سلام ، من هم مهتاب هستم ، مهندس کامپیوتر نرم افزار ودر حال حاضر به عنوان مدیر فروش یک شرکت نرم افزاری مشغول به کار هستم . تخصصم در زبان مدلسازی UML است . هرکسی از دوستان که در این زمینه کمک میخواست به من ایمیل بزنه ، mahtab.sh@gmail
خوشحال میشم :W10:
منم دانشجوی کامپیوتر شیرازم
الانم ترم 7 هستم
سلام دوست عزیز. خیلی خوش اومدین.سلام منم mehtalترم3مهندسی فناوری اطلاعات
دوست گلم ورودتو به دانشگاه تبریک میگم.اگر رشته شما کامپیوتره دروس ریاضی و فیزیک پایه تو کنکور ارشد نیست.شما میتونی این کتابها رو از یکی از بچه های ترم بالایی قرض بگیری.اینجوری خیلی بهتره.سلام به بروبچ.
من امروز رفتم کتابهای فیزیک 1 و ریاضی عمومی یک رو بخرم خیلی گرون بود و نفهمیدم کدامشون خوبه.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
البته کتابی میخوام هم برای امتحانات و هم برای پایه و هم برای کنکور ارشد و آینده خوب باشه.
با تشکر از شما
ضمنا من ترم یک هستم
خوش اومدی مهندس عزیز.سلام به همگی
منم parvaze parastu هستم20 ساله دانشجوی ترم 3 نرم افزار دانشگاه پیام نور
سلام دوست عزیز خیلللللی خوش اومدی......موفق باشیسلام
من زهرا 19 ساله از کرج دانشجوی ترم 1 کامپیوتر دانشگاه بزرگ شریعتی تهران
سلام یه سوال اگه بگیم دانشجوی IT هستیم اشکال داره؟خوش اومدی مهندس عزیز.
مگه کامپیوتر چه اشکالی داره که میخوای بگی it ؟شما چه جوری عضو فعال شدید؟
سلامسلام به همه دوستان هم رشته ای..اول از همه با اجازه از بزرگان تالار كامپیوتر, خواستم یه تاپیك بزنم تا بیشتر با هم اشنا بشیم..لطف كنید واسه آشنایی بیشتر با همدیگه گرایش تحصیلی-دانشگاه-مقطع و سایر اطلاعات دیگه ای كه فكر می كنید مفید هست بگید تا بیشتر با هم آشنا بشیم.
البته ممكنه بعضی از دوستان درباره دانشگاه و مفطع تحصیلی سایر بچه های كامپیوتر مطلع باشند اما همه كه نمی دونند..لطفا همه دوستان خودشون رو معرفی كنند تا ما همه استفاده كنیم.
پس:
گرایش-دانشگاه-مقطع![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |