در ضمن با این لطفی که شما به بچه های این تالار میکنین فکر میکنم خیلی ها برای موفقیتتون توی فوق دعا کنن...
مرسی بابت مطالب
ممنون و متشکر- ما که کاری نکردیم فقط داریم مطالب ذهنمون رو بازخوانی میکنیم که باعث آن شما هستید و من باید تشکر کنم-
قبول شدن رو که با رتبه ای که آوردیم انشاالله قبول میشیم . دعا کنین دانشگاههای تهران رو بیارم(که احتمالش کمه) .نیمه اول شهریور نتایج نهایی میاد محتاجیم به دعای دوستان .
خوب برای اینکه صرفا پست قربون صدقه ای نباشه

یک سرنخ از ادامه مطلب بهتون میدم .
شما یک سری از مشکلات فعلی کشور خودمون رو ببینید (نمیخوام بزنم خاکی بلکه مربوط به بحث است و چون تا حدودی در کشورهای غربی حل شده قطعا اونا رو نمیتونم مثال بزنم ) -
مشکل احتکار - مشکل دلال بازی در معاملات - مشکل گران فروشی ...
در این شهر مورد بحث ما سیستم مرکزی از همه چیز آگاه است پیشاپیش بگویم چون مدیر اصلی و تنها مدیر یک ابر کامپیوتر بدون احساسات است پس قطعا سواستفاده ای از این اطلاعات صورت نخواهد گرفت (این جای بحث دارد ) این سیستم از معاملات شرکتها و فروشگاهها - تولیدات کارخانه جات و تولید کننده ها ... همه و همه آگاه است .
در این سیستم شخصی که منزلی خریداری میکند و 1 ماه بعد آن را در فروشگاه اینترنتی (این خرید فروش نیز توسط همین سیستم مرکزی است ) به فروش میگذارد و مجدد این کار را تکرار میکند (و در عرض 2-3 سال قیمت مسکن 2-3 برابر میشود

)، سیستم از این معاملات متوجه یک عمل دلالی میشود و جلوی آن گرفته میشود (مثلا ان خانه بعدی را تا 5 سال حق فروش ندارد

) حتی نمیتوان سیستم را فریب داد (در مورد فریب سیستم هوشمند باز جای بحث فراوان است ) مثلا نمیتوان یک معامله را توسط خودش ، یکی توسط فرزند ، یکی توسط همسر ، همکار و حتی یک رابطه با یک فرد نا آشنا با شخص (تصاویر دوربینها ) ... انجام داد زیرا سیستم از تمامی رابطه ها (بدون هیچ سوء استفاده ای - سیستم درک ندارد ) اطلاع دارد و سیستم در مورد این رابطه ها (البته سیستم از رابطه ها بخصوص رابطه دوشخص نا آشنا سریعا نتیجه گیری اعمال جرم نمیکند ) و معاملات و بر اساس پارامتهای تعریف شده برایش (این پارامترها مهم است )، نتیجه گیری های دقیق انجام میدهد .
سیستم از تمامی تولیدات و مصارف اطلاع دارد سیستم میداند در انبارها چه کالاهایی وجود دارد سیستم میداند چه کالاهای در فروشگاهها نیاز است پس هماهنگی بین این دو را سیستم انجام خواهد داد .
در سیستم به راحتی میتوان با متخلفان برخورد نمود کافیست اسم او از لیست شهروندان خط بخورد . دیگر یه مرده محسوب میشود زیرا در این شهر ما حتی یک اسکناس کاغذی (اگه بدونید این پول چقدر کثیف(از لحاظ بهداشتی) است و چه خاطره های تلخی در عمر خود دارد

) وجود ندارد حتی کارت اعتباری هم نیاز نیست بلکه در فروشگاهها سیستمهای تشخیص اشخاص (از روی چهره =پردازش چهره ، از روی تصویر چشم =فناوریهای پزشکی و الترونیکی و کامپیوتری ، از روی اثر انگشت = پردازش تصویری .... ) وجود دارد و تمامی معاملات اشخاص اینگونه انجام میشود و از حساب بانکی آنها کم میشود و کسی که اسم آن در لیست اخراجین شهر است حتی یک نان هم نمیتواند خریداری کند چه برسد که بتواند در معاملات بزرگ شرکت کند آن شخص کاملا بی هویت است .
در این شهر تمامی انواع کالاها کد منحصر بفرد دارد خرید اشخاص از فروشگاه توسط سیستم مرکزی صورت میگیرد چه فروشنده قیمت را زیاد بگوید چه کم ، قیمت روی کالا از حساب شخص کم خواهد شد (این یک مورد انصافا تا یه حدی کم در فروشگاههای خودمون وجود دارد) قیمتها هم در سیستم مرکزی است نه اینکه خود فروشنده در کامپیوتر خود وارد کرده باشد(فروشگاههای خودمان در ایران ).
البته جدای از تمامی این بحثها و غیر ممکن بودن اینگونه جرایم در این شهر ، به نظر من شهری این چنین پیشرفته که مشکل تورم ، سیاستهای مقطعی اقتصادی ، بیکاری ، اعتیاد ، مسکن ، نگرانی از وضعیت اقتصادی برای آینده خود و فرزندان .... وجود ندارد (همه اینها در ادامه بحث خواهد شد ) افراد قطعا دست به اینگونه جرایم نخواهند زند.
و غیر از آن تکنولوژی همراه خود فرهنگ زندگی در اجتماع بشری را به ارمغان میاورد (از الان بگم بحث انسان شناسی و اجتماعی سیاسی رو شروع نکنید

) و یک انسان بافرهنگ اینگونه اعمال رو در شان خود نخواهد دید.
موفق باشید ترم اولیهای گوگولی

امیدوارم بدونید شما چه موقعیت عالی ای برای پیشرفت در آینده دارید .
از دوستان سال بالایی و فارق التحصیل هم تقاضا میکنم در بحث شرکت کنند یا حداقل انتقاد از ما بکنند . من از انتقاد منطقی بسیار لذت میبرم .
البته جمع بندی این مباحث رو در آخر کار جداگانه در تاپیکی جدا درج خواهم کرد.