*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نع تا این اندازه زجر کشیده نیستم:Dولی به دماغ دوستم خورده . اون بیچاره منبع بلایا و حوادث طبیعی و غیرطبیعی بود:D
راهنمایی بودیم چن نفری دست همو میگرفتین میچرخیدیم سرعتمون که زیاد میشد ول میکردیم دستارو هر کی یه گوشه پرت میشد این دوستم وزنش خیلییییییییییییییییییییییییییییی کم بود و کوچولو موچولو بود ما هنوز دست همدیگه رو ول نکرده بودیم دیدیم یه صدای گروووووووووووووووووووومپ اومد انگار یکی افتاد زمین متلاشی شد:Dنگاه کردیم دیدیم این دوست کوچولومون بوده:Dخورد خاک شیر شد طفلکی:D

ما هم از این کارا میکردیم یادش بخیر خخخخخ

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاحالا ناخن انگشت کوچولوی دستت نکنده بفهمی چی میگم بدتر از اون اینکه پانسمان بچسبه رو گوشته دستت:w22:
چرا میدونم چی میگی واسه خودم پیش اومده:cry:بابا نگووووووووووووووووووووووووووو دیگه:cry:حالم بد شدددددددددددددددد:cry:
همین الآن یهو این همه بلا سرت اومد؟؟:cry:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هم از این کارا میکردیم یادش بخیر خخخخخ
اوهوووووووووووووووووووووووووووم ما راهروی مدرسمون سرامیک بود خیلییییییییییییییی سر بود چن نفری مینشستیم رو پاهامون همدیگه رو میگرفتیم یه نفر از جلو میکشیدمون میشد سورتمه سواری:redface:
چه قد من تو راهنمایی بچه ها رو اذیت کردم یادش بخیر:redface:

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا میدونم چی میگی واسه خودم پیش اومده:cry:بابا نگووووووووووووووووووووووووووو دیگه:cry:حالم بد شدددددددددددددددد:cry:
همین الآن یهو این همه بلا سرت اومد؟؟:cry:

ناخنم ماله اول دبستانم بوده:D

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوهوووووووووووووووووووووووووووم ما راهروی مدرسمون سرامیک بود خیلییییییییییییییی سر بود چن نفری مینشستیم رو پاهامون همدیگه رو میگرفتیم یه نفر از جلو میکشیدمون میشد سورتمه سواری:redface:
چه قد من تو راهنمایی بچه ها رو اذیت کردم یادش بخیر:redface:

ما دبیرستانم از این کارا میکردیم:D
تو یونی هم انجام بدم؟؟felfel....خخخخخخخخخخخخخ

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاحالا ناخن انگشت کوچولوی دستت نکنده بفهمی چی میگم بدتر از اون اینکه پانسمان بچسبه رو گوشته دستت:w22:
پامو جراحی کردم دوقسمت بود. قسمت ران پانسمان چسبیده بود حوصله نداشتم زخم که خشک شد خودش کنده بشه , کشیدمش با زخم کندمش
یه مقدارش دیگه پوست نگرفت بخودش

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما دبیرستانم از این کارا میکردیم:D
تو یونی هم انجام بدم؟؟felfel....خخخخخخخخخخخخخ
انجام بده:biggrin:ما تو یونیم از این کارا میکنیمممممممممممم فت و فراووووووووووووون:D
اگه بدونی چی کا کردم استااااااااااااااااااار دیروز:D
به بزرگترین آرزوی زندگیم رسیدمممممممممممممممممممممممممم:smile:

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پامو جراحی کردم دوقسمت بود. قسمت ران پانسمان چسبیده بود حوصله نداشتم زخم که خشک شد خودش کنده بشه , کشیدمش با زخم کندمش
چه حسه خوبی داشتی:redface:

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انجام بده:biggrin:ما تو یونیم از این کارا میکنیمممممممممممم فت و فراووووووووووووون:D
اگه بدونی چی کا کردم استااااااااااااااااااار دیروز:D
به بزرگترین آرزوی زندگیم رسیدمممممممممممممممممممممممممم:smile:
چیکار کردی؟؟؟

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااااااااااای نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:w22:
هیراد افتاده بود رو شیشه زانوش باز شده بود رفت بخیه کرد خوب شد تا دو ماه میخواست من و اذیت کنه راجع به زانوش میگفت من غش و ضعف میکردم:w22:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
امشب دره خونه ی استار چه خبره های های های.....:crying2::crying2::crying2:
:biggrin:بذار از اتاق استار برات بگمممممم های های های:crying2::crying2::crying2::crying2:
همه جا رو خون انگشت استار برداشته واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای های های های:crying2::crying2::crying2::crying2:

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااااااااااای نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:w22:
هیراد افتاده بود رو شیشه زانوش باز شده بود رفت بخیه کرد خوب شد تا دو ماه میخواست من و اذیت کنه راجع به زانوش میگفت من غش و ضعف میکردم:w22:
چیو نگم؟:huh: همشو گفتم که

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:بذار از اتاق استار برات بگمممممم های های های:crying2::crying2::crying2::crying2:
همه جا رو خون انگشت استار برداشته واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای های های های:crying2::crying2::crying2::crying2:

مامان استار اومده سراغش ببردش وای وای وای:crying2::crying2::crying2:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
مامان استار اومده سراغش ببردش وای وای وای:crying2::crying2::crying2:

حالا مامان چجوری از بین اون همه خون انگشت استار. استارو پیدا کنه واااااااااااااااااااای های های های:crying2::crying2::crying2:
وای بسه حالم بد شد:confused:من باید جراح میشدم:Dاشتبا کردم کامپیوتر خوندم:redface:

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا مامان چجوری از بین اون همه خون انگشت استار. استارو پیدا کنه واااااااااااااااااااای های های های:crying2::crying2::crying2:
وای بسه حالم بد شد:confused:من باید جراح میشدم:Dاشتبا کردم کامپیوتر خوندم:redface:

اره بسه دیگه:redface:منم باید خاننده میشدم نشدم:D

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتی گلدسته ی دانشگا؟؟؟؟:surprised:
:redface:به همین سادگی نبود که:redface:یه اتاق کوچولو تو مسجد دانشگاه هس که همیشه درش قفله.:razz:تو اون اتاق یه در کوچولو هس که در گلدسته اس.اون دره هم قفله:razz:بعضی وقتها مسوولش میاد در اتاقرو باز میکنه کارشو انجام میده میره درو میبنده:razz:
ولیییییییییییییییییییییییییییییییی من و دوستم تونستیم به این موفقیت عظیم دست پیدا کنیم که از همه اون درا بگذریم بریم تو گلدسته بریم بالااااااااااااااااااااااااا از اون همه پلش:Dاین قده باحااااااااااال بود استار که نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
تو هم اگه میتونی برو بالای گلدستتون از اون بالا همه دانشگاه زیر پاته
ولی آخرش گیر افتادیم لعنتییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:razz::( :( :(

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:redface:به همین سادگی نبود که:redface:یه اتاق کوچولو تو مسجد دانشگاه هس که همیشه درش قفله.:razz:تو اون اتاق یه در کوچولو هس که در گلدسته اس.اون دره هم قفله:razz:بعضی وقتها مسوولش میاد در اتاقرو باز میکنه کارشو انجام میده میره درو میبنده:razz:
ولیییییییییییییییییییییییییییییییی من و دوستم تونستیم به این موفقیت عظیم دست پیدا کنیم که از همه اون درا بگذریم بریم تو گلدسته بریم بالااااااااااااااااااااااااا از اون همه پلش:Dاین قده باحااااااااااال بود استار که نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
تو هم اگه میتونی برو بالای گلدستتون از اون بالا همه دانشگاه زیر پاته
ولی آخرش گیر افتادیم لعنتییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:razz::( :( :(

منم میخامممممممممم:cry:
چیکارتون کردن؟ب فلک بستنتون؟؟