a
شکلکام دیگه صاحاب نداره همه یه تیکه ازشونو برداشتن!!!![]()
خستم اتیواااااااااااااااااااااااااااا![]()
اقااااااااااااا پولشو دامبقیه شکلکاتم بیار با هم استفاده کنیم خسیس نباش![]()
خسته نبااااشی دلاورخستم اتی![]()
هعععععععععععععععععععععععع روزگااااااااااااااار چی تاپیک خلوتییییییییییییییییییییی
یه کم تاپیک ما چند نفر تو زنگ تفریح رو سرمشخخخخخخخخخخ خودتون قرار بدین دهههههههههههه
![]()
خانوم مدیر شما به عنوان مدیر تاپیک برتر باشگاه مهندسان حرفی سخنی نصیحتی ندارین واسه مهندسان کامپیوتر این باشگاهواقعن...
خانوم مدیر شما به عنوان مدیر تاپیک برتر باشگاه مهندسان حرفی سخنی نصیحتی ندارین واسه مهندسان کامپیوتر این باشگاه
من هم به عنوان ناظم تاپیک از برنامه نویسان باشگاه میخوام برنامه ای بنویسن که اگه کسی قصد چشم کردن تاپیک یا ایجاد هرگونه اغتشاش رو داشت دود شه بره هوااااااااااااااااااای حرف دارم ی برنامه ای واسه تاپیک ما بنویسن که از چشم زخم جلوگیری کنه!!خوبه؟؟
من هم به عنوان ناظم تاپیک از برنامه نویسان باشگاه میخوام برنامه ای بنویسن که اگه کسی قصد چشم کردن تاپیک یا ایجاد هرگونه اغتشاش رو داشت دود شه بره هوااااااااااااااااااا![]()
دوست دارید برنامتون با چه زبانی باشه ؟؟![]()
دوست دارید برنامتون با چه زبانی باشه ؟؟![]()
برناممون به زبون سی پلاس پلاس باشه و گرافیکی با قابلیت داشتن فهرست واسه انتخاب نوع شوتینگ کردن اون شخص به هواااااااااااااااا![]()
پولشو تمام وکمال پرداخت میکنیم خیالتون رااااااااااااااحت.البته نه این مدیر تاپیک یککککککککککککککک خسیسیه که دومی نداره کلا ۴ هفته نمیشه تاپیک راه افتاده ها ولی ۵ هفتس به من حخوخ ندادهکم کم توقعهاتون داره بیشتر میشه ها![]()
پولشو تمام وکمال پرداخت میکنیم خیالتون رااااااااااااااحت.البته نه این مدیر تاپیک یککککککککککککککک خسیسیه که دومی نداره کلا ۴ هفته نمیشه تاپیک راه افتاده ها ولی ۵ هفتس به من حخوخ نداده
حالا شوما تلاشتو بکن واسه مزد کارت تو تاپیک ثبت نامت میکنیم![]()
ارزون حساب کن مشتری شیم.پس فردا هرکیو خواستیم نابود کنیم بیایم صاف پیش خودتمن پوله کارو اول میگیرم هلنا![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |