*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
تیر که طبیعیه فک کنم :D .... واس منم موقعی که عصبی باشم یا استرس داشته باشم اینجوری میشه:|

ایشالله که هیچی نیس عزیزم ...جوون به سن تو استرس نباید داشته باشه فرزندم :D

چی بگم والا ویبره هس:D
اونی که باید داشته باشی نداشته باشی استرس جاشو میگیره :D

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره فک کنم :D
خیلی راسته :D

خیلی خیلی راسته!!

منم دیه کم کم برم ...فردا صب زود تنهایی باید برم بیمارستان :| خواب نمونم حداقل :D

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من میخوام تعمیر کامپیوتر + وب یاد بیگیرم + کلاس زبانم شروع کنم (این آخری سر پیری و معرکه گیری
) دیگه برا لینوکس وخ نمی مونه:|
سلام مهندس
خوبی؟
من هم دنبال تعمیر کامپیوترم!!
میخای بری کلاس؟ چنده هزینه اش؟؟ کتاب درست حسابی هم داره بدون کلاس یاد گرفت؟
چیزی نشده ، با ساز من ساز نیس :D والا میخوام برم یه نوار بگیرم ببینم موندنیم یا رفتنی :D
یکی دو بار تیر کشید:|کمان داره واس خودش :| ، دکدر عاوا گف چیزی نیس مال استرسه ، دکدرای دیگه گفتن یه نوار بگی خیالت راحت شه :D
یه نوار بگیر بندری بخونه رقص بندری هم که بلدی هم فاله هم تماشا :D

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
[h=1]خانمی که موش وارد شلوارش شد+تصاویر[/h]
[h=2]این اتفاق زمانی رخ داد که این خانم با خیال راحت در قطار نشسته بود و متوجه شد یک موش بزرگ وارد شلوارش شده است[/h]این اتفاق زمانی رخ داد که این خانم با خیال راحت در قطار نشسته بود و متوجه شد یک موش بزرگ وارد شلوارش شده است ، او در حالی که فریاد میزد مجبور شد مقابل چشم افراد حاضر در واگن قطار شلوارش را در بیاورد....آنادار گاس ۴۰ ساله میگوید احساس کردم حیوانی روی پای من است و هرچه تلاش کردم با تکانهای شدید حیوان را که داخل شلوارم شده بود بیرون کنم نتوانستم و مجبور شدم شلوارم را در بیاورم.

[FONT=Tahoma, Arial]

[FONT=Tahoma, Arial]

[/FONT]​

بعد از رسیدن قطار به مقصد وی سریعا به بیمارستان انتقال داده شد چرا که موش بزرگ چند جای بدن وی را گاز گرفته بود. بعد از اینکه در بیمارستان چند آمپول به او تزریق شد از بیمارستان مرخص و به خانه رفت.وی میگوید این بدترین اتفاق زندگی من بود چرا که هم ترسیده بودم و از کسانی که مرا نگاه میکردند خجالت میکشیدم.[/FONT]

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس
خوبی؟
من هم دنبال تعمیر کامپیوترم!!
میخای بری کلاس؟ چنده هزینه اش؟؟ کتاب درست حسابی هم داره بدون کلاس یاد گرفت؟

سلام ..
مرسی..
والا کلاسش توو همه ی استانها نیست متاسفانه :|

یکی از دوستام چند ماه پیش توی شیراز یه دوره تعمیر لپ تاپ رفته بود ، حدود 600 تومن هزینه اش بود ..
با کتاب و اینا فکر نمیکنم راه بیفته کارمون! حالا فیلم آموزشی شااااید بدرد بخوره!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه آزمایش تیروئید دادم حدود 30 تومن خرج گذاشته رو دستم :| دکتر تغذیه :)D عاوا کجایی ) حدود 50 تومن :| مگه یه دانشجو چقد داره عاخه :|

حالا سر در نمیارم چی گفته تو جواب آزمایش
فردا برم دکتر ببینم چی میگه :|

فدات عسیسم:heart::heart::heart:

چیزی نشده ، با ساز من ساز نیس :D والا میخوام برم یه نوار بگیرم ببینم موندنیم یا رفتنی :D
یکی دو بار تیر کشید:|کمان داره واس خودش :| ، دکدر عاوا گف چیزی نیس مال استرسه ، دکدرای دیگه گفتن یه نوار بگی خیالت راحت شه :D

sba8463

عضو جدید
سلام به همگی
منم احمدی هستم کارشناس نرم افزار از دانشگاه ازاد الانم توی یکی از ادارات دولتی مشغول به کارم
البته بعضی وقت اگر باشه بیرونم پروژه می گیرم
امیدورام همه دوستان موفق باشند
خوش و خرم و شادشادشادشادشاد باشید

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام به همگی
منم احمدی هستم کارشناس نرم افزار از دانشگاه ازاد الانم توی یکی از ادارات دولتی مشغول به کارم
البته بعضی وقت اگر باشه بیرونم پروژه می گیرم
امیدورام همه دوستان موفق باشند
خوش و خرم و شادشادشادشادشاد باشید
سلام و درود
خوبی؟
پروژه چی میگیری؟؟