*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاااااااام

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انگشت کوچیکه پای من بدبخت ترین موجود دنیاست:(
همش میخوره این ور اون ور الآن له شده دیگه قابل شناسایی نیست:D

منم انگشت کوچولوام بود دست میذارم بش حسش نمیکنم:(
ی بار سر کلاس رفتم تو صندلی آبروم رفت:D

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم انگشت کوچولوام بود دست میذارم بش حسش نمیکنم:(
ی بار سر کلاس رفتم تو صندلی آبروم رفت:D
اصا این انگشت کوچیکا خیلی بدبختن:cry:طفلیای زجرکشیده:cry:اون ۶۰ گنده بک هیچ وقت هیچیش نمیشه:razz:
این که خوبه واسه من یه اتفاق دیگه افتاد میخواستم ترک تحصیل کنم اصن:(:D

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصا این انگشت کوچیکا خیلی بدبختن:cry:طفلیای زجرکشیده:cry:اون ۶۰ گنده بک هیچ وقت هیچیش نمیشه:razz:
این که خوبه واسه من یه اتفاق دیگه افتاد میخواستم ترک تحصیل کنم اصن:(:D

تاحالا توپ بسکتبال رو دماغت نخورده بفهمی چی میگم ههههییییییییی:cry:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاحالا توپ بسکتبال رو دماغت نخورده بفهمی چی میگم ههههییییییییی:cry:
نع تا این اندازه زجر کشیده نیستم:Dولی به دماغ دوستم خورده . اون بیچاره منبع بلایا و حوادث طبیعی و غیرطبیعی بود:D
راهنمایی بودیم چن نفری دست همو میگرفتین میچرخیدیم سرعتمون که زیاد میشد ول میکردیم دستارو هر کی یه گوشه پرت میشد این دوستم وزنش خیلییییییییییییییییییییییییییییی کم بود و کوچولو موچولو بود ما هنوز دست همدیگه رو ول نکرده بودیم دیدیم یه صدای گروووووووووووووووووووومپ اومد انگار یکی افتاد زمین متلاشی شد:Dنگاه کردیم دیدیم این دوست کوچولومون بوده:Dخورد خاک شیر شد طفلکی:D

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نع تا این اندازه زجر کشیده نیستم:Dولی به دماغ دوستم خورده . اون بیچاره منبع بلایا و حوادث طبیعی و غیرطبیعی بود:D
راهنمایی بودیم چن نفری دست همو میگرفتین میچرخیدیم سرعتمون که زیاد میشد ول میکردیم دستارو هر کی یه گوشه پرت میشد این دوستم وزنش خیلییییییییییییییییییییییییییییی کم بود و کوچولو موچولو بود ما هنوز دست همدیگه رو ول نکرده بودیم دیدیم یه صدای گروووووووووووووووووووومپ اومد انگار یکی افتاد زمین متلاشی شد:Dنگاه کردیم دیدیم این دوست کوچولومون بوده:Dخورد خاک شیر شد طفلکی:D

تاحالا ناخن انگشت کوچولوی دستت نکنده بفهمی چی میگم بدتر از اون اینکه پانسمان بچسبه رو گوشته دستت:w22: