خب پس مسابقه برگزار می کنیم:
موضوع رو بگذاریم به زیباترین کانفیگ DEها در توزیع های گنولینوکسی
هرکسی که ازتوزیع گنولینوکسی استفاده می کنه بیاد DE خودش رو کانفیگ کنه و عکسش رو اینجا بگذاره، تونی که بیشترین رای رو آورد برنده میشه
جایزه هم میشه یک موس وایرس
کاش کانکت بازی میکردیمیا یه بازی فان![]()
![]()
اوهوم اوهوم دقیقا حدس کلمه اس فقط یه سری قوانین دارهخخخ
یاد بازی quiz of king افتادم !
یا حدس کلمه
اوهوم اوهوم دقیقا حدس کلمه اس فقط یه سری قوانین داره
خوشالم بالاخره یکی اینو بلده![]()
قربونت برم خو من اصا نفمیدم چی گفتن ایشونhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/huh.gifخانمی تو مسابقه شرکت کن موس میده![]()
قربونت برم خو من اصا نفمیدم چی گفتن ایشون
تنها قسمتایی از حرفاشون ک فهمیدم اینا بود :
موضوع رو بگذاریم به زیباترین.....در توزیع های.....
هرکسی که ازتوزیع....استفاده می کنه بیاد.....خودش رو....کنه و عکسش رو اینجا بگذاره، اونی که بیشترین رای رو آورد برنده میشه
بذا ببینم با همینا ک فمیدم چکار میتونم بکنم![]()
قربونت برم خو من اصا نفمیدم چی گفتن ایشونhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/huh.gif
تنها قسمتایی از حرفاشون ک فهمیدم اینا بود :
موضوع رو بگذاریم به زیباترین.....در توزیع های.....
هرکسی که ازتوزیع....استفاده می کنه بیاد.....خودش رو....کنه و عکسش رو اینجا بگذاره، اونی که بیشترین رای رو آورد برنده میشه
بذا ببینم با همینا ک فمیدم چکار میتونم بکنم![]()
قربونت برم من
خیلی وقت بود اینجوری نخندیده بودم ، خیلی باحال بود![]()
بله درست متوجه شدیدعزیزم تا جایی که من از حرفشان متوجه شدم این بود که یک desktop environment (همون de) رو برای سیستم عامل لینوکس سفارشی کنید که بیشترین رای رو بیاره .
البته خودمم زیاد تو این customize نرفتم .
اما نتیجه ای که بدست آوردم با نصب این بود .:
مشاهده پیوست 264668
عزیزم تا جایی که من از حرفشان متوجه شدم این بود که یک desktop environment (همون de) رو برای سیستم عامل لینوکس سفارشی کنید که بیشترین رای رو بیاره .
البته خودمم زیاد تو این customize نرفتم .
اما نتیجه ای که بدست آوردم با نصب این بود .:
مشاهده پیوست 264668
رو مجازی سخته ... مخصوصا اینکه لپ تاپت خاموش کنه
دوباره بذارم اگه قبوله ؟
الآن شما روی مجازی نصب دارید ؟!!
اره vmware.
جالب و جذاب بود ممنون .
چرا vmware ؟
سیستم عامل میزبانتون چیه ؟
با این اصولی که داری از بقیه یاد میگیری فقط خودتو داری اذیت میکنی، خیلی ازین افرادی که این اصولو دارن به خوردت میدن، خودشون بهش پایبند نیستن،هممممم
با احترام اجازه بدید پیشنهاد کنم برای رعایت اخلاقیات از ویندوز ۱۰ و یا vmware استفاده نکنید.
حداقل ما که کامپیوتر میخونیم باید به یک سری اصول پاییبند باشیم.
با این اصولی که داری از بقیه یاد میگیری فقط خودتو داری اذیت میکنی، خیلی ازین افرادی که این اصولو دارن به خوردت میدن، خودشون بهش پایبند نیستن،
مثال، من توو خیلی از انجمن های برنامه نویسی فعالیت کردم و باهاشون نشست توو شهرای مختلف داشتم و رفاقت دارم،
یکی ازین برنامه نویس های معروف، که ازین حرفا زیاد میزنه یک روز توو محل کارش، کلی اطلاعات جابجا کردیم!!! بماند که به سایت جورنال ها دسترسی گرفته بودن همشو دروورده بودن!!البته داستان طولانی تری داره ...
حرفهای توام شبیه به اونه یا نهایتاً این حرف از سمت اون پخش شده و دهن به دهن چرخیده!! چون دقیقا همین متنو انتخاب میکرد و توو فروم ها و شبکه های مجازی میگفت.
بعدم من توو اون تاپیک گفتم، سریع چیزی که شنیدی جزو عقایدت نشه، اول مزه کن ببین منطقیه یا نه بعد انجام بده!!!
هیچ وقت از فیلتر شکن هم استفاده نکن چون داری اون سرور رو دور میزنی، در صورتی که اونا ایرانیارو مسدود کردن و تو داری دورشون میزنی!!!!
در ضمن خیلی از pdf ها و منابعی که توو نت هستنم در اصل پولیه!!
و ...
و ...
و ...
اخلاقیات در مقابل کسی که اخلاقیات رو رعایت نمیکنه، سادگیه!!!من اصولی از بقیه یاد نمیگیرم، خواهش میکنم قضاوت نکنید.
این رو میدونم اگر قرار باشه از سیستم عاملی مثل ویندوز استفاده کنم باید برای اون لایسنس بخرم
وقتی پول ندارم بخرم، پس استفاده نمیکنم.
کرک کردن با دزدی هیچ فرقی نمیکنه
اگر قرار باشه از pdf استفاده کنم که رایگان نیست پس باید برای اون هزینه کنم
یه سری چیزها اخلاقیاته ، احترامه
ربطی به دین و ایمان هم نداره
نمیدونم چرا فکر میکنی اگه یک نفر بخواد به اصول اخلاقی پایبند باشه و درست زندگی کنه، داره خودشو اذیت میکنه
جاجی وسط دعوا اونجوری هندونه میخوری نمیگی ما دلمون میخاد لنتی خخخخ
معلومه امروز خیلی تشنت بوده خخخخ البته بنظر هندونه داره تورو میخوره خخخ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |