آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله دوم آزمون کارشناسی‌ارشد 87 دانشگاه
در مهرماه اعلام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی : فهرست شمار دیگری از پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی‌ارشد سال 87 دانشگاه آزاد اسلامی در هفته نخست مهرماه اعلام خواهد شد.
در این گزارش آمده است : پیرو اعلام اسامی مرحله اول آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1387 دانشگاه آزاد اسلامی و پس از ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون مذکور، همچنین فهرست شمار دیگری از پذیرفته‌شدگان در مهرماه از طریق پایگاه اعلام نتایج این مرکز به نشانی www.Azmoon.com اعلام خواهد شد.

تبسم

عضو جدید
یه سوال :کسی اینجا کاردانی به کارشناسی بوده یعنی ناپیوسته معماری که همون علمی کاربردی چسبوندن بهش بد امتحان ارشد داده باشه ؟آزاد هم خونده باشه کارشناسی رو ممنونم اگه کسی هست من چندتا سوال دارم

ehsan_y

عضو جدید
سلام
کسی هست که از جزوات پارسه استفاده کرده باشه . خیلی ها می گن نخرید که فایده ای نداره . نظر شما چیه .

dr_mehry

عضو
یه سوال :کسی اینجا کاردانی به کارشناسی بوده یعنی ناپیوسته معماری که همون علمی کاربردی چسبوندن بهش بد امتحان ارشد داده باشه ؟آزاد هم خونده باشه کارشناسی رو ممنونم اگه کسی هست من چندتا سوال دارم

در خدمتم

doris

عضو جدید
منابع كنكور كارشناسي ارشد رشته معماري

منابع كنكور كارشناسي ارشد رشته معماري

سلام به همه دوستان به خصوص دوستای معمار:

دوستان ميشه يه لطفی كنيد و منابع كنكور كارشناسي ارشد رشته معماري برام معرفی كنيد

Abtin_1385@yahoo.com

sheinis

عضو جدید
سلام به همه دوستان به خصوص دوستای معمار:

دوستان ميشه يه لطفی كنيد و منابع كنكور كارشناسي ارشد رشته معماري برام معرفی كنيد

Abtin_1385@yahoo.com

سلام دوست عزیزم.............لطف کنید قبل از ایجاد تاپیک سرچ کنین;)..............

شما می تونین سوالاتتون در مورده کارشناسی ارشدو تو تاپیک کارشناسی ارشد بپرسین:smile:

فهیمه م

عضو جدید
اگه امکان داشته باشه جزوه های تاسیسات و تنظیم شرایط محیطی رو برام بفرستید من تبدیلشون میکنم به pdf و برابچه ها میزارم تو سایت .

متأسفانه من الان تهرانم و جزوه هام رو سپردم به دوستام تو شیراز. :(
اما اگر برگشتم، چه طور می شه این همه جزوه رو فرستاد؟ :surprised:

saeid6204

عضو جدید
کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت

کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت

با سلام

لطفا هرکسی با کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت آشنایی دارد اطلاعاتی راجع به آن برای من به آدرس saeid_6204@yahoo.com بفرسته .

با تشکر

sheinis

عضو جدید
با سلام

لطفا هرکسی با کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت آشنایی دارد اطلاعاتی راجع به آن برای من به آدرس saeid_6204@yahoo.com بفرسته .

با تشکر
سلام................
اول خوش اومدید............................:gol:
دوم این که ما تاپیک کارشناسی ارشد داریم شما باید سوالاتتون در مورده کارشناسی ارشدو اونجا مطرح کنین................;)
دوست عزیز قبل از ایجاد تاپیک جدید یه سرچ بکن :smile:

تبسم

عضو جدید
از بچه های ناپیوسته کسی امتحان نظام مهندسی داده؟
کسانی که ارشد میخونن تفاوتی داره تو نظام مهندسی برای امحان و اینا.........؟

saeid6204

عضو جدید
سلام
میشه لطفا اطلاعاتی راجع به ارشد مدیریت پروژه و ساخت و منابع این رشته بنویسید.با تشکر

ehsan_y

عضو جدید
متأسفانه من الان تهرانم و جزوه هام رو سپردم به دوستام تو شیراز. :(
اما اگر برگشتم، چه طور می شه این همه جزوه رو فرستاد؟ :surprised:
مگه چندتا جزوس و چن صفحه هستش ؟؟؟؟
من ساکن یزد هستم . نمی دونم با پست ، اتوبوس یا اگه از یزد رد می شید با خودتون بیارید میام می گیرم . ( خیلی پروروم ، نه ؟ :smile:)

bahar_arch

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم از شما بابت مطالب بسیار مفیدی که راجع به رشته مدیریت پروژه و ساخت در سایت قرار دادید تشکر کنم ،در ضمن خواهش کنم اگر در مورد گرایش تکنولوژی معماری یا انرژی معماری از جمله بازار کار و میزان پذیرش داوطلبین در کنکور ارشد این دو گرایش و نیز سیلابس دروس آنها در دانشگاه مطالب بیشتری سراغ دارید لطف کنید در سایت قرار بدید.یا حتی اگر سایتهایی رو در جهت کسب اطلاعات در این زمینه می شناسید لطفا معرفی کنید.

با تشکر

zmahdiye

عضو جدید
ارشد معماری

ارشد معماری

سلام من ارشد برق خوندم ولی علاقه ای به رشته ام ندارم و دوست دارم در رشته معماری تحصیل کنم برای شروع چه کار باید بکنم

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من ارشد برق خوندم ولی علاقه ای به رشته ام ندارم و دوست دارم در رشته معماری تحصیل کنم برای شروع چه کار باید بکنم
سلام مجدد
من یه سرچی تو سایتای معماری واست کردم برای دکتری . . .
توی سایت معماری منظر که لینکش ر میذارم مالب خوب و نزدیک 520 تا لینک در مورد دکتری معماری توی ایران و خارج هست . . .
نگاهکن مفیده . . .
یعنی ایشاللا که مفید باشه برات . . .
:redface:;):gol::gol::gol:آرشیتکت برقی:gol::gol::gol:;):redface:
واقعا باعث خوحاالی شدین . . .
خودم که خیلی کیف کردم . . .
دعا میکنم ایشاللا حتما PHD ر بگیری . . .
استاد خوبیم بشی و...

mary83

عضو جدید

سلام

شما چطور بعد از اینکه لیسانس گرفتی نفهمیدی به برق علاقه نداری؟؟؟؟:w05::w19::w20: تازه ارشد برق هم که قبول شدن اش اینقدر سخته رو شرکت کردی و قبول شدی و حالا ارشد هم داری خیلی واسه من عجیبه اگر بعد از گرفتن لیسانس می گفتی اینقدر عجیب نبود!!! :surprised:چون خیلی ها جو گیر می شن میان برق ولی واسه ارشد........:huh:
به نظر من تو باید حداقل از ارشد معماری شروع کنی چون هیچ دیدی نداری. من چون چند تا دوست معمار دارم از رو شناختم می گم . قبول داری که واسه دکترا داشتن یک رشته خیلی نا مرتبط با رشته ارشد امتیاز منفی حساب می شه تازه هیج پیش زمینه ای هم نداری نگاهت متفاوته تجربه نداری.................:razz:
اگه حوصله داری از لیسانس شروع کن:w10: اگر نه واسه ارشد بخون :book:تو این مرحله می تونی موفق باشی به نظر من و قبول شی.:thumbsup::thumbsup2::victory:
ولی برق که خیلی بهتره چطوری دلت می آید برق و ول کنی:wallbash:?:w00: رشته به این خوبی:gol::)

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مجدد
من یه سرچی تو سایتای معماری واست کردم برای دکتری . . .
توی سایت معماری منظر که لینکش ر میذارم مالب خوب و نزدیک 520 تا لینک در مورد دکتری معماری توی ایران و خارج هست . . .
نگاهکن مفیده . . .
یعنی ایشاللا که مفید باشه برات . . .
:redface:;):gol::gol::gol:آرشیتکت برقی:gol::gol::gol:;):redface:
واقعا باعث خوحاالی شدین . . .
خودم که خیلی کیف کردم . . .
دعا میکنم ایشاللا حتما PHD ر بگیری . . .
استاد خوبیم بشی و...

ببخشید ولی فکر کنم این دوستمون منظورش این بود که ارشد معماری هم بخونه !!:w10:

mary83

عضو جدید
ببخشید ولی فکر کنم این دوستمون منظورش این بود که ارشد معماری هم بخونه !!:w10:
اره مجبور این کارو انجام بده:D بین معماری و برق تفاوت از زمین تا آسمونه!!! :) هرچند بعیده از این رشته هم راضی بشه!!!!!! من ندیدم کسی ارشد داشته باشه بگه رشته ام و دوست ندارم :eek:معمولا این حرفها و تغییر رشته از لیسانس به فوق اتفاق می افته !!!! من که واسم عجیبه تا حالا ندیده بودم:que::surprised::whistle::huh::question::w19::w20:

??????

عضو جدید
چرا چرا چرا :wallbash::wallbash:
اساتید تصحیح اسکیس ارشد پست مدرن فکر میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w06::w39:

dr_mehry

عضو
اسامی پذیرفته شدگان امسال علم صنعت در مقطع دکترا را دیدم .فقط 2 نفر از آقایون قبول شدند و بقیه خانم هستند

shokufeh

عضو جدید
تاريخ ثبت‌نام و برگزاري آزمون ارشد 88

معاون سازمان سنجش آموزش كشور از برگزاري آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل سال 1388 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي طي روزهاي 23 تا 26 بهمن 87 خبر داد.

دكتر حسين توكلي در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: ثبت‌نام آزمون دوره‌هاي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل سال 88) و همچنين چهاردهمين دوره المپياد علمي دانشجويي كشور از صبح روز يكشنبه 12 آبان ماه به صورت اينترنتي آغاز و تا 20 آبان ماه ادامه دارد.

معاون سازمان سنجش در خاتمه خاطرنشان كرد: اطلاعيه سازمان سنجش درباره شرايط، ضوابط و نحوه ثبت‌نام در آزمون در نشريه پيك سنجش 6 و 13 آبان ماه منتشر مي‌شود.
http://www.tabnak.ir/pages/?cid=19608

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستهای عزیز که واسه ارشد دارن میخونن...
لیست گرایشهای ارشد معماری و هنر...
با ضرایب دروس...
بچهها اگه دقت کنید 2تا گرایش هست که آزمون اسکیس نداره...
منابعشون هم میزارم...
دفترچه ارشد هم یک فایل pdf هست که اگه عمری بود براتون میذارم...
ایشاللا همه ارشدی بشیم...

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به راهیان ارشد . . .
من دفترچه کنکور ارشد سراسری ر براتون آپلود کردم که بصورت pdf هست...
امیدوارم مفید باشه...
یه گرایش جدید هم توش هست . . .
ببینین
http://http://rapidshare.com/files/150301920/arshad86_no1.pdf.html

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید بچهها
و ممنونم از سهراب و آبجی معمار و کدخدا عزیز
من فایل pdf ر زیپ کردم و دوباره آپلود کردم . . .
امیدوارم بتونین برش دارین . . .
ایشاللا تاپیک فارقاتحصیلان ارشد و دکتری ر راه میاندازیم با هم . .. . ..... . .. ... . . ..
http://http://rapidshare.com/files/150496740/arshad86_no1.zip.html
امیدوارم که اینبار باز بشه ...

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مباحثی مهمترن من هفته ایی 1 کنکور آزمایشی از خودم میگیرم و درصد هامو با نفرات برتر مقایسه میکنم در نتیجه جایگاه علمی مو تخمین میزنم و نقاط ضعفمو پیدا میکنم خیلی کمک میکنه

از نظر علمی و ... این کار شما فقط سوزوندن تست نامیده میشه ... چون شما باید آزمون رو در آخر درس خوندن از خودتون بگیرید ، با این کار فقط یک تست رو حفظ میکنید و هیچ معیاری نمیتونه برای سنجش باشه .. چون هیچ تضمینی نیست این تستی رو که این هفته شدی ، ماه دیگه هم بتونی بزنی ...

آخرین ویرایش:

rozhann

مدیر بازنشسته
سلام دوستان به نظرتون من کی فارغ التحصیل می شم انگار امسال نمی تونم:surprised::confused:؟

الان یکی به آخرم :) پایان نامه رو می گن اگه ارشد قبول شین تابستون می تونین وردارین اگه نه مهر سال بعد ...
آخرای تابستون معلوم میشه بالاخره نتایج چیه ... پس کی می گذرونم؟ که گفتن اگه قبول شین تابستون؟:surprised::surprised::surprised:

سلام سیمین جان.
نمیدونم دانشگاه شما چه جوریاس ولی برای ما ترم بهار تا 15شهریور بود و ترم تابستان رو اگه تمدید میکردی تا دی وقت برای دفاع داشتی در هر دو صورت برای اول شهریور نمره برات رد میشد و فارغ التحصیل ترم بهار میشدی.این جوری فکر کنم برای ارشد نباید شکلی داشته باشی.
موفق باشی.;)

امیر1984

عضو جدید
سلام به دوستان توجه داشته باشید این منابعی که همه جا به عنوان منابع ارشد معماری در گرایش های مختلف عنوان میشه هم کامل نیستن و هم خیلی هاشون تقریبا اضافی هستند بهتره سوالهای سالهای گذشته رو بررسی و با کتابهای منبعی که گفته میشه تطبیق بدیم.
بهتره اینجا به این موضوع هم بپردازیم.
قبول شدگان سالهای گذشته هم کمک زیادی میتونن بکنن.

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
با سلام وخسته نباشید.
میشه دوستان راجع به منظر و طراحی شهری یه کم توضیح بدن؟ :confused::gol:
در مورد طراحی شهری
چیزی که من تا الان راجع به طراحی شهری فهمیدم اینه:
:) اینکه طراحی شهری از نظر تئوری کاملا مربوط به رشته شهرسازی میشه و مباحث اون رشته را در بر می گیره
ولی از نظر عملی و در کارگاه های طراحی شهری، دقیقا مشابه به کارگاه های طرح معماری برخورد میشه و از دانشجویان انتظار یک کار طراحی با مراحل طراحی معماری و در مقیاس بزرگتر را دارن

در واقع طراحی شهری را میشه معماری در مقیاس خیلی بزرگ تعبیر کرد. هر چند که خیلی از صاحب نظران با این تعریف مخالفن. ولی خب برداشت من اینه (مثلا من صاحب نظرم :biggrin: )
اگر شما در معماری با یک ساحتمان سرو کار داری، در طراحی شهری موضوع خیلی پیچیده میشه و باید ساختمانهای زیادی راب ه همراه روابطی که بینشون هست را در نظر بگیری و با توجه به شناخت گسترده ای که از سایتت پیدا کردی طراحی را انجام بدی
کار طراحی شهری بیشتر پیدا کردن الگوهای طراحی و ایجاد هماهنگی بین تک طراحی های معماران هست

سوال دیگه ای بود در خدمتم;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا