چه سر و صدایی
عیده دیگهچه سر و صدایی
عیده دیگه
بله!
سلام صبا خانوم..سلام من صبا 24 ساله ترم آخر کارشناسى نرم افزار کامپيوترم خوشحالم با شما آشنا شدم
من فکر میکردم شما توو کلیات مشکلی ندارید که وارد جزئیاتی مثل دروس ارائه شده شدید...خیلی ممنون،من توی انتخاب دانشگاه بین دو دانشگاه شهید بهشتی و خواجه نصیر موندم(واسه علم و صنعت دقیقا رو مرزم ولی چون امسال گزینش ناحیه ای شده شانسم بالاتر رفته)به نظر شما دانشکده کامپیوتر کدوم یک از این دو تا دانشگاه بهتره؟ممنون می شم یکی کمکم کنه
اگه مبنا رو بر حرف شما بگذاریم بین دانشگاه تهران و زاهدان نباید فرقی باشه، چون جفتش دولتی هستند.با سلام.دوستان در این مورد نظر خواهند داد.ولی یه نکته ای رو میگم مهم اینه هر دوتاشون دولتی هستن و مهم تر از اون علاقه و تلاش شماست اگر بهترین دانشگاهی که باشید اگر تلاش نکنید به درد نمیخوره.
زیاد به اسم دانشگاه وسواس نداشته باشید.
موفق باشید.
برای دانشجویی که درس میخونه و همش مشروط میشه فرقی بین این دوتا هست؟!من فکر میکردم شما توو کلیات مشکلی ندارید که وارد جزئیاتی مثل دروس ارائه شده شدید...
معلومه کامپیوتر علم و صنعت قویتره.
اگه مبنا رو بر حرف شما بگذاریم بین دانشگاه تهران و زاهدان نباید فرقی باشه، چون جفتش دولتی هستند.
منظورتون درس "نمیخونه" بود؟ شما از کجا دونستید که ایشون قراره درس نخونه و همش مشروط بشه؟ این همه آدم توو دانشگاهها همشون که مشروط نمیشن.برای دانشجویی که درس میخونه و همش مشروط میشه فرقی بین این دوتا هست؟!
و کسی که بخاد خودش درس بخونه و نلاش بکنه آیا فرقس داره؟!
من فکر میکردم شما توو کلیات مشکلی ندارید که وارد جزئیاتی مثل دروس ارائه شده شدید...
معلومه کامپیوتر علم و صنعت قویتره.
چون چیز بدیهی مثل بهتر بودن علم و صنعت از شهید بهشتی (از تمامی لحاظ به جز مکان خوابگاه) رو نمیدونید نگران شدم اطلاعاتتون در مورد انتخاب رشته کم باشه و به اشتباه بیفتیدمنظورتون رو نمی فهمم؟من تو چه کلیاتی مشکل دارم؟
چون چیز بدیهی مثل بهتر بودن علم و صنعت از شهید بهشتی (از تمامی لحاظ به جز مکان خوابگاه) رو نمیدونید نگران شدم اطلاعاتتون در مورد انتخاب رشته کم باشه و به اشتباه بیفتید
کاریش نداشته باش، زیاد پیش میاد برا بچهم. بیرون بود آفتاب زد به کلش، یکی دو ساعت دیگه خوب میشه
اتفاقاً من اینجا اومدم مواظب تو باشم با ملت درگیر نشی فرزندمکاریش نداشته باش، زیاد پیش میاد برا بچهم. بیرون بود آفتاب زد به کلش، یکی دو ساعت دیگه خوب میشه
زبون دراز قرمز علامت گرما زدگی هستپرابلم؟
کاریش نداشته باش، زیاد پیش میاد برا بچهم. بیرون بود آفتاب زد به کلش، یکی دو ساعت دیگه خوب میشه
اتفاقاً من اینجا اومدم مواظب تو باشم با ملت درگیر نشی فرزندم
زبون دراز قرمز علامت گرما زدگی هست
آر یو هو پرابلم میسیز
آر یو هو پرابلم میسیز
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | ||
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | ||
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | ||
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |