*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
حداقل تو این تاپیک پست بذاریم که مثلا محتواشون علمی باشه:whistle:
:Dآره نگن هرچی پست گذاشده واسه زنگ تفریح بوده فک کنن داریم تو تالار کامپیوتر به مشکلای نرم افزاری و سخت افزاری کاربرا رسیدگی میکنیم

باشد با پست گذاشتن در همین تاپیک تا مرحله مدیریت تالار پیش رویم:whistle:

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
خوش آمدید افشین جان

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:Dآره نگن هرچی پست گذاشده واسه زنگ تفریح بوده فک کنن داریم تو تالار کامپیوتر به مشکلای نرم افزاری و سخت افزاری کاربرا رسیدگی میکنیم

باشد با پست گذاشتن در همین تاپیک تا مرحله مدیریت تالار پیش رویم:whistle:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنها کسی که به داد این تاپیک میرسه منم ینی فقط؟ :|

یه باشگاه زرد و تالار سرد و یه تاپیک تنگو یه پست قشنگو
غم چهارشنبه شب و غریبی تب و یه دنیا سکوت و تو سینه م گذاشتی
تاپیکم کجایی دقیقا کجایی کجایی تو بی من تو بی من کجایی (تو بی من زیر خروار ها خاک به سر میبری :|)

آخرین ویرایش:

p.moradi

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشید من دانشجو ترم 1 کامپیوتر نرم افزار هستم یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید من به برنامه نویسی علاقه دارم ولی به خاطر این که وقت نکردم دنبالش نرفتم و میخوام شروع کنم از بعضی از کسایی که مدرک این رشته رو دارن صحبت کردم گفتن تو این رشته چیزی یاد نمیدن و خودت باید بری دنبالش متاسفانه این ترم خوب نتونستم خوب بخونم و واحدای ریاضی و فیزیک رو نتونستم پاس کنم چون پایم ضعیف بود برای برنامه نویسی هم میگن باید زبان انگلیسی خیلی قوی بود به این فکر افتادم که تغییر رشته بدم و مترجمی زبان بخونم چون از یه طرف زبانم خوب میشه و از یه طرف هم برنامه نویسی رو راحت تر شروع میکنم و هم اینکه مدرک مترجمی میگیرم هم این که این رشته اصلا ریاضی فیزیک نداره و راحته میخواستم ببینم بنظرتون این کار درستیه یا نه؟یا همون رشته نرم افزارو بخونم در کنارش زبانمو قوی کنم. چون من واقعا چیزی نمیدونم و میخوام از تجربیات شما استفاده کنم
ممنون

آخرین ویرایش:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید من دانشجو ترم 1 کامپیوتر نرم افزار هستم یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید من به برنامه نویسی علاقه دارم ولی به خاطر این که وقت نکردم دنبالش نرفتم و میخوام شروع کنم از بعضی از کسایی که مدرک این رشته رو دارن صحبت کردم گفتن تو این رشته چیزی یاد نمیدن و خودت باید بری دنبالش متاسفانه این ترم خوب نتونستم خوب بخونم و واحدای ریاضی و فیزیک رو نتونستم پاس کنم چون پایم ضعیف بود برای برنامه نویسی هم میگن باید زبان انگلیسی خیلی قوی بود به این فکر افتادم که تغییر رشته بدم و مترجمی زبان بخونم چون از یه طرف زبانم خوب میشه و از یه طرف هم برنامه نویسی رو راحت تر شروع میکنم و هم اینکه مدرک مترجمی میگیرم هم این که این رشته اصلا ریاضی فیزیک نداره و راحته میخواستم ببینم بنظرتون این کار درستیه یا نه؟یا همون رشته نرم افزارو بخونم در کنارش زبانمو قوی کنم. چون من واقعا چیزی نمیدونم و میخوام از تجربیات شما استفاده کنم
ممنون
برنامه نویسی چه ربطی به زبان داره آخه:surprised:
بنظر من اگه برنامه نویسی دوست دارید بخاطر چیزای حاشیه ای وقتتونو تلف نکنید همین رشتتونو ادامه بدید کنارش صددرصد خودتونم باید تلاش کنید نمیشه متکی به کلاسای درس دانشگاه بود فقط. زبانم جدا خودتون میتونید بخونید لازم نیست که حتما مدرکشو داشته باشید:D
این نظر من بود باز دوستان اطلاعاتشون بیشتره راهنماییتون میکنن:)

p.moradi

عضو جدید
برنامه نویسی چه ربطی به زبان داره آخه:surprised:
بنظر من اگه برنامه نویسی دوست دارید بخاطر چیزای حاشیه ای وقتتونو تلف نکنید همین رشتتونو ادامه بدید کنارش صددرصد خودتونم باید تلاش کنید نمیشه متکی به کلاسای درس دانشگاه بود فقط. زبانم جدا خودتون میتونید بخونید لازم نیست که حتما مدرکشو داشته باشید:D
این نظر من بود باز دوستان اطلاعاتشون بیشتره راهنماییتون میکنن:)
ممنون از جوابتون
من کلا با ریاضیات و فیزیک میونه خوبی ندارم به خاطر همین میگم و از طرفی به زبان هم علاقه دارم
برای برنامه نویسی کلی منابع تو اینترنت هست که همش به زبان انگلیسیه به خاطر همین هم این رشته رو در نظر دارم و از طرفی از خیلی ها که نرم افزار خوندن پرسیدم گفتن پشیمونن که این رشته رفتن چون چیز خاصی یاد ندادن
کلا میخوام بدونم تو رشته کامپیوتر چه یاد میگیریم و به چه دردی میخوره و کسی که مهندس نرم افزاره چه توانایی داره و تو بازار کار چه کارایی میتونه انجام بده؟
ممنون میشم دوستان زودتر راهنمایی کنن چون چیزی تا انتخاب واحد نمونده

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از جوابتون
من کلا با ریاضیات و فیزیک میونه خوبی ندارم به خاطر همین میگم و از طرفی به زبان هم علاقه دارم
برای برنامه نویسی کلی منابع تو اینترنت هست که همش به زبان انگلیسیه به خاطر همین هم این رشته رو در نظر دارم و از طرفی از خیلی ها که نرم افزار خوندن پرسیدم گفتن پشیمونن که این رشته رفتن چون چیز خاصی یاد ندادن
کلا میخوام بدونم تو رشته کامپیوتر چه یاد میگیریم و به چه دردی میخوره و کسی که مهندس نرم افزاره چه توانایی داره و تو بازار کار چه کارایی میتونه انجام بده؟
ممنون میشم دوستان زودتر راهنمایی کنن چون چیزی تا انتخاب واحد نمونده
با سلام
این رشته رو خوندن بستگی داره به خود طرف و صد البته ب دانشگاه و اساتیدش
اگ اساتیدتون سخت گیرن ب هیچ وجه تغییر رشته ندین چون واقعا میتونید پیشرفت کنید و خیلی چیزا یاد بگیرید
خیلی از دانشگاه ها هستن که همینجور الکی ب طرف مدرک میدن و بدون هیچ سوادی اونا رو وارد اجتماع میکنن و طرف هم ب خیال اینکه اره من مهندسم فک میکنه حتمن باید ی شغل درست حسابی پیدا کنه و وقتی میبینه با سطح دانش و اطلاعات کمش شغلی واسش نیست شروع میکنه ب غر زدن که آره پشیمونم از خوندن این رشته و فلان بهمان
رشته کامپیوتر جوریه که اگ در طول تحصیلت واقعا سنگ تموم بذاری و همه چی رو یاد بگیری و مهارتتو بالا ببری محاله بدون شغل بمونی اینو تضمین میکنم;)
از طرفی در مورد فیزیکم بگم که من تا الان ک خوندم تاثیری ندیدم(تو برنامه نویسی)مخصوصن فیزیک ک واسه نرم افزار ب نظرم اصلا کاربردی نداره و ی درس اجباریه ک باید بگذرونیش..ولی نسبت بهش دید منفی نداشته باش ک واست مشکل ساز میشه با علاقه بخونش
در مورد ریاضی نمیتونم چیزی بگم چون خودم بهش علاقه دارم و مشکلی باهاش ندارم
و اگ بتونید در کنار درستون زبانتونو تقویت کنید خیلی سود کردید ولی اوایل چندان زبان تاثیری نداره من خودم همکلاسیایی دارم زبان عمومی رو افتادن یا حتی ریاضی ولی برنامه نویسیشون فوق العادست.. ولی در کل زبان خیلی مهمه و هر کسی باید بدونه مخصصا یه مهندس نرم افزار..سواد امروزی تو زبانه و کامپیوتر

SHRP

کاربر ممتاز
ممنون
هر چیزی با دو تا کار قابل یادگرفتنه
1. علاقه
2. تلاش و تمرین زیاد
نگران نباشید شاید زبان و ریاضی بی تاثیر نباشه ولی در مقابسه با تلاش و تمرین حتی یک درصد هم نخواهد بود

SHRP

کاربر ممتاز
سلام
آقا لپ تاپ دست دوم i3 یا i5 چنده؟؟
بسته به مدلش داره
زیر یک میلیون تومن می تونی گیر بیاری چیز خوب
ولی ممکنه کمتر از پانصد هم باشه ولی یا خیلی فرسوده است یا مشکلی داره احتمالا

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
اقا ما سرور مجازي، شما سرور Dedicated
ما Help Desk، شما administrator
ما Ping ، شما Tracert
ما VPN، شما VPS
ما پورت 80، شما پورت 443
ما IP دستي، شما DHCP سرور
ما پروتكل Telnet، شما پروتكل SSH
ما توپولوژي Ring، شما توپولوژي Star
ما پروتكل UDP، شما پروتكل TCP
ما SSL Instant, شما SSL Wild card
ما ويندوز سرور 2003، شما ويندوز سرور 2012 R2
ما CCNP، شما CCIE
ما پروتكل RIP، شما پروتكل OSPF
ما IP private، شما IP Public
ما request time out، شما Reply
ما هواوي، شما سيسكو
ما 2008 MCITP، شما MCSE 2012
ما هاب، شما سوييچ
ما DNS Record، شما Name Server
ما EMC شما NetApp
ما IP Dynamic، شما IP Static
ما microsoft security essentials، شما Kaspersky
ما FireWall، شما UTM

روز مهندس بر همه مهندسین گرامی مبارک
در ضمن پیشاپیش سال نو مبارک اميدوارم سالي سراسر شادي و موفقيت با پايين ترين Ping Time و بيشترين Reply و كمترين Packet Lost اغاز بكنيد????????????

• Like
واکنش ها: SHRP

مولتی متر

عضو جدید
آیا سایت های فروم رو به انقراض هستن !!؟؟ رتبه ی اکثر این سایت ها در سایت های رتبه بندی بسیار ضعیف شده است !!

مولتی متر

عضو جدید
آیا سایت های فروم رو به انقراض هستن !!؟؟ رتبه ی اکثر این سایت ها در سایت های رتبه بندی بسیار ضعیف شده است !!
شما یادتون نمیاد !!
روزهایی بود که تا بیای یه پست تایپ و ارسال کنی میدیدی این تاپیک 2الی 3 صفحه پیش میرفت یا در طی 15 دقیقه 20 صفحه پیش میرفت !! شما یادتون نمیاد !!
ولی الان یه سوال بعد از 10 ساعت 1 پست هم نخورده!!

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما یادتون نمیاد !!
روزهایی بود که تا بیای یه پست تایپ و ارسال کنی میدیدی این تاپیک 2الی 3 صفحه پیش میرفت یا در طی 15 دقیقه 20 صفحه پیش میرفت !! شما یادتون نمیاد !!
ولی الان یه سوال بعد از 10 ساعت 1 پست هم نخورده!!

یاد باد اون گذشته هاااا...
:biggrin:
شما معلومه خیلی پیرییی