دوستان عزیزی که علاقه به رشته کامپیوتر دارین بهتون پیشنهاد میکنم برین دانشگاه ارومیه این رشته رو بخونین
سلام بستگی به علاقت داره ببین خودت چی دوست داریسلام.وقتتون بخیر
دوستان من یه راهنمایی ازتون میخام..خواهشا کمکم کنید..من فوق دیپلم نرم افزار دارم که دانشگاه دولتی خوندم الان میخام واسه لیسانسم برم علمی کاربردی...گرایش شبکه رو بیشتر از نرم افزار دوست دارم..میشه بگین اینده شغلیش خوبه یا نه؟یا همون نرم افزارو ادامه بدم..
ممنونم![]()
سلام اگه علاقه داری به شبکه درس ول کن برو ی آموزشگاه خوب و مدرک بین المللی بگیر همه جای دنیا برات کار هس وگرنه خودتو علاف کردی!سلام.وقتتون بخیر
دوستان من یه راهنمایی ازتون میخام..خواهشا کمکم کنید..من فوق دیپلم نرم افزار دارم که دانشگاه دولتی خوندم الان میخام واسه لیسانسم برم علمی کاربردی...گرایش شبکه رو بیشتر از نرم افزار دوست دارم..میشه بگین اینده شغلیش خوبه یا نه؟یا همون نرم افزارو ادامه بدم..
ممنونم![]()
سلام عضو قدیمیسلام به همه دوستان
اگه چیزی میخوای یاد بگیری از دنیای کامپیوتر و بصورت عملی فعالیت کنی(نه بصورت تئوری) و بعد از چن سال چیزی بلد باشی، حتی لازم نیست کلاس های آزاد بیرون هم شرکت کنی، کامپیوتر، انقدر منابع داره توو نت که خودت میتونی پشت سیستمت و داخل خونه، از صفر تا صد یک مبحث رو یاد بگیری. البته به پشتکار خودت بستگی داره. منابع به زبان فارسی زیاد شده و در زبان انگلیسی که فوق العاده کامل هست. یعنی ریزترین جزئیات رو هم در چندین مقاله میتونی پیدا کنی.سلام.وقتتون بخیر
ممنونم![]()
همه دیگه رفتن سراغ شبکه های اجتماعی و موبایل...اینجا مثل قهوه خونه های قدیم می مونه
یادش بخیر زمانی اینجا خبرایی بوداااااااا
سلام دوستان. ببخشید اینجا مزاحم میشم. من نیاز شدیدی دارم که شرکت میزبانی یک سایت رو پیدا کنم. از دوستان کسی هست تا من رو در این زمینه راهنمایی کنن لطفا؟
چشم.ممنونم....ببخشید نمیشه به شما پیام خصوصی ارسال کرد؟آدرس سایتتو بده
باید تو لیست دوستانم باشی بهت درخواست دوستی دادمچشم.ممنونم....ببخشید نمیشه به شما پیام خصوصی ارسال کرد؟
سوالای سخت میپرسی آخر شب!سوال المپیادی باشگاه
در عرض یک ثانیه تفاوت دو شکلک زیر را بیان کنید
و![]()
![]()
1 امتیاز منفیسوالای سخت میپرسی آخر شب!
سوال المپیادی باشگاه
در عرض یک ثانیه تفاوت دو شکلک زیر را بیان کنید
و![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |