سیستم عامل رو پاس کردین ؟(فکر میکنم سال پایینی باشین) . چون شما خیلی عالی به یک نکته ای اشاره کردین که بعضی از پاس کرده های سیستم عامل هم شاید متوجه نباشن . آره دقیقا به بحث اولویت بندی مربوط میشه . البته اینکه چرا اینقدر طول کشیده و تازه در آخر اجرا هم نشده دو جین بحث سیستم عامل و تاریخچه آن است و اصلا اینجا فرصت و جاش نیست .

راستی حالا چرا پشیمون شدی از شهر الکترونیک :biggrin: اونجا اتفاقا جای اربابی ماست چون برنامه ما داره همه چیز رو مدیریت میکنه :confused: .

:redface::)آفرین به خودم پس:biggrin:سیستمو ترم 4 دارم الان ترمه دو هستم بههر حال نخوردیم نونو گندم دیدیم دست مردم :biggrin:
گفتم میزنه و برنامه ای که قراره برنامه های منو مدیریت کنه سخاوتش گل کنه و الویتو به برنامه های ارغوان میده :biggrin:

zahra_1365

عضو جدید
سلام بچه ها

بلاخره معلوم شد از منبع کدوم نویسنده باید استفاده کنیم؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز

:redface::)آفرین به خودم پس:biggrin:سیستمو ترم 4 دارم الان ترمه دو هستم بههر حال نخوردیم نونو گندم دیدیم دست مردم :biggrin:
گفتم میزنه و برنامه ای که قراره برنامه های منو مدیریت کنه سخاوتش گل کنه و الویتو به برنامه های ارغوان میده :biggrin:
معلومه که اولویت با منه....:biggrin:....چون من صبرم کمه....:cry::gol::heart:
dadvand گفت:
به شرطی که در معرض سدهای اب نباشه ، روی گسلهای زلزله خیزی که به وفور در هر کجای ایران وجود داره ساخته نشه ، مصالحش ایرانی نباشه ، سیمان توی بازار نایاب نشه ، شهرداری گیر نده ، بناش ماس مال نباشه ، مهندساش مدرکشون الکی نباشه ، آمریکا تهدید به حملش نکرده باشن ، مدیران طرحش بودجه اش رو هاپولی نکنن ، مهندسانی که درست توش کار میکنن به عنوان نفوذی دشمن و یا مخل آرامش اجتماعی و ب ح گرفته نشن ، برقش تامین شده باشه ، گازش قطع نشه ، جنساش هی تغییر قیمت ندن سیستم گیج بشه ، وزیر ارتباطات نگه سرعت اینترنت 56k برای مصارف خانگی و دانشگاه :que::surprised: (اینترنت دانشگاه=اینترنت خانگی :que:) کافی است و هزاران هزار پارامتر دیگه .
با تعریف مسئولین از واژه شهر الکترونیک ما هم اکنون چند شهر الکترونیک در ایران داریم ، شیراز ، مشهد .....:biggrin:
یادگیری این مباحث روز شاید یک دلیلش این باشه که از قافله علم روز جانمونیم.
خب این مشکلات که اصلا تو ایران وجود نداره...پس به راحتی میشه یه شهر الکترونیکی راه انداخت....:biggrin:....

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلومه که اولویت با منه....:biggrin:....چون من صبرم کمه....:cry::gol::heart:

خب این مشکلات که اصلا تو ایران وجود نداره...پس به راحتی میشه یه شهر الکترونیکی راه انداخت....:biggrin:....

الهیییییییییی البته که اولویت با شماست خانم ;):razz::biggrin:
واقعا :surprised:چقدر ما شهروندان قدر نشناسی هستیم :razz:ما الان تو شهر الکترونیکی داریم زندگی میکنیمو خودمون خبر نداریم :cool::biggrin:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بچه ها بگید ببینم کسی چیزی خونده:) یا همه هنوز درگیره استراحته بعد از امتحاناتید :biggrin:یا تو این هوای گرم کی درسخوندنش میگیره ها ؟؟؟؟:confused:اقا ی دادوند نامید نشید خواهشا
ما میتونیم ...........

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا تو این گرما که ادم درس خوندنش نمیاد:(...ولی من تازه شروع کردم سی شارپ دات نت میخونم....
چون الان وقتشو دارم..به نظرم اومد موقعیت خوبیه که این کارو بکنم.....:redface:
شماها چطور؟؟؟.....:redface:

ali 01

عضو جدید
بچه ها من که از فردا میخوام خفن درس خوندنو شروع کنم شما چه می کنید؟
از فردا ببینیم کی بیشتر و مفهومی تر درس میخونه

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من که از فردا میخوام خفن درس خوندنو شروع کنم شما چه می کنید؟
از فردا ببینیم کی بیشتر و مفهومی تر درس میخونه
ایول مهندس پیداتون شد بحمدالله
مهندس خواهشا خفن نرید قراره همه با هم پیش بریم :)با چی میخواهید شروع کنید آقای دادوند دلفی و نت رو پیشناد دادن شما موافقید ؟ یک چیزیم به عنوان جایزه درس خوندن مشخص کنید تا بچه ها انگیزشون بالا بره .:D

ali 01

عضو جدید
ایول مهندس پیداتون شد بحمدالله
مهندس خواهشا خفن نرید قراره همه با هم پیش بریم :)با چی میخواهید شروع کنید آقای دادوند دلفی و نت رو پیشناد دادن شما موافقید ؟ یک چیزیم به عنوان جایزه درس خوندن مشخص کنید تا بچه ها انگیزشون بالا بره .:D
با دات نت کاملا موافقم .... جایزه :que:از چه نوعش می خواین ؟ من میگم هر کی بیشتر تلاش کرد به همه پست های اون شبش تنکس بدیم ...خوبه؟

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا علی این تنکسها باعث میشه چراغهای سبزمون بیشتر شه یا چی ؟ قضیش چیه ؟ ببخشید اصلا ربطی به موضوع نداشت ولی خوب شاید ایجاد انگیزه کرد :biggrin:

rf.ariyapoor

عضو جدید
دوستان من میگم جایزه معنوی باشه
نفری یه صلوات بفرستیم واسه طرف:D;)

ایده جالبی هست که با هم یه سری چیز ها رو بخونیم یه جورایی انگیزه ایجاد میکنه
به نظر من c# خوبه

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با اریاپور عزیز موافقم....c#.net خوبه......
فقط یه سوال....چه جوری مشخص میشه کسی خونده یا نه....مگه قراره اینجا بیایم بنویسیم چی خوندیم....چقدر خوندیم؟؟؟؟...یا نکنه اینجا باید سوال جواب بدیم.......؟؟؟؟
:surprised::smile:

rf.ariyapoor

عضو جدید
نه دیگه همین که یه آماری از هم بگیریم که چقدر خوندیم همین باعث میشه که مثلا من بگم که آی با فلانی ها پیش برم و ازشون عقب نیفتم به نظر من تا همین حد خوبه
البته من الان دارم linux و php میخونم نمیدونم بتونم چیز دیگه ای بخونم یا نه

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام زهرا جان...و سلام به همه بچه های خوب کام....راستش من ماله قمی رو میخونم....
الان هنوز اولشم.....نمیتونم بگم چه جوریه......اما به نظرم خوب گفته....قابل فهم توضیح داده....
راستی چی شد کسی چیزی خونده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;)

سيد وحيد

عضو جدید
سلام
چه عجب يه جايي پيدا شد كه ميشه چند نفر رو ديد
بابا به دادم برسيد
منم مهندسي كامپوتر ميخونم
براي بهتر شدن باز چي كار كنم
اگه بچه هاي كامپوتر اينجان
بگيد ببينم
رشته كامپوتر و برق با همديگه ميتونند چه كارايي رو انجام بدند

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
وحید عزیز من که نظرمو تو همون تاپیکت گفتم....ولی برای اینکه بیشتر رابطه برق و با کام بدونی بهتره بری یه تاپیکم تو تالار برق بزنی....امیدوارم جواب سوالتو پیدا کنی....

dadvand

عضو جدید
سلام
چه عجب يه جايي پيدا شد كه ميشه چند نفر رو ديد
بابا به دادم برسيد
منم مهندسي كامپوتر ميخونم
براي بهتر شدن باز چي كار كنم
اگه بچه هاي كامپوتر اينجان
بگيد ببينم
رشته كامپوتر و برق با همديگه ميتونند چه كارايي رو انجام بدند

اول میگم چی کارا میتونند این دو تا مهندس بکنند بعد یک راهنماییت میکنم که تو و اون چی کارا میتونین بکنین چون دیدم خیلی جاها و چند بار این سوال رو کردی .
معمولا تیمهای متشکل از کامپیوتر ، برق و مکانیک بطور کلی بروی پروژه های کنترل صنعتی کار میکنند .
بعنوان نمونه تیمهای رباتیک ، تیمهای طراحی سیستمهای کنترل در کارخانه ها ، تجهیزات نظامی الکترونیکی ... حداقل باید شامل این سه متخصص باشند .
مثلا در رباتیک مهندس کامپیوتر ارتباط تنگاتنگی با برد الکترونیکی طراحی شده توسط مهندس برق دارد . تمامی ورودی خروجی را از طریق یکی از پورتهای کامپیوتر از برد دریافت و ارسال میکند . این اطلاعات ورودی شامل داده های محیط خارج است مثلا تصویر ، دما ، فاصله تا یک جسم ، صدا ، وضعیت اهرمهای مکانیکی ، سرعت ......
داده های خروجی نیز همینطور میتواند شامل فرمانهای کنترلی(عمده آن) ، صدا ، تصویر ، ...... باشد .
جدای از پردازشهایی که باید بروی این داده ها در کامپیوتر صورت گیرد .
خوب حالا شما یک جا سوال کردی(تو یک پست دیگه) شما دوتا (که گفتید مثل اینکه سال پایینی هستین) میخواین یک شرکت بزنین و حالا چی کارایی میتونین اونجا بکنین .
اول زدن شرکت نیاز به حداقل یک مدرک لیسانس است و حداقل دو نفر نیاز است . تازه وقتی شما شرکت زدین مالیات و دفتر شرکت هم بحثش جداست و چون شما هنوز در خم این سوال هستید که چه کارهایی میشه انجام داد پس فعلا بیخیال شرکت بشین . شما فعلا کمی از لحاظ تخصصی خودتون رو غنی و آپ دیت کنین بعد یک گروه بزنین وقتی از لحاظ تخصصی تا حدی آشنا بشین بعد کم کم خودت میفهمی چیکار میتونی بکنی .
فعلا شما برنامه نویسی کار کنین ، تحلیل و تجزیه الگوریتم کار کنین و هر برنامه ای که به ذهنتون میرسه و توانایی انجامش رو دارین بنویسین (من چند تا مقدماتی آموزشی رو به شما پیشنهاد میکنم : معادله درجه دوم ، سه معادله سه مجهول ، n معادله n مجهول ، نوشتن بازیهای ساده ریاضی .... ) و در کنارش با تواناییهای یک مهندس کامپیوتر آشنا بشین (سال بالاییها ، اینترنت ، کتاب .... همین تاپیک رو بخونین چیزهای جالبی توش بحث شده .) .
موفق باشی ;)