1992.sarina
عضو جدید
نه ،کی گفته؟بازم به معرفت شما
واسه همین بهمون میگن جهان سومی دیگه.
دکتر بیا خودمون بحث علمی بکنیم
دکتر نظرتون راجبه قارا (غارا) چیه؟
منگن پوکی استخوان میاره درسته؟
تازه واسه استخوان خیلی هم خوبه!!!
نه ،کی گفته؟بازم به معرفت شما
واسه همین بهمون میگن جهان سومی دیگه.
دکتر بیا خودمون بحث علمی بکنیم
دکتر نظرتون راجبه قارا (غارا) چیه؟
منگن پوکی استخوان میاره درسته؟
با آبمیوه باشه که سر کلاس از تشنگی خفه نشیم......دیگه حالم از کلوچه به هم می خوره ......
بریم سراغ بیسکوییت؟؟!!
عالیهبا آبمیوه باشه که سر کلاس از تشنگی خفه نشیم......
میگن ترشیش ماله اسید لاکتیک و چون به خون خاصیت اسیدی میده و باعث خوردگیه رگها میشه که خیلی خطر ناکهنه ،کی گفته؟
تازه واسه استخوان خیلی هم خوبه!!!
میبینم که از عاقبت من درس عبرت گرفتیبا آبمیوه باشه که سر کلاس از تشنگی خفه نشیم......
بابا ما هم در طول روز ميايم هر وقتم اومديم تو آن بودي ولي جواب ندادي.......خیلی جالبه
من از 9 صبح تا 2 شب بیدارم کامپیوترم همیشه روشن تقریباً هر 1 ساعتم اینجارو چک میکنم کسی پست نمیذاره
ولی 2 شب تا 9 صبح که من میخوابم آقا پلیسه بیداره
نه ببخشید
همتون این ساعت میاین پست میذارین
چراااااااااااااااااااا؟
میگن ترشیش ماله اسید لاکتیک و چون به خون خاصیت اسیدی میده و باعث خوردگیه رگها میشه که خیلی خطر ناکه
بدن تلاش میکنه به سرعت خاصیت اسیدی رو از بین ببره واسه همین شروع میکنه کلسیم مغز استخوان رو آزاد میکنه
که باعث میشه خیلی سریع خون رو به حالت خنثی برگردونه
اگه شنیده باشی میگن ماست چکیده بهتر از ماست معمولیه چون اسید لاکتیکش کم شده
آره،دیدم سر کلاس از تشنگی تلف شدی عبرت گرفتم که هم به هم کلاسی هام تعارف کنم و هم بعد کلوچه نوشیدنی بخورممیبینم که از عاقبت من درس عبرت گرفتی
حالا کی پولشو میده؟
جاي اينكه صبح تا شب تو اينترنتي بشين مدارت رو بخون كه وقتي استاد مثال ميگه بري پاي تخته حل كني كه يه وقت مارو صدا نكنهخیلی جالبه
من از 9 صبح تا 2 شب بیدارم کامپیوترم همیشه روشن تقریباً هر 1 ساعتم اینجارو چک میکنم کسی پست نمیذاره
ولی 2 شب تا 9 صبح که من میخوابم آقا پلیسه بیداره
نه ببخشید
همتون این ساعت میاین پست میذارین
چراااااااااااااااااااا؟
شما که خودت یه پا دکتری پس چرا از ما سوال میکنی؟میگن ترشیش ماله اسید لاکتیک و چون به خون خاصیت اسیدی میده و باعث خوردگیه رگها میشه که خیلی خطر ناکه
بدن تلاش میکنه به سرعت خاصیت اسیدی رو از بین ببره واسه همین شروع میکنه کلسیم مغز استخوان رو آزاد میکنه
که باعث میشه خیلی سریع خون رو به حالت خنثی برگردونه
اگه شنیده باشی میگن ماست چکیده بهتر از ماست معمولیه چون اسید لاکتیکش کم شده
دوستان برنامه به دلیله کمبود بودجه کنسل شدخوب معلومه تو باید پولش رو بدی......
نه اون روز کلاس داشتم زود پاشیده شدمراستي مهناز يه بار ساعت 6 صبح ديد تو هم آني برو پيامت رو ويرايش كن و 9 رو بكن 6
احتمالا سروته خوابيده بودي ساعت رو وارونه ديدي مهندس
راسی شما سره کلاس میفهمین چی میگه؟ انگار همه دفعه دوم سومشونه میگیرن من هیچی نمیفهممجاي اينكه صبح تا شب تو اينترنتي بشين مدارت رو بخون كه وقتي استاد مثال ميگه بري پاي تخته حل كني كه يه وقت مارو صدا نكنه
ما کجا شما کجا دکترشما که خودت یه پا دکتری پس چرا از ما سوال میکنی؟
افرین خیلی خوبه دنبال علت برای هر چیزی میگردی
قابل توچه بقیه ی اعضا
اختیار دارین مهندس شما سرور مایینما کجا شما کجا دکتر
منظورت سارینا بود دیگه؟ که توجه نمیکنه؟
دکتر یه چیزی بلد نیستی من بزنم به کلّم موهام در بیاد؟
بستگی به جیبت دارهاکتیو؟چی هست؟
تو جیب جا میشه؟
من یه چیزایی می فهمم ولی حوصله خوندن ندارم، استاد فکر کرده همه چندمین باره این درسو می گیرند ماها رو اصلا نمی بینه!!!!راسی شما سره کلاس میفهمین چی میگه؟ انگار همه دفعه دوم سومشونه میگیرن من هیچی نمیفهمم
مثله کر و لالا فقط سر تکون میدم :دی
خسييييييييس.....دوستان برنامه به دلیله کمبود بودجه کنسل شد
راسی شما سره کلاس میفهمین چی میگه؟ انگار همه دفعه دوم سومشونه میگیرن من هیچی نمیفهمم
مثله کر و لالا فقط سر تکون میدم :دی
سلام، به اين تاپيك خوش اومديباسلام منم دانشجوی کارشناسی متالورژی هستم.
fayazi_mo@yahoo.com
باسلام منم دانشجوی کارشناسی متالورژی هستم.
fayazi_mo@yahoo.com
روغن رزماری خیلی خوبه هم داروخانه ها دارند هم عطاریا....اولش یکم بوش اذیتت می کنه ولی عادت می کنیدکتر یه چیزی بلد نیستی من بزنم به کلّم موهام در بیاد؟
نه بیا یه چکم بزن تو گوش ماترم اولی.
هوافضام
چیییییییییییه مشکلییییییییییییه؟؟؟؟؟
یه عکس از بینیت بذار تا دکتر نظر بدهدوستم میگی بینیمو عمل کنم
مگه چشه؟
تو زخم خورده ای نمیشه بت اعتماد کرد میزنم بعد کچل میشمروغن رزماری خیلی خوبه هم داروخانه ها دارند هم عطاریا....اولش یکم بوش اذیتت می کنه ولی عادت می کنی