*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

dadvand

عضو جدید
سلام بچه ها
موضوع واقعا جالبیه
من ترم قبل هوش مصنوعی داشتم پروژمون این بود که پیش بینی کنیم که در 50یا100 سال اینده تکنولوژی چقدر پیشرفت میکنه حالا در هر زمینه ای ربات،ماشین،ساختمان سازی و......................

سلام .
چه خوب ، خوشحال میشیم اگه شما هم در بحث ما شرکت کنین تا از نتایج شما هم چیزی یادبگیریم بخصوص خودم .

منتظر نظرات شما هستیم.;)

آخرین ویرایش:

ali 01

عضو جدید
سلام آقاي دادوند از قديم گفتن آرزو براي جوان ايراني عيب نيست
ببيبند از مطلب خوبتون تشکر ميکنم ولي فکر کنم اين مطالبي که گفتيد اکر هم عملي باشه عمر ما به ديدنش و زندگي کردن تو اون جامعه قد نميده مگر اينکه بريم تو يخچال 60-70 سال ديگه بيايم بيرون
اونم تازه تو ايران فکر کنم تا 300-200 سال
ديگه جواب بده ولي من که خيلي دوست دارم تو اين چنين جامعه اي زندگي کنم ولي فکر نميکنم بتونم

dadvand

عضو جدید
ببيبند از مطلب خوبتون تشکر ميکنم ولي فکر کنم اين مطالبي که گفتيد اکر هم عملي باشه عمر ما به ديدنش و زندگي کردن تو اون جامعه قد نميده مگر اينکه بريم تو يخچال 60-70 سال ديگه بيايم بيرون
ديگه جواب بده ولي من که خيلي دوست دارم تو اين چنين جامعه اي زندگي کنم ولي فکر نميکنم بتونم
سلام دوست عزیر من .
اولا :این آرزوی جوانان نیست بلکه آرزوی بزرگان IT است که گمان نمیکنم جوان باشند :cry:.
دوما :صحبت از چنین شهری در ایران نیست .
سوما: این یک مقاله از صدها مقاله در این باب است و 99.999% شون مقالات خارجی هستند و اونها چنین آرزویی دارن .
چهارما: این طرز تفکر مناسبی برای پیشرفت علم نیست
پنجما: در این زمینه پیشرفتهای زیادی شده ولی قرار نیست این پیشرفتها یهو از آسمون بیفته پایین بلکه نامحسوس ولی سریع علم در حال پیشرفت است ما از آن بی خبریم (دارم میزنم به خاکی - سیاست )
به عنوان مثال در 100 سال پیش چه کسی فکر میکرد که معاملات و نقل و انتقال پول به صورت دیجیتالی ممکن است و اصلا در ایران 20 سال پیش تصور دستگاه ATM ای وجود داشت ؟ لازم به مثال بیشتر نیست .
ششما: در این زمینه فعالیتهای زیادی شده است و نتایج خوبی هم داده است .
هفتما: هر سال در شریف مسابقات ACM منطقه غرب آسیا برگزار میشه (خیلی بحاله حتما سعی خودتون رو برای دادن تیم به مسابقات بکنید ) که این مسابقات توسط شرکتهای بزرگی مثل IBM پشتیبانی میشود سوالات به ظاهر سوالات پیش پاافتاده (منظور نه اینکه آسان هستند بلکه به شدت سخت است یعنی ظاهرا مخ کار گرفتن است )و عجیب است ولی در حقیقت این سوالات که به این شکل در آمده مربوط به یکی از مباحث بسیار مهم کامپیوتر است (در این زمینه هم خیلی حرف برا گفتن دارم ولی اگر گوش شنوا و حوصله باشد - مثال : اگر حداقل درس پایگاه و یا سیستم عامل را گذرانده باشید و درک کرده باشید میبینید خیلی از همین الگوریتمها در آنجا کاربرد دارند - شما از الگوریتم کوله پشتی (داستان یک دزد حریص ) نمیدونید چه سود (استفاده از آن) و یا زیانهایی(عدم استفاده از آن) 5-6 رقمی (به دلار) در معاملات یک شرکت بزرگ میتواند صورت گیرد . )
هشتما : ما از دنیای علم بیخبریم میخوای بگم پروژه دروه لیسانس یک دانشجوی هندی چه بوده است .
نهما : من در هر قسمت یک مثال و یا توضیح عملی آن را آورده ام . الگوریتمهای پردازش تصویر - پردازش چهره - پردازش صدا - الگوریتمهای زمان بندی - بهینه سازی ... و غیره همه وجود دارند فقط بعضی از آنها فعلا دارای خطای غیر قابل پوشش هستند - بعضی دارای پیچیدگی زمانی بالایی هستند و بخی هم که کاملا قابل استفاده هستند - چند روز پیش یک عنوان در مورد کامپیوتر های کوانتومی (اگه اشتباه نکرده باشم ) دیدم که در صورت نتیجه گیری کامل ، کامپیوترهای فعلی به تاریخ میپیوندند (اصل مطلب رو فرصت نشد بخونم شاید درست نباشه ) که با این وضعت خیلی از الگوریتمهای دارای پیچیدگی زمانی بالا (توضیح برا ترم اولی ها : یعنی خیلی دیر جوراب میده - یک مثال براتون میزنم بعدا سر گیجه بگیرید) در محیط عملیاتی (نه تئوری ) قابل استفاده هسنتد .
دهما:..
یازدهما : ..

از اینکه کمی جدی جوابت رو دادم متاسفم :( فقط خواستم به اطلاعاتت افزوده بشه .
بازهم از توجه ات متشکرم .

موفق باشی دوست من ;)

آخرین ویرایش:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از آن تعاریف این بود که کامپیوتر هوشمند منطقی فکر و عمل کند یعنی درست ترین انتخاب ، یعنی بدون خطا . این گفته شما کمی جای بحث دارد ' که انسان نمیتواند چیزی بسازد که خطا نکنه ' مثلا (به طور خیلی ساده) شما یک برنامه حل معادله درجه دوم نوشتین اگر الگوریتم را درست نوشته باشین و تمام شرایط از قبیل تقسیم بر صفر ، جذر عدد منفی ، رنج اعداد .... را کنترل و رعایت کرده باشید این برنامه دیگر هیچ خطایی نخواهد داشت . ولی گاهی اوقات الگوریتمهای هوشمند و ژنتیک و همچنین الگوریتمهایی که بر اساس اطلاعات آماری استفاده میکنیم ، این الگوریتمها ممکن است دارای خطایی باشند ولی روند پیشرفت علم هوش مصنوعی روز به روز در حال کمتر شدن این خطاها است . بعنوان مثال شما ocr ر (optical character recocnition)مربوط به نرم افزار babylon را مشاهده میکنید که نسخه های جدید آن کمی دقیق تر است و یا نرم افزار آموزش زبان tell me more english (نسخه جدیدش را من دیدم )نسبت به learning to speak english که یک نرم افزار تقریبا قدیمی (3-4 سال پیش - نسخه های جدیش را ندیدم ) است و هر دو از تکنولوژی تشخیص صدا استفاده میکنند بسیار دقیق تر و پیشرفته تر است .........
هر سال چند صد دانشجوی دکترای هوش مصنوعی در دنیا در این زمینه ها تز ارائه میدهند.
ولی باز هم احتمال خطا وجود دارد . یک سری خطاها به اجزای سخت افزاری مربوط است به عنوان مثال در این شهر مورد بحث ما سنسور سرعت و دور موتور ماشین هماهنگ نیستند و اشکال وجود دارد و از طرفی کامپیوتر مرکزی بروی این سرعت برنامه ریزی دقیق صورت داده است ، اینجاست که باید تمامی خطاهای احتمالی پیش بینی شود و برای آنها راه حل پیش بینی شده باشد ، خوب در این مثال ما، یک دوربین حرکت ماشین را در یک لحظه گرفته است 100 متر جلوتر دوربین دوم (یا همان دوربین )در یک لحظه حرکت را دریافت نموده است از زمان بین این دو تصویر میتوان سرعت را بدست آورد و این با سرعت دریافت شده از کامپیوتر مقایسه میشود و در صورت اختلاف یک وضعیت اخطار-احتیاط- .... توسط سیستم تشخیص داده میشود و اینجاست که برنامه ریزی پیش بینی شده را انجام میدهد (شاید توقف شخص :biggrin: به علت مشکلات فنی :biggrin::biggrin:)
حاشیه : یک فیلم از bbcplanet.earth که درمورد حیات وحش است دیدم در یک صحنه صدها هزار پرنده بطور دسته جمعی با فاصله خیلی کم از هم (در حد سانتی متر) پرواز میکردند بدون آنکه کوچکترین برخوردی بین آنها صورت پذیرد - در اولین جلسه درس هوش مصنوعی با دکتر شیری هوشمندی یک مورچه را مثال زد .

یک سری خطاها ، خطاهای نرم افزارهای هوشمند است به عنوان مثال در تشخیص چهره ها که اینها نیز باید پیش بینی شوند (در نقد این مقاله همگی بحث خواهد شد ولی اگر وقت و حوصله بود .).
در حالت کلی انتظار خطا از سیستم انتظار بیجایی نیست - شاید دخالت انسان این موجود ناشناخته (تقاضا دارم سر نخ بحث رو عوض نکنین برین بحث انسان شناسی - من افکار ترم اولی هارو پیش بینی میکنم :biggrin:) راه گشای آن باشد . :):redface:
ولی همیشه بین بزرگان IT در بین تعاریف عامل هوشمند (کامپیوتر هوشمند) اختلاف بوده است . بحرحال این یکی از آرزوهای بزگان IT در دهه های آینده است . همانند مسابقه فوتبال بین تیم منتخب جهان و رباتهای فوتبالیست در سال 2050 (من با تمام بی علاقیگیم به فوتبال نگاه کردن ، این یکی رو حتما میبینم :biggrin: شما هم یادتون نره ) :)

.
ممنون بابت جواب کاملتون.....جوابمو گرفتم.....راستش دارم به این باور میرسم که روزی ماشین به انسان غلبه میکنه....
سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینه که یه نمونه کوچیک از این شهر الان به وجود اومده یا نه؟؟؟...یعنی این کار تئوری مطرح شده یا نه عملیش هم شروع شده....
اگه یه همچین شهری ساخته بشه فکر میکنم ارامش به انسان برمیگرده تا حدی....
بازم ممنونم...:)

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهر الکترونیکی
در این شهر تمامی تجهیزات از وسایل منزل بگیرید تا ماشین شما ، وسائل حمل نقل عمومی و مسافرتی و ترافیک شهری ، سیستمهای امنیتی ، سیستمهای سازمانها و شرکتها ، وضعیت بهداشت و درمان ، اعمال بانکی و به طور خلاصه تمامی اجزای شهر توسط یک کامپیوتر مرکزی بدون نیاز به کنترل هیچ فردی ، بدون کوچکترین اشتباهی مدیریت میشود . در این شهر در تمامی نقاط شهر از خیابانها گرفته تا درب منازل بجز در داخل منازل دوربینهایی کارگذاشته شده که همچون یک نگهبان 24 ساعته مراقب اوضاع است و تصاویر را به کامپیوتر مرکزی مخابره میکند .

ممنون از آقا ی دادوند بابت این مطلب جالبشون :gol:
در مورد این توصیفاتی که شد از یک شهر کاملا الکترونیکی خوب فیلمهای زیادی ساخته شده و کاملا اونو یه تصویر کشیدند ولی من نمی دونم زندگی کردن تو چنین شهری چقدر واقعا میتونه جالب باشه ؟:que:
همه چی الکترونیکی همه چی برنامه ریزی شده همه چی از قبل مشخص اهداف مسیرها راهها خوردن پوشیدن وهمه چیزو همه چیز نظم مطلق فکر منطقی نهایت راحتی تو انتخابها شاید این همون زندکیه ایده الی که ما همه دنبالشیم همه موظفن برنامه ای که ریخته شده رو انجام بدن و حتما بچه ها طوری تربیت شدن که فکر خطا کردن و فرار از مسئولیت به فکرشونم خطور نمیکنه خوبه رعایت حقوق بشر به معنای کامل همه در آسایش و امنیت مطلق و کسی نگرانی نداره که ممکنه کسی خطایی بکنه این قسمتش عالیه ولی از طرف دیگه خیلی کسل کننده میشه اینکه ادما یه جورائی در خدمت ماشین درمیان و برنامهای که مشخص شدرو باید انجام بدن دوربینهای مداربسته برای کنترلش و.....بگذریم من تو این پست اولا برام یاد آوری شد چقدر رشته کامپیوتر میتونه برای جامعه بشری مفید باشه در جهت فراهم کردن اسایش و راحتی ادمها مثل اختراع اخیر ژاپنیها و اینکه این دروس طراحی الگوریتمها و هوش مصنوعی که اینقدر ساده ازش رد میشن تو دانشگاهها چقدر مهمه و چقدر میتونه پر کاربرد باشه سعی میکنم وقت زیادی روش بزارم :):confused:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن امیدوارم شما ترم اولیها دست از بازیگوشی وردارین :D:D :biggrin::biggrin:و بجای این همه قربون صدقه هم رفتن :D:biggrin::D:redface: تاپیک رو به سمت علمی شدن سوق بدیم .
موفق باشین .;)[/quote]

سلام ارغوان جون ببخشید بخاطره اعتراضات ارغوان خانم شبت بخیر ایشون منظورشون ما که نبودیم
:razz::biggrin::)

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره .....یه همچین شهری اولش خیلی هیجان انگیزه...ولی بعد یه مدتی کسل کننده میشه...
ولی بهتر از اینه که هر روز با تصادف و صد تا چیز بدتر که همش به خاطر رعایت نکردن نظمه روبرو بشی....
سلام معصوم جون...نه خیالت راحت الان که فکر میکنم میبینم با ما نبوده...چون ما ترم 2 ایم

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنها دلیل وقت گذاشتنم علاقه ام به ترم اولی هاست .
ترم اولی ها خیلی از سال بالاییها جلوترند زیرا اونها میتونند اشتباهایی که سال بالاییهاشون در طول تحصیل مرتکب شدند رو مرتکب نشند .;)[/quote]

مرسی مهندس با این انرژی مثبتی که دادید پایم تا اخر :);)

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره .....یه همچین شهری اولش خیلی هیجان انگیزه...ولی بعد یه مدتی کسل کننده میشه...
ولی بهتر از اینه که هر روز با تصادف و صد تا چیز بدتر که همش به خاطر رعایت نکردن نظمه روبرو بشی....
سلام معصوم جون...نه خیالت راحت الان که فکر میکنم میبینم با ما نبوده...چون ما ترم 2 ایم
سلام به روی ماهت :surprised:اوه ببخشید سلام عرض شد :cry:خوب اره اونم درست میگی
چه خبر اینجا کسی هست یا نه ؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
ali01 گفت:
من میگم درسته که شاید به عمر ماها قد نده یه همچین جایی زندگی کنیم....(که البته با این سرعتی که داره دنیا پیشرفت میکنه احتمالش زیاد نیست)...ولی همین که بتونیم ما هم تو این پیشرفت سهیم باشیم خودش خیلیه.....اگه بتونیم به ایجاد یه همچین جایی حتی اندازه نوک سوزن کمک کنیم خودش کلی ارزش داره...هرچند نتونیم توش زندگی کنیم;)

dadvand

عضو جدید
ممنون بابت جواب کاملتون.....جوابمو گرفتم.....راستش دارم به این باور میرسم که روزی ماشین به انسان غلبه میکنه....
سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینه که یه نمونه کوچیک از این شهر الان به وجود اومده یا نه؟؟؟...یعنی این کار تئوری مطرح شده یا نه عملیش هم شروع شده....
اگه یه همچین شهری ساخته بشه فکر میکنم ارامش به انسان برمیگرده تا حدی....
بازم ممنونم...:)

از یک دیدگاه شاید بشود گفت سالها قبل یعنی از وقتی که کامپیوتر بوجود آمد . برای انجام شهر الکترونیک نقطه شروعی وجود نداشته بلکه تعریف آن نقطه شروع داشته است (یک مثال خواهم زد میفهمی ) مثلا هیچگاه دستگاه ATM (خودپردازها) یا POS برای عنوان شهر الکترونیک بوجود نیامد .از یک دیدگاه شهر های غربی همه شهر الکترونیک هستند ولی نه شهر الکترونیکی کامل . هم اکنون تمامی شهرهای غربی خیلی سریع ولی نامحسوس به این سمت پیش میروند .
با این وجود شهرهای با عنوان شهر الکترونیک وجود دارند ( سفر آقای خاتمی به شهر الکترونیکی در مالزی رو باید به یاد داشته باشید) .
تعریف شهر الکترونیک تا حدودی نو است یعنی یک چیزی قبلا بوجود آمده و حالا اسمی جدید و برنامه های جدید برای آن تعریف شده است .
این شهر الکترونیک کامل برنامه آینده بشر است .

آخرین ویرایش:

ali 01

عضو جدید
بله آقای دادوند شما درست می گید
کماکان از مطالب گرانبها تون استفاده میکنیم
مگه ما بیشتر از یه بار زندگی میکنیم ؟پس چرا باید درجه 3 باشیم؟این مطالبی که شما گفتید آدمو حریص میکنه و از سوی دیگه نا امید چون ما تو باغ نیستیم!!!!!!

dadvand

عضو جدید
شهر الکترونیکی
در این شهر تمامی تجهیزات از وسایل منزل بگیرید تا ماشین شما ، وسائل حمل نقل عمومی و مسافرتی و ترافیک شهری ، سیستمهای امنیتی ، سیستمهای سازمانها و شرکتها ، وضعیت بهداشت و درمان ، اعمال بانکی و به طور خلاصه تمامی اجزای شهر توسط یک کامپیوتر مرکزی بدون نیاز به کنترل هیچ فردی ، بدون کوچکترین اشتباهی مدیریت میشود . در این شهر در تمامی نقاط شهر از خیابانها گرفته تا درب منازل بجز در داخل منازل دوربینهایی کارگذاشته شده که همچون یک نگهبان 24 ساعته مراقب اوضاع است و تصاویر را به کامپیوتر مرکزی مخابره میکند .

ممنون از آقا ی دادوند بابت این مطلب جالبشون :gol:
در مورد این توصیفاتی که شد از یک شهر کاملا الکترونیکی خوب فیلمهای زیادی ساخته شده و کاملا اونو یه تصویر کشیدند ولی من نمی دونم زندگی کردن تو چنین شهری چقدر واقعا میتونه جالب باشه ؟:que:
همه چی الکترونیکی همه چی برنامه ریزی شده همه چی از قبل مشخص اهداف مسیرها راهها خوردن پوشیدن وهمه چیزو همه چیز نظم مطلق فکر منطقی نهایت راحتی تو انتخابها شاید این همون زندکیه ایده الی که ما همه دنبالشیم همه موظفن برنامه ای که ریخته شده رو انجام بدن و حتما بچه ها طوری تربیت شدن که فکر خطا کردن و فرار از مسئولیت به فکرشونم خطور نمیکنه خوبه رعایت حقوق بشر به معنای کامل همه در آسایش و امنیت مطلق و کسی نگرانی نداره که ممکنه کسی خطایی بکنه این قسمتش عالیه ولی از طرف دیگه خیلی کسل کننده میشه اینکه ادما یه جورائی در خدمت ماشین درمیان و برنامهای که مشخص شدرو باید انجام بدن دوربینهای مداربسته برای کنترلش و.....بگذریم من تو این پست اولا برام یاد آوری شد چقدر رشته کامپیوتر میتونه برای جامعه بشری مفید باشه در جهت فراهم کردن اسایش و راحتی ادمها مثل اختراع اخیر ژاپنیها و اینکه این دروس طراحی الگوریتمها و هوش مصنوعی که اینقدر ساده ازش رد میشن تو دانشگاهها چقدر مهمه و چقدر میتونه پر کاربرد باشه سعی میکنم وقت زیادی روش بزارم :):confused:
انتقاد شما کاملا بجا است و کاملا قابل پیش بینی بود همانطور که گفتم قبل از هر کسی خودم یک نقد بر این مقاله خودم نوشتم و البته یک نقد نیز بر این نقد.
برای همین گفتم سیستم مرکزی اطلاعات کاملی از روان شناسی افراد جامعه دارد (این اطلاعات احتمالا توسط روانشاسان شهر وارد پایگاه دانش سیستم شده و این پایگاه دانش هر لحظه به دانشش افزوده میشود .) همچنین از روحیات فرزندان و برنامه درسی آنها و... همچنین این سیستم تصمیم گیر مطلق نیست هرچند مدیر مطلق است ، بلکه نظرات افراد را هر روز مدنظر دارد . شخصی که به سیستم صبح میگوید امروز منو بکشی از رخت خوابم جدا نمیشم :biggrin: سیستم شخص را مجبور نمیکند که به محل کارش برود بلکه با آگاهی از اینکه این شخص امروز به محل کار نمیرود برنامه افرادی که به نوعی با این شخص در ارتباط هستند را تنظیم یا تغییر میدهد و این خودش نقطه قوت است .
سیستم خواسته های شخص را مدنظر دارد ، شخص میخواهد امروز با فرزندش به پارک برود سیستم جلوی او را نخواهد گرفت بلکه برنامه جدید آتی را به بهترین شکل تنظیم میکند و برنامه درسی فرزندش را نیز تنظیم خواهد کرد .
از طرفی این سیستم برنامه تفریحی جالب و مناسب روحیات شخص و خانواده اش در اوقات فراقت برنامه ریزی میکند :biggrin:.
ولی این خلاصه ای از جواب اشکالات بر شهر الکترونیک است . در فرصت مناسب اگر وقت بود (ما به بهانه قبولی در فوق کار شرکت رو کنسل کردیم بشینیم زبان افتضاحمون رو تقویت کنیم همش توی این سایت نشستیم فالبداهه تایپ میکنیم :biggrin:)

آخرین ویرایش:

zahra_1365

عضو جدید
سلام

آقای دادوند استارت رو بزنید دیگه من که دارم لحظه شماری می کنم...

لینک این سایت www.barnamenevis.com در ضمن قرار بود شماره همکارتون رو هم به من بدین:D بخدا خیلی گیر کردم مثل اینکه جاوا یا خیلی قدیمیه یا خیلی جدید چون از هر کسی میپرسم در میره ماشاالله استادمون هم که به ایمیل هاش جواب نمیده :cry:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
انتقاد شما کاملا بجا است و کاملا قابل پیش بینی بود همانطور که گفتم قبل از هر کسی خودم یک نقد بر این مقاله خودم نوشتم و البته یک نقد نیز بر این نقد.
برای همین گفتم سیستم مرکزی اطلاعات کاملی از روان شناسی افراد جامعه دارد (این اطلاعات احتمالا توسط روانشاسان شهر وارد پایگاه دانش سیستم شده و این پایگاه دانش هر لحظه به دانشش افزوده میشود .) همچنین از روحیات فرزندان و برنامه درسی آنها و... همچنین این سیستم تصمیم گیر مطلق نیست هرچند مدیر مطلق است ، بلکه نظرات افراد را هر روز مدنظر دارد . شخصی که به سیستم صبح میگوید امروز منو بکشی از رخت خوابم جدا نمیشم :biggrin: سیستم شخص را مجبور نمیکند که به محل کارش برود بلکه با آگاهی از اینکه این شخص امروز به محل کار نمیرود برنامه افرادی که به نوعی با این شخص در ارتباط هستند را تنظیم یا تغییر میدهد و این خودش نقطه قوت است .
سیستم خواسته های شخص را مدنظر دارد ، شخص میخواهد امروز با فرزندش به پارک برود سیستم جلوی او را نخواهد گرفت بلکه برنامه جدید آتی را به بهترین شکل تنظیم میکند و برنامه درسی فرزندش را نیز تنظیم خواهد کرد .
از طرفی این سیستم برنامه تفریحی جالب و مناسب روحیات شخص و خانواده اش در اوقات فراقت برنامه ریزی میکند :biggrin:.
ولی این خلاصه ای از جواب اشکالات بر شهر الکترونیک است . در فرصت مناسب اگر وقت بود (ما به بهانه قبولی در فوق کار شرکت رو کنسل کردیم بشینیم زبان افتضاحمون رو تقویت کنیم همش توی این سایت نشستیم فالبداهه تایپ میکنیم :biggrin:)
خب پس خوبه که امکان تغییر در برنامه های این سیستم وجود داره.....منم فکر میکردم که باید هرکاری که قبلا برنامه ریزی شده انجام بدیم.....
در ضمن با این لطفی که شما به بچه های این تالار میکنین فکر میکنم خیلی ها برای موفقیتتون توی فوق دعا کنن...
مرسی بابت مطالب

dadvand

عضو جدید
سلام

آقای دادوند استارت رو بزنید دیگه من که دارم لحظه شماری می کنم...

