آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پریروز خریدمش البته هنوز کار نکردم همونطور که نوشین گفت بشتر کار کردن و تمرین کردنش مهمه نه خوندنش ولی تعریفشو خیلی شنیدم.ولی بچه ها مگه اسکیس با کروکی فرق نداره یعنی این به درد ازمون ارشدم میخوره؟!:redface:

راستی یه کتاب دیگه هم گرفتم "اموزش اسکیس در معماری و معماری منظر " زیرش زده همراه با تحلیل نکته های ازمون ارشد.نویسندش "ارتور امید اذری".ولی خوب من خودم زیاد وارد نیستم نمیدونم به دردتون بخوره یا نه یا اینکه قبلا شنیدین یا نه!ولی به نظر من خوب اومد.

من این کتاب آقای آذری رو دارم به نظرم بد نیست برای شروع بد نیست;) . اما استادمون می گه ایشون بیشتر نقاش هستند . تو یه آزمون اسکیسی که داشت بچه ها رو راهنمایی می کرد می اومد براشون یه پس زمینه می کشید بعد می گفت حالا هر چی دوست داری بکش . البته توهین تلقی نشه . من شیوه کارشون رو می گم

nino

مدیر بازنشسته
من این کتاب آقای آذری رو دارم به نظرم بد نیست برای شروع بد نیست;) . اما استادمون می گه ایشون بیشتر نقاش هستند . تو یه آزمون اسکیسی که داشت بچه ها رو راهنمایی می کرد می اومد براشون یه پس زمینه می کشید بعد می گفت حالا هر چی دوست داری بکش . البته توهین تلقی نشه . من شیوه کارشون رو می گم

يه بار هم اومده دانشگاه ما البته من نبودم بچه هاي سال بالايي كه كلاس صديق هم ميرفتن گفتن خيلي براي اسكيس خوب نيست . ميدونيد صديق مراحل اسكيس و ايده پردازي رو ياد ميده

nino

مدیر بازنشسته
نوشین جان میشه چند تا کتاب مفید اسکیس که برای اسکیس فوق مفید باشه معرفی کنی؟

فرناز جان من اعتقاد دارم كه از روي كتاب نميشه اسكيس تمرين كرد ،‌به نظر من بهترين كار ديدن اسكيسهاي زياد و تمرين كردن در هر موضوعيه . البته اسكيس يه اصولي داره ولي بازم اصولش تو كتابا نيست
تو بايد اطلاعات معماري خيلي زيادي داشته باشه
البته بعضي كتابها خيلي كمك ميكنن
مثلا پلا گرافيك براي تحليل سايت عاليه . بايد علائم و نوع تحليل رو از روش ياد بگيري يا مفاهيم پايه در معماري براي كانسپت و جانمايي پلان و ايدئوگرام خوبه .
تا ميتوني از كاراي حجمي معماران بزرگ و دتايل هاي معماري تو يه دفتر بكش تا هم تو ذهنت بمونه و هم بتوني الهام بگيري . از كتاب ،‌اينترنت هر چيز جالب ديدي براي خودت بكش و يادداشت بردار . خلاصه اطلاعات فرمي و دتايليتو بالا ببر
موفق باشي ;)

maral55

مدیر بازنشسته
به نظر من دانشگاه سراسری آزاد غیر انتفاعی پیام نور پیوسته ناپیوسته نیمه پیوسته!! فراگیر غیر فراگیر نیمه فراگیر شبانه روزانه عصرانه!! اصلا هنرستان معماری هر چی که می خواهید باشید هیچ فرقی نمیکنه
این خود شما هستین که سرنوشت خودتون رو رقم میزنین و این مدرک ها و عنوان ها هم هیچ کس رو به جای نمی رسونه
ما الان در دانشگاه خودمون دکتر داریم که الف رو از ب تشخیص نمیده و کاردانی معماری هم داریم که سوادش قابل تحسینه و واقعا هم موقع گرفتن کار کسی نمیاد به مدرک شما کار بده و اگر هم بده بعد از مدتی مطمئنا اگر ببینیه اون چیزی که باید نیستید عذرتون رو می خواد حالا اصلا دکترا داشته باشین از دانشگاه برکلی!
من اصلا نمی فمهم چرا ما خودمون رو اینقدر تو قید و بند اسم و عنوان قرار دادیم
درسته قبول دارم استاد خوب واقعا تو رشته ما کمک کننده هست ولی چاره چیه وقتی استاد خوب نیست آدم مجبوره خودش بره دنبالش و بالاخره از هر جا شده گیر بیاره کتاب اینترنت و چیزای دیگه
من خودم استاد به درد نخور زیاد داشتم که نمی خوان یا نمی تونن هیچی یاد بدن و اقعا می دونم بدبختیه
از همه مهم تر اینکه ترمی اینهمه داریم شهریه میدیم و هیچ امکاناتی نداریم! حتی یه کتابخونه
ولی همیشه اینو به یاد داشته باشین همیشه محروم ترین آدما بودن که بیشترین پیشرفت رو کردن

nino

مدیر بازنشسته
پیشنهاد خیلی خوبیه من صد در صد موافقم
البته من خودم اصلا اسکیسم خوب نیست نوشین جان این کار خودته ما همگی منتظریم;)

منم شدیدا موافقم!!!:w16::w11:
حتی اگه شیت بندی و ... رو هم یاد بدین دیگه خیلی خوب میشه:redface:

:surprised:
اوه عزیز پیلیز فارسی!!!!!!!!
این همه متن فینگلیش؟!!!!!:cry:

مرسی نینو جان.
مشکل من بیشتر قدرت دستمه که تعریفی نداره.:redface:
البته این رو هم بگم که خیلی تمرین نکردم.ولی برای اسکیس ارشد لازم شد.متاسفانه از اونجا از کامپیوتر که نمیشه استفاده کرد.
خیلی باید تمرین کنم.:(
راستی نینو جان میشه یک تاپیک بزنید مخصوص آموزش اسکیس که از ابتدا یعنی اصول اولیه ی اسکیس شروع کنید؟
آموزش با کسی که کارش بهتره .مثلا خود شما قبول میکنی که آموزش اسکیس بدی؟
البته منظورم کارگاه اسکیس نیست.اگه قبول کنی یا دوستان دیگه که واردن بیان و آموزش بدن فکر میکنم همه ی بچه ها استقبال کنن و همه براتون آرزوی موفقیت کنند.:gol:

بچه ها خيلي ازتون ممنونم كه اينقدر به من لطف داريد ولي واقعا منهم اونقدر قوي نيستم كه بخوام آموزش بدم . و متاسفاه هم چون امسال تصميم ندارم كنكور ارشد بدم خودم هم تمرين نميكنم :redface:

البته من هر كاري از دستم بر بيا در خدمتم من اونقدر مهارت ندارم هرچي بدونم سعي ميكنم تو كارگاه اسكيس بگم
البته قصد داشتم يه كارگاه كروكي هم بزنم چون كروكي خيلي ديد و دست رو قوي ميكنه البته يك كروكي مجازي از روي عكس چون همه يك شهر نيستيم نميشه اردوهاي كروكي رفت ولي از رو عكس هم خيلي بد نيست از هيچي بهتره

bmh

عضو جدید
نگفتم؟برای کار کردن همه باید امتحان نظام رو بدن حتی فکر کنم کارشناسی ارشد ها هم باید یه امتحانی بدن اگر اشتباه نکرده باشم

سلام
اينو مطمئن باشيد كه اگر دكترا هم داشته باشيد بايد امتحان بدين درضمن تمام اطلاعات درمورد مجوز نظام مهندسي در كتاب قوانين نظام مهندسي اومده و مي تونيد استفاده كنيد در هر حال تمام كساني كه مي خوان امتحان بدن بايد اين كتاب رو بخونن.
پس نگران اين كه فقط كارشناسي ناپيوسته ها بايد امتحان نظام مهندسي بدن نباشيد.;)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس برم کتابشو پس بدم؟!!!!!:child::D
نمیدونم گفتم من شناختی ندارم ولی تو خود کتابش از خودش نوشته بود تو ازمون اسکیس ارشد 81رتبه ی اول شد!بعدم گفته روش اموزشش طبق اموزش مدرسه بوزار فرانسه است!!!:whistle:

خوب شد گفتی اخه میخواستم برم کتابهای دیگه اش هم بگیرم!!!!:w01:

ببینید برا شروع و اینکه متوجه بشیم کی به کیه و قضیه از چه قراره بد نیست ما بعضی وقتها حتی نمی تونیم نظر بدیم چون واقعا" چیزی متوجه نمی شیم از کار دیگران. اگه تو اون مرحله ایم خوبه اما برای موفقیت نه. برا این که از روشش بخوایم یاد بگیریم و کار کنیم خوب نیست . در مورد شیت بندی و کروکی نکات مفیدی داره اما باز قبل کار کردن باید با کار های دیگه مقایسه بشه . کلا تو معماری با دیدن یه کار نمی شه گفت خوبه یا نه باید کارهای بیشتری رو دید تا اطلاعات بیشتر بشه. بعد از اون و کسب مهارته که می شه نظر درست داد

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به جای اینکه غصه بخوریم ای کاش فکر کنیم که چی کار کنیم که کمی جبران کرده باشیم؟ به نظر من بهتره که اگه کنکور کارشناسی ناپیوسته دارین خوب بخونین تا به همه ثابت بشه که ما می تونیم . می دونید من امسال ضربه بزرگی خوردم رتبه ام 700 شد و چون تبریز امسال ظرفیت شبانه نداشت من باید می رفتم غیرانتفائی !!!!!!! به همین راحتی . در حالی که رتبه های بدتر از من جاهای بهتری قبول شدن آخه شبانه 80 % بومی ور می داره هر چی دانشگاه تبریز التماس کردیم که بابا تو رو خدا شبانه هم بذارین گفتن ما قرار بود 25 نفر ورداریم وزارت 40 نفر اعلام کردیه نمی شه:( . دوستام با 700 موندند پشت کنکور:(:cry: آخه تحمل غیر انتفائی رو نداشتند. منم چند بار رفتم ثبت نامم رو کنسل کنم خونوادم و دوستام نذاشتند . جالبه استاد هام می گفتند حیفه بری اونجا مگه چی می خوان یاد بدن:mad: . تو شرایط سختی بودم دلم هم نمی خواست پشت کنکور بمونم حرصم گرفته بود:cry: الان هم غیر انتفاعی می خونم . آخه من می خواستم معمار بشم و سبک شناسی و معماری جهان و تنظیم شرایط و ... خوندم . اما اونهایی که رتبه ی عالی آوردند فقط می خواستند قبول شن برا همین ریاضی خوندن :cry: با کمال تاسف ریاضی با ضریب 3 حدود 20 تا سوال :warn:معماری جهان با ضریب 2 حدود چهار تا سوال + سبک +... جمعا" حدود 10 یا20 تا سوال اگه لطف کرده باشن. مواظب باشین . :warn:

saze

عضو جدید
[FONT=&quot]ریاضی جبرانی- 2 [/FONT][FONT=&quot]
واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
ریاضی عمومی[/FONT][FONT=&quot]-
3 واحد

شناخت و طراحی روستا -2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
آشنایی با مرمت ابنیه-3 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
درس اختیاری-2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
تمرینهای معماری جبرانی- 2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
طراحی معماری 2-
4 واحد[/FONT]​
[FONT=&quot]
طراحی معماری 3-
4 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
طراحی معماری 4-
4 واحد

طراحی معماری5-
4 واحد

طراحی نهایی(پروژه)
4 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
کاربرد کامپیوتر جبرانی [/FONT][FONT=&quot]
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
کاربرد نرم افزارهای ترسیمی [/FONT][FONT=&quot]
3 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
آشنایی با معماری اسلامی2 [/FONT][FONT=&quot]
2واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
آشنایی با معماری مصر [/FONT][FONT=&quot]
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
روشهای طراحی و تولید صنعتی
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
کارآموزی
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
طراحی دست آزاد جبرانی
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
انسان طبیعت معماری [/FONT][FONT=&quot]
3 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
عناصر وجزئیات ساختمانی 2
2 واحد[/FONT]​
[FONT=&quot]
سازه فلزی [/FONT][FONT=&quot]
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
سازه بتنی [/FONT][FONT=&quot]
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
مدیریت وتشکیلات کارگاهی [/FONT][FONT=&quot]
2واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
پرسپکتیو جبرانی [/FONT]​
[FONT=&quot]2 واحد[/FONT]​
[FONT=&quot]
زبان خارجی جبرانی
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
زبان تخصصی [/FONT][FONT=&quot]
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
مبانی نظری معماری [/FONT][FONT=&quot]
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
تاسیسات مکانیکی و الکتریکی [/FONT][FONT=&quot]
2 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
تنظیم شرایط محیطی [/FONT][FONT=&quot]
3 واحد [/FONT]​
[FONT=&quot]
دروس عمومی [/FONT][FONT=&quot]
10 واحد [/FONT]​

آخرین ویرایش:

Bache porroo

عضو جدید
خب منم كارداني پيوسته بودم.:redface:
بازم بايد پاس كنم؟
:(
اگه نمره هر کدوم ازین درسهارو (جبرانی) کمتر از 12 گرفتین باید دوباره پاس کنین.البته عناصر و جزئیات اجباریه.همه باید بگیرن(ترم اول به همه میدن) اما به کاردانی های ترم 1 ، طرح داده نمیشه.دلیلشو نمیدونم .همکلاسی های من که اینجوری بودن ( اونائیکه پیوسته هستن 1طرح از ما عقبترن)​
دروس اختیاری که دوستمون گفت 12 واحده که فقط باید 2واحدش پاس بشه . اختیاری . معمولا همون ترم 1 ارائه میشه
واحدهای وصایا - قرائت - جمعیت و .. که در کاردانی پاس کردین دیگه نیازی به پاس کردن ندارن​

Bache porroo

عضو جدید
سلام
من فوق دیپلم عمران از دانشگاه آزاد دارم . آیا میتونم در کارشناسی ناپیوسته معماری ادامه تحصیل بدهم . اگر جواب مثبت هست آیا غیر از آزمون سراسری کارشناسی ناپیوسته آزمون دیگری هم هست.

مرسی از شما دوستان عزیزی که راهنماییم می کنید. :gol::gol:
سلام دوست من
اگه شما کاردانی پیوسته هستی باید رشته متجانس از رشته خودتونو پیدا کنید و شرکت کنین.اگه می خواین معماری شرکت کنید باید رشتتون زیر گروه معماری باشه
صفحه 3 (تذکر 2) و صفحه 15 دفترچه کارشناسی ناپیوسته آزاد رو بخونین بد نیست
کامل متوجه میشین;)

saghi_1360

عضو جدید
سلام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم.
عمران خوندم و پارسال امتحان ارشد معماری شرکت کردم. البته قبول نشدم. اما درصدهامو می ذارم شاید به دردتون بخوره.
ربته 313 معماری آوردم. آخرین رتبه مجاز 755 بود. رتبه منظر 530 و آخرین رتبه مجاز 541 بود.
اسکیس هم 28 درصد زدم. موضوع اسکیس هم خانه عکس بود در یکی از شهرهای شمالی.

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    11.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nino

مدیر بازنشسته
تعدادی از موضوعات اسکیس که دکتر صدیق داده برای تمرین
1- کتابخانه 10000متر مربعی در محله قدیم
2- مرکز زیارتی ، تفریحی ، اقامتی عین بن علی در کوههای شمال تبریز
3-راهدارخانه جاده بسطام گرگان
4- موزه و مقبره عین اقضات همدانی
5 - مجموعه پلاژها و اسکله تفریحی و رستوران در حاشیه دریای خزر
6 - اکواریوم دریایی در کیش
7- مسجد 300 نفری در دزفول
8- مدرسه 5 کلاسه بم
9- نمایشگاه موقت فرهنگی اصفهان
10 - انستیتو و پرورش و نمایش گا و گیاه اتوبان نیایش تهران
11- کارخانه آلومینوم بیرجند
12- رستوران اقامتی و زائر سرای راهیان نور سردشت
13 المان وحدت به مناسبت سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی وسط میدان ولیعصر تهران
14- کانون سینمای جوان ضلع جنوبی پارک لاله
15- چای خانه و نمازخانه تخت جمشید
16- مقبره اخوان ثالث طوس
17 درمانگاه بین راهی اتوبان قم تهران

saghi_1360

عضو جدید
منابع کنکور

منابع کنکور

farnaz جان من برای زبان عمومی چیزی نخوندم. قبلنا کانون زبان کلاس می رفتم، اما برای تخصصی "انگلیسی برای دانشجویان رشته معماری" حسن رستگار رو خوندم. ولی به نظرم با توجه به سوالای پارسال "فرهنگ تصویری معماری " رو هم حتمن باید خوند.
منابع رو در فایل ضمیمه گذاشتم، هر چند الان کمی دیره، برای سال دیگه ایشالا.
اگه کسی موارد بیشتری سراغ داره بگه.
ضمنا خوندن مجله های تخصصی معماری هم توصیه می شه.
*
در مورد امتحان اسکیس سال 86 : خانه عکس که خودشون ریزفضاها رو داده بودند. مثلا یه آمفی تئاتر، یه نمایشگاه موقت، یه رستوران یا کافی شاپ ( دقیق یادم نیست) ، یه کتابخونه و پارکینگ. مساحت هر فضا رو هم داده بودند.
سایت رو هم داده بودند. شیت 50*70 هم که داده بودند، خودشون 10 سانت سمت راست رو تعیین کرده بودند برای دیاگرامها.

پیوست ها

• manabe memari.jpg
    manabe memari.jpg
    36.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

nino

مدیر بازنشسته
ببخشید این فرهنگ تصویری رو از کجا میشه گیر اورد؟:que:
اگه تهرانی پرهام یا خوارزمی تو انقلاب دارن

بچه ها میشه درباره رشته انرژی هم توضیح بدین؟ و لطفا منابعش رو هم بگین
راستی یه سوال دیگه
آزاد چه رشته هایی رو داره؟

عزیزم با توجه به اینکه حوصله ی هیچ کاری رو نداری پس بیخیال ارشد شو :D.
انرژی همش 10 تا روزانه میگیره 2 تا شبانه که خیلی هم خیال نکن راحته . باید دروس فنیت عالی باشه . تنظیم شرایط محیطی در حد .... مثلا ساختمان های ارگانی تک رو دیدی میره تو اون بحثها و معماری اقلیمی و خورشیدی و بهینه سازی انرژی و .....
درصد قبولی معماری-معماری 6 درصد باشه انرژی حدود 1 درصد هم کمتره :razz:
دانشگاه آزاد رو من خبر ندارم

Bache porroo

عضو جدید
سلام دوست جونا :smile: خوبین؟:smile:
راستش میخوام برم کتاب برای کنکور بگیرم ولی میخوام از شما کمک بگیرم:smile:

دوستانی که کنکور دادن و موفق شدن چه کتاب هایی رو معرفی می کنن؟ اگه گفتین؟:smile:
دوست عزیز تاپیکی با همین مضمون وجود داره به اون مراجعه کنین بهتره
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=27869 = منابع آزمون کاردانی به کارشناسی
و مبحثی که دنبالش میگشتین ( تعمیر و نگهداری ساختمان
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=28994

موفق باشید

Bache porroo

عضو جدید
ببینم معماری جهانم جزو اینها میشه که اگه نمره کم باشه باید دوباره بگذرونیم؟!:redface:
راستی گفتین این دروس جبرانی فقط مال پیوسته هاست؟ناپیوسته ها چی؟اونها نباید چیزی بگذرونن؟
این دروس جبرانی واسه همه هست . چه پیوسته چه ناپیوسته
اما چون پیوسته ها واحدهایی کمتر از ناپیوسته ها گذروندن در دوره کارشناسی واحد هایی رو بعنوان پیشنیاز بهشون میدن (مثل طراحی فنی - تمرینهای معماری - دست آزاد و ...)که بعد از گذروندن این واحدها تازه میتونن واحد طراحی معماری (2 الی نهایی ) رو بردارن
معماری جهان جز دروس جبرانی نیست . اما واحدی بنام آشنایی با معماری اسلامی و آشنایی با معماری معاصر جایگزین شده ;)

saghi_1360

عضو جدید
مدیریت پروژه و ساخت

مدیریت پروژه و ساخت

سلام دوستان :w36:
كسي در مورد رشته ي تكنولوژي معماري چيزي ميدونه؟؟؟؟
این منابع رو برای رشته ي تكنولوژي معماري از یه سایتی گرفتم شاید به دردتون بخوره.

منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی معماری
1. سیستمهای ساختمانی (هنریش انگل – انتشارات تعاونی دانشکده هنرهای زیبا)
2. درک رفتار سازه ها(پروفسور فولر مور-ترجمه دکتر محمود گلابچی- انتشاراتع دانشگاه تهران)
3. مصالح ساخنتمانی (احمد حامی-انتشارات دانشگاه تهران)
4. سازه در معماری (ماریو سالوتدوری-ترجکه دکتر محمود گلابچی-انتشارات دانشگاه تهران )
5. جزئئات اجرایی ساختمان 3جلد(سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور)
6. مشخصات فنی عمومی کارهای ساختمانی (نشریه شماره 55 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور)
7. سیستمهای ساختمانی آینده ( مکارتین پاولی-ترجمه دکتر محمود گلابچی-انتشارات دانشگاه تهران )
8. مبحث پنجم مقررات ملی ساختمان ایران-مصالح و فرآورده های ساختمانی
9. اجزا ساختمان (دکتر جلیل شاهی)
10. راهنمای طراحی اقلیمی(مرتضی کسمایی)
11.مصالح شناسی( سیاوش کباری)
12. مجموعه مکانیک جامدات –جلد اول-استاتیک( دکتر محمود گلابچی – انتشارات ایران ارشاد)
13. استاتیک(ج.ال.مریام- مجید بدیعی)
14. مجموعه مکانیک جامدات –جلد اول –استاتیک(دکتر محمود گلابچی- انتشارات ایران ارشاد)
15. مقاومت مصالح (ایگور پوپوف- شاپور طاحونی )
16. مبحث دهم مقررات ملی ساختمان ایران- طراحی و اجرای ساختمانهای فولادی
17. تکنولوژی بتن( دکتر رمضانیانیپور و دکتر شاه نظری)
18. آییین نامه بتن ایران – سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور
19. مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان ایران – صرفه جویی در مصرف انرژی
20. آسایش همراه با اقلیم ( دکتر محمود رازجویان- انتشارات دانشگاه شهید بهشتی)

برای اطلاعات بیشتر در مورد مدیریت پروژه، پیشنهاد می کنم به این وبلاگ سری بزنیدhttp://projectmanagement7.blogfa.com

saghi_1360

عضو جدید
mahdeco نمی دونم چرا مشکل داره، اما یه سری منابع هم از یه سایت دیگه گرفتم شاید به درد بخوره
زبان
کتابهای آموزشی زبان دوره پیش دانشگاهی
504 لغت
دروس فنی
مصالح ساختمان (احمد حامی)
اجرای ساختمان (جلیل شاهی)
کلیه کتابهای مربوط به مقررات ملی ساختمان
سازه در معماری (گلابچی)
درک رفتار سازه ها (گلابچی)
سیستم های ساختمانی آینده (گلابچی)
معمار – مهندس – ساختار (گلابچی)
آئین نامه 2800 طراحی ساختمان در برابر زلزله
آکوستیک در معماری (لیاقتی)
طراحی اقلیمی (ترجمه وحید قبادیان)
اقلیم و معماری (کسمائی)
مبانی نظری معماری
سبک شناسی معماری ایرانی (پیرنیا)
فهرست بناهای تاریخی (محمد یوسف کیانی)
معماری اسلامی (پیرنیا)
از زمان و معماری (منوچهر مزینی)
معماری و شهرسازی در قرن بیستم
معماری جهان (ابراهیم زارعی)
تاریخ مختصر معماری (کریستف هوکر)
معماری معاصر غرب (وحید قبادیان)
زیبایی شناسی معماری (گروتر)
درک عمومی معماری
معماری – فرم – فضا – نظم
مفاهیم پایه در معماری
معماری منظر
طراحی باغ و پارک (جمشید حکمتی)
معماری با طبیعت در گذر زمان (هما بهبهانی)
سیر منظره پردازی در هنر اروپا (ترجمه بهنام خاوران)
باغ ایرانی – حکمت کهن، منظر جدید (انتشارات موزه هنرهای معاصر)
معماری باغ مدرن
و در ضمن کتابهای زیر هم مطالعه گردد:
کلیه کتابهای رشته هنر – ساختمان - معماری دوره هنرستان
کلیه کتابهای راهیان ارشد برای مجموعه معماری
مقالات پیرنیا و سایر مقالات معماری

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
با سلام.من امروز عضو شدم و راستش نميدونم چطور و از چه كسي بايد سوال كنم.لطفا راجع به منابع كنكور ارشد دانشگاه ازاد كمكم كنيد.ممنون مي شم:gol:

سلام
دانشگاه آزاد برای ارشد منبع نداره ..شما باید تمام سوالات موجود کاشناسی ارشد آزاد را (از سال 80 تا حالا ) بخرید و بزنید.. همه را چندبار بزنید..سوالها همیشه تکراریه ، اگه یک کم وقت بذارید و اسکیس تون قوی باشه .دانشگاه آزاد قبول شدن از نظر امتحان تئوری راحته

Arch-Azadeh

مطالعات معماری ایران همون مرمته؟! من اسمشو نشنيدم تا حالا!:confused:
مرمت چه شهر هايي داره؟سراسري؟ازاد؟
نه فرق میکنه، مطالعات معماری را فعلا شهید بهشتی داره و با امتحان معماری دانشجو می گیره..مرمت را از دفترچه پارسال براتون می ذارم
دوره روزانه:
1353 - مرمت واحياي بناهاوبافتهاي تاريخي
دانشگاه تهران 5 نفر
دانشگاه علم وصنعت ايران 8 نفر
دانشگاه هنراصفهان 15 نفر

دوره شبانه:
1353 - مرمت واحياي بناهاوبافتهاي تاريخي
دانشگاه تهران 2 نفر
دانشگاه هنراصفهان 5 نفر

ایستایی 70
سیستم 51
طراحی فنی 60

ضعیف ظاهر شدم . البته با توجه به اینکه 4-5 ساعت بیشتر نخوندم از خودم کلی راضی هستم . با این درصد ها اگه زبان یه 20-30 درصد زده باشم حتما زیر 300 میشم :) البته از پارسال درصدهام کمتر شده . پارسال اینطوری بود
ایشا... سال دیگه . نه ؟ :)
نه درصدهاتون خیلی خوب شده ، با توجه به اینکه شنیدم فنی سخت بوده.. من پارسال همین حدود زده بودم 280 شدم ..البته با زبان 54 :smile:
تا 400 احتمال قبولی خیلی زیاده .. پارسال نفر اول دانشگاه تهران رتبه علمیش 300 و خورده ای بوده

Arch-Azadeh

آزاده کجایییییییییی؟
بچه ها آزاده اطلاعات خیلی خوبی داشت.
کاش بیشتر میو مد تو سایت:(

آره همون
ما به بچه های ارشد بیشتری احتیاج داریم که بیان و از اطلاعاتشون استفاده کنیم
کاش بچه های ارشد بیشتر به سایت میومدن:cry:

من شرمنده ..خیلی دوست داشتم بیشتر بیام..والا ما را اینجا بیچاره کردن :surprised::surprised: ،یک پروژه تحقیقاتی با یکی از استادا برداشتم ، پوستم کنده شده :cry:، 15 واحد هم این ترم دادن ، یعنی اینکه خدا به دادمون برسه :cry::cry:..چشم حتما بیشتر میام..دیگه به خودم قول دادم بیشتر بیام.;)

تا جایی که من می دونم کتاب صدیق راجع به اسکیس معماری سنتیه . می شه اسم کتاب رو دقیق بگید؟:redface:

کتاب آموزش کروکی معماری رو شنیدم که از کتاب های صدیق ولی هنوز نخریدم.نمی دونم که چقدر مطالعش فایده داره.کسی خونده؟

کتابش آموزش اسکیس و کروکیه..کتاب معماری سنتی هم داره ولی این یکی فرق می کنه ..جلدش مشکیه ، کل کتابش هم دقیقا هموناییه که سر کلاسش می گه . یعنی با همون سیلابس هستف فقط شاید سرکلاس چون خودش کار می کنه بهتر متوجه میشین. به نظر من برای شروع کردن خوبه . ولی اگه امیدی به مجاز شدن دارین حتما تو عید کل کتابش را کارکنین
یعنی تمرین خط، پرسناژ، پرسپکتیو (مهمترین قسمت کار) داخلی و خارجی ، راندو و رنگ
یعنی حداقل قسمتهای اولش را کار کنید که بعد ازعید برید سراغ بستن شیت که مثلا پلان و پرسپکتیو و .. را چه جوری و کجا بذارین

رتبه اول پارسال را هفته پیش دیدم و ازش نمونه اسکیسهاش را گرفتم..فعلا نمی ذارم اینجا:D، چون اول باید از خودش اجازه بگیرم و بعد هم این که اگه از اول قبل از کارکردن شیت ببینید کارتون کپی میشه و نمی تونین از خودتون نو آوری در وکنید :D

راستی فرناز جان درصدات را گرفتی؟؟؟؟

Arch-Azadeh

سلام نازنین عزیز
من طراحی شهری دانشگاه تهران می خونم و ورودی سال پیشم . اگه سوالی داری می تونی ازم بپرسی ، در مورد اسکیس هم خودم یک کارایی می کنم :D ، سوالی هم داری بگو من جواب بدم . فقط بگم که اسکیس خیلی مهمه و رتبه ها را بد جوری جا به جا می کنه

در مورد منابع ارشد که همون منابعی که خانه شهرسازان تو سایتش گذاشته تقریبا کافیه، البته با این شیوه ای که هر سال 4-5 تا کتاب جدید ترجمه یا تالیف میشه ..یک کم کار سخت میشه :confused: ، توصیه من برای کنکور طراحی شهری، خوندن حدود 50 تا کتاب منابع (هر کدام تا سه بار :) ) و زدن تست های سال گذشته (زدن تستهای 6-7 سال قبل هرکدام تا 10 بار شدیدا توصیه می شود )
age kasi darmorede kelas baraye marhale dovome konkore tarahi shahri tajrobe ya :smile:shenakhti dare mamnon misham nazaresho bege
من شناخت دارم ..حالا چی بگم ;) ، برای اسکیس طراحی شهری ، کلاس رفتن خوبه و اگر هم که نمی تونی کلاس بری باید برای این اسکیس کروکی زدن را خیلی قوی کرد. کتاب پلان گرافیک، کتابهای پاکزاد، توسلی و هرکتابی که می تونی توش کروکی و عکس از فضای شهری پیدا کنی خیلی مهمن و باید یاد بگیری
اسکیس طراحی شهری، 4 ساعت زمان داره و 2 تا شیت باید تحویل بدی

Arch-Azadeh

:gol: سلام خدمت دوستای عزیزم
از دوستان کسی اطلاع داره در مورد جزوه مکاتبه ای و منابع رشته طراحی شهری؟
من به چند تا از موسسات سر زدم تو تبریز ولی جایی رو پیدا نکردم تو این رشته
ممنون میشم از راهنمایی تون:gol:
یادم رفت بگم، سعی کن کمتر دنبال جزوه بگردی و بیشتر خود کتابها را بخونی ، تمام جزوه های موجود هم خلاصه کتابهایی هست که جزء منابع هستند.
دو تا از دوستای من فقط جزوه های خانه شهرسازان را خوندن و قبول شدن و هیچ کتابی نخوندن، به نظر من تعداد کسانی که از راه جزوه خوندن موفق می شن خیلی کمتر از اونایی که کتاب می خونند.
این خانه شهرسازان کلی جزوه داره ، زمان ما 70 تومان بود. امسال کرده بود 90 یا 100 تومان، اگه برای سال دیگه بخوای هم فکر کنم 130 اینا بشه ;)
پارسه و خانه شهر سازان آزمون آزمایشی هم برگزار می کنند. من خودم آزمونای خانه شهرسازان را دادم، ولی پارسال سوالهای جالبی نداشت و عملا حتی یک سوال هم مشابه سوالهای آزمونش نیومده بود. امسال را خبر ندارم.

Arch-Azadeh

آزاده جون در این مورد قبلا صحبت کرده بودیم می شه شما هم یه توضیحی بدین؟ چطوره که این کتاب جزو منابع نیست اما ازش سوال میاد؟:surprised::( عجب کتاب سختیه:(

برای دروس فنی کدوم کتاب تو الویته؟ بهتره کدوم کتابهارو اول بخونیم؟:que:
عزیز دلم کی گفته جزء منابع نیست..اگه جزء منابع نبود که ازش سوال نمی اومد :D
در ضمن ما چیزی به عنوان منابع نداریم که بگی از این لیست نمیتونن خارج بشن. استادا می شینن دورهم، هر کی 4-5 تا سوال از هر کتابی که دوست داره می ده. دقیقا هر سال بستگی د اره کیا سوال بدن. فقط شاگردهای اون افراد می تونن جواب بدن چون درسشون همین بوده. از روی تیپ سوالهام میشه فهمید کی طراحی کرده. ما ترم آخر آکوستیک داشتیم با مهندس رزم خواه ، (یعنی آکوستیک نه ، تاسیسات الکتریکی ولی همش آکوستیک درس داد) (استاد دانشگاه بهشتی ) یک چیزایی سر کلاس می گفت ، ما همش می گفتیم اینا چیه، سر کنکور 85 ، ایشون رفت و سوال طراحی کرد و نصف سوالهای فنی آکوستیک بود ، همشم سرکلاس به ما گفته بود.
به نظر من ، چون کتابها و سوالهای معماری خیلی تکراری شده بود. رفتن سراغ کتابهای سخت و کتابهایی که کمتر کسی آنها را بخونه. مثل زیبایی شناسی در معماری و همین آفرینش نظریه و کتاب فضا زمان معماری از گیدئون و کتاب منوچهر مزینی که اسمشو یادم رفته :redface: ، برای اینکه همه کتاب های کوچک و روتین را می خونن. اینام میرن کتابهایی را پیدا می کنند که کسی سراغشون نره :cry:
برای دروس فنی اول کتابهای گلابچی ، ولی همونطور که گفتم یکی دوساله خیلی کم ازش سوال می دن ،سال 84 همش از گلابچی بود، سال 85 همش آکوستیک بود، 86 همه تاسیسات مکانیکی (امسال هم راستش سوالها را ندیدم )

امسال چون سئوالات خیلی بد بود همه با تمام انرژی دارن رو اسکیس کار میکنن . تمسال رقابت خیلی شدیده :razz:
کاملا موافقم :surprised:

vahid_pakrou

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابع کنکور کاردانی به کارشناسی معماری

منابع کنکور کاردانی به کارشناسی معماری

1- آشنایی با معماری اسلامی ایران استاد محمد کریم پیرنیا

2- سبک شناسی معماری ایران استاد محمد کریم پیرنیا

3- مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب وحید قبادیان

4- مصالح شناسی سیاوش کباری

5- مصالح شناسی سام فروتن

6- معماری ایران (دوره اسلامی) محمد یوسف کیانی

7- جزییات معماری ساختمانهای اجری نشریه 92 سازمان برنامه وبودجه

8- فرهنگ مصورهنرهای تجسمی پرویز مرزبان وحبیب معروف

9- مبانی هنرهای تجسمی غلام حسین نامی

10- عناصر رنگ ایتن ایتن

11- معماری فرم فضا نظم فرانسیس د.ک.چینگ

12- تاریخ وهنر معماری ایران دوره اسلامی محمد یوسف کیانی

13- معماری 1و2 انتشارات دیبا گران

14- ریاضی انتشارات دیبا گران

15- اجزا ساختمان و ساختمان سیاوش کباری

16- مبانی هنرهای تجسمی هنرستان

17- تاسیسات هنرستان

18- آشنایی با بناهای تاریخی هنرستان

19- آشنایی با معماری جهان محمدابراهیم زارعی

20- هندسه سال دوم دبیرستان

21- تاسیسات طباطبايی

22- ادبیات پنج استاد

23- راهنمای ادبیات پنج استاد محمد باقر کلیشمی

24- نگارش زبان فارسی انتشارات سمت

25- معارف اسلامی 1 انتشارات سمت

26- معارف اسلامی 1 اتشارات نهاد رهبری

27- عناصروجزییات ساختمان 1و2 هنرستان

vahid_pakrou

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه‌ریزی شهری و منطقه ای

ضرايب‌ گرايش ها به ترتيب دروسمواد امتحاني‌رشته‌ امتحاني‌(2, 2, 3, 3, 2)1.زبان عمومي و تخصصي
2.مباحث عمومي و شهرسازي ايران
3.مباني نظري برنامه‌ريزي شهري ومنطقه‌اي
4.تاريخ شهروشهرسازي
5.آمارورياضياتبرنامه‌‌ريزي‌ شهري‌ ومنطقه‌اي

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا