سلام معمارا خسته نباشید .. اگه کسی لطف کنه سوالای آزمون جامع سوم آکادمی تخصصی واسه معماری رو بذاره یه دنیا ممنون میشم ازش چون خیلی بهش احتیاج دارم آزمونای مرکز که قاط زده تازگیا سال پیش وضعیت سوالاش خیلی بهتر از امسال بود ولی مثل اینکه امسال امیدی بهشون نیس![]()
مرکز و ایوان که هست تو خود باشگاه متاسفانه.مال اکادمی رو کسی نزاشتهدوستان لطف می کنید سه آزمون جامع :
1.مرکز معماری
2.آکادمی تخصص معماری
3.ایوان خانه معماری
تو باشگاه آپ کنییییییییید . ..
مرکز و ایوان که هست تو خود باشگاه متاسفانه.مال اکادمی رو کسی نزاشته
هر سه تا ازمون جامع رو گزاشتن با پاسخنامه?مال هنرهای ساخت رو هم گزاشتن?میشه لینک بدین?خود اقای ایرانشاهیی گذاشتن
هر سه تا ازمون جامع رو گزاشتن با پاسخنامه?مال هنرهای ساخت رو هم گزاشتن?میشه لینک بدین?
من کارنامه مو نمیبینم، ولی درصدای خودم:دوستانی که شرکت کردن میشه لطف کنن درصداشون و درصد رتبه برترا رو هم بگن
تعداد شرکت کننده ها رو هم بگین ممنون میشم
شما صد در صد رتبه میاری الاله جون،تنظیم عالیی زدی تازه فن و ایستاییه مرکز سخته همه میگن، بازم عالی زدی ،درصدای برتر رو هم بی زحمت میگی،یه ازمون مرکزم بدم ببینم اینو چی کار میکنممن کارنامه مو نمیبینم، ولی درصدای خودم:
زبان و ایستایی 65 طراحی فنی 33 تنظیم 61
خدا آخر عاقبت ما رو با این طراحی فنی به خیر کنه همیشه زیر 40 :|
مرسی عزیزم، ولی تنظیم و طراحی فنی کنکور اصلا قابل پیش بینی نیس، کلا آزمون آزمایشی هیچیش ملاک نیسشما صد در صد رتبه میاری الاله جون،تنظیم عالیی زدی تازه فن و ایستاییه مرکز سخته همه میگن، بازم عالی زدی ،درصدای برتر رو هم بی زحمت میگی،یه ازمون مرکزم بدم ببینم اینو چی کار میکنم![]()
واقعا بهترین کارو میکنی من الان کارناممو دیدم خورد تو ذوقم رسما انگیزه منگیزه نموند برام ااااه این درک چرا اینجوریه چرا من منفی زیاد میزنم رتبم نسبت آزمون قبلی 4 برابر شدهمرسی عزیزم، ولی تنظیم و طراحی فنی کنکور اصلا قابل پیش بینی نیس، کلا آزمون آزمایشی هیچیش ملاک نیس
من کارنامه مو دانلود نمیکنم که رتبه مو نبینم روحیه م خراب نشه، شرمنده...
به آزمون آزمایشی استناد نـــــــکـــــــن دیجیتال جون، شهریور موقع ثبت نام میبینمت![]()
نمیدونم ...ببخشیدشما درصدای برار هنرهای ساخت مرکز رو نمیدونید?
درسنامه 10:میشه لطفا درسنامه هم بزارین؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ری**/page117?p=7942925&viewfull=1#post7942925دوستان سیلابس آزمون ها رو هم اگه بزارین خیلی خوب میشه