لینک این سایت www.barnamenevis.com در ضمن قرار بود شماره همکارتون رو هم به من بدین:D بخدا خیلی گیر کردم مثل اینکه جاوا یا خیلی قدیمیه یا خیلی جدید چون از هر کسی میپرسم در میره ماشاالله استادمون هم که به ایمیل هاش جواب نمیده :cry:

آدرس اون سایت www.barnamenevis.org ا (org) سایت برنامه نویس سایت غنی ای هست یک سرچ بکنین حتما پیدا میکنین وگرنه در بخش جاوا سوال کنین .
الان همراهش خاموش بود . بعد زنگ میزنم باهاش هماهنگ میکنم . بعد واستون پیام میزنم :smile:

zahra_1365

عضو جدید
ببخشید درسته آخرش org اشتباه تایپی بود ولی همون مشکل بازم هستش که میگه (تاپیک در این تالار موجود نمیباشد.):cry:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیز خوبی که من یاد گرفتم از این مطالب تا اینجا این بود که دیدم رشته ای که میخونیم چه قدر گسترده است...من راستش کامپیوتر رو برای یه مهندس نرم افزار محدود به برنامه نویسی میدونستم..ولی الان میبینم که نه..اینطور نیست....

dadvand

عضو جدید
در ضمن با این لطفی که شما به بچه های این تالار میکنین فکر میکنم خیلی ها برای موفقیتتون توی فوق دعا کنن...
مرسی بابت مطالب
ممنون و متشکر- ما که کاری نکردیم فقط داریم مطالب ذهنمون رو بازخوانی میکنیم که باعث آن شما هستید و من باید تشکر کنم-
قبول شدن رو که با رتبه ای که آوردیم انشاالله قبول میشیم . دعا کنین دانشگاههای تهران رو بیارم(که احتمالش کمه) .نیمه اول شهریور نتایج نهایی میاد محتاجیم به دعای دوستان . :smile:

خوب برای اینکه صرفا پست قربون صدقه ای نباشه :biggrin: یک سرنخ از ادامه مطلب بهتون میدم .
شما یک سری از مشکلات فعلی کشور خودمون رو ببینید (نمیخوام بزنم خاکی بلکه مربوط به بحث است و چون تا حدودی در کشورهای غربی حل شده قطعا اونا رو نمیتونم مثال بزنم ) -
مشکل احتکار - مشکل دلال بازی در معاملات - مشکل گران فروشی ...
در این شهر مورد بحث ما سیستم مرکزی از همه چیز آگاه است پیشاپیش بگویم چون مدیر اصلی و تنها مدیر یک ابر کامپیوتر بدون احساسات است پس قطعا سواستفاده ای از این اطلاعات صورت نخواهد گرفت (این جای بحث دارد ) این سیستم از معاملات شرکتها و فروشگاهها - تولیدات کارخانه جات و تولید کننده ها ... همه و همه آگاه است .
در این سیستم شخصی که منزلی خریداری میکند و 1 ماه بعد آن را در فروشگاه اینترنتی (این خرید فروش نیز توسط همین سیستم مرکزی است ) به فروش میگذارد و مجدد این کار را تکرار میکند (و در عرض 2-3 سال قیمت مسکن 2-3 برابر میشود :biggrin:)، سیستم از این معاملات متوجه یک عمل دلالی میشود و جلوی آن گرفته میشود (مثلا ان خانه بعدی را تا 5 سال حق فروش ندارد :biggrin:) حتی نمیتوان سیستم را فریب داد (در مورد فریب سیستم هوشمند باز جای بحث فراوان است ) مثلا نمیتوان یک معامله را توسط خودش ، یکی توسط فرزند ، یکی توسط همسر ، همکار و حتی یک رابطه با یک فرد نا آشنا با شخص (تصاویر دوربینها ) ... انجام داد زیرا سیستم از تمامی رابطه ها (بدون هیچ سوء استفاده ای - سیستم درک ندارد ) اطلاع دارد و سیستم در مورد این رابطه ها (البته سیستم از رابطه ها بخصوص رابطه دوشخص نا آشنا سریعا نتیجه گیری اعمال جرم نمیکند ) و معاملات و بر اساس پارامتهای تعریف شده برایش (این پارامترها مهم است )، نتیجه گیری های دقیق انجام میدهد .
سیستم از تمامی تولیدات و مصارف اطلاع دارد سیستم میداند در انبارها چه کالاهایی وجود دارد سیستم میداند چه کالاهای در فروشگاهها نیاز است پس هماهنگی بین این دو را سیستم انجام خواهد داد .
در سیستم به راحتی میتوان با متخلفان برخورد نمود کافیست اسم او از لیست شهروندان خط بخورد . دیگر یه مرده محسوب میشود زیرا در این شهر ما حتی یک اسکناس کاغذی (اگه بدونید این پول چقدر کثیف(از لحاظ بهداشتی) است و چه خاطره های تلخی در عمر خود دارد :confused:) وجود ندارد حتی کارت اعتباری هم نیاز نیست بلکه در فروشگاهها سیستمهای تشخیص اشخاص (از روی چهره =پردازش چهره ، از روی تصویر چشم =فناوریهای پزشکی و الترونیکی و کامپیوتری ، از روی اثر انگشت = پردازش تصویری .... ) وجود دارد و تمامی معاملات اشخاص اینگونه انجام میشود و از حساب بانکی آنها کم میشود و کسی که اسم آن در لیست اخراجین شهر است حتی یک نان هم نمیتواند خریداری کند چه برسد که بتواند در معاملات بزرگ شرکت کند آن شخص کاملا بی هویت است .
در این شهر تمامی انواع کالاها کد منحصر بفرد دارد خرید اشخاص از فروشگاه توسط سیستم مرکزی صورت میگیرد چه فروشنده قیمت را زیاد بگوید چه کم ، قیمت روی کالا از حساب شخص کم خواهد شد (این یک مورد انصافا تا یه حدی کم در فروشگاههای خودمون وجود دارد) قیمتها هم در سیستم مرکزی است نه اینکه خود فروشنده در کامپیوتر خود وارد کرده باشد(فروشگاههای خودمان در ایران ).
البته جدای از تمامی این بحثها و غیر ممکن بودن اینگونه جرایم در این شهر ، به نظر من شهری این چنین پیشرفته که مشکل تورم ، سیاستهای مقطعی اقتصادی ، بیکاری ، اعتیاد ، مسکن ، نگرانی از وضعیت اقتصادی برای آینده خود و فرزندان .... وجود ندارد (همه اینها در ادامه بحث خواهد شد ) افراد قطعا دست به اینگونه جرایم نخواهند زند.
و غیر از آن تکنولوژی همراه خود فرهنگ زندگی در اجتماع بشری را به ارمغان میاورد (از الان بگم بحث انسان شناسی و اجتماعی سیاسی رو شروع نکنید :biggrin: ) و یک انسان بافرهنگ اینگونه اعمال رو در شان خود نخواهد دید.
موفق باشید ترم اولیهای گوگولی :biggrin: ;)
امیدوارم بدونید شما چه موقعیت عالی ای برای پیشرفت در آینده دارید .;)

از دوستان سال بالایی و فارق التحصیل هم تقاضا میکنم در بحث شرکت کنند یا حداقل انتقاد از ما بکنند . من از انتقاد منطقی بسیار لذت میبرم .
البته جمع بندی این مباحث رو در آخر کار جداگانه در تاپیکی جدا درج خواهم کرد.

dadvand

عضو جدید
راستی یک مطلب دیگه .
مطالبی که مینویسم از لحاظ نوشتاری تا حدی مبهم و پیچیده است (پرانتز داخل پرانتز) . دلیلش یکی این است که یک خلاصه ای در ذهنم از مقاله است و فالبداهه مینویسم . دوم اینکه واقعا بحث پیچیده ای است و هر کجا دست گذاشته میشود ده ها اگر و اما و پاورقی دارد .
ولی بازهم از نظر خودم قابل توجیه نیست . متاسفم .

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای همین گفتم سیستم مرکزی اطلاعات کاملی از روان شناسی افراد جامعه دارد (این اطلاعات احتمالا توسط روانشاسان شهر وارد پایگاه دانش سیستم شده و این پایگاه دانش هر لحظه به دانشش افزوده میشود .) همچنین از روحیات فرزندان و برنامه درسی آنها و...

بسیار عالی پس به عواطف و احساسات ادمها هم اهمیت و ارزش داده میشه من همیشه از یک زندگی کاملا ماشینی متنفر بودم .ممنون بابت اینکه وقت گذاشتید برا جواب دادن به پست من هرچند فلبداهه بود ولی خوب و مفید بود :);).یه سوال؟؟؟ اگر به این مدینه فاضله برسیم وضعیت ادما چه طوریه یعنی آدمها همه به یک میزان از امکانات بهره میبرند یعنی شرایط و امکانات همه تو یک سطحه ؟ فقیرو غنی دیگه مفهومی نداره ؟ وقتی همه چیز مطلوبه اونموقع دیگه ادمها تلاششون برا رسیدن به چیه ؟البته شاید بحث در این موارد جاش اینجا نباشه ولی خوب به ذهنم اومد :smile: .یعنی ه هدف نرم افزار رسیدن به این شرایطه و پاسخگوی بعد از اون شاید نیست دیگه :biggrin:.[/font]
[FONT='Arial','sans-serif']منم به نوبه خودم از لطفی که شما نسبت به مادارید سپاسگذارم و امیدوارم بیش از بیش با نظرات اطلاعات مقالات و مطالب علمیتون در این سایت استفاده کنیم همینطور برای قبولیتون برای فوق دعا میکنیم . :gol:[/font]

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی درس هوش مصنوعی درباره نحوه ساختن همچین سیستم هایی بحث میشه؟؟؟....
به خاطر همینه که بازار هوش مصنوعی اینهمه داغه؟؟؟؟؟؟

dadvand

عضو جدید
منم به نوبه خودم از لطفی که شما نسبت به مادارید سپاسگذارم و امیدوارم بیش از بیش با نظرات اطلاعات مقالات و مطالب علمیتون در این سایت استفاده کنیم همینطور برای قبولیتون برای فوق دعا میکنیم . :gol:[/font]
مرسی و تشکر فراوان .:smile:

بسیار عالی پس به عواطف و احساسات ادمها هم اهمیت و ارزش داده میشه من همیشه از یک زندگی کاملا ماشینی متنفر بودم .ممنون بابت اینکه وقت گذاشتید برا جواب دادن به پست من هرچند فلبداهه بود ولی خوب و مفید بود :);).یه سوال؟؟؟ اگر به این مدینه فاضله برسیم وضعیت ادما چه طوریه یعنی آدمها همه به یک میزان از امکانات بهره میبرند یعنی شرایط و امکانات همه تو یک سطحه ؟ فقیرو غنی دیگه مفهومی نداره ؟ وقتی همه چیز مطلوبه اونموقع دیگه ادمها تلاششون برا رسیدن به چیه ؟البته شاید بحث در این موارد جاش اینجا نباشه ولی خوب به ذهنم اومد :smile: .یعنی ه هدف نرم افزار رسیدن به این شرایطه و پاسخگوی بعد از اون شاید نیست دیگه :biggrin:
:biggrin::biggrin::biggrin:
شاید وظیفه ما فقط ایجاد کردن و سپس در رفتن است :biggrin::biggrin::biggrin:
با وجود اینکه در این مورد با صراحت میگم که هیچ نمیدانم و یک جامعه شناس در این زمینه باید نظر بدهد ولی فکر میکنم :
درست است که تکنولوژی خیلی از مشاغل را (مشاغل بی کلاس :confused:به قول خودمون :biggrin:) حذف میکند ولی در کنارش مشاغل بسیار زیادی :) به آن اضافه میکند . در همین شهر میدونید چقدر مهندس برق ، نرم افزار ، مکانیک ، هسته ای ، شیمی ، ...... نیاز است .
(یک بحث کلی و جامع در مورد امنیت این سیستم نیاز است که آن نیز مد نظر است و بحث خواهد شد . :surprised:) نیاز به نیروی کار در این جامعه پیچیده قطعا بیشتر است ولی همه چیز طبق نظم خواهد بود .
امکانات عمومی برای همه احتمالا برابر خواهد بود ولی سرمایه ها و امکانات خصوصی برای همه کافی ولی بیک اندازه قطعا نیست و به تلاش افراد مربوط میشود.

حاشیه : من هر از چند گاهی خاطرات ایرانیان مقیم کشور ارزوهایم را:biggrin: (کانادا=جزو چند کشور اول صنعتی دنیا ) میخوانم . برداشتی که فقط منحصرا از خاطرات آنها نموده ام این است که امکانات عمومی فراوان و برابر ، آسایش و آرامش در زندگی ، تکنولوژی پیشرفته و کشوری مهاجر پذیر (بخصوص متخصص کامپیوتر :D) است.

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان....مهمون نمی خواین..؟؟؟؟
سلام بر شما :smile: چرا نمیخوایم :) قدم میهمان همیشه بر روی چشمه خوش امدید
امیدوارم این تاپیک برا شما مفید و جالب باشه و ما هم از نظرات و اطلاعات شم بهره مند شویم :smile::);)

dadvand

عضو جدید
توی درس هوش مصنوعی درباره نحوه ساختن همچین سیستم هایی بحث میشه؟؟؟....
به خاطر همینه که بازار هوش مصنوعی اینهمه داغه؟؟؟؟؟؟
به این شیوه نه .
همانطور که گفتم و مثال زدم خیلی از مسائل دروسی همچون طراحی الگوریتم ، هوش مصنوعی ، پایگاه ، سیستم عامل ، آمار و احتمال ، .......... مسائل بسیار پیش پا افتاده ای (نه لزوما آسان )دارن ولی هر یک از این مسائل کاربردهای بزرگ اقتصادی دارن . درس طراحی الگوریتم که همه وحشت فراوان ازش دارن سراسر مملو از زیبا ترین مسائل فکری و در عین حال کاربردی و در عین حال داستان گونه و مطرح شده به شیوه ای جذاب . در فرصت مناسب مطرح خواهد شد .:)

سـعید

مدیر بازنشسته
سلام بر شما :smile: چرا نمیخوایم :) قدم میهمان همیشه بر روی چشمه خوش امدید
امیدوارم این تاپیک برا شما مفید و جالب باشه و ما هم از نظرات و اطلاعات شم بهره مند شویم :smile::);)
به خاطر این مهمان نوازیتون اگر مطالب مفیدی درباره کامپیوتر و متعلقاتش به دستم برسه حتما در این تالار میزارم....موفق باشید