*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

ali 01

عضو جدید
سلام
شما ها همیشه انقدر خوش قولید؟
بد قولی خیلی بده

ali 01

عضو جدید
بچه ها نمی دونم امروز اخبارو گوش دادید یا نه بازم.... بازم.....این ژاپنی ها مثل روزای قبل یه روبات اختراع کردن که به راه رفتن انسان کمک میکنه.................................................................................................
فکر کنم دیگه تا الآن متوجه شده اید که می خوام در چه مورد صحبت کنم!
آره....چرا ما انقدر عقبیم؟...چرا؟...چرا؟...کی باید جوابه این سوالو بده؟ ...مگه ما تو سالهای دور مهد علم دنیا نبودیم ؟...آیا ما همون آدما نیستیم؟آیا ما هم ایرانی هستیم یا نه؟
پس چرا داریم درجا میزنیم؟الآن ما کجاییم؟راه کجاست؟....بیراهه کجاست؟(همین جاست)
چرا خودمونو جدی نمیگیریم؟چرا خودمونو به بی خیالی میزنیم؟
من تو همین سایت دیدم که ساعت ها میگذره و کاربرها فقط در مورد آواتارو امضای خود با هم صحبت مکنن ...فکر کن ....کارتونو جز تفریحاتتون بزارید نه اینکه کارتون تفریح مطلق باشه
ای بابا چی بگم خداییش دلم خیلی پره شاید امشب بتونیم با هم به یه نتیجه ای برسیم.
بچه ها چون شبای اوله ما هم از اول شروع میکنیم ایشالا تو شبای آینده بحثا علمی تر میشه.
همیشه شاد باشید.!

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از موضوع
من فکر میکنم دلیل این موضوع اینه که ماها راحت طلب شدیم...دنبال هلو بپر تو گلو هستیم....دوست داریم دیگران برن زحمت بکشن بسازن ما فقط استفاده کنیم و یا با تقلید از اونا ما هم عین اونو بسازیم
نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی بگم علی جان....درباره تفریح....این که خیلی ها بیشتر وقتشونو بذارن توی تالار عمومی دلیل بر این نیست که بخوان وقتشونو تلف کنن....من خودم هم تو اون تالار زیاد میرم....چون هنوز احساس میکنم واسه اظهارنظر تو تالار کامپیوتر باید خیلی بیشتر مهارت به دست بیارم....

ali 01

عضو جدید
مرسی از موضوع
من فکر میکنم دلیل این موضوع اینه که ماها راحت طلب شدیم...دنبال هلو بپر تو گلو هستیم....دوست داریم دیگران برن زحمت بکشن بسازن ما فقط استفاده کنیم و یا با تقلید از اونا ما هم عین اونو بسازیم
نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی بگم علی جان....درباره تفریح....این که خیلی ها بیشتر وقتشونو بذارن توی تالار عمومی دلیل بر این نیست که بخوان وقتشونو تلف کنن....من خودم هم تو اون تالار زیاد میرم....چون هنوز احساس میکنم واسه اظهارنظر تو تالار کامپیوتر باید خیلی بیشتر مهارت به دست بیارم....
ما دوست نداریم راحت طلب باشیم ......به نظر من زندگی توی جامعه ی امروزی ما هم به این راحتیم نیست ولی مجبوریم به زور دور شمع بگردیم
من نگفتم تفریح بده منظورمو درست متوجه نشدی ارغوان خانم

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم راستش...اره ما نمیخوایم راحت طلب باشیم....ولی حرکت هم نمیکنیم....البته نه اینکه اصلا پیشرفت نکنیم ولی باید قبول کنیم با این سرعتی که ما داریم میریم جلو خیلی بعیده که بتونیم به پای ژاپن و کشورهای پیشرفته دیگه برسیم....متاسفانه به نظر من مسائلی مثل 8 سال جنگ و مسائل سیاسی دیگه هم به این عقب موندگی کمک کرده

dadvand

عضو جدید
خوب من هم قول دادم یه سر بیام . اومدم .
دوستان اگه صحبتی دارن بگن اگه چیزی یا کاری از دست من بر میاد بگید .

dadvand

عضو جدید
اینم فقط فایل اجرایی مسئله کشیشها و آدم خوارها
سورسش چون از چند تا کنترل کامپیوننت vcl غیر از خود دلفی استفاده شده و باید همراهش باشند حجمش زیاده بعدا upload میکنم .
البته اینها رو در زمان دانشجویی نوشتم .
وقتی ببینینش میفهمین چیه - یه زمانی کوچیکیامون بازی هوش بود

پیوست ها

• 2cleric.rar
    521 کیلوبایت · بازدیدها: 0

dadvand

عضو جدید
سلام dadvand

ممنون میشیم اگه بهمون کمک کنین منم تو جاوا مشکل دارم مثلا یکیش اینه که استاد گفته برنامه آونگ رو تو اپلت با تایمر بنویسم ولی نمیدونم چطوری براش تایمر بذارم چون اپلتها main ندارند و تایمرها هم تا اونجایی که من دیدم mainدارند راستی میتونین یه کتاب خوب هم معرفی کنین؟؟؟;)
سلام دوست عزیزم
متاسفم من جاوا کار نیستم .
اگه میخواهید شماره همکارم که دوست دوران دانشگام است و جاوا کار کرده رو بهتون بدم . وگرنه شمارو ارجاع میدم به سایت www.barnamenevis.org
موفق باشی;)

ali 01

عضو جدید
ببین شاید مشکلات سیاسی هم تو عقب موندگی ما تاثیر داشته باشه ولی دلیل نمی شه که همه ی تقصیراتو گردن ای مسائل بندازیم ....به خدا بزرگترین مشکل ما اینه که با خودمون مشکل داریم

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
دادوند جان این زحمتهات قابل تقدیره...ولی بهتر نیست یه تاپیک جداگانه واسه این مباحث داشته باشیم...
چون این فایلهایی که گذاشتی ممکنه به درد خیلی ها بخوره...ولی پیداکردنش تو این قسمت یه کم سخت میشه...چون این تاپیک سریع پست میخوره....نظرت چیه؟؟؟
ali 01 گفت:
ببین شاید مشکلات سیاسی هم تو عقب موندگی ما تاثیر داشته باشه ولی دلیل نمی شه که همه ی تقصیراتو گردن ای مسائل بندازیم ....به خدا بزرگترین مشکل ما اینه که با خودمون مشکل داریم
خب یعنی چی که مشکل بزرگ ما با خودمونه.....یعنی تو میگی باید خودمونو تغییر بدیم.....کارهامونو....رفتارهامونو....خب اره منم تا حدی موافقم..اصلا یکی از دلایل پیشرفت کشوری مثل ژاپن هم همینه....که خودشونو موظف کردن که پیشرفت کنن...

ali 01

عضو جدید
سلام دوست عزیزم
متاسفم من جاوا کار نیستم .
اگه میخواهید شماره همکارم که دوست دوران دانشگام است و جاوا کار کرده رو بهتون بدم . وگرنه شمارو ارجاع میدم به سایت www.barnamenevis.org
موفق باشی;)
سلام دوست عزیز اطفا از ارائه فقط مطالب علمی تو این تاپیک خودداری کنید;)

shrewd

عضو جدید
سلام, نمی دونم کی می تونه اینجا کمکم کنه ... من تو سی شارپ دات نت مشکل دارم ... برای پروژه بایند paint را پیاده سازی کنم... دنبال یه راهنما می گزدم ,کی می تونه کمکم کنه؟ مرسی:)

ali 01

عضو جدید
دقیقا منم با تو هم عقیده ام زدی تو خال
حال برای این تغییر چی کار باید کرد؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش این تغییر به نظرم یه تغییر پایه ایه...یعنی باید از اون بچه کلاس اول ابتدایی...شروع بشه....یعنی اون بچه از کوچیکی بدونه که باید واسه پیشرفت مملکتش یه کاری بکنه....
ولی خب این کار زمان بره....یه راه دیگه ای باید پیدا کرد....:redface:

magsod

كاربر فعال مهندسی كامپیوتر
کاربر ممتاز
من حیرانم عجب تاپیکی
هم سیاست
هم برنامه
هم اموزش
هم بحث وگفتگو
حالا باید چی کار کنیم؟

ali 01

عضو جدید
ببین به نظر من باید همه آدما هدف مند باشند حالا هدف بزرگ داشتنم زیاد برای اول کار مهم نیست

dadvand

عضو جدید
دادوند جان این زحمتهات قابل تقدیره...ولی بهتر نیست یه تاپیک جداگانه واسه این مباحث داشته باشیم...
چون این فایلهایی که گذاشتی ممکنه به درد خیلی ها بخوره...ولی پیداکردنش تو این قسمت یه کم سخت میشه...چون این تاپیک سریع پست میخوره....نظرت چیه؟؟؟

خب یعنی چی که مشکل بزرگ ما با خودمونه.....یعنی تو میگی باید خودمونو تغییر بدیم.....کارهامونو....رفتارهامونو....خب اره منم تا حدی موافقم..اصلا یکی از دلایل پیشرفت کشوری مثل ژاپن هم همینه....که خودشونو موظف کردن که پیشرفت کنن...
سلام دوست من .
هدف من از این پستها و فایلها ایجاد انگیزه در مورد برنامه نویسی بود و خود من هم مخالفم که در مورد جزئیات برنامه نویسی صحبت بشه . ولی اگر کلیات رو هم کنار بزارین پست کمکم تبدیل به بحث آزاد میشه و از این حالت علمی خارج میشه .
پس پیشنهاد من که البته فکر کنم کمتر بتونم بیام اینه در مورد مباحث کلی کامپیوتر بحث کنید . موفق باشید .
مرسی و تشکر

آخرین ویرایش:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقصود جان میبینی...اینجا همه چی پیدا میشه....
دقیقا ....علی با حرفت صد در صد موافقم...هدف چیزیه که اگه پیداش کنی دیگه راهتو پیدا کردی.....
عالی گفتی....;)

ali 01

عضو جدید
منم با نظر شما موافقم ولی چون شبای اوله بیشتر با این موضوعات شروع میکنیم بعدش علمی تر میشه
البته به صورته کلی نه جزئی.

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
هدف من از این پستها و فایلها ایجاد انگیزه در مورد برنامه نویسی بود و خود من هم مخالفم که در مورد جزئیات برنامه نویسی صحبت بشه . ولی اگر کلیات رو هم کنار بزارین پست کمکم تبدیل به بحث آزاد میشه و از این حالت علمی خارج میشه .
پس پیشنهاد من که البته فکر کنم کمتر بتونم بیام اینه در مورد مباحث کلی کامپیوتر بحث کنید . موفق باشید .
مرسی و تشکر
پس ببخشید منو..من دقیقا هدفتونو متوجه نشده بودم...بذارید به حساب اینکه ترم پایینی هستم....خودم هم از این پستهاتون استفاده میکنم....
بازم ببخشید.....
پیشنهاد خوبی دادین...ایشالا از شبهای دیگه....البته با اجازه صاحب تاپیک:)

علی اقا چرا هیشکی نیست؟؟؟...سه نفریم فقط...

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب اخرم درباره موضوع بحث؟؟؟؟؟....راستش واسه نتیجه گیری زوده....
میدونی باید به مردم یاد داده بشه که اگه بخوان میتونن....یعنی هدف رو توی ذهن مردم تقویت کنن....
من احساس میکنم ما ایرانیها یه کمی اعتماد به نفسمونو از دست دادیم...فکر میکنیم که غربیها یا ژاپنیها موجودات خارق العاده ای هستن...که فقط خودشون میتونن پیشرفت کنن...در صورتی که هرکشوری اگه همه مردمش بخوان پیشرفت کنه صد در صد پیشرفت میکنه....یعنی در کل همون هدفی که تو بهش اشاره کردی رو اگه تقویت کنیم تو ذهن مردم ایران...و یاداوری کنیم...مشکل حله....
تا نظر بقیه چی باشه...!!!:)

ali 01

عضو جدید
کاملا درسته پس ما وقتی هدفمون از زندگی کردنو درک کنیم همه چی حله.
ما که رفتیم هدفامونو پیدا کنیم ...

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه....حالا پیداکردن همون هدف خودش کلی بدبختیه....بگذریم
فردا هم ساعت 11 بحث میشه؟؟؟.....امیدوارم فردا بچه ها بدقولی نکنن....:cry:
ممنون علی جان بابت موضوع....
ali01 گفت:
پس خیال کردی در چه مورد؟:redface:;)
گفتم شاید درباره پفک نمکی میخوای نظر نهاییمو بدم...;)

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت11 خوبه...ولی من میگم بذار موضوع رو همون فردا با مشورت بچه ها معلوم کنیم...
منم میگردم...خودتم بگرد...هرکی موضوعش جا واسه بحث داشت...درباره اون بحث میکنیم..