آشنايي بيشتر روانشناسان عزيز (اسپمدونی)

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

sareh joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بررررررررررررررررم لالا
خوشحال شدم
اما بد قولیااااااااااااااا

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

daneh jou

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای عزیز .......... میبینم حسابی شلوغ کردین ......... چه خبر بود وقتی من نبودم ......... واقعا جام خالی بود ..... بخصوص موقع خوردن گوجه سبز .....

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان با اجازه من یکم کار دارم باید برم... تا الانش هم زیادی موندم...(شرمنده.... )
خیلی خوش گذشت.... از آشنایی با شما بسیار خرسندم.. :smile:
شب همگی خوش... شب که چه عرض کنم دیگه صبح شده....! به هر حال شب و صبحتون خوش.... :gol:

پ.ن: جای محسن و دانه جون خالی(سبز)
:gol:

هوم اره جام خيلي خالي بوده ها:D

daneh jou

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان با اجازه من یکم کار دارم باید برم... تا الانش هم زیادی موندم...(شرمنده.... )
خیلی خوش گذشت.... از آشنایی با شما بسیار خرسندم.. :smile:
شب همگی خوش... شب که چه عرض کنم دیگه صبح شده....! به هر حال شب و صبحتون خوش.... :gol:

پ.ن: جای محسن و دانه جون خالی(سبز)
:gol:
ممنون ازت گلم ..... که یادم بودی ......:gol::gol::gol:

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان.. پستای باقی مونده رو خوندم.. کلی خندیدم.. بالاخره متوجه شدیم ساره جون منظورشون از اون اعداد که توی پستا قرار میدادن چی بود.. خخخخخخخخ ساره جوون عوض شمارش اعداد نقل قولات رو درست کن. :دی

یادش بخیر اون اوایل ما هم اینطور بودیم چشمون به امتیازها بود. ولی بعـــــــــــــــــــــــــد هـــــــــــــــا متوجه شدیم امتیاز زیاد داشتن هیچ فرقی به حال یه کاربر نمیکنه.. اوهوم... بعـــــــــــــله... :D

FIFA20

اخراجی موقت
سلام دوستان.. پستای باقی مونده رو خوندم.. کلی خندیدم.. بالاخره متوجه شدم ساره جون منظورشون از اون اعدا چی بود.. خخخخخخخخ
یادش بخیر اون اوایل ما هم اینطور بودیم چشمون به امتیازها بود. ولی بعـــــــــــــــــــــــــد هـــــــــــــــا متوجه شدم امتیاز زیاد داشتن هیچ فرقی به حال یه کاربر نمیکنه.. اوهوم... بعـــــــــــــله... :D
سلام و درود بر مدیر
چطوری؟
خوبی؟

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلی برام شرط گذاشت
اخرشم از زیر زبونش کشیدم
فک کنم تو سازمان سیا(ه) کار میکنه
نم پس نمیده
اخ ببخشید داش یادم میرفت
سلام به همگی

سلام دوستان.. پستای باقی مونده رو خوندم.. کلی خندیدم.. بالاخره متوجه شدم ساره جون منظورشون از اون اعدا چی بود.. خخخخخخخخ
یادش بخیر اون اوایل ما هم اینطور بودیم چشمون به امتیازها بود. ولی بعـــــــــــــــــــــــــد هـــــــــــــــا متوجه شدم امتیاز زیاد داشتن هیچ فرقی به حال یه کاربر نمیکنه.. اوهوم... بعـــــــــــــله... :D

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای عزیز .......... میبینم حسابی شلوغ کردین ......... چه خبر بود وقتی من نبودم ......... واقعا جام خالی بود ..... بخصوص موقع خوردن گوجه سبز .....

سلام دانه جووووووووووونم... آره حیف که نبودی.. ولی تا 6 صبح داشتم تاپیک ها رو مرتب میکردم... راستی جز یه مورد بقیعه تاپیک هایی که ارسال کردی فوقِ فوقِ تکراری بود و ناچارا حذفیدم همه رو.... با عرض پوزش البته.. راستی.. نو منبع هم بودن... ادامه توضیحات بمونه واسه خفا... :دی

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان به اين نكته مهم پي بردم ك يك سال از حضور با بركت من تو باشگاه ميگذره:redface::D

daneh jou

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دانه جووووووووووونم... آره حیف که نبودی.. ولی تا 6 صبح داشتم تاپیک ها رو مرتب میکردم... راستی جز یه مورد بقیعه تاپیک هایی که ارسال کردی فوقِ فوقِ تکراری بود و ناچارا حذفیدم همه رو.... با عرض پوزش البته.. راستی.. نو منبع هم بودن... ادامه توضیحات بمونه واسه خفا... :دی
سلام سوگولی ....... من هم توی کل باشگاه هم توی تالار روانشناسی کلی گشتم ولی نمونش نبود .......... نه حتی موضوع بلکه یه مقدار از متنشونم میخوندم ....... باید بیشتر دقت کنم .... ممنونم ازت