آرشیو اخبار مربوط به فناوری اطلاعات (موقتی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ملي يكي از پروژه‌‏هاي مهم مركز تحقيقات مخابرات

بانك اسلامي دوبي به عنوان مشاور خارجي اپراتور سوم تلفن همراه كشور معرفي شد.


كمال محامدپور، معاون آموزش، پژوهش و امور بين‌الملل وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت‌‏وگو با ايلنا گفت: بانك اسلامي دوبي از هشت روز پيش به عنوان مشاور خارجي مزايده اپراتور سوم تلفن همراه ايران مشخص و قرداد آن هم تنظيم شده است و هم‌‏اكنون هم مشغول فعاليت در كشور است.

وي در ادامه با اشاره به فروش اسناد مزايده اپراتور سوم اظهار داشت: شركت‌‏ها تا 13 مهرماه فرصت دارند تا اسناد مزايده را خريداري كنند، همچنين كه تا 5 آبان ماه هم براي ارائه پيشنهادات خود به شركت فناوري اطلاعات مهلت دارند.

محامدپور در ادامه سخنان خود ايجاد پروژه IDC ملي يا مركز ديتاي ملي را يكي از پروژه‌‏هاي مهم مركز تحقيقات مخابرات دانست و افزود: در حال حاضر ايجاد IDC ملي در مرحله تهيه RFP است كه تا دو ماه آينده نيز تهيه و دراختيار شركت زير ساخت قرار خواهد گرفت.

وي اضافه كرد: نظارت بر انتخاب پيمانكار، مزايده و نظارت براجراي پروژه برعهده مركز تحقيقات مخابرات است.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
راه اندازي سرويس جديد آنلاين براي كاربران كنسول PS3 سوني


به گزارش فارس به نقل از informationweek ، با استفاده از اين سرويس كنسول بازي سوني در عمل به ابزاري براي دسترسي به آخرين اخبار و اطلاعات تبديل مي شود.
به گفته مسئولان شركت سوني اخبار و اطلاعات در دسترس از طريق اين سرويس بر مبناي دو مضمون زمان و مكان جمع آوري شده اند و بر روي يك نقشه گرافيكي به نمايش درمي آيند.
تصاوير مختلف، سر خط اخبار و و ضعيت آب و هواي نزديك به 60 كشور جهان از جمله بخش هاي مختلف اين سرويس هستند. اين خدمات با همكاري شركت هايي همچون گوگل، The Weather Channel، The Earth Television Networkو ساير موارد ارائه مي شوند.
هدف سوني از ارائه اين خدمات تبديل كنسول بازي خود به وسيله اي فراتر از يك ابزار ساده اجراي بازي هاي ويديويي است. اين شركت قبلا مشاهده انواع دي وي دي با كيفيت بالا را از طريق اين كنسول امكان پذير كرده بود.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ایجاد یک شبکه دوربین مداربسته

امروزه در بسیاری از شرکت ها و کارخانه ها و مکان های عمومی و خصوصی از دوربین های مداربسته برای کنترل مشتریان، کارمندان و کارگران خود و همچنین نظارت بر محیط برای ایجاد امنیت بیشتر استفاده می کنند و حتماً تاکنون شما از نزدیک یکی از این دوربین های مداربسته را مشاهده کرده اید و این سوال برای شما مطرح شده است که این دوربین ها توسط چه افرادی و با چه هزینه ای راه اندازی شده است که در پاسخ باید گفت: نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته معمولاً به وسیله متخصصان شرکت های ارائه دهنده خدمات امنیتی برای عموم ارائه می شود و هزینه های راه اندازی این سیستم ها و تجهیزات با توجه به محیط اجرایی کار متفاوت است. شاید شما نیز تاکنون به این موضوع فکر کرده باشید که برای اتاق شخصی خود یا دفتر محل کار خود یک دوربین مداربسته به منظور کنترل و نظارت بر امور و محیط نصب کنید اما به هر دلیلی تاکنون به انجام این کار موفق نشده اید. در این مطلب، نرم افزاری را به شما معرفی می کنیم که به وسیله آن قادر خواهید بود با کمترین امکانات، سیستم دوربین های مدار بسته با قابلیت های بالا را اجرا کنید. Cam Wizard نام نرم افزاری قدرتمند است که به وسیله آن کاربران قادر خواهند بود با دوربین های مختلف و حتی وب کم های کوچک و ارزان قیمت اقدام به ایجاد یک سیستم مدار بسته امنیتی کنند.
این نرم افزار با قابلیت ارائه مدیریت بر تصاویر دوربین ها و ویژگی های منحصر به فرد دیگر به راحتی توان ایجاد یک سیستم امنیتی مناسب و کوچک را برای کاربران محیا می کند. یکی از مهم ترین ویژگی های موجود در این نرم افزار توانایی motion detection است که در واقع همان شناسایی حرکت هاست بدین شکل که می توان نرم افزار را به گونه ای تنظیم کرد که بعد از مشاهده یک حرکت در تصویر اقدام به ضبط تصاویر از محیط نظارتی دوربین کند.
همچنین این نرم افزار در صورت پشتیبانی دوربین مورد استفاده کاربر از دریافت صدا، قادر به ضبط صدا به همراه تصاویر نیز است.
گفتنی است این نرم افزار محصولی از شرکت LEDSET Software است. به هر حال اگر شما جزء آن دسته از افرادی هستید که تمایل دارید با کمترین هزینه یک دوربین مداربسته برای خود تهیه کنید حتماً سری به سایت www.p30world.com بزنید تا علاوه بر کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این نرم افزار با نحوه دانلود رایگان آن نیز آشنا شوید.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوچرخه دیجیتالی یاهو با گوشی N95 نوکیا

شرکت یاهو که تاکنون در زمینه عرضه خدمات اینترنتی فعالیت می‌کرد، دست به اقدام جدیدی زده است. این شرکت دوچرخه‌هایی تولید کرده است که به گیرنده‌های ماهواره‌ای GPS مجهز شده‌اند و روی آن‌ها یک تلفن‌همراه با دوربین دیجیتالی کار گذاشته شده است که می‌تواند بین فواصل زمانی مشخص، به صورت خودکار عکس‌برداری کند.
این دوربین دیجیتالی پس از تهیه عکس‌ها، به صورت خودکار آن‌ها را روی سایت اینترنتی Flickr منتشر می‌کند و عکس‌ها را با دیگر دوچرخه‌سواران در سراسر دنیا به اشتراک می‌گذارد.
این دوچرخه هم‌اکنون در ایالات نیویورک و سانفرانسیسکو آمریکا فعالیت خود را آغاز کرده است، به زودی وارد سنگاپور، دانمارک و بریتانیا نیز خواهد شد. هر یک از این دوچرخه یک پنل خورشیدی دارند که نیروی لازم برای دوربین دیجیتالی و تلفن‌همراه را فراهم می‌کند. روی سیستم دیجیتالی این دوچرخه نرم‌افزار ویژه‌ای نصب شده است تا امکان عکس‌برداری خودکار فراهم شود و شما بتوانید در حالت سکون یا حرکت، از مناظر پیرامون خود خاطره درست کنید. در صورت تمایل، کاربران می‌توانند این دوچرخه را به همراه گوشی N95 نوکیا خریداری کنند و نرم‌افزار ZoneTag یاهو را روی سیستم‌عامل S60 سیمبین بارگذاری و نصب کنند. این گوشی قادر است به راحتی روی دوچرخه یاهو نصب شود و کلیه امکانات خود را در اختیار ورزشکاران بگذارد.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مسیریاب جدید برای حیوانات خانگی

تاکنون مدل های مختلفی از سیستم های ماهواره ای مسیریاب(GPS) برای حیوانات خانگی ساخته شده تا شما از وضعیت آنها به صورت لحظه به لحظه مطلع باشید اما دستگاه جدید Zoomback علاوه بر آنکه موقعیت حیوان خانگی شما را در آن واحد روی نقشه های آنلاین و دیجیتالی مشخص می کند، امکانات دیگری را هم در اختیار شما می گذارد.زمانی که حیوان به مناطق از پیش تعیین شده در داخل و خارج از منزل نزدیک می شود، این سیستم به صورت خودکار پیام های هشداردهنده نوشتاری را به کامپیوتر یا تلفن همراه شما ارسال می کند.این دستگاه به محض قرار گرفتن روی گردن حیوان، فعالیت خود را آغاز می کند و کلیه اطلاعات را در مورد موقعیت مکانی حیوان، در اختیار صاحب آن می گذارد.دستگاه Zoomback که قرار است تا پایان ماه جاری میلادی وارد بازار شود، هم اکنون کلیه مراحل آزمایشی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
گوشی عجیب برای بازی های دیجیتالی

شرکت Keynetik از طراحی و ساخت گوشی جدید خود با فناوری های بسیار پیشرفته خبر داده است که از مهم ترین ویژگی های آن می توان به وجود حسگرهای حرکتی و دوجوی استیک مجزا برای راهبری آسان در منوها اشاره کرد.
این گوشی قادر است تکان های لحظه ای را احساس کند و با توجه به برنامه ریزی ای که کاربران برای آن انجام می دهند، فعالیت های متفاوتی انجام دهد.گوشی جدید شرکت Keynetik از نسل گوشی های PDA است و امکان استفاده از بازی های ویدئویی را در بخش مجزایی از نرم افزار خود برای کاربران فراهم می کند. کاربران می توانند با چپ، راست، بالا و پایین کردن گوشی، روند بازی را تحت کنترل خود درآورند.
مسوولان شرکت Keynetik تاکنون اطلاعات بیشتری در رابطه با این گوشی ارائه نکرده اند. اما احتمال می رود این گوشی عجیب، فناوری های منحصر به فرد دیگری نیز داشته باشد.روی این گوشی سیستم عامل Windows Mobile نصب شده و دارای صفحه نمایش لمسی است.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
چاقوی دیجیتالی


اگرچه چاقوهای امروزی کلیه نیازهای روزمره ما را برطرف می کنند اما کارشناسان مدل مفهومی چاقوی جدیدی با نام Knife Sharpener طراحی کرده اند که می تواند بسیار کامل تر از مدل های امروزی باشد.
این چاقو که هنوز نمونه واقعی آن ساخته نشده، کارکردن را برای خانم های خانه دار آسان تر می کند. چاقوی جدید به یک روکش با حسگر های ویژه مجهز شده که Sliding نام دارد.
زمانی که شما چاقو را داخل این روکش می گذارید، به صورت خودکار میزان تیزی این ابزار تشخیص داده می شود و ظرف مدت کوتاهی دوباره به حالت اولیه خود بر می گردد.
ظاهر این چاقو بسیار ساده است اما کارشناسان ادعا می کنند پیشرفته ترین چاقوی دنیا را طراحی کرده اند. سیستم دیجیتالی پیشرفته به همراه حسگرهایی که در روکش این چاقو به کار رفته، به هیچ منبع انرژی نیاز ندارد. هنوز به درستی مشخص نشده که این چاقو در چه زمانی تولید و روانه بازار می شود.
 
آخرین ویرایش:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سامسونگ از ورود OMNIA به بازار اروپا خبر داد

پنجشنبه، ۲۸ شهریورماه ۱۳۸۷
ايتنا - بررسي‌ها نشان مي‌دهند که 70 درصد گوشي‌هاي تلفن همراه از قابليت‌هاي کامل مالتي‌مديا برخوردار نيستند و 40 درصد کاربران اروپائي بدليل همين عدم کارآئي از دو يا تعداد بيشتري گوشي استفاده مي‌کنند.







سامسونگ الکترونيک، پيشرو و پيشگام در بازار گوشي‌‌هاي تلفن همراه، در 4 سپتامبر 2008 در شهر لندن از ورود OMNIA به بازار اروپا خبر داد.
طبق بررسي‌‌هاي صورت گرفته، 70 درصد گوشي‌‌هاي تلفن همراه که مورد استفاده در کسب‌‌وکار دارند از قابليت‌‌هاي کامل مالتي مديا برخوردار نيستند و 40 درصد کاربران اروپائي بدليل همين عدم کارآئي از دو يا تعداد بيشتري گوشي استفاده مي‌‌کنند.

درحال حاضر نزديک به 58 درصد مردم اروپا به کارکرد مالتي مديا در موبايل خود توجه ويژه‌‌اي دارند و از هر 5 نفر کاربر تجاري، 1 نفر خواهان دوربين، MP3 player و راديو براي استفاده شخصي است.
انتظارات کاربران شامل موارد زيادي همچون دوربين عکاسي با کيفيت بالا(35درصد) ، ارتباط اينترنتي راحت و سريع(32درصد)، فضاي حافظه بالا براي اجراي بازي و ذخيره تصوير و فيلم(23درصد) مي‌‌شود. 48درصد کاربران تلفن‌‌هاي همراه در اروپا، هرگز بدون گوشي خود جائي نمي‌‌روند و 58 درصد آنها همچون ساعت و تقويم به آن وابسته هستند.
کاربران تجاري، وابستگي زيادي به موبايل‌‌هاي خود ندارند و از آن تنها جهت برقراري ارتباط راحت‌‌تر با همکاران خود استفاده مي‌‌کنند.

تمامي آنچه مي‌‌خواهيد در دستان شماست
امروزه گوشي‌‌هاي تلفن همراه بيشتر از گذشته با زندگي مردم گره خورده‌‌اند. 98 درصد جامعه آماري تحت بررسي، صاحب موبايل بودند، درحاليکه تنها 55 درصد MP3 player و 79 درصد، صاحب دوربين ديجيتالي بوده‌‌اند.

مدير بخش ارتباطات سامسونگ در اين باره مي‌‌گويد: «سامسونگ بيشتر بدنبال اين است که ببيند مشتريانش خواهان چه چيزي هستند و تلاش مي‌‌کند تا موبايلي براي همه سبک‌‌هاي زندگي ارائه نمايد.
بررسي‌‌هاي انجام شده نشان دادند که امروزه مشتريان بدنبال زيبائي، هندست راحت و ارتباط آسان با اينترنت هستند و البته امکانات نبايد مالتي‌‌مديا فراموش شود. سامسونگ با بيست سال سابقه در توليد گوشي همراه، امروز OMNIA را معرفي مي‌‌کند که تمامي انتظاراتي را که يک مشتري از گوشي همراه دارد، درخود داراست.»

يک گوشي همراه براي همه‌‌چيز
OMNIA براي اولين بار در ژوئن امسال وارد بازار سنگاپور شد. OMNIA در انگليسي به معني «همه‌‌چيز» و در عربي به معني «آرزو و تمايل» است.
اين گوشي داراي قابليت‌‌هاي مالتي‌مدياي بسيار بالا و برنامه‌‌هاي کاربردي مناسب براي کاربران تجاري است.

OMNIA که براساس آخرين سيستم عامل حرفه‌‌اي نسخه 6.1 براي موبايل ساخته شده است، به کاربران امکان مي‌‌دهد که براحتي به رايانه شخصي خود متصل شده و اسناد آفيس شامل PowerPoint، Excel و Word را مشاهده نمايند.
کاربران همچنين قادرند از امکانات Outlook براي ارسال ايميل و مديريت برنامه‌‌هاي خود استفاده نمايند.

برخي از مهم‌‌ترين قابليت‌‌هاي اين گوشي به شرح زير است:
- صفحه نمايش ال‌‌سي‌‌دي 3.2 اينچي با قابليت مشاهده راحت تصاوير ويديوئي
- دوربين 5 مگاپيکسلي، مجهز به فوکوس خودکار و شناسائي چهره و خنده و عکسبرداري پانوراميک بصورت خودکار
- حافظه داخلي 8 و 16 گيگابايتي براي ذخيره‌‌سازي و نگهداري انواع فايل‌‌هاي ديجيتالي
- سيستم موقعيت‌‌ياب جغرافيائي

OMNIA درحال حاظر در ايتاليا، هلند و آلمان در بازار موجود مي‌‌باشد و بزودي به ساير کشورهاي اروپائي از جمله انگلستان، فرانسه و اسپانيا نيز وارد خواهد شد.



 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پردازنده شش هسته‌ای اینتل معرفی

سرویس اخبار خارجی ایتنا - پلتفورم‌هایی که بر اساس این پردازنده ساخته می‌شوند می‌توانند با استفاده از طراحی مجهز به 16 پردازنده، از 96 هسته پردازشی بطور همزمان استفاده نمایند.
















اینتل ادعا می‌کند پردازنده سری جدید Xeon 7400 می‌تواند موجب افزایش 50 درصدی کارائی بشود.
پردازنده جدید سری 7400 شامل هفت پروسسور 45 نانومتری است که هرکدام دارای شش هسته بر روی هر چیپ بوده و از شانزده مگابایت حافظه نهان اشتراکی بهره می‌برند.

Tom Kilroy نایب رئیس اینتل و مدیرعامل Digital Enterprise Group می‌گوید: «معرفی این پردازنده‌ها موجب خواهد شد تا برتری اینتل در شاخه پردازنده‌های پیشرفته و high-end همچنان حفظ گردد.»

«امکانات جدید مانند هسته‌های اضافی، حافظه اشتراکی بزرگ‌تر و وجود فناوری‌های پیشرفته مجازی‌سازی موجب گردیده‌اند تا سری Xeon 7400 از لحاظ کارائی به رکوردی جدید دست یابد. رکوردهایی که سازمان‌ها را در مسیر گسترش موج بعدی از مجازی‌سازی قرار خواهند داد.»

اینتل می‌گوید برنامه‌هایی که برای محیط‌های مجازی و فعالیت‌های مرتبط با داده‌ها مانند بانک‌های اطلاعاتی، هوشمندی تجاری (BI)، برنامه‌ریزی منابع سازمانی و یکپارچه‌سازی سرورها ساخته شده‌اند می‌توانند بصورت واضح از افزایش کارائی بدست آمده توسط این پردازنده بهره ببرند.

پلتفورم‌هایی که بر اساس این پردازنده ساخته می‌شوند می‌توانند با استفاده از طراحی مجهز به 16 پردازنده، از 96 هسته پردازشی بطور همزمان استفاده نمایند.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
لنز دیجیتالی و پایان عمل لیزری


متخصصان پزشکی از طراحی مدل جدیدی از لنز های چشمی خبر داده اند که می تواند بینایی را به افراد نابینا و کم بینا برگرداند.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، از هموطن سلام، این لنزهای دیجیتالی که قرار است ظرف پنج سال آینده روانه بازار شود، گام بعدی عمل های لیزری محسوب می شود که امروزه روی چشم ها صورت می گیرد.
لنز بیولوژیکی جدید قادر است احتمال ابتلا به بیماری های چشمی را در افراد از بین ببرد اما باید توجه داشت که قیمت بالای آن می تواند باعث عدم محبوبیت این ابزار در بازار شود.
طبق پیش بینی های انجام شده، این لنز پس از تولید با قیمت هزار پوند وارد بازار می شود و به همین خاطر امکان خرید آن برای همه میسر نخواهد بود.
کارشناسان به تولید این لنز بسیار امیدوار هستند و اعلام کرده اند به احتمال قوی، با گذشت مدت کوتاه قیمت آن تا اندازه زیادی کاهش خواهد یافت.با این لنز بیولوژیکی، عمل های جراحی لیزری برای همیشه از بین خواهد رفت و بیماران می توانند با قراردادن این لنز روی چشمان خود، بیماری ها را درمان کنند.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نسل جدید خدمات و نرم افزارهای مایکروسافت برای همه

میثم لطفی : افزایش انتشار ویروس های رایانه ای و هرزنامه ها موجب شده شرکت های بزرگی نظیر مایکروسافت تلاش و سرمایه گذاری های خود را برای جلوگیری از این روند افزایش دهند. شرکت مایکروسافت در سال های اخیر با به کارگیری کارشناسان زبده و کارآمد کوشیده است به میزان زیادی از ارسال برنامه های مخرب اینترنتی و رایانه ای جلوگیری کند. اما در بین کسانی که هم اکنون در بخش های امنیتی غول نرم افزاری جهان فعالیت می کنند «میچالا الکساندر» نقشی مهم و اساسی برعهده دارد. وی که هم اکنون به عنوان مدیر بخش امنیتی شعبه مایکروسافت در بریتانیا محسوب می شود یکی از کلیدی ترین پست های بزرگ ترین شرکت تولیدکننده نرم افزار در دنیا را بر عهده دارد و بر این اساس به عنوان یکی از مهم ترین عناصر در دنیای امنیت رایانه ای محسوب می شود.
مایکروسافت برخلاف تلاش هایی که در سال های اخیر انجام داده تا برنامه های خود را در مقابل حملات و خطرات اینترنتی ایمن کند، کارشناسان این مرکز احتمال می دهند میزان خسارات مالی وارده به آنها از جانب ویروس ها و هرزنامه ها و همچنین استفاده غیرقانونی از نرم افزارها سالانه به 250 میلیون پوند می رسد.
به منظور جلوگیری از این خسارت های مالی ، نه تنها الکساندر بلکه تیم تخصصی امنیتی مایکروسافت که همکاری های نزدیکی را با اتحادیه نرم افزارهای تجاری انجام می دهند تلاش های فراوانی می کنند از هرگونه استفاده غیرقانونی از نرم افزارها جلوگیری کنند و با وضع قوانین سخت و محکم و البته جریمه های سنگین بتوانند جلوی هرگونه تخلف در این زمینه را بگیرند.
به عقیده الکساندر همواره افرادی وجود دارند که به مجوزهای صادر شده از جانب مایکروسافت توجه نمی کنند و فکر می کنند در قبال استفاده از محصولات مایکروسافت نباید پولی را به آنها پرداخت کنند. حتی اگر شرکت های بزرگ نرم افزاری مثل مایکروسافت بهای استفاده از محصولات خود را پایین بیاورند، همچنان افرادی وجود خواهند داشت که در این زمینه تخلف کنند. بررسی های انجام شده نشان می دهد، حتی در مورد نرم افزارهای بسیار ارزان نیز امروزه تخلف صورت می گیرد و کاربران بدون توجه به مجوزها، نرم افزارها را به کار می برند. به هر حال جمعی از کاربران هستند که همواره به قوانین صادر شده برای استفاده از نرم افزارها توجه می کنند و همواره با پرداخت هزینه های تعیین شده برای دریافت مجوزها، نرم افزارها را به کار می برند.
«گیوین بکت» مدیر بخش فناوری اطلاعات شورای شهر بریستول در کنفرانس «پیشرفت استانداردهای ساختار فناوری اطلاعات» (OASIS) که سال گذشته برگزار شد ،اعلام کرد: «حرکت شرکت های مختلف به سمت تولید نرم افزارهای متن باز و احتمال رسیدگی های مایکروسافت به محصولات این شرکت ها نگرانی های فراوانی را ایجاد کرده است.»
اگر چه برخی کارشناسان معتقدند این گفته به طور قطع صحت ندارد اما باید توجه داشت مدیریت سرمایه های نرم افزاری یکی دیگر از بخش های تجاری محسوب می شود که امروزه مورد توجه شرکت های نرم افزاری قرار گرفته است.
مایکروسافت هم اکنون تمرکز فراوانی به پیش خرید نرم افزارها، نحوه فروش آنها و محل فروش این قبیل محصولات دارد. بخش هایی که به محصولات شرکت های مختلف رسیدگی می کنند بیشتر به شرکت های وابسته به مایکروسافت واگذار شده است اما در عین حال باید توجه داشت مایکروسافت هرگز قصد انجام چنین کارهایی را نداشته و به نحوه تولید محصولات متن باز در دیگر مراکز کامپیوتری رسیدگی نمی کند.
در حال حاضر بیشترین مشکلاتی که از جانب نرم افزارهای تقلبی شامل شرکت مایکروسافت می شود، به سیستم های عامل ویندوز XP و 2003 برمی گردد. اما درعین حال باید اعتراف کرد به تازگی گزارشاتی از استفاده های غیرقانونی از سیستم عامل ویندوز 2000 و حتی نسخه 64 بیتی آن به گوش رسیده است. علاوه بر این برنامه هایی نظیر Visio و Project وجود دارند که نسخه جعلی آنها وارد بازار شده است. با توجه به عرضه نگارش های جدید از محصولات مایکروسافت، تمایل کاربران به استفاده از نسخ قدیمی این برنامه ها کاهش یافته و براین اساس دیده می شود تخلف در مورد سیستم عامل ویندوز ویستا و همچنین مجموعه نرم افزاری Office 2007 بیشتر از دیگر محصولات این شرکت است. هم اکنون کارشناسان مایکروسافت می کوشند احتمال بروز هرگونه تخلف در مورد سیستم عامل ویندوز ویستا را کاهش دهند که تا اندازه زیادی موفق بوده اند.
شرکت مایکروسافت در ماه آوریل برنامه Windows Genuine Advantage(WGA) را به بازار معرفی کرد. این برنامه به کاربران امکان می داد با ثبت نام در این بخش، از امکانات فراوان رایانه ای و اینترنتی بهره مند شوند. با این جریان امکان بارگذاری برخی برنامه ها برای آن دسته از کاربرانی که در این سرویس ثبت نام نکرده بودند از بین رفت. مدت کوتاهی پس از عرضه این برنامه، هکرها موفق شدند به این برنامه دسترسی پیدا کنند و میزان آسیب پذیری در آن را افزایش دهند.
به عقیده کارشناسان مایکروسافت، همواره با عرضه یک محصول جدید هکرها تلاش های جدیدی را ضد آن انجام می دهند اما باید توجه داشت که WGA یک برنامه اختیاری است و کاربران تنها در صورت تمایل شخصی آن را نصب خواهند کرد. اگر یک کاربر نیازی به استفاده از این محصول ندارد، بدون آنکه مشکلی برایش ایجاد شود می تواند این نرم افزار را پاک کند.
در حال حاضر بیشتر کاربران از طریق بارگذاری به این نرم افزار دسترسی پیدا می کنند اما اگر کاربران در کنار این محصول Windows Defender را بارگذاری کنند، رایانه شخصی خود را در مورد هرگونه حملات احتمالی بیمه خواهند کرد. این محصول شامل تمامی وصله های امنیتی می شود.
مایکروسافت این روزها به دنبال راهی است که به کمک آنها بتواند روش های نوینی را برای عرضه مجوز های نرم افزاری خود ارائه دهد. این شرکت در طول سال های گذشته کوشیده است همواره به عنوان سرآمد بازارهای رایانه ای و اینترنتی خود را به جهانیان معرفی کند.
پایگاه اینترنتی ZDnet بریتانیا که از سایت های نزدیک silicon.com محسوب می شود، به تازگی مطالبی را در مورد مشکلات موجود برای خرید رایانه ای که روی آن سیستم عامل مایکروسافت نصب نشده، منتشر کرده است و می گوید کاربران برای خرید رایانه های فاقد این برنامه با سختی های فراوانی مواجه می شوند.
الکساندر در این باره می گوید: «من بسیاری از کاربران را می شناسم که تلاش می کنند نسل جدید رایانه هایی را خریداری کنند که روی آنها سیستم عامل مایکروسافت نصب شده باشد. من تمایل زیادی به عرضه محصولاتی که این قبیل نرم افزارها روی آن نصب نشده، ندارم که البته این یک نظر شخصی است.»
بر اساس گزارش های منتشر شده از سوی مرکز مطالعات و تحقیقات مایکروسافت، استفاده از نسل جدید نرم افزارها و ابزارهای کاربردی که بیشتر آنها مبتنی بر اینترنت هستند را باید به یک امر شخصی تبدیل کرد. غول نرم افزاری جهان در حال حاضر قصد دارد به مردم نشان دهد خرید یک نرم افزار از جانب آنها و پرداخت هزینه ای که برای یک نرم افزار در نظر گرفته می شود، تا چه اندازه می تواند در این زمینه مهم باشد. به طور حتم این کار بسیار سخت خواهد بود اما در بیشتر مواقع مردم به سخنان کارشناسان مایکروسافت احترام می گذارند و این امر موجب شده تا مدیران این شرکت دلگرمی بیشتری پیدا کنند.
به هر حال باید توجه داشت، بزرگ ترین عاملی که موجب شده شرکت مایکروسافت در طول سال های گذشته محصولات بیشتر و بهتری را روانه بازار کند، کاربران بوده اند. درحالی که مایکروسافت می کوشد با عرضه محصولات جدید تنها به نیاز مخاطبان پاسخ دهد، بی توجهی از جانب آنها موجب خواهد شد امکان تولید نرم افزارهای بهتر برای این شرکت از بین برود. شرکت مایکروسافت با وضع قوانین محکم و ایجاد مبالغ مختلف برای نرم افزارها تلاش می کند بستر لازم برای تولید محصولات بهتر در آینده را فراهم آورد. امیدواریم میزان تخلفات نرم افزاری در آینده کمتر شود.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بررسي تعرفه‌ ارايه‌ خدمات اينترنت پرسرعت در كشور

موضوع تعرفه‌ ارايه‌ خدمات اينترنت پرسرعت در كشور در جلسه بعدي كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مورد بحث و بررسي قرار مي‌گيرد.

حسين نوري - مسوول دبيرخانه‌ كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات راديويي - در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: جلسات كميسيون معمولا هر دو هفته يك‌بار برگزار مي‌شود اما به احتمال زياد جلسه‌ بعدي كميسيون زودتر از موعد مقرربرگزار و بحث تعرفه‌ ارايه‌ خدمات اينترنت پرسرعت يكي از مباحث مهم مورد بحث در آن خواهد بود.

به گزارش ايسنا چندي پيش وفا غفاريان - رييس هيات‌ مديره‌ شرکت سهامي مخابرات ايران - در خصوص طرح مشترك مخابرات ايران با شركت‌هاي ارايه‌دهنده‌ اينترنت پرسرعت (ندا) براي كاهش بهاي اينترنت پرسرعت و بهبود كيفي پهناي باند گفته بود: جلسه‌اي با اين شركت‌ها براي بحث و گفت‌وگو در خصوص اينترنت پرسرعت خواهيم داشت.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا مخابرات ايران در مورد اينترنت پرسرعت تنها با شركت‌هاي ندا همكاري خواهد كرد يا خير؟ اظهار كرده بود: در حال حاضر به دليل اين كه شركت‌هاي ندا داراي پروانه لينك و محتوا در كشور هستند و امور اينترنت پرسرعت نيز بر عهده آن‌ها بوده است، مخابرات ايران فعلا با اين شركت‌ها گفت‌وگو خواهد كرد. غفاريان در عين حال تأكيد كرده بود: در اين طرح در صورت نرسيدن به نتيجه با شركت‌هاي ندا، فضا براي ديگر شركتها داراي پروانه باز است و محدوديتي نداريم.

وي همچنين از برنامه‌ريزي و اجراي طرح مشترک براي کاهش بهاي اينترنت پرسرعت و بهبود کيفيت عرضه آن در کشور با همکاري شرکت هاي ارايه دهنده اينترنت پرسرعت خبر داده بود. به گفته‌ او اولين نكته در بحث اينترنت پرسرعت، بهاي آن است كه بايد با متوسط درآمد خانوار همخواني داشته باشد تا سرمايه‌گذاري در اين زمينه توجيه‌پذير شود و دومين نكته در زمينه اينترنت پرسرعت، افزايش سطح پوشش اينترنت پرسرعت در كشور و توسعه امكان واگذاري در مناطق مختلف كشور است.

وي به تشكيل جلساتي براي بررسي موضوعاتي چون قيمت و پهناي باند اينترنت پرسرعت در ستادي با حضور وزير ارتباطات اشاره و عنوان كرده بود: در اين ستاد كه شركت‌هاي ارايه دهنده اينترنت پرسرعت نيز حضور دارند، با رفع بحث قيمت و پوشش اينترنت پرسرعت جهش مناسبي در اين زمينه در كشور شاهد خواهيم بود.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نخستین گوشی دومنظوره جهان

شرکت چینی Mio موفق به ساخت گوشی جدیدی با نام Leap K1 شده که تاکنون نمونه آن تولید نشده و با همه گوشی های موجود در بازار تفاوت دارد. این گوشی دومنظوره، دارای دو سیستم کاملاً مجزا ست و به صورت دو رو طراحی شده است. یک روی این گوشی خدمات مختلف مخابراتی و سرویس های تلفن همراه را به کاربران عرضه می کند و روی دیگر آن، سرویس نقشه رهیاب جهانی(GPS) را در اختیار کاربران قرار می دهد.این گوشی که روی چهار باند شبکه مخابراتی GSM کار می کند، دارای دوربین دیجیتالی دو مگاپیکسلی بوده و سیستم عامل ویندوز Mobile روی آن نصب شده است.به گفته تولیدکنندگان این گوشی عجیب، نسخه 1/6 Professional سیستم عامل ویندوز موبایل روی این گوشی امکان استفاده از کلیه امکانات، ابزارها و سرویس های جدید مخابراتی را برای کاربران فراهم می کند. این سیستم عامل از دو فناوری GPS و AGPS پشتیبانی می کند.تاکنون اطلاعات دقیقی در رابطه با قیمت و زمان عرضه رسمی این گوشی به بازار اعلام نشده است.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون از پستت غزاله جان

کمک می کنه به اینکه تو کدوم گرایش IT خودمون رو تقویت کنیم
 

eL2rado

عضو جدید
خبرهایی از هک شدن بزرگترین سرور جهان تشیع

خبرهایی از هک شدن بزرگترین سرور جهان تشیع

توسط يك گروه هكر وهابي؛ بزرگ‌ترين سرور جهان تشيع هك شد ...
خبرگزاري فارس: شب گذشته گروه هكر group-xp وابسته به وهابيون سرور آل‌البيت بزرگترين سرور جهان تشيع و حدود 300 سايت شيعه را هك كردند .
به گزارش خبرگزاري فارس، اين گروه وهابي عرب زبان اماراتي كه ادعاي از بين بردن تمامي سايتهاي شيعيان (روافض) را دارند بر روي حدود 300 سايت مذهبي كه از سرور موسسه آل‌البيت استفاده مي كنند با استفاده از اشعار و ادبيات و تصاوير موهن، به توهين و هتک حرمت مراجع پرداخته و با انتشار اشعاري، به تشيع و شيعيان توهين کرده‌اند.
در بين اين سايتها مي توان به سايتهاي مراجع معظم تقليد، همچون؛ آيت الله تبريزي (ره)، آيت الله سيستاني ، آيت الله مكارم شيرازي، سبحاني و همچنين سايتهاي جامعه مدرسين حوزه علميه قم ، اطلاع‌رساني مركز خبر حوزه علميه قم، الشيعه، حرم حضرت معصومه (س)، سايت تخصصي قرآن و نهج‌البلاغه و صدها سايت موسسات مذهبي و فرهنگي اشاره كرد.
موسسه جهاني ال‌البيت متعلق به دفتر آيت الله سيستاني مي‌باشد.
شنيده‌ها حاکي است، حدود 250 نفر با هزينه 300 ميليون دلار در تلاشي چند ماهه در امارات، اقدام به هک اين سايت‌ها کرده‌اند.
اين حمله هکرها در ادامه موج جديد حملات و توهين‌ها به مقدسات شيعيان و پس از آن آغاز شد که قرضاوي در سخناني، ضمن توهين به شيعيان، خواستار جلوگيري از گسترش تشيع شد.
اين جدي ترين حمله هكرهاي وهابي به مهمترين سايتهاي شيعي مي‌باشد كه در چند سال اخير رخ داده است.
در بخشي از پيام منتشره اين گروه آمده است: هشدار! شما تصور نکنيد اين حمله براي يک روز يا دو روز بوده است و اين سايت به حالت سابق بر گشته و مجازات تمام مي شود.
در اين رابطه آيت الله مكارم شيرازي امروز درجلسه درس تفسير خود درحرم مطهرحضرت فاطمه معصومه (س)، خاطرنشان كرد‏:‏ وهابيون متعصب با اين اقدامات شوم خود مي خواهند صداي علماي شيعه به گوش جهانيان نرسد‏.‏
آيت الله مكارم شيرازي گفت‏:‏ بهترين دليل براي حقانيت مذهب شيعه محو شدن سايت هاي اينترنتي علماي آنها بدست وهابيون است كه فكر مي كنند باسانسور آنها مي توانند از رشد روز افزون مذهب تشيع جلوگيري كنند‏.‏
اين مرجع تقليد خاطرنشان كرد‏:‏ ما سايت هاي اينترنتي خود را بازسازي وفعال خواهيم كرد ولي وهابيون بدانند كه جوانان اهل تسنن بيشتر ازگذشته به مذهب تشيع گرايش پيدا خواهند كرد‏.‏
آيت الله مكارم شيرازي خاطرنشان كرد‏:‏ مردم دنيا خصوصا جوانان فكرمي كنند كه دراين سايت هاي اينترنتي چه مطالبي وجود داشت كه وهابيون رااينگونه به وحشت انداخته است‏.‏
وي تصريح كرد‏:‏ پيشرفت مذهب شيعه به سرعت در جهان خصوصا در مكه و مدينه در حال گسترش است و وهابيون كه از مشركان زمان جاهليت بدترند با هك كردن سايت ها شيعي مي خواهند از اين روند جلوگيري كنند‏.‏
به گزارش فارس در حال حاضر سايت هاي هك شده يكي پس از ديگري درحال بازسازي شدن است و هم اكنون تعدادي از آنها مجددا فعال شده است.
----------------------------------------------------------------
پاسخ هکرهای ایرانی (گروه آشیانه)به حملات هکرهای عربی رو میتونید از این لینک ببینید:
http://links.p30download.com/archives/11032.php

این رو هم بگم که سایت www.zone-h.org یک سایت معتبریه که هک شدن سایت ها رو به روز ثبت میکنه
 

eL2rado

عضو جدید
این خبر کمی قدیمیه..ولی گفتنش برای اونایی که نشنیدن خالی از لطف نیست
این خبر مربوط میشه به هک شدن سایت های مهم عربی در اعتراض به تغییر نام خلیج فارس که توسط گروه آشیانه اتفاق افتاد....;)
همانطور که چند روز پيش در سايت آشيانه و سايت هاي خبري مثل بازتاب (تابناک) مطلع شديد بیش از 100 سایت عربی که اکثرا سایت های مهم دولتی و سایت های دانشگاه ها و شرکت های عربی بودند توسط گروه امنیتی آشیانه هک و چهره تمامی این سایت ها به صفحه ای با نماد ایران و نماد خلیج فارس تغییر پیدا کرد. هدف از این کار محکوم کردن تغییر نام خلیج فارس و استفاده از اسم خلیج عربی در سایت های عربی بود. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک اصلی این خبر مراجعه کنید.


اعتراض گروه آشیانه به تغییر نام خلیج فارس و هک شدن روزنامه الخلیج و 100 سایت مهم عربی


این خبر در اکثر رسانه های خبری معتبر داخلی و خارجی مانند سایت BBC و جراید کثیر الانتشار مثل روزنامه جام جم و ... منعکس شد.



حتی سایت BBC در مورد درستی این کار، نظرسنجی با نام تلاش هکرهای ایرانی برای تثبیت نام خلیج فارس راه انداخت که در آن تعداد زیادی از هموطنان ایرانی شرکت کردند و کار گروه آشیانه را تایید کردند.



همچنین پیرو این پروژه، خبرنگاران سایت BBC مصاحبه ای با مدیر گروه آشیانه تدارک دیدند که از طریق رادیو و سایت BBC پخش شد. برای دوستانی که مایل هستند مصاحبه مربوطه را گوش دهند می توانند از لینک زیر آنرا دانلود کنند:


پخش شدن مصاحبه مدیر گروه امنیتی آشیانه درباره هک کردن سایت های عربی در رادیو BBC



انعکاس خبر هک شدن سایت های مهم عربی در پایگاه ها و سایت خبرگزاری های معتبر ایرانی:


لینک این خبر در سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)

لینک این خبر به صورت انگلیسی در سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)

لینک این خبر در سایت خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا )

لینک این خبر در سایت خبرگزاری فارس

لینک این خبر در سایت خبری بازتاب (تابناک)

لينك اين خبر در سایت شبکه فن آوری اطلاعات ایران

لینک این خبر در سایت خبری آفتاب

لینک این خبر در سایت خبرگزاری رجانیوز

لینک این خبر در خبرگزاری یزد فردا

لینک این خبر در سایت خبرگزاری وب سایت های ایران (وبنا)

لینک این خبر در سایت تراشه


انعکاس خبر هک شدن سایت های مهم عربی در سایت خبرگزاری های معتبر خارجی:


لینک این خبر در سایت خبری و روزنامه بین المللی gulfnews.com

لینک این خبر در سایت روزنامه هندی سیاست

لینک این خبر در سایت خبری khaleejtimes.com

لینک این خبر در سایت خبری islamonline.com

لینک این خبر در سایت خبری zawya.com


با تشکر از تمامی مسئولان رسانه های خبری که با انعکاس و چاپ این خبر در رسانه های مختلف باعث آگاه شدن مردم از اعتراض گروه آشیانه به تغییر نام خلیج فارس توسط اعراب شدند و با تشکر از تمامی مدیران و اعضای اصلی گروه آشیانه و تمامی دوستانی که در این مدت از ما حمایت کردند.

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بهروز کمالیان
[/FONT]
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سوني اريکسون، نوکيا را پشت سر گذاشت

بازار جمهوري همچنان شلوغ و مملو از جمعيت و شهرونداني است که براي خريد گوشي تلفن همراه از فروشگاههاي متعددي ديدن مي کنند تا سرانجام گوشي دلخواه و مورد نظر خود را پيدا کنندبا نگاهي گذرا به ويترين بيشتر فروشگاهها گوشي‌هايي با برندهاي نوکيا، سوني اريکسون ، سامسونگ، ال‌جي، موتورولا بيشتربه چشم مي‌خورد.
بعضي اعتقاد دارند که در شرايط فعلي سهم سوني اريکسون از بازار تلفن همراه بيشتر از ديگر گوشي‌ها است چرا که ورود چند مدل گوشي ارزان قيمت اين برند در بازار تلفن همراه مخاطبان را وسوسه مي‌کند تا ضمن خريد يک گوشي با تمام کارآيي‌هاي موجود مثلMP3، بلوتوث، دوربين و امکانات ديگر يک گوشي ارزان قيمت (زير 50 هزار تومان) هم خريداري کنند.
در اين خصوص امين حسيني از فعالان بازار تلفن همراه به خبرنگار ما گفت: هم اکنون اختلاف گارانتي اصلي با گارانتي متفرقه براي گوشي‌هاي نوکيا بين 40 تا 50 هزار تومان است، اما اين اختلاف براي سوني‌اريکسون حداکثر هفت هزار تومان مي‌باشد در نتيجه خريد گوشي‌هاي سوني اريکسون با استقبال مواجه شده است.
وي افزود: در گذشته نوکيا، سوني اريکسون، سامسونگ و ال‌جي در جايگاه اول تا چهارم قرار داشتند و اين در حالي است که در شرايط فعلي سوني اريکسون با پشت سر گذاشتن برند نوکيا در جايگاه نخست تکيه زده است . حسيني گفت: گوشي‌هاي K800، J110، K310، K320 و K810 از جمله گوشي‌هاي پرفروش بازار با برند سوني اريکسون هستند و در رده‌بعدي 2610، 1208 و 1200 از جمله مدل‌هاي نوکيا هستند که توانسته‌اند مخاطبان زيادي را جذب کنند .
D9001 و E250 سامسونگ نيز در رده بعدي قرار گرفته‌اند.
در اين ميان به تدريج گوشي‌هايي در بازار جا باز مي کنند که به صورت قاچاق و از مبادي غيررسمي وارد کشور مي‌شود و از آنجا که گارانتي در ايران هيچ جايگاهي ندارد ، خريد اين گوشي‌ها با استقبال مواجه شده است.بيشتر اين گوشي ها توليدات شرق آسيا هستند.
در هر حال نوسان در بازار تلفن همراه همچنان ادامه دارد و پيش‌بيني مي‌شود با پايان يافتن ماه رمضان بي ثباتي قيمتها تداوم پيدا کند.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
افزايش سرمايه‌گذاري‌ها در صنعت فناوري اطلاعات آمريکا

ميزان سرمايه‌گذاري‌ها در صنعت IT آمريکا طي سال جاري ميلادي نسبت به سال گذشته 4/5 درصد رشد خواهد داشت که پيش از اين، تنها 4/3 درصد رشد پيش‌بيني شده بود.


همكاران سيستم - بر اساس آخرين گزارش مرکز مطالعاتي و تحقيقاتيForrester ، به دنبال ادامه يافتن بحران مرکز Wall Street، ميزان سرمايه‌گذاري در صنعت فناوري اطلاعات آمريکا بيش از پيش‌بيني‌هاي قبلي خواهد بود.

به اعتقاد مرکز Forrester، ميزان سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي وابسته به صنعت IT در آمريکا طي نيمه دوم سال جاري ميلادي و نيمه نخست سال 2009 با يک سير نزولي مواجه خواهد بود و پس از آن، افزايش خواهد يافت که اين روند با پيش‌بيني‌هاي کارشناسان که در نيمه نخست سال 2008 صورت گرفته بود در تناقض است.

"اندرو بارتلز"(Andrew Bartels) مدير مرکز Forrester اعلام کرد که کاهش رشد اقتصادي آمريکا تاثير زيادي بر سرمايه‌گذاري‌ها در بخش IT نخواهد داشت. وي در اين باره توضيح داد: «بازار فناوري روند نزولي طي نمي‌کند. اين وضعيت پاسخي به شرايط بازار در سال‌هاي 2001 و 2002 نيست».

مرکز Forrester با انتشار اين گزارش در مورد پيش‌بيني‌هاي خود براي سرمايه‌گذاري در بازار IT آمريکا براي سال‌هاي 2008 و 2009 ميلادي تجديدنظر کرده است.
به گفته اين مرکز، ميزان سرمايه‌گذاري‌ها در صنعت IT آمريکا طي سال جاري ميلادي نسبت به سال گذشته 4/5 درصد رشد خواهد داشت که پيش از اين، تنها 4/3 درصد رشد پيش‌بيني شده بود. در اين ميان، مرکز Forrester رشد 1/6 درصدي را براي سال 2009 پيش‌بيني کرده است که اين رقم از رشد 4/9 درصدي که قبلا پيش‌بيني شده بود، کمتر است.

به گفته مرکز Forrester، تا پايان سال جاري ميلادي 572 ميليارد دلار(320 ميليارد پوند) در حوزه فناوري اطلاعات در کشور آمريکا سرمايه‌گذاري خواهد شد که اين رقم براي سال آتي به 606 ميليارد دلار مي‌رسد.

به گفته بارتلز، طي ماه جاري، وضعيت نامطلوب برخي بانک‌هاي سرمايه‌گذاري آمريکا نظير Lehman Brothers و Merrill Lynch بر روند سرمايه‌گذاري در حوزه فناوري اطلاعات آمريکا تاثير گذاشت، اما مسئله نگران‌کننده‌تر وضعيت نامطلوب در اقتصاد آمريکا است.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سیستم الکترونیکی بورس به زودی راه اندازی می شود

سیستم الکترونیکی بورس که باعث سرعت و حجم بیشتر معاملات بورسی می شود آماده بوده و به زودی راه اندازی خواهد شد.
نصرالله برزنی نایب رییس شرکت بورس و اوراق بهادار در گفت وگو با خبرنگار سیتنا، اظهارداشت: تمام تشریفات پروژه ارتقاء سیستم الکترونیکی بورس به سرعت فراهم شده و در حال انجام است.
وی با بیان اینکه آموزش های لازم به کارگزاران جهت اجرای این پروژه ارائه شده است گفت: امیدواریم این پروژه به زودی عملیاتی شود.
برزنی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه سرعت کار بیشتر شده و امکانات توسعه می یابد که در نتیجه آن حجم عملیات بورسی نیز بیشتر خواهد شد.
وی افزود: با اجرایی شدن این پروژه می توان گفت در مجموع تمام مسائل بورسی با ظرفیت بالاتر جایگزین سیستم موجود خواهد شد.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ورود سامسونگ به بازار کامپیوترهای Netbook

سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت Samsung Electronics اعلام کرد ساخت مینی لپ‌تاپ جدیدی را با نام NC10 آغاز نموده که مجهز به صفحه نمایش 10.2 اینچی می‌باشد.












تصمیم این غول کره‌ای سازنده لوازم الکترونیکی نشان دهنده این حقیقت است که اخیراً تمایل بسیار زیادی برای استفاده از دستگاه‌های Netbook در بین کاربران ایجاد شده است.
عمده این تمایل از آنجائی ناشی می‌شود که مردم می‌توانند با صرف هزینه‌ای اندک وسیله‌ای سبک و قابل حمل را برای اتصال به اینترنت در اختیار داشته باشند.

NC10 از بسیاری از ایده‌های جدید و جذاب امروزی شامل داشتن صفحه نمایش بزرگ‌تر برای راحتی بیشتر در دیدن تصاویر استفاده می‌کند.

به گفته سامسونگ، این شرکت پیش از اقدام به طراحی این دستگاه، تحقیقاتی را در زمینه تجهیزات Netbook از بین کاربران این دستگاه‌ها صورت داده که در نتیجه دریافته است که اکثر افراد از کوچک بودن صفحه کلید و ضعف باطری شکایت دارند.
به همین دلیل NC10 با کیبرد بزرگ‌تر و باتری 6 سلولی ساخته خواهد شد.
به گفته سامسونگ این باتری امکان 8 ساعت کار مداوم را با این دستگاه فراهم خواهد آورد.

این دستگاه بر مبنای پردازنده Atom اینتل ساخته می‌شود و سیستم‌عامل آن ویندوز XP می‌باشد.
سامسونگ اعلام کرده است که فعلاً برنامه‌ای برای عرضه این دستگاه با سیستم‌عامل لینوکس در دست ندارد.

با اینکه سامسونگ فعلاً اطلاعات دقیق‌تری را از جزئیات فنی NC10 اعلام نكرده است اما گفته است که این Netbook احتمالاً از هارد دیسک 80 یا 160 گیگابایتی استفاده می‌کند و مجهز به امکاناتی از قبیل وب‌کم 1.3 مگاپیکسلی motion sensetive ، Wi-Fi 802.11b/g و Bluetooth 2.0 می‌باشد.

سامسونگ با ساخت این دستگاه به جمع شرکت‌هایی همچون Hewlett-Packard, Dell, Acer, Lenovo, Micro-Star International و در نهایت شرکتی که ابداع‌کننده اولیه Netbookها بوده یعنی Asustek Computer خواهد پیوست.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
MMS و GPRS ارزان هم مي‌‏شوند

اپراتورهاي همراه اول مي‌‏توانند تعرفه خدمات MMS و GPRS خود را از سقف تعرفه اعلامي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارزان‌‏تر حساب كنند.


داوود زارعيان، مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات ايران در گفت‌‏وگو با ايلنا ضمن اشاره به اعلام سقف تعرفه خدمات MMS و GPRS از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: در اين اعلاميه سقف تعرفه هر پيام سرويس MMS 10 تومان و براي سرويس GPRS، 14.8 تومان درنظر گرفته شده است، درحالي كه اپراتورها مي‌‏توانند بهاي اين خدمات را ازمشتركان خود كمتر دريافت كنند.

وي اظهارداشت: البته اپراتورها امكان دريافت بيشتر اين مبلغ را ندارند كه اين امر كاملاً به نفع مشتركان خواهد بود.

گفتني است، با اين اوصاف تعرفه دريافت خدمات MMS از تعرفه دريافت سرويس پيام كوتاه شركت همراه اول بسيار ارزان‌‏تر است، همچنين كه شركت ايرانسل بهاي تعرفه خدمات خود را بين يك تا پنج تومان قرارداده است.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پست الکترونيکي همه به راحتي هک شدني است!
پيدا کردن برخي اطلاعات شخصي و پاسخ به اين سوالات امنيتي مي‌تواند از طريق جست‌وجو در اينترنت و يا شبکه‌هاي اجتماعي، به راحتي صورت گيرد. يکي از هکرها به همين صورت موفق شد به پست الکترونيکي پيلين دسترسي پيدا کند.


همكاران سيستم - سرويس اينترنتي Yahoo Mail تنها سرويس پست الکترونيکي محسوب نمي‌شود که هک شود و رمز عبور کاربران را در اختيار ديگر افراد بگذارد.
البته بايد توجه داشت که اين روش هفته گذشته براي هک کردن پست الکترونيکي "سارا پالين"(Sarah Palin) يکي از مقامات دولت آمريکا مورد استفاده قرار گرفت.

بر اساس آزمايش‌هاي مرکز Computerworld در آمريکا، سرويس پست الکترونيکي گوگل با نام Gmail، سرويس Windows Live Hotmail مايکروسافت و سرويس Mail ياهو به يک مکانيسم خودکار براي تغيير رمزهاي عبور مجهز شده‌اند که در صورت دانستن شناسه کاربري و پرسيدن يک سوال امنيتي، اين مکانيسم مي‌تواند مورد سوءاستفاده قرار گيرد.

طبق گزارش‌هاي منتشر شده از سوي Computerworld US، کليه سردبيران و همکاران در اين سايت خبري در اين آزمايش توانستند از طريق روش گفته شده وارد پست‌هاي الکترونيکي در سه سرويس ياهو، گوگل و مايکروسافت شوند و با دانستن شناسه کاربري و پاسخ دادن به يک سوال امنيتي ساده، به رمز عبور دسترسي پيدا کنند.
سوالات امنيتي که در اين بخش پرسيده مي‌شود بسيار ساده است و شامل مواردي نظير دانستن نام مادر،‌ دانستن نام حيوان خانگي مورد علاقه کاربر و يا زمان خريد نخستين خودرو مي‌شود.

پيدا کردن برخي اطلاعات شخصي و پاسخ به اين سوالات امنيتي مي‌تواند از طريق جست‌وجو در اينترنت و يا شبکه‌هاي اجتماعي، به راحتي صورت گيرد.
يکي از هکرها که با نام "روبيکو"(Rubico) شناخته مي‌شود، به همين صورت موفق شد به پست الکترونيکي "پالين" دسترسي پيدا کند.

هکرهايي که از شناسه کاربري يک پست الکترونيکي(که آدرس اصلي پست الکترونيکي است و پيش از علامت @ نوشته مي‌شود) مطلع هستند، و به طور صحيح کد CAPTCHA را تايپ مي‌کنند، براي تغيير رمز عبور فقط با يک سوال امنيتي مواجه مي‌شوند.
کد CAPTCHA در اصل نامي است که براي حروف‌ها که در مکانيسم خودکار پست‌هاي الکترونيکي مورد استفاده قرار مي‌گيرد، به کار مي‌رود.

هيچ يک از اين پست‌هاي الکترونيکي پس از تغيير رمز عبور، رمز جديد را براي امنيت بيشتر به پست الکترونيکي ديگري ارسال نکردند.
اگرچه در سيستم طراحي شده براي هر سه سرويس پست الکترونيکي گوگل، ياهو و مايکروسافت آمده است که در صورت تغيير رمز عبور، رمز جديد به يکي ديگر از آدرس‌هاي پست الکترونيکي کاربر ارسال مي‌شود.

"آدام ادونل"(Adam O'Donnell) مدير مرکز فناوري‌هاي جديد شرکت امنيتي Cloudmark اعلام کرد که تغيير خودکار رمز عبور يک قانون در پست‌هاي الکترونيکي محسوب مي‌شود؛ چه اين سرويس‌ها مانند پست‌الکترونيکي ياهو، Hotmail و Gmailرايگان باشد و يا به صورت ماهانه هزينه‌هايي از کاربر دريافت شود.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مخابرات به شفاف سازی تعرفه پیامک ملزم می شود

سیده آمنه موسوی: در این زمینه انجام خواهد داد.» اظهارات مذکور پاسخ مصطفی پورمحمدی رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور به پرسشی است که از وی در رابطه با نحوه نظارت این سازمان بر افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین صورت گرفت البته پیش از این در زمان ریاست محمد نیازی رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور نیز قرار بود بررسی هایی در رابطه با اقدام دور از انتظار وزارت ارتباطات در رابطه با افزایش نرخ پیام های کوتاه لاتین انجام شود که متاسفانه به دلیل جابه جایی های صورت گرفته در این سازمان میسر نشد. «مساله کاهش تعرفه پیام کوتاه به زودی پیگیری خواهد شد تا مشخص شود اقدامات و مصوبات در این خصوص تا چه اندازه به انجام رسیده و تا چه میزان پیگیری شده است. وزارت ارتباطات تعرفه پیام های کوتاه فارسی را به منظور تشویق کاربران به استفاده از خط و زبان فارسی کاهش داده است، البته قرار بود نرخ پیام های کوتاه لاتین نیز کاهش داشته باشد و از آنجا که این تعرفه کاهشی نداشته، سازمان بازرسی کل کشور بررسی هایی را تعرفه پیام کوتاه و سازمان بازرسی داستان انتقادات مسوولان سازمان بازرسی کل کشور نسبت به تعرفه پیام های کوتاه به مقطعی بازمی گردد که تعرفه 142 ریالی برای پیام های کوتاه اعمال می شد که در همان زمان نیز مدیران این سازمان با بیان اینکه هزینه مذکور فشار مضاعفی را بر مشترکان اپراتورهای کشور تحمیل می کند، خواستار کاهش آن شدند و در همین راستا با برگزاری جلسات مشترک با مسوولان وزارت ارتباطات خواهان توجه مسوولان این وزارتخانه به خواسته خود شدند که در نهایت پس از برگزاری چندین نشست مقرر شد شورای اقتصاد موضوع تعرفه پیام های کوتاه را مورد ارزیابی قرار دهد. بر همین اساس مسوولان سازمان بازرسی کل کشور و مجمع مخابرات ایران دیدگاه های خود را در قالب نظرات این دستگاه ها به شورای اقتصاد ارائه دادند اما متاسفانه پیش از مشخص شدن رای این شورا محمد سلیمانی وزیر ارتباطات با برگزاری نشست مطبوعاتی خبر از کاهش نرخ پیام های کوتاه فارسی و افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین داد. این در حالی است که براساس مستندات ارائه شده از سوی مسوولان سازمان بازرسی کل کشور باید نرخ پیام های کوتاه به طور کلی کاهش پیدا می کرد نه اینکه با تقسیم این پیام ها به دو بخش فارسی و لاتین تنها اقدام به کاهش قیمت یک بخش از آن می شد.
علاوه بر این، براساس اظهارات مسوولان وزارت ارتباطات مردم ایران تمایل بیشتری به استفاده از پیام های کوتاه لاتین دارند و کاهش تعرفه پیام های کوتاه فارسی به 89 ریال و افزایش نرخ پیام های کوتاه لاتین به 222 ریال تنها منجر به سودآوری بیشتر شرکت مخابرات خواهد شد. براساس ارزیابی برخی اهالی فن حوزه مخابرات، وزارت ارتباطات با دونرخی کردن تعرفه پیام های کوتاه سازمان های بازرسی کل کشور و تنظیم مقررات را که خواهان کاهش نرخ این پیام ها بودند دور زده است.
در صورتی که مسوولان سازمان بازرسی کل کشور بتوانند با ارائه مستندات محکم و اصولی خود وزارت ارتباطات را وادار به تجدیدنظر در افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین کنند، مسوولان شرکت مخابرات باید مابه التفاوت تعرفه فعلی و قبلی پیام های کوتاه را در قبوض مشترکان محاسبه کنند و علاوه بر آن نرخ فعلی 222ریال را به رقمی کمتر از تعرفه 149ریالی پیشین این سرویس تقلیل دهند چراکه براساس ارزیابی های صورت گرفته نرخ عادلانه ارسال پیام های کوتاه رقمی بالغ بر 50 تا 70ریال است، علاوه بر این در صورتی که شرکت مخابرات با احتساب سودهای ارائه این سرویس، هزینه ارسال پیام های کوتاه فارسی را تا 89 ریال کاهش داده است می تواند تعرفه مذکور را برای پیام های کوتاه لاتین نیز محاسبه کند.
شفاف سازی در هزینه پیام کوتاه
حمیدرضا فولادگر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در رابطه با این موضوع اظهار می دارد: «سازمان بازرسی کل کشور می تواند براساس تعریف قانونی خود اقدام به ارزیابی و تجزیه و تحلیل کلیه برنامه های دستگاه های اجرایی کشور کند.» وی در گفت و گو با «سرمایه» می افزاید: «این سازمان درصدد است به بررسی اجحاف های احتمالی که مشترکان شرکت ارتباطات سیار از محل افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین متحمل شده اند، بپردازد.» این عضو کمیسیون صنایع مجلس تصریح می کند: «وزارت ارتباطات با عنوان اینکه به دنبال ترویج خط و زبان فارسی از مسیر کاهش تعرفه پیام های کوتاه فارسی است، اقدام به دونرخی کردن تعرفه پیام های کوتاه کرد اما باید بررسی کرد که هزینه واقعی تمام شده ارسال یک پیام کوتاه، نرخ 89 ریالی فارسی آن است یا 222ریالی لاتین این سرویس؟» وی با عنوان این مطلب که مجلس از مسوولان وزارت ارتباطات خواهان شفافیت سود واقعی هزینه ارسال پیام های کوتاه است، متذکر می شود: «با انجام این ارزیابی مشخص می شود که هزینه اصلی ارسال پیام های کوتاه به چه میزان است.» فولادگر خاطرنشان می کند: «زمانی که مخابرات نرخ پیام های کوتاه فارسی را از 142 به 89 ریال کاهش می دهد پس می تواند تعرفه پیام های کوتاه لاتین را نیز کاهش دهد.»
سابقه مخالفت مجلس با افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین تنها منحصر به مجلس هشتم نمی شود چراکه طیف عمده انتقاداتی که قانونگذاران نسبت به رویکرد مخابرات نسبت به دونرخی کردن تعرفه پیام کوتاه مطرح کرده بودند، مربوط به مجلس هفتم می شود. احمد بزرگیان از جمله نمایندگان این مجلس بود که به استناد ماده 3 قانون برنامه چهارم توسعه معتقد است دولت به شرطی می تواند اقدام به افزایش قیمت تلفن و فرآورده های نفتی کند که دلایل علمی برای انجام آن داشته باشد.وی خاطرنشان می کند: «مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اظهارات خود مدعی هستنند که براساس توجه به حقوق مشترکان قیمت پیام کوتاه های فارسی را تا هشت تومان تقلیل داده اند که باید بررسی کرد آیا معدل یک پیام کوتاه فارسی در پایان عملیات و هزینه ارسال آن به همین میزان بوده است یا بیشتر؟ چراکه با تعیین شدن این اطلاعات میزان سوددهی واقعی مخابرات از پیام های کوتاه ارسالی مشترکان مشخص خواهد شد.»
البته با وجود گستردگی حوزه عملیاتی سازمان بازرسی کل کشور برای بررسی عملکرد دستگاه ها و ارگان های مختلف کشور، موضوع افزایش تعرفه پیام های کوتاه فارسی براساس مصوبه هیات دولت صورت گرفته است و هر گونه کاهش یا افزایش نرخ این پیام ها باید با توافق اعضای این هیات و مسوولان سازمان بازرسی انجام پذیرد.
لطف الله سبوحی معاون سازمان تنظیم مقررات با عنوان این مطلب در گفت وگو با «سرمایه» اظهار می دارد: «موضوع افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین براساس مصوبه هیات دولت صورت گرفته است و وزارت ارتباطات نیز آن را از طریق سازمان تنظیم مقررات به اپراتورهای کشور ابلاغ کرده است، بر همین اساس هر گونه اعمال نظر در این تعرفه باید با موافقت اعضای هیات وزیران باشد.»
وی در پاسخ به این پرسش که در صورت شفافیت منصفانه نبودن تصمیم اعضای هیات دولت موضع سازمان تنظیم مقررات از رای سازمان بازرسی کل کشور چه خواهد بود و آیا از لغو تعرفه جدید پیام های کوتاه لاتین تمکین خواهد کرد یا خیر، می افزاید: «سازمان بازرسی کل کشور در صورتی که انتقادی نسبت به تعرفه پیام های کوتاه لاتین داشته باشد، در مرحله نخست می تواند خواستار اصلاح مصوبه دولت باشد و در صورتی که اختلاف نظر قوای مجریه و قضائیه به سازمان تنظیم مقررات ارجاع شود، این سازمان نظر کارشناسی خود را ابراز خواهد کرد.»
با وجود مخالفت هایی که در مقاطع مختلف از سوی مسوولان قوای مقننه و قضائیه نسبت به افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین ابراز شده است، مدیران شرکت مخابرات دغدغه چندانی نسبت به تجدیدنظر در تصمیم خود مبنی بر دونرخی کردن تعرفه پیام های کوتاه ندارند.
صابر فیضی مدیرعامل شرکت مخابرات اظهار می دارد: «مخابرات به عنوان یکی از شرکت های زیرمجموعه دولت تنها اقدام به اجرای مصوبه هیات وزیران مبنی بر افزایش نرخ پیام های کوتاه لاتین و کاهش تعرفه پیام های کوتاه فارسی کرد بنابراین در صورت اعتراض به این اقدام باید آن را به صورت مستقیم به اعضای هیات دولت منتقل کرد.» وی در رابطه باورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین تاکید می کند: «این سازمان براساس وظایف قانونی خود می تواند به ارزیابی اقدامات ارگان های مختلف بپردازد اما وزارت ارتباطات هیچ دخالتی در رابطه با بحث تعرفه پیام کوتاه لاتین ندارد.» مدیرعامل شرکت مخابرات تصریح می کند: «در صورتی که سازمان بازرسی کل کشور موفق به کاهش تعرفه پیام های کوتاه لاتین شود، آن دسته از مشترکانی که به جهت افزایش تعرفه این پیام ها از پیام های کوتاه فارسی استفاده می کردند مجدداً به استفاده از پیام های کوتاه لاتین روی خواهند آورد.»
تجربه نشان داده ارائه اقدامات تنبیهی و اجرای آنها هیچ گاه نتیجه مستمر و دلخواه طراحان خود را به دنبال نداشته است که افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین نیز از قانون آن تبعیت می کند چراکه معلوم نیست مسوولان شرکت مخابرات تا چه زمانی بتوانند به بهانه ترویج فرهنگ و زبان فارسی اقدام به بالا نگه داشتن تعرفه پیام های کوتاه لاتین نسبت به فارسی کنند و آیا اساساً پس از یکسان سازی نرخ تعرفه ها مشترکان دیگر تمایلی برای استفاده از پیام های کوتاه لاتین نخواهند داشت؟
در حال حاضر علاوه بر مجلس و سازمان بازرسی کل کشور، دیوان عدالت اداری نیز پیگیر موضوع افزایش تعرفه پیام های کوتاه لاتین است و در صورتی که این دستگاه ها موفق به ارائه مستندات قوی نسبت به تجدیدنظر دولت در مصوبه خود شوند، گامی اساسی در جهت احقاق حقوق مشترکان برداشته اند.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
كاهش قيمت تراشه‌هاي DRAM


قيمت تراشه‌هاي DRAM در بازارهاي جهاني در دو هفته اخير به ميزان 18 درصد كاهش يافته است.
حدود سه چهارم بازار جهاني DRAM در كنترل سازندگان رايانه‌هاي شخصي است كه براي خريد اين محصول با سازندگان عمده DRAM قراردادهاي كلان امضا مي‌كنند و بررسي‌ها نشان مي‌دهد قيمت هر تراشه DRAM در اين قراردادها به 44/1 دلار رسيده است.
اين در حالي است كه بنا‌بر بررسي‌هاي DRAMeXchange، قيمت هر تراشه DRAM در قراردادهاي مذكور قبلا 75/1 دلار پيش‌بيني شده بود.
مهم‌ترين تراشه DRAM كه قيمت آن كاهش يافته DDR2 يك گيگابايتي با سرعت 667 مگاهرتز است. كارشناسان بازار مي‌گويند افزايش شركت‌هاي توليدكننده اين محصول و رقابت شديد آنها از جمله علل اصلي اين كاهش قيمت است.
از سوي ديگر سازندگان DRAM انتظار داشتند با استقبال مردم از ويندوز ويستا كه براي اجرا به RAM بسيار بيش‌تري نسبت به ويندوز XP نياز دارد، كار و كسب آنان رونق بگيرد و به همين علت توليد DRAM را افزايش دادند، ولي عدم تحقق اين امر باعث اشباع بازار و كاهش قيمت اين محصول شد.
كارشناسان مي‌گويند نزول قيمت DRAM در چند ماه آينده نيز احتمالا ادامه مي‌يابد.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هزينه اِِي براي هيچ !

اگر زماني مالکيت تلفن همراه به زعم برخي نشانه تشخص و پرستيژ يا به قولي "کلاس" تلقي مي شد، اين روزها ديگر اين حرف خريدار چنداني ندارد و با ورود سيمکارتهاي چند هزار توماني ، آنهم در حالي که بعضي براي سرگرم کردن يا تشويق کودکانشان براي آنها سيمکارت و گوشي مي خرند ، "کلاس" داشتن مالکيت گوشي همراه، حرفي است که محلي از اعراب ندارد.
اما اين جماعت خوش ذوق که به هر وسيله و مستمسکي براي سرگرم شدن و بازارگرمي چنگ مي زند، اين بار مقوله ديگري را "شرط لازم و کافي" کلاس داشتن قرار داده و آنهم شماره هاي "رند" گوشيهاي همراه است . با شنيدن شماره هاي رند معمولا انسان ناخودآگاه ياد آگهي هاي تبليغاتي مي افتد و معمولا اين نکته به ذهن متبادر مي شود که کاربرد چنين شماره هاي خوش آهنگي که به سادگي در حافظه ثبت مي شوند فقط در عرصه تجاري ، بازرگاني، خدماتي و در نهايت بازار کار است و نه استفاده شخصي جوان بيست و چند ساله اي که کار درست و حسابي ندارد و از جيب بابا و مامان مي خورد.
اما شايد آن جوان هم چندان مقصر نباشد. براي والدين پولداري که شب تولد فرزندشان به او خودروي گرانقيمت هديه داده اند ، افت دارد که مثلا براي قبولي او در دانشگاه ( فلان رشته نه چندان جذاب يک دانشگاه شهرستاني) ، هديه اي بدهند که کمتر از خودرو ارزش داشته باشد، بنابراين بايد سراغ "سورپرايز " رفت و به اين ترتيب در فرجام کار عده اي به اين نتيجه مي رسند که بهترين راه براي "سورپرايز" کردن بچه اي که هيچ چيزي در زندگي کم ندارد، خريد يک شماره رند موبايل است که بهاي آن در موارد فراوان از يک خودروي لوکس هم فراتر مي رود.
دست اندرکاران بازار تلفن همراه معتقدند فقط سه دسته از افراد جامعه مي توانند واجد شرايط داشتن شماره رند باشند. اول پولدارها (که البته معلوم است مثل همه موارد ديگر در هر مسابقه و رقابتي روي سکو مي روند ! ) ، دوم، خوش شانسها که تعدادشان زياد نيست و بالاخره افرادي که بواسطه برخي ارتباطات صاحب چنين شماره اي شده اند.
پيش از پرداختن به ادامه مطلب ، بايستي حتما توجه شود که منظور از شماره هاي رند در اين يادداشت ، شماره هايي است که به نحوي شاخص و چشم نواز در کنار هم قرار گرفته باشند.
يک بررسي کلي اين نتيجه را بدست مي دهد که حتي در ميان شرکتها و بنگاههاي تجاري و بازرگاني هم گروه قليلي هستند که حاضرند براي در اختيار داشتن شماره هاي رند مبالغ نجومي هزينه کنند بنابراين به نظر مي رسد فقط سه گروهي که پيش تر ذکر آن رفت ، مي توانند متقاضيان و دارندگان نهايي شماره هاي ياد شده باشند.
ضمن اينکه بايد در نظر داشت عيب بزرگ شماره هاي رند اين است که شماره هاي ديگر به راحتي روي آنها "دايورت" مي شوند و اين مساله اي است که غالبا جنگ اعصاب مشترکان را بدنبال داشته است و به همين خاطر است که بيشتر مواقع اين شماره هاي گران قيمت خاموش هستند يا مشترک مورد نظر در دسترس نيست.
اما آيا به راستي شماره هاي رند کارآيي ، توانمندي و ظرفيتهاي فوق العاده اي ماوراي شماره هاي ديگر دارند ؟ آيا در قبال رقم هاي غيرقابل باور که براي خريد اين شماره ها هزينه مي شود ، مي توان انتظار عملکرد خارق العاده اي از اين شماره ها را داشت ؟
پاسخ قطعا منفي است اما يک موضوع در اين ميان کاملا آشکار است، برخي حاضرند براي "خاص" بودن ميليونها تومان هزينه کنند. هزينه اي براي هيچ.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آقای وزیر; برخورد با تمام اپراتور‌ها بايد يكسان باشد

وزارت ارتباطات، بايد با ارائه دهندگان دولتي و خصوصي خدمات تلفن همراه برخوردي يكسان داشته باشد و از سويي ديگر براي عملياتي شدن برنامه ارتقاء كيفي خدمات ارتباطي، دست به كار تدوين و اعمال تواقفنامه سطح خدمات يا SLA شود.
روز بيستم شهريورماه سال جاري، محمد سليماني وزير ارتباطات اپراتور دوم تلفن همراه را ملزم به افزايش كيفيت خدمات خود كرد.
اين اظهارات كه در واقع موضع جديد و رسمي وزارت ارتباطات در قبال موضوع كيفيت خدمات تلفن همراه به شمار مي آيد، حكايت از آن دارد كه اين وزارتخانه پس از عبور از سقف كمي تعيين شده در برنامه چهارم توسعه و همچنين مواجه شدن با برخي انتقادات از سوي كارشناسان نسبت به كيفيت اين خدمات، برنامه تازه اي را در دستور كار خود قرار داده است.
آنچه مسلم است، اين برنامه اگرچه دير هنگام در آستانه اجرا قرار گرفته و تا كنون نيز به طور رسمي از سوي وزارت ارتباطات اعلام نشده است، با اين وجود مي تواند نقطه عطفي در تاريخ توسعه تلفن همراه در كشور باشد.
واقعيت اين است كه موضوع كيفيت خدمات تلفن همراه از بدو ارائه اين خدمات در ايران يكي از موضوعات مورد انتقاد محافل رسانه اي و افكار عمومي بوده و اثرات نامطلوبي را بر كارنامه عملكرد وزارت ارتباطات برجاي گذاشته است .
بر همين اساس ، به نظر مي رسد كه وزير ارتباطات، با درك اين واقعيت كه بي توجهي به مساله كيفيت اين خدمات كه به خصوص طي دو سال گذشته و با توسعه چشمگير ضريب نفوذ آن به اوج خود رسيده، مي تواند آمار هاي كمي پرونده دولت نهم در حوزه تلفن همراه را تحت الشعاع خود قرار دهد، روند تازه اي را براي توسعه كيفي خدمات آغاز كرده است.
اما، نكته‌‌اي كه در اين ميان ذهن برخي از كارشناسان و منتقدان را به خود مشغول كرده اين است كه چرا انتقاد وزير ارتباطات درباره كيفيت خدمات تلفن همراه، تنها به اپراتور دوم بوده است؟
اين در حاليست كه با وجود اختلال در ساير اپراتور‌ها، انتظار مي رفت تا وي ديگر اپراتور‌هاي كشور را نيز مخاطب قرار مي داد و در عين حال برنامه عملي وزارتخانه تحت امر خود براي تمركز بر افزايش كيفي خدمات را نيز اعلام مي كرد.
نبادي اين موضوع را نيز از ياد برد كه شبكه تلفن همراه اپراتور دوم نيز داراي اختلالاتي است و اين امر را نبايد كتمان كرد.
ضروري است تا وزارت ارتباطات، با ارائه دهندگان دولتي و خصوصي خدمات برخوردي يكسان داشته باشد و از سويي ديگر براي عملياتي شدن برنامه ارتقاء كيفي خدمات ارتباطي ، دست به كار تدوين و اعمال تواقفنامه سطح خدمات يا SLA شود.ضمن اينكه بايد توجه داشت كه مواجه شدن با واقعيت كيفيت خدمات ارتباطي تلفن همراه كشور، مستلزم برخوردي اصولي و نظام مند‌ است.
از اين رو انتظار مي رود تا وزارت ارتباطات كه در حوزه توسعه كمي كارنامه نسبتا خوبي از خود بر جاي گذاشته، برنامه عملي خود براي توسعه كيفي اين خدمات را نيز به طور شفاف اعلام و آن را در معرض نقد كارشناسان و رسانه‌ها قرار دهد.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خصوصی سازی مخابرات ، برگی زرین در دولت نهم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، خصوصی سازی شركت مخابرات و ارائه سهام آن در بورس را برگ زرینی از اقدامات دولت نهم در راستای اجرای سیاست های اصل 44 و خصوصی سازی عنوان كرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی و خصوصی سازی در این وزارتخانه گفت : كار بررسی شرایط برای واگذاری سهام شركت مخابرات در بورس از سال 85 با تشكیل ستادی با حضور معاونین وزارتخانه و همچنین ایجاد كمیته های تخصصی برای شركت مخابرات و پست آغاز شد.
سلیمانی افزود : كار بسیار گسترده ای در این زمینه انجام شد و پنج مصوبه نیز از دولت برای انجام قانونمند كار گرفتیم و كار را پیش بردیم تاجایی كه نتیجه آن ارائه بخشی از سهام مخابرات در بورس بود كه این اقدام برگ زرینی در دولت نهم است.
وی شركت مخابرات ایران را یك شركت بزرگ شامل 32 شركت زیرمجموعه با حدود 38 هزار نفر نیروی انسانی و گردش مالی نزدیك به پنج تریلیون تومانی در سال با گستردگی حضور در یكهزار و 45 شهر و 53 هزار روستای كشور معرفی كرد و گفت : شركت مخابرات با 52 میلیون مشترك تلفن همراه و ثابت بزرگترین اپراتور منطقه خاورمیانه است.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مهرآمد، GPRS همراه اول بازهم نيامد

امروز اول مهر ماه است ولي هنوز وعده وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات و مسؤولين شركت ارتباطات سيار دولتي مبني بر راه‌‏اندازي GPRS همراه اول تا پايان شهريور ماه سال جاري عملي نشده است.
آغاز بحث ايجاد GPRS و راه‌‏اندازي آن در كشور از سال 1384 و از سوي مسؤولين وقت شركت ارتباطات سيار شروع شد. درآن زمان مهندس همتي، رئيس هيات مديره شركت ارتباطات سيار و مهندس سرائيان مدير عامل شركت بارها از بهره برداري GPRS براي 5 هزار مشترك (به صورت آزمايشي) سخن راندند و بارها نيز وعده ايجاد اين سرويس را در كشور به مردم ارائه كردند.
آخرين وعده مهندس سرائيان مدير عامل وقت آن زمان براي اين امر تا ارديبهشت ماه سال 85 بود كه باز هم اين امر موكول به آينده شد. تغييرات در شركت ارتباطات سيار ايجاد شد و اين دفعه نوبت مسؤولين جديد بود كه وعده اين امررا به مردم بدهند..
دكتر سيد علي علويان، رئيس هيات مديره وقت شركت ارتباطات سيار وعده عرضه GPRS را حداكثر تا خردادماه سال 86 اعلام كرد. از سويي ديگر همزمان با دكتر علويان، مهندس صدوقي مدير عامل جديد شركت ايجاد GPRS شركت را به شهريور ماه همان سال سپرد.
ولي نه وعده رئيس هيات مديره و نه وعده مدير عامل هيچ كدام تحقق نيافت. دراين گير و دار شركت ارتباطات سيار تغيير نام داد و بيشترين وقت شركت درگير اين امر بود (همراه اول ) و وعده‌‏ها به كلي از يادها رفت.
در پاييز سال 86 مهندس صدوقي طي مصاحبه‌‏اي با رسانه‌‏ها از برگزاري مناقصه انتخاب پيمانكار سرويس GPRS همراه اول خبرداد كه طي اين مناقصه شركت صا ايران به عنوان برنده معرفي شد و اين بار وعده ايجاد GPRS بوسيله پيمانكار به بهمن ماه 86 موكول شد.
بسياري از منتقدان براين باور بودند كه انتخاب شركت صا ايران به عنوان برنده مناقصه GPRS امري اشتباه است، چرا كه اين شركت هنوز نتوانسته است تعهد خود را در زمينه ايجاد سيستم بيلينگ همراه اول يا همان سيستم صورت حساب گيري انجام دهد و هنوز اين پروژه به صورت ناقص است.
درهر صورت باز هم در بهمن ماه هيچ خبري از GPRS صا ايران نشد و اين بار مسوولان اعلام كردند: GPRS همراه اول تا پايان سال 86 راه اندازي خواهد شد.
بهار و نوروز سال 87 آغاز شد ولي GPRS نيامد.....
اين بار پاي وزير ارتباطات هم به ميان كشيده شد و او در مصاحبه‌‏اي اعلام كرد كه علت تاخير ارائه GPRS همراه اول عدم همكاري شركت‌‏هاي خارجي با شركت صا ايران بوده است و هم اكنون تمامي تجهيزات خريداري شده و مشكلات هم رفع شده است و تا پايان شهريور ماه GPRS همراه اول راه‌‏اندازي خواهد شد.
از سوي ديگر هم مدير عامل شركت ارتباطات سيار، مهندس صدوقي ضمن تاييد حرف‌‏هاي وزير ارتباطات وعده داد تا پايان شهريور ماه GPRS يك ميليون مشترك تهراني راه اندازي خواهد شد و سپس به ديگر استان‌‏ها هم اين سرويس ارائه خواهد شد.
ولي درحال حاضر مهر آمد ولي GPRS همراه اول نيامد....
يكي از موضوعاتي كه در اينجا مطرح است، آيا براي شركت صا ايران كه متهعد ارائه اين سرويس شده جريمه‌‏اي درنظر گرفته شده است؟ چه كسي با اين بدقولي‌‏ها برخورد خواهد كرد؟
همچنين كه شركت صا ايران در زمينه ايجاد سيستم بيلينگ كوتاهي كرده است و ما هر روزه شاهد شكايت بسياري از مشتركاني هستيم كه با وجود پرداخت قبض‌‏هاي تلفن همراه خود با قطعي سيم كارت مواجه مي شوند..پاسخ گوي مشكلات ايجاد شده اين مشتركان چه كسي است؟
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برگزاري کنفرانس اپراتور سوم تلفن همراه در سكوت خبري

ايتنا - اولین کنفرانس اپراتور سوم تلفن همراه سه‌شنبه دوم مهرماه جاري در حالي برگزار شد كه رسانه‌ها از حضور در آن منع شده بودند.


در تنها خبري كه از اين كنفرانس (در سايت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي) منتشر شده آمده است: «اولین کنفرانس اپراتور سوم تلفن همراه با موضوع آشنایی با اسناد مزایده اپراتور سوم و تشویق سرمایه گزاران(سرمايه‌گذاران) داخلی و خارجی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ،رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، مجری اپراتور سوم تلفن همراه و بیش از 30 شرکت داخلی و خارجی در موسسه مطالعات بهره وری و منابع انسانی برگزار گردید.»

گفتني است در ادامه خبر منتشره، بدون هيچ اشاره‌اي به جزئيات مفيد، فقط به عبارت كليشه‌اي بسنده شده كه:
«ابتدا آقای دکتر محمد سلیمانی( وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ) به عنوان سخنران افتتاحیه این کنفرانس به بحث پیرامون اپراتور سوم پرداختند و سپس آقای مهندس محمود خسروی ( رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) نیز در رابطه با برگزاری مزایده اپراتور سوم سخنرانی کردند . در این کنفرانس جلسه پرسش و پاسخ با حضورآقایان مهندس خسروی ، مهندس مهدیون( مجری اپراتور سوم) و مهندس سبوحی (معاون تنظیم مقررات و صدور مجوز )و مشاور خارجی این اپراتور برگزار گردید و حضار سوالات خود را پیرامون اسناد و فرایند های برگزاری مزایده مطرح کردند.»

همچنين علاقه‌مندان جهت دريافت اطلاعات دقيق‌تر به سايت مجري به نشاني www.Irano3.ir ارجاع داده شده‌اند.
اين در حالي است كه سايت مورد نظر كه عنوان «سايت رسمي اطلاع‌رساني پروژه انتخاب اپراتور سوم تلفن همراه» را بر خود دارد نيز همان خبر را بدون كم و كاست منتشر كرده و هيچ اطلاعات بيشتري را به خوانندگان خود ارائه نداده است.

همچنين به عقيده كارشناسان وب، سايت مورد نظر كه بناست سايت رسمي اجراي پروژه اپراتور مهم سوم را اطلاع‌رساني كند، داراي سطحي بسيار نازل بوده و از يك وبلاگ ساده نيز ضعيف‌تر و كم‌فايده‌تر نشان مي‌دهد.
به عنوان مثال بخش «قوانين و مقررات» آن (مانند ديگر بخش‌ها) كاملا خالي است، و بيشتر شكل يك پايگاه ساده شخصي را به خود دارد.

ضرورت اطلاع‌رساني مناسب و جلوگيري از تصميمات نسنجيده در سطوح مديريتي در پروژه مهمي مانند اپراتور سوم تلفن همراه كشور، از تاكيدات صاحبنظران است كه بايد از سوي مسئولان و تصميم‌گيران مورد توجه قرار گيرد.
اما معلوم نيست با وجود آن كه شكل‌گيري اپراتور ديگري در كشورمان بي‌سابقه نيست، اصرار بر عدم اطلاع‌رساني پيرامون اپراتور چه مبنا و دليلي مي‌تواند داشته باشد؟
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا