زیرخاکی بیرون بیا از زیر خاک![]()
مگه اینکه من به فکر این تاپیک طفل مصوم بیچاره بینوا باشم![]()
حداقل تو این تاپیک پست بذاریم که مثلا محتواشون علمی باشه![]()
آره نگن هرچی پست گذاشده واسه زنگ تفریح بوده فک کنن داریم تو تالار کامپیوتر به مشکلای نرم افزاری و سخت افزاری کاربرا رسیدگی میکنیم
![]()
باشد با پست گذاشتن در همین تاپیک تا مرحله مدیریت تالار پیش رویم![]()
برنامه نویسی چه ربطی به زبان داره آخهسلام دوستان خسته نباشید من دانشجو ترم 1 کامپیوتر نرم افزار هستم یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید من به برنامه نویسی علاقه دارم ولی به خاطر این که وقت نکردم دنبالش نرفتم و میخوام شروع کنم از بعضی از کسایی که مدرک این رشته رو دارن صحبت کردم گفتن تو این رشته چیزی یاد نمیدن و خودت باید بری دنبالش متاسفانه این ترم خوب نتونستم خوب بخونم و واحدای ریاضی و فیزیک رو نتونستم پاس کنم چون پایم ضعیف بود برای برنامه نویسی هم میگن باید زبان انگلیسی خیلی قوی بود به این فکر افتادم که تغییر رشته بدم و مترجمی زبان بخونم چون از یه طرف زبانم خوب میشه و از یه طرف هم برنامه نویسی رو راحت تر شروع میکنم و هم اینکه مدرک مترجمی میگیرم هم این که این رشته اصلا ریاضی فیزیک نداره و راحته میخواستم ببینم بنظرتون این کار درستیه یا نه؟یا همون رشته نرم افزارو بخونم در کنارش زبانمو قوی کنم. چون من واقعا چیزی نمیدونم و میخوام از تجربیات شما استفاده کنم
ممنون
ممنون از جوابتونبرنامه نویسی چه ربطی به زبان داره آخه
بنظر من اگه برنامه نویسی دوست دارید بخاطر چیزای حاشیه ای وقتتونو تلف نکنید همین رشتتونو ادامه بدید کنارش صددرصد خودتونم باید تلاش کنید نمیشه متکی به کلاسای درس دانشگاه بود فقط. زبانم جدا خودتون میتونید بخونید لازم نیست که حتما مدرکشو داشته باشید
این نظر من بود باز دوستان اطلاعاتشون بیشتره راهنماییتون میکنن![]()
با سلامممنون از جوابتون
من کلا با ریاضیات و فیزیک میونه خوبی ندارم به خاطر همین میگم و از طرفی به زبان هم علاقه دارم
برای برنامه نویسی کلی منابع تو اینترنت هست که همش به زبان انگلیسیه به خاطر همین هم این رشته رو در نظر دارم و از طرفی از خیلی ها که نرم افزار خوندن پرسیدم گفتن پشیمونن که این رشته رفتن چون چیز خاصی یاد ندادن
کلا میخوام بدونم تو رشته کامپیوتر چه یاد میگیریم و به چه دردی میخوره و کسی که مهندس نرم افزاره چه توانایی داره و تو بازار کار چه کارایی میتونه انجام بده؟
ممنون میشم دوستان زودتر راهنمایی کنن چون چیزی تا انتخاب واحد نمونده
هر چیزی با دو تا کار قابل یادگرفتنهسلام دوستان خسته نباشید من دانشجو ترم 1 کامپیوتر نرم افزار هستم یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید من به برنامه نویسی علاقه دارم ولی به خاطر این که وقت نکردم دنبالش نرفتم و میخوام شروع کنم از بعضی از کسایی که مدرک این رشته رو دارن صحبت کردم گفتن تو این رشته چیزی یاد نمیدن و خودت باید بری دنبالش متاسفانه این ترم خوب نتونستم خوب بخونم و واحدای ریاضی و فیزیک رو نتونستم پاس کنم چون پایم ضعیف بود برای برنامه نویسی هم میگن باید زبان انگلیسی خیلی قوی بود به این فکر افتادم که تغییر رشته بدم و مترجمی زبان بخونم چون از یه طرف زبانم خوب میشه و از یه طرف هم برنامه نویسی رو راحت تر شروع میکنم و هم اینکه مدرک مترجمی میگیرم هم این که این رشته اصلا ریاضی فیزیک نداره و راحته میخواستم ببینم بنظرتون این کار درستیه یا نه؟یا همون رشته نرم افزارو بخونم در کنارش زبانمو قوی کنم. چون من واقعا چیزی نمیدونم و میخوام از تجربیات شما استفاده کنم
ممنون
بسته به مدلش دارهسلام
آقا لپ تاپ دست دوم i3 یا i5 چنده؟؟
شما یادتون نمیاد !!آیا سایت های فروم رو به انقراض هستن !!؟؟ رتبه ی اکثر این سایت ها در سایت های رتبه بندی بسیار ضعیف شده است !!
شما یادتون نمیاد !!
روزهایی بود که تا بیای یه پست تایپ و ارسال کنی میدیدی این تاپیک 2الی 3 صفحه پیش میرفت یا در طی 15 دقیقه 20 صفحه پیش میرفت !! شما یادتون نمیاد !!
ولی الان یه سوال بعد از 10 ساعت 1 پست هم نخورده!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